1 seneye yakın çıktık ve ayrıldık ama nedense hala mesaj atıyo aşkım diye :D amacı ne anlamıyorum :/ beni gıcık etmek mi? bende ona kanka diyorum :D o da aşkım de bana diyo :D ilginç birisi. ona karşı artık bişey hissetmiyorum ama ayrıldıgımızda bağlantımızın kopmıcana söz verdik. ayrıldıgımızı mı kabullenemiyo anlamıyorum.. hergun aşkım diye mesaj atıyo cevap vermiyorum artık. engellemeyide sevmem. soruyorum neden aşkım diyosun diye cevap vermiyo rahatsız mıdır nedir çözemedim :(
M*l mı la bu?
Aşkımmm aşkııım diyeee ağlayacaksıııınnn :DD
Herif yokluktan sana sarıyo mk :/
Aklını senle bozmuş kabullenemiyo ayrılığı asdfg
Bişi diim mi bunun beyninde ur, tümör hepsi karışmış mk.
Bence cevap bile vermeyerek en güzelini yapmışsın. Salla gitsin. O istediğini desin. Sadece çok gereksiz bir söz vermişsiniz birbirinize. Rehberinde kayıtlı halinden içindeki nefret belliyken hala hayatında olması ve sana birşeyler yazıyor olması çok anlamsız.
Ya şimdi balıklar böyle istemez seni sevmez ya da sıkılır senden bir sonraki gün aşkım felan yani yalnız kalamıyan bir yapısı var. Çok merhametli oluşundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Birazda abazadır balık erkekleri :d.
Vee sende bir başak kadınısın. Düzenli disiplinli bir hayat senin tercihin. Akıllı erkeklerden hoşlanıyorsun. Mantıksız şeyler sana ters geliyor. Bu yüzden balık erkeğiyle son derece yanlışsın. Sen zeki erkeklerin kadınısın. Cinsel anlamda balıkla aynı kaderi paylaşıyorsun fakat anlaşamıyorsunuz toprak ve su elementleri :) Kesinlikle uyumlu bir ilişki olmaz diyor zaten burç kitabım.
Sen realist gerçekçi doğrudan bir yapıdasın. O hayalci sakin dolaylı duygusal bir yapıda. Böyle bir şey olumsuz yani :) Benim bildiğim başak kadınları koç erkeği arar fakat düşünmezler koçların azgın yapılarını bu yüzden anlaşmazlıklar çıkabilir. Sen bulacaksın yükselen ve ay burcun çok etkiler :) Ben Koç Burcu Oğlak Yükseleni Ay Akrebiyim mesela sen nesin=? :D
Yukselenim koç. Gerisini bilmiyorum. Evet koç erkegiyle cok samimi oluyorum aslında bide aslanlarla muhabbet sariyo. Ama en çok ta karşıma çıkan yengeç erkekleri cok baglaniyorum ama bir türlü birlesemiyoruz yengecin guvenini kazanamiyorum sanırım
Bir insan nasıl bu kadar kalpsiz olabilir? Yaw oyalanmak nedir sen iliskiyi çocuk oyuncağı mi sanıyorsun? Noldugunu bilmiyorum ama oc diye kaydeymen için aldatması falan lazım. Ama oyle bir sebep te belirtmeyip hiçbir zaman sevmedim demissin.. O çocuk belki sana körkütük aşıktı yazık etmedin mi ona cidden çok üzüldüm ona.. o da günün birinde seni unutucak ve onu canı gönülden sevecek bir kadını bulacak elbet.
Bak tekrar diyorum işin icinde aldatma vs varsa iş değişir. Ama onu hiç sevmedim diyip üstüne çocuğu oc diye kaydetmissin. Herkes yaşattığını yaşar emin ol, kimsenin kırdığı kalp yanına kâr kalmıyor o yüzden birini kırarken 10 defa düşün hadi iyi günler.
En İyi Cevaplar