Eski sevgilim hala beni seviyor mu?

merhaba arkadaşlar, biz geçen yıl çok güzel bir şekilde tanışmıştık ve bayadır da güzel giden bir ilişkimiz vardı ama bir süre sonra onun soğuk davrandığını hissettim sordum cevap alamadım falan araya 1 ay tatil girdi ve biz biraz uzaklaştık (aynı üniversite de okuyoruz memlekete dönmüştük) geri döndüğümüzde buluştuk ve bana olayı anlattı ailevi bir problemmiş anlayışla karşıladım ve ayrılmadım yanında olmaya çalıştım ama tekrar sorun olunca buluşup 1 ay ara vermeye karar verdik 1 ay sonra olmayınca o benden ayrıldı. Wpden ınstagramdan falan engelledi 1 ay kadar sonra engeli kaldırdı ve tekrar konuşmaya başladık buluştuk. Bana anlattı kendini neden ayrıldığını bu sürede ne hissettiğini ve beni nasıl sevdiğini ben de affettim tekrar ve yine denemeye karar verdik. Başta her şey güzeldi yanındayken sıkıntı yoktu ama ya geç mesaj atıyordu ya da soğuk geliyordu bana ben de dayanamayıp ayrılmak istediğimi söyledim. Ayrılırken de beklediğime değmedi pişman oldum tarzı şeyler diyip elveda dedim. Üzerinden 6 ay geçti tekrar açıldı okullar ve bir iki hafta önce rastgele aynı kafede denk geldik ben çok bakmamaya çalıştım ama arkadaşlarım o sana arada bakıyordu dediler. 2 gün öncede ben farklı bir çocuk hakkında arkadaşıma ses atarken bunun önünden geçmişim o an fark etmedim sonra arkamı dönüp baktığımda bana baktığını gördüm ama ne yazdı ne de o an bir şey dedi. Sizce bizden olur mu yoksa unutmam mı lazım (bu arada numaram hala kayıtlı önemli mi bilmiyorum ama )

Eski sevgilim hala beni seviyor mu?