1 ay önce o istediği için ayrıldık çok umursamazsın falan diye. Umursamazdım çünkü çok sıkılmıştım çok sıkıyodu beni sevgilisi değilde köpeği gibi seviyodu oraya git buraya gitme demeyi alışkanlık haline getirmişti. Bende bitti diyince hiç oralı olmadım hatta sevindim oh sülalem raad dedim ki bir ay sonra beni faceden ekledi bende kabul ettim niye eklediğini merak ettiğim için. Her neyse niye eklediğini sordum öylesine dedi. Bende ona onu artık sevmediğimi eski duygularımdan geriye gram bişey kalmadığını falan söyledim. Bugün yine yazdı bende bizim baştan sona hata olduğumuzu söyledim çünkü bu ilişkiden sebep benim başıma da onun başına da gelmeyen kalmadı çok zıttık birbirimize. Çok pişman olduğumu söyledim baştan senle tanışmasaydım keşke her şey çok güzel olurdu dedim. Çünkü onun üzülmesine bende üzülüyorum şimdi o üzülünce benimde için yanıyo o yüzden şuan mutsuzum her neyse az önce çıkıyorum ben dedi tamam dedim sonra seni seviyorum dedi kapattı ben şimdi ne yapıyım ya. Gram sevmiyorum artık üzülmesin diye onu kandırıp seviyorum demekte istemiyorum nasıl sıyrılırım bu işten?
Güncellemeler
+1 yıl
:(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar