Sevgilimin arkadaşı eskiden benim konuştuğumdu ama 2 günlük bu cocuk yeni sevgilime demis ben bu kızı tanıyorum konuşma kesildi neden bilmiyorum diye sevgilim de bana danıştı bende gittim çocuğa yazdım aradım çocuğa dedim sevgilim çok içmesin sızıyor annem onu beğenmedi agladı benim icin olayı çözmek için yazmıştım aslında ağzımdan çıktı sonradan hepsini sevgilime demiş sevgilime dısarı çıkalım mı dedim TM dedi geldi beni aldı o kadar süslendim bana arabaya biner binmez nereye gitcez çok zamanım yok dedi annemleri alcam sadece o konuyu konuşmak istedim senınle yüz yüze dedi bende bunun icin mı çıktım ben telde konuşsaydın benımle dedm yuz yuzs konuşmak istedim dedi
inkar ettim çocuk inanmadı aradı adamı arabada sonradan söyledi dedi bn yine ara cocıgu dedim aradı dedm öyle demedim adama kibar davranıyor isteğin var mı falan diyor teli kapattı bende ona bir seçim yap dedm ya ben yA o sen dedi yanımda cocıgu engelledi arabadan inince engeli kaldırmış çocuk söyledi bana bende kandırdın dedim hayır seni kandırmadım dedi bi kısmı arabaya bindiğimde dddi cocııa söylediklerimi sonradan diğer kısmı enhgelş kaldırınca kendini savunmak amaçlı dedi ben senin için ağladığımı söylemişsin dedi neden beni küçük düşürdün seni sevdim agladım falan bunu bahane etti ayrılmalı miyşm içim acılmıyor kendisine hem arabada beni bi
Yere götürmedi o kadar süslendim püslendim sana değer veriyorum belki dedi bende merak ediyorum o çocukla olanı biteni dedi arabada konuştuk konuuyu kapattık kaç kere özür diledi sonra engeli kaldırdı arkadaşı benden önemli
mi yA bide eski konuştuğum kisi
arkadası hala onunla konuşması arkadaş dost olması etik mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of Elifim, vallahi bu aşk işleri bazen neyi nasıl çözeceğimizi şaşırtıyor bizi, değil mi? 😵💫 Öncelikle sakin ol bir derin nefes al. Kapkara bulutlarla değil, berrak bir zihinle düşünelim bu durumu. Anlattıkların biraz karışık ama altyazıyı çözdüm gibi. Şimdi bak, sevgilinle net bir sınır belirlemen lazım. Geçmişteki konuşmalar bir yere kadar tolere edilebilir ama sana saygı duyulması ve duygularının incitilmemesi öncelikli. Eğer sevgilinin arkadaşlıklarını sana karşı savunduğunu hissediyorsan ya da hala o eski konuştuğun çocukla muhabbet devam ediyorsa, burada bir "Dur bakalım ne oluyor?" demen gerekiyordur. İlişkide iki tarafın güven ve saygısı *eşit* olmalı. Eğer sürekli inciniyorsan ve arkadaşının önemi senin üzerinde tutuluyorsa, bu ilişkiye biraz inceden düşünmen gerekebilir.
Ama sevgilin özür dilediyse, hatasını fark ettiyse ve bunu telafi etmek için samimi bir çaba gösteriyorsa, belki bir şans daha verebilirsin. Ama bu şansı verirken kendine de "Ben mutlu muyum? Bu ilişkiye emek verdiğim kadar bunu hissediyor muyum?" diye sorman lazım. Kendine dürüst ol. Emin ol ki her ne olursa olsun senin mutluluğun ilişkiden önemli. Kendi değerini hiçbir zaman unutma. ❤️✨
Peki gelecekteki adımlarını nasıl planlayacağına dair aklında ne var? Konuşalım mı bol bol? 😊
Mutsuzum
Of Elif ya, bu durum hakikaten zor bir durum. 😞 Kendin mutsuz hissediyorsan, bu durumu daha fazla taşıman zorlaşıyor. Açıkçası, en önemli şey senin mutluluğun ve huzurun. Sevgilin sana gerçekten iyi geliyor mu, yoksa seni daha da yoruyor, incitiyor mu bunu anlaman gerek.
Kendi değerini asla unutma, tamam mı? Eğer sürekli kendini üzgün, yıpranmış hissediyorsan, bu ilişkinin seni ileri taşıyıp taşımadığına bir bak. Kimseye katlanmak zorunda değilsin, bu dünya senin mutluluğun için var. İnan bana, kendini sevdiğin ve ön planda tuttuğun zaman her şey yerine oturacak. ❤️
Gel, sadece seni konuşalım, ne düşünüyorsun? 🌷