sevgiliydik arkadaş olarak sevdigimi falan söylemiştim bi kac günde hayatımdan yıllar gitti her sey seninle dedi ne demek oluyor bu?
onun öncesinde umursamıyorsun beni konusunu acmıstım 1 ay önce sen yapmıstın aynısını dedi bende ödestik diye şaka yaptım o da az bile yaptım dedi. sonra bi kac günde hayatımdan yıllar gitti her sey seninle dedi
onun öncesinde umursamıyorsun beni konusunu acmıstım 1 ay önce sen yapmıstın aynısını dedi bende ödestik diye şaka yaptım o da az bile yaptım dedi. sonra bi kac günde hayatımdan yıllar gitti her sey seninle dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Varlığında değerini bilmemiş bir şans daha versen ya da bir ilişki daha yaşasabiz yine aynısı olacak
seviyor mu bagımlılık mı
Hakkıni yemeyelim arkadaşın bilmiyorum orasini tabi ama güzel ilişki çıkmaz bu çemberden senin için
neden ki
Nasıl bir ilişki içindesiniz ki
Fazla bir neden cevabi veremem bilmiyorum cunku ama yukarda yazdiginla çok bir şey olacak gibi degil bu ilişkiden
seviyorum da onun icin ölürum biterim degil o da seviyor diye düşünüyorum ona arkadaşca devam edelim dedim sonra baya kırıldı ne olursa olsun yanımda ol kafasında
Bu durumda arkadas olma teklifini yapman olumsuz bir kere, bu şartlarda arkadaş olarak ilerlemeyi nasil dusunuyosun. Aranizda bir iliski var madem Güzelce konuşun problemin kendisi problemdir bizler iyi insanlariz son durumunuza göre bir karar alin kendinizce bu aradaki temelsiz ilişki sizi hep rahatsız edecek bu durumda.
sevgili olmak istemiyorum ayrı kalmakta
Atalarımız bu tarz durumla alakali bir söz söylemiş ama soyleyemiyorum ayıp biraz :)
ya saçma evet de ne yapmalıyım
İçinden ne geçiyor? Sonucunda üzülmemeni hedef alan hislerine odaklan
nötrüm yani o üzülünce kıyamıyorum
Bence kıymalısın bir sure sonra alisacak ya da takintisi olacaksin eger duygusal davranirsan hem ina hem kendine daha cok kıyacaksin
off denedim zaten yapamadım pişmanım olmasaydık diyorum ya nası bu kadar bağlanabılıyor
Ya baglanma falan degil bu durum anlayabiliyorum onu, bence taviz verme kendi hayatini çizsin
baglanma değilse ney
Elde etme isteği, şimdi sen olumlu olsan bir ilişki yasasaniz belki de o diyecek ayrılalım diye.
demez iki kere oldu bu benim dengesizliğim biraz öncesinde de sevmedigimi söylemistim ayrılmıstık sonra tekrar sevgili olmstuk yine aynı sebepten dolayı ayrıldık öyle bi amacı olsa zaten bırakırdı
Aslında bunların hiçbir önemi yok biliyo musun, kesin kalın bir çizgi çekmelisin. Bu sekilde yürümez birbirinizi yoruyorsunuz. Sen net ola oda kendi hayatina dönsün
kıyamıyorum direkt silip atmaya
Anlıyorum ama bu şekil daha büyük kötülük yapıyorsunuz birbirinize
bırakınca alışır mıya off keşke hiç girmeseydi hayatıma diyorum bazen , bazende kendimi üzülürken buluyorum
Kötü bir durumdasın evet ama duygusalligi arka plana atmalısın, hayat bu neler yasaniyor neler çokta kendine yüklenme gerek yok
iyi birisi kaybetmek istemiyorum düsünücem
Duygusalligini arka plana at düşün çünkü iyi bir sey yapayim derken daha kotu sonuclara gitmeye cok musait bir durumdasın
sen yapmıstın aynısını dedi bende ödestik diye şaka yaptım o da az bile yaptım dedi buna çok takıldım buna söyledikten sonra da soğudum artık eski gözlede bakamıyorum ona az bile yaptım derken sevse öyle bi cümle kurmazdı dimi
bunu söyledikten*
İnan bana bunlarin hiçbir önemi yok onunla olduğunda o mutlu olacak belki ama sen mutsuz olacaksin sevmedigin biriyle yani iki artı çıkmıyor burdan kafanda bitir
onu seviyorum ya calısıcam cok manipüle edebilen biri aslinda oyle duygusal biri de değilim tesekkür ederim yaa
Onu gerçekten sevdiğini düşünmüyorum ben, arkadasin iyiligine güzelliğine aldaniyosun bence
ya bencede o bitirse is biticek ama onun bitirmesini kabullenemem ya 2 kere ayrılmısız neden bırakmıyor bıraksa tamam ilk zamanlarda kabulllenemem evet sonra unuturum calısıcam bu defa yapıcağıma inaniyorum
yani söylediklerinde haklısın..
Güzellikler seninle olsun
Sosyal medya kullaniyor musun?
tsk ederim paylasmak istemiyorum
Tamam ☺️ kendine iyi davran o halde, en değerlisi sensin unutma. Haydi iyi geceler, gecelerin güzel olsun 🌼
Sohbet etmek içini dökmek istersen burdan devam edebiliriz kaçıyo gibi oldum ama buralardayim konusma bitti gibime geldi :)
sizede iyi geceler 🤗