1 yıldır sevgiliydik. Bizi arkadaslar tanıstırdı. En yakın kız arkadasımın nişanlısının kuzeni. Geçen yıl her izin günlerinde 4lü takılırdık. Sevgililerimiz aynı işi yapıyolar. Çok güzel günlerimiz oldu. Çok eğlendik. Taa ki bu kız ortaya çıkana kadar. Arkadaslar bir insan sevilip sevilmediğini anlar değil mi? Beni seviyo biliyorum ama bu kız kim neyin nesi? Güya sevgilimin hayatında zaten 2 yıldır biri varmış. Kız hemşire. Ailesi kızı tanıyo. Ablasıyla çok yakınlar. bir aksam sevgilim uyurken ablası telini açtı. Bana dediki onun sevgilisi var falan. Nasıl olur ya diyorum anlatıyorum ona ilşkimizi. Ablasıda şaşırdı. Valla ben bilmem gönül onun gönlü dedi. Beraber düğüne dahi gittik. Geçenlerde fake hesaptan bu kıza yazdım sevgilinin adı ne diye benim sevgilimn adını söyledi. 2 yıldır çıkıyoz dedi. Beynimden kaynar sular aktı sanki. Sevgilime allah belanı versin falan yazdım. Aradı öyle bişey yok diyo ya. Ben sensiz yapamam. O arkadasım sadece diyo. Beni istemiyosan çekilirim aradan dedim Saçmalıyosun diyo. 3 gündür konusmuyoz. Ayrılık msjı attım. Ertesi gün aradı reddettim. Daha bişe yok. Sizce ne yapmalıyım? Onuda seviyorum:( onu dinlemeli miyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım biz gerçekten saf insanlarız. Kız-erkek fark etmeksizin öyle profesyonel oynuyorlar ki, yalan olduğu aklının ucundan bile geçmiyor. Yerinde olsam "Buluşalım, konuşmamız gerekiyor" gibi bir mesaj atar ve onun da uygun olduğu bir zamanda buluşup konuşurdum. A'dan z'ye her şeyi konuşun, kız kimmiş neyin nesiymiş öğren. Aklında soru işareti kalmasın
12 Yorumla
Soran+1 yılCanım ben ona drdim yüzyüze konusalim bir diye oda yok dedi bu aralar olmaz falan dedi. Yani fırsat sundum kendi tepti. Şimdide ayrılmısım etmisim nasıl diyebilirim?
Cevap sahibi+1 yılO zaman iş başka. Olmaz dediyse tamam, artık yapman gereken şey unutmak. Zor da olsa yapmalısın, başka çaren yok.
En İyi Cevaplar
Isın ıcınde aılesı var bıdefa.. Kızın bırı senı kandırıyo dıcem ama ablasyla konusmussun. Ama cocuk baya profesyonelms yanı. O kıza da sana da uzuldummm.. :-(
14 Yorumla
Soran+1 yılAblası öyle bsey söylediginde ablasına çatmıştı.
Soran+1 yılTamam. Ararsa açmam daha bitti gitti işte
1yıldır seni ayakta uyutmuş anlattığına göre hala dinlemeli miyim diyorsun bırak gitsin görüşme bir daha kendine yeni bir
Hayat kur. Ablasıyla kızın bir olup seni çocuktan ayırmaya çalışması ihtimalini
Düşünüyorsan orası başka:)18 Yorumla
Soran+1 yılYa o 2. İhtimalde zor yani. Ablasıda beni tanımıyo kızda :)
- +1 yıl
Yani komplo teorisi 2. zaten:) böyle karaktersiz insanları bulup kendinizi yıpratmayın sevmişsin güzel şeyler yaşamışsın onu sevdiğinden farkedememişsin
Nasıl biri olduğunu ama artık biliyorsun kendini hiç
Üzme yepyeni uzun güzel bir hayat seni bekliyor böyle insanların seni üzmesine izin vermeyip güçlü olmalısın :)
Soran+1 yılPeki çok saol :) güçlü kızımdır.
Soran+1 yılSalak çok pişman olucak :) ben bisey kaybetmedin.
Soran+1 yılOlr olr sen merak etme :) götü tutşck
Adam usta oyuncu demekki
ikinizi de kandirmis onca zaman, ikinize de sevgiyi verebilmis, sahte sevgisinden. Karaktersizlikten baska bir sey degil. En dogru karari almissin, bosver donme sakın geri.26 Yorumla
Soran+1 yılAma ben tam emin değilim. Herşeyden tam emin olmak istiyorum.
Soran+1 yılEvet doğru. Ama ben ilk ablası söylediginde aglamstm. Teli kapatmıstım. Sonra sevgilim kız arkadasımı arayıp beni sormuş. İçim parçalandı telde ağladı demiş. Beni o kızlara takmasın lütfen demiş hatta o salaklara demiş. Eve gidincede ben o ablama göstericem gününü demiş. Ablasına çattı hatta. Ablası o kızla olmasını istedignden yapms bnu.
Soran+1 yılPeki tamam :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
14Cevap
Oo çok tehlikeli. Eğer aldatma varsa o kızı da aldatmış oluyor. En iyisi kıza da anlat durumu, beraber ortak yol arayın. Sizinle yüzleşmesi lazım. Tamam ayrılmakla doğru kararı vermişsin ama içindeki şüphe ve soru işaretlerinden de arınman lazım.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya çok haklısın bu durumda oda aldatılmış oluyo. Ben o kızın ablasına yazdım. Size herşeyi anlatıcam bulusalım dedim başta tamam dediler sonradan vazgeçtiler. Kimle ilgili dedi ablası. Kardesinle ve sevgilisiyle ilgili dedim. Kız bana ne dese beğenirsin? Kardesimin sevgiliside benim canım. Ben ona herseyden çok güveniyorum. Kuruk acınız mı var nedir. Bidaha mesaj atma dedi engelledi fale hesabı. Neden gelmedi?
Soran+1 yıl2. Seçenek saçma ya. Nasıl ölümüne güveniyo
Hangi kız okdr güvenir ki. s 1. Aptal bence.
Sevgilin ya seni çok iyi bir şekilde sadece seninle olduğuna ikna edip seni yiyor ki en büyük ihtimal bu. Ya da ailesi o hemşire kızı bu çocuğa itelemeye çalışıyolar.
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk söylediğinizi bende çok düşündüm
Ama ne bileyim her boş zamanında yanında ben oluyorum. Onun baskasıyla olacak vakti yok. Mesaj atmaya vakti yok. Ona rağmen bana yazar arar. İltifat eder ara sıra. O kızı neden çağırmıyo. Onu sevdiğini düşünmüyorum. Evet bunu sevgilimde söyledi kız hemşire. Garanti meslek ya
. Ablasıda hemsire. Kankiler kızla ablası. Sevgilim bana demişti. O kızı seviyolar. Ondan baskasıyla olmamı istemiyolar diye. Sizce ben ne yapsam :(
kızım seviyorsun belli konuş adamla bir gerçekleri anla ön yargılı olma.. belki ailesinin bir komplosu... belki seninkinin komplosu artımı eksimi bunları anla sora salam kararla kararını ver her işte bir hayır vardır..
12 Yorumla
Soran+1 yılArtık çok geç. Ben ona diceklerimi dedim ve bitirdim. Aksamında aradı açmadım
En son böyle oldu. Ondan öncede konusurken falan hiç beni inandırıcam şeyler söylemedi.
Bırakmışsın güvenini yerle bir etmiş.. Geri dönersen şüphe ile yaşayacaksın değmez.. Hiç yanaşma artık.. Önüne bak yeni bir sayfa aç hayatın da..
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen şüphe insanı yiyo bitiriyo zaten. Ama ben böyle çok huzursuzum. Kaldıramıyorum gerçekten. Ona sayasım var biraz daha
+1 yılÇoğu erkeğe güvenilmiyor üç cümlesinden ikisi yalan maalesef Bnce onu boşver okudum yazdıklarını eğer seni gerçekten sevseydi hemşire kız niye ortada olsn ki o erkeğe inanırsan seni daha çok yaralar...
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte. Beni çok sevdigine bende inanmıyorum. Ama benimle kurdu evlilik hayallerini falan. Ne biliyim işimi alıyım evleniriz dedi. Beni neden oyalasın ki?
- +1 yıl
Bak canım çoğu erkek öyle evlilik hayalleri kurar ama okdr iki yüzlüler ki biz kızlar onlara inanıyoruz bizde güveniyoruz ama boş hepsi benimle evlilik hayali Kuran erkek beni aldattı artk hiç bir erkeğe güvenmiyorum Allah seni iyi dürüst İmanlı kişilerle karşılaştırsın.. Âmin..
Soran+1 yılAmin canım çok saol. Ama kurtulamıyorum düşüncelerden :( ne yapıcam dayanamıyorum
- +1 yıl
Zamana bırak herşey düzelir inşallah Allah büyüktür derdi verdiyse dermanı da verir Rabbim
Soran+1 yılBıraktım zamana
Ama bu şüphelerim yiyo bitiriyo beni.
Eleman hızlı ^_^ Sonra erkekler poligami yani çok eşli yaratılmışlardır. Bütün genlerinde bu vardır dediğimde feminist arkadaşlar bana karşı çıkıyor.. Yapacak bişi yok, kabul edin artık ^^ Şimdi lütfen bir salak çıkıpta o zaman kadınlarında iki sevgilisi olsun demesin.. Double Penetration mı yapacak bunlar mk.. ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım aldatılıyorsun malesef hersey ortada senin üzülmeni istemem ama olay ciddi bence.. aptal yerine konma bu saatten sonra
11 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle ama kafamda ki soru işaretleri gitmiyo. Kafayı yicem artık gerçekten :( çok zor çok
+1 yılSeni kullandı bacım o kadar bu tür hayvanları doyurmak çok zor biraz araştirisen 3 uncu kız ortaya çıkma ihtimali var
11 Yorumla
Soran+1 yılOf hayır ya ben buna dayanamam
bir senedir boynuzla geziyormuşsun haberin yokmuş bu kadar açık yani
12 Yorumla
Soran+1 yılO kızda öyle :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüz yüze getir bence hem için rahat eder hemde yüzünü görürsün hepsinin de
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapabilirim? Daha aramıyo. En son pazar aramıştı. Ben açmadım.
+1 yılAyrılık derin bir darbe
Sığar mı iki kişi kalbe
Bu gece ben her yerde
Yine seni arayıp durdum20 YorumlaErkek çoklu ilişki peşinde böyle midesizler de var. Sen bu ilişkinin kapısını kapa üzülmeye değmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle biride değil ya. Of bilmiyorum
+1 yılgözler her şeyi anlatir al karşina konuş gercekleri öğren durum tersse koy gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmısım. Daha nasıl karsıma alıcam?
- +1 yıl
ayrıldıysan düşünmene bile gerek yok sil gitsin
+1 yılbence ona ınanma bas tekmeyı kendını daha falza yıpratma
12 Yorumla
Soran+1 yılBastım tekmeyi. Peki canm ztn ayrldm.
- +1 yıl
bı daha hayatına alma kendınıde bole srfsızer ıcınde uzme
Bak kızı ailesi tanıyor sevgiline güven ailesi seni istemeyip onu istiyor olabilir bence komplo ama sen takip et beni seviyor diyosun daha ileri gerisi olmaz
10 Yorumla
+1 yılAplasn da bisy vr gbi geldi bana hem kimse sevgilinin adi ne diyince soylemez oyun olabilir. Dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum gerçekten. Kız be tanımadab söledi. Üstelik fake hesabtan yazdım. Herşey doğruluyo aldatıldıgımı
- +1 yıl
O kadarda degil aplasi o kiza soylediyse o zaman biliyorlardi bir sekilde kiza ulasip yzacagini
Resmen yalan soyluyor sevgilin. Kimse cesaret edemez kizin yaptigi seye. Ates olmayan yerden dumaz cikmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılNeye cesaret edemez?
Bence bu kiza sen işkence yap eğer cikmiyolarsa soledii an keydet ablasina gosterirsin ama bence duzen olabilir ablasiyla kizin
01 Yorumla
Soran+1 yılAblası ztn sevgilisi var kızın diyo. Ama bana diyo. Baska biriyle çıkıyomus benm sevgilim
Anladın mı orasını :(
+1 yılkızıda sevgilinide karşına al öyle konuş az çok anlarsın sanırım hangisi yalan söylüyor
00 Yorumla
+1 yılikisinide al karşına yüzleştir. Bu oyunda olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılOyun mu? Sanmam ya. Neden öyle dedin
- +1 yıl
yani o hemşire dediğin kızn oyunu olabilir. ailece tanışıyorlardır ama çocuk sevmiyordur. o kızda elde etmek için senden ayırabilmek uğruna birçok yalan ve tiyatro oynuyor olabilir
Soran+1 yılAma kız beni tanımadan bana neden sevgilimin adı bu dedi ki? Fake hesaptan yazdım sonuçta. Bide direk söyledi yanii. Kızın ablasıda demesin mi ben çok güvenyom by by falan
Gelseydi çözülcekti herşey.- +1 yıl
ya nebilim sen 1 senedir beraberiz birlikte gezdiniz düğüne vs heryere gittik diyorsunuz yani bu kız senleyken hiç mi aramadı hiç mi telefonundan mesaj yakalamadın? yani nebilim üzüldüm senin adına
Soran+1 yılAynen benide düşündüren o. Ben dedim ki telini benden gizliyosn dedm
Alakası yok al sende kalsın dedi. Sonra bana dediki teknoloji gelişti. Öyle bişey olsa yanına gelince engelerim çok mu zor dedi. Benkeyken mesaj gelmedi bir kaç kez geldi onlarıda o okudu. Hiç arayan olmadı öyle benm yanmda. Ama telini elime alp hiç kurcalamadm :(- +1 yıl
karar senin
Madem boyle bisey yapmis sevgilin mutlu olmaya onunda hakki yok diger kizada anlat olaylari g*t gibi kalsin ortada cocuk.
010 Yorumla
Soran+1 yılDiğer kız salaklık etti fake hesabı engelledi. Çok güveniyomus sevgilisine
Sencede garip değil mi?
Soran+1 yılBu hiç aklıma gelmemişti yani doğru olabilir. gecesinde tekrar beni aradı. Ya nasıl cesaret ediyo peki? Bana nasıl yok öyle bişey diyo? Öğrenrm istesem. Ordan engellese baska yerden yazarım?
Soran+1 yılYa oda mantıksız geliyo. Yanımdayken ne mesaj geldi ne arayan oldu. Her izin gününde benmleydi. mesaj atmaya ztn vakti yok. Ben anlamıyorum gerçekten ya
Soran+1 yılGelmedi kız. Bende simdi ayrılmısım. Tekrardan bseler yapıyo gibi görünmekte istemiyorum. Zamana bıraktım :(
Soran+1 yılÇokk saol kardeş
Dinleme ablası bile biliyorsa yalan söylüyordur ikinizi de aynı anda :((( dilim varmıyor ya laa
00 YorumlaSeni tanimayan. bir kiz. neden faceden sevgilisinin kim oldugunu soylesinki sana
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu anlamadım canım. Kız normal değildi bence. Ben ona dedim ki sana bişe sorucam bir arkadasım çok üzülüyo da sevgilin var mı adı falancamı dedim yok filanca dedi. Hıı anladım o kişi sen değilmişssin demekki dedim. Sen kimsinki falan dedi. Ne zmndr çıkyonuz dedm 2 yıldr dedi. Bende hiç dedim ben öğrencegimi ögrendim dedim engelledim.
+1 yılGüvenme ona unutmaya çalış
11 Yorumla
Soran+1 yılCanım saol ama çok zor :(
Ates olmayan yerden duman cikmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin? Peki neden yok diyo. Neden aradı?
+1 yılsevgilinden ayrıl diğer kızlarla da muhabbeti kes
11 Yorumla
Soran+1 yılDiger kızlarla kestm muhabbeti. Ondanda ayrıldım. Aradı beni açmadm. Yani yaptım bunu zaten
Böyle karaktersizler de var
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle evet. Söyleyincede suç oluyo
Var bu işte bir iş
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende arkadasımda çözemedik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinleme çünkü yalan söylüyor
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
ne dinlemesi ya iyi yapmışsın
10 Yorumla
+1 yıldinleme
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Okudunmu ki?
- +1 yıl
okudu tabiii 2 senedir siyorsun kim yaa bu doğr böyle bişi var der
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçen aynı soruyu sormuştun
01 Yorumla
Soran+1 yılNeolms
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılhakkınızda hayırlısı
10 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle ayrıldık. Çok garip şeyler var ortada. Çözemiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım