Şindi şaka yaptım ona telefonu kapadı şaka oldugunu söyleyince şakada şu ben kapandım dedim artıkkk seniii basıl bırakırım dedi yanı kapanmasam bırakacak.
Snraseni sevym yzdı yzmdım ona kızdı.
Bendb zmn istedi
Eğer gerçekten seviyorsa, aşkta , evlilikte trip olmamalı çocuk gibi.
Siz baştan yanlış yapmışsınız ablam. Çünkü halen çocuk kalmışsınız. Büyümemişsiniz.
Bir insan seviyorsa onu kırmak istemez. Özen gösterir, onun için ince düşünür.
Bu yüzden unutmak ve beklemek yerine şunu söylemek istiyorum
Bir kişiyi hayatında çıktıysa bekleme, unutmaya çalışmada. Sadece bitti gitti. ders aldım. Keşkelere düşmiyeceğim. de kendine güven. Beklersen daha çok canın yanar
Çünkü bende böyle bir intihamdan geçtim. Çok şükür şimdi mutluyum. Ve geçmişimde olan şeylerdende zerre kadar pişmanlık duymuyorum. Bilginize.. üzme kendini ablaların ablası, seviyoruz seni :)
Umarım dediğin gibi olur 18 yaşındaym canım attım tarihi.
Unutmal kolay degil işte sürekli beynimi kenimiriyor unutamıyorummmm.
Sanki böyle nasıl diyim üstüme üstüme gliyo herşey
Daha gençsin , yaşın görünce abla dedim neyse.
Bak bacım. İnsanlar hata yapabilir, sevebilir, aşık olabilir, altadabilir, aldanabilir.
Fakat herşeyden önce şunu bilmen gerekiyor. Bir insan seni gerçekten seviyorsa , senden başkasına ait olmaz, ama kavgalar, tartışmalar varsa bu iş baştan olmamış demek. çünkü iki gönül bir değil.
Diyorum ki, unutmak o kadar kolay ki, sen farkında değilsin. De ki kendine, ben bunu beklersem ileride tekrar beni üzer, yarıyolda bırakırsa yinemi gidip geleceğiz bu aşk uğruna?
Bu yüzden iki kalp bir olmadan sevme. ilgide gösterme. Sen yüz verdikçe daha fazla g. tleri kalkar. Bu yüzden kendini o kadar düşürme onun gözü önünde. Her zaman özgüven senle olsun. Ve şu kararı al kendine
Çocuktuk, bilemedik.. De bitti.
Çünkü bizdede öyle oldu ve şu an çok mutluyum, ruh eşimi buldum , bunun en büyük sebebi güven.
Güven olmazsa hiçbir şey istediğin gibi gitmez. Allah yardımcın olsun. Ve üzme kendini.
Boş insanlar üzerinde kurmaya deymez..
cok teşekkür ederim kardeşim benim çok saol kmse bu kdr uzun yazmaz detaylı allah ayırmasın dediğini yapacam kardeşim benim unutcam
Eğer sana derman olduysam ne mutlu bana. Bende böyle bir imtihandan geçtim. Allah razı olsun.. ve her zaman kendine güven.
kendime güenim yoktu bu saatten sonra dönsede affetmem .
Aferim işte bu :)
saol kardeşimm :)
EİC. için teşekkür ederim bacım :)
ne demek :)
Tsk ettim
Saol kardeşim
Unut desek unutacaksın bekle desek bekleyecek misin, içinden ne yapmak geliyorsa onu yap.
Hayat senin hayatın.
Ben artık yoruldum ama unutamıyorum.
Kolay mıı ya 😭
sevdiğimden herşeyini affettim 1 yılım onu adam etmekle geçti onu şimdide böyle kan kus-turuyor bana
sözzz bundan sonra dönse asla affetmicem bana yaşatıkları gözyaşı gibi içine kan olarak aksın
coooook teşekkür edeim kardeşim. cok saol. dinlicem
Ne yaptıgını bilmiyoruz ama seni üzdüyse kendini düşün derim kimsenın seni üzmesine izin verme
Canım üstte güncelliyorum oku
Cevap
5Cevap
sevse fedakarlık yapar
İnsallah ya
Teşekkür mahiyetinde bişey işini kolaylaştırmisin
Ee biraz açıklasan?
Gercekten cok uzun diğer sorumda var yorumda rica etsem bakarmısın
nerden buluyonuz böyle manyakları:)
Kpandı konu krdesim
Exten next olmaz
Unut gitsin