Ben ayrılık acısı çekerken onun arkadaşlarıyla eğlenip, gezip dolaşmasına dayanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin!

Bir ay oldu ayrılalı...

Bir aydır konuşmuyoruz, ilk defa msn'e girdim o da oradaydı.

Ben burada acı çekiyorken, onun orada arkadaşlarıyla eğlenip, gezip dolaşmasına dayanamıyorum.

Görüntülü konuşma yapıyorduk, on dakika sonra arkadaşlarıyla yüzmeye gideceğini söyledi. Ben de gülümsedim.

Benimle alay eder gibi "sen gülüyorsun" dedi.

Gülüyordum çünkü acımı göstermekten kaçınıyordum, Çünkü onu benden uzaklaştıran her şey suratımı bükmüştü bu zamana dek. Ama ben olgun olmaya çalışarak ona güzelce hoşçakal dedim gülümseyerek.

Ama biz ayrıyız zaten, onun beni istemediğini biliyorum , arada mesaj atıp "seni özledim" diyerek bana umut aşılamaya çalışsa da, beni sevmiyor...

Ve bu durum artık beni çok üzüyor, ölümü düşünüyorum ciddi ciddi , çünkü onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor.

Yirmi dokuz yaşında olgun olması gereken bir erkek bunu neden yapıyor bana? ben on dokuz yaşımdayım henüz, kaldıramayacağım yükler var şu hayatta, kabul edemeyeceğim şeyler var ...

Hastayım da zaten, vücudum yemek kabul etmiyor artık. Allahım çok çaresizim ve çok umutsuzum, annem bile yok yanımda, kimsem yok, baş edemiyorum bu acıyla !

Ne olur ne yapmam gerektiği konusunda bi akıl verin, yardımınıza ihtiyacım var !
Ben ayrılık acısı çekerken onun arkadaşlarıyla eğlenip, gezip dolaşmasına dayanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin!