Sevgilimle ayrıldık. Çok garip şeyler var ortada. Çözemiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

1 yıldır sevgiliydik. Bizi arkadaslar tanıstırdı. En yakın kız arkadasımın nişanlısının kuzeni. Geçen yıl her izin günlerinde 4lü takılırdık. Sevgililerimiz aynı işi yapıyolar. Çok güzel günlerimiz oldu. Çok eğlendik. Taa ki bu kız ortaya çıkana kadar. Arkadaslar bir insan sevilip sevilmediğini anlar değil mi? Beni seviyo biliyorum ama bu kız kim neyin nesi? Güya sevgilimin hayatında zaten 2 yıldır biri varmış. Kız hemşire. Ailesi kızı tanıyo. Ablasıyla çok yakınlar. bir aksam sevgilim uyurken ablası telini açtı. Bana dediki onun sevgilisi var falan. Nasıl olur ya diyorum anlatıyorum ona ilşkimizi. Ablasıda şaşırdı. Valla ben bilmem gönül onun gönlü dedi. Beraber düğüne dahi gittik. Geçenlerde fake hesaptan bu kıza yazdım sevgilinin adı ne diye benim sevgilimn adını söyledi. 2 yıldır çıkıyoz dedi. Beynimden kaynar sular aktı sanki. Sevgilime allah belanı versin falan yazdım. Aradı öyle bişey yok diyo ya. Ben sensiz yapamam. O arkadasım sadece diyo. Beni istemiyosan çekilirim aradan dedim Saçmalıyosun diyo. 3 gündür konusmuyoz. Ayrılık msjı attım. Ertesi gün aradı reddettim. Daha bişe yok. Sizce ne yapmalıyım? Onuda seviyorum:( onu dinlemeli miyim?
Sevgilimle ayrıldık. Çok garip şeyler var ortada. Çözemiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?