Unutmalı mıyım? beklemeli miyim?

Biz birbirimizi ilk gördüğümüzde çok beğenmiştik, ben ilk defa birinin bana olan ilgisini bu kadar yoğun hissettim. beni çok beğenmişti, bende onu biz tanışmaya başladık her şey çok güzeldi, tesadüfen tanışılan bir aşk hikayesi gibiydi. ama aramızda 6 yaş olduğunu öğrenince bi anda soğuk yaptı. ben sorun ettiğini fark ettim 6 yaş ona göre çok fazla olduğunu ve tercih etmediğini söyledi sorduğumda, ve bende bi anda konuşmayı kestim. Ben aradan bi süre geçtikten sonra tekrar yazdım. Çünkü beni çok etkiledi, çok istemiştim bi anda böyle olması beni çok üzmüştü, ve bana tekrar ona yazdığımda yapabileceği bir şey olmadığını söyledi. şimdi üzerinden 5 ay geçti biz her karşılaştığımızda bana ilk günkü gibi bakıyor. Neden bakıyor bilmiyorum, ona ulasabilecegım hiç bir yer yok zamanında ben onu engellediğim için beni engellemişti, ve o günden beri hala engelliyim onda. acaba oda beni özlüyor mudur? umursamasa bakmaz, bana çünkü normal bakmadan daha uzun bakıyor, sanki heyecanlanıyor gibi hissediyorum. ona tekrardan yazmalı mıyım? ya da sizce pişman mı? bana tekrardan yazar mı? Benim aklımda uzun zamandır ve o günden beri onu unutamıyorum ne yapmalıyım acil taktik istiyorum ‼️
Unutmalı mıyım? beklemeli miyim?