Arkadaşlar karmakarısıgım sevgilime nasıl davranacağımı şaşırdım ayrılmaliyim büyük bir konu yokmu ortada çözemedim? aklım almıyor?

Sevgilimin arkadaşı eskiden benim konuştuğumdu ama 2 günlük bu cocuk yeni sevgilime demis ben bu kızı tanıyorum konuşma kesildi neden bilmiyorum diye sevgilim de bana danıştı bende gittim çocuğa yazdım aradım çocuğa dedim sevgilim çok içmesin sızıyor annem onu beğenmedi agladı benim icin olayı çözmek için yazmıştım aslında ağzımdan çıktı sonradan hepsini sevgilime demiş sevgilime dısarı çıkalım mı dedim TM dedi geldi beni aldı o kadar süslendim bana arabaya biner binmez nereye gitcez çok zamanım yok dedi annemleri alcam sadece o konuyu konuşmak istedim senınle yüz yüze dedi bende bunun icin mı çıktım ben telde konuşsaydın benımle dedm yuz yuzs konuşmak istedim dedi

inkar ettim çocuk inanmadı aradı adamı arabada sonradan söyledi dedi bn yine ara cocıgu dedim aradı dedm öyle demedim adama kibar davranıyor isteğin var mı falan diyor teli kapattı bende ona bir seçim yap dedm ya ben yA o sen dedi yanımda cocıgu engelledi arabadan inince engeli kaldırmış çocuk söyledi bana bende kandırdın dedim hayır seni kandırmadım dedi bi kısmı arabaya bindiğimde dddi cocııa söylediklerimi sonradan diğer kısmı enhgelş kaldırınca kendini savunmak amaçlı dedi ben senin için ağladığımı söylemişsin dedi neden beni küçük düşürdün seni sevdim agladım falan bunu bahane etti ayrılmalı miyşm içim acılmıyor kendisine hem arabada beni bi

Yere götürmedi o kadar süslendim püslendim sana değer veriyorum belki dedi bende merak ediyorum o çocukla olanı biteni dedi arabada konuştuk konuuyu kapattık kaç kere özür diledi sonra engeli kaldırdı arkadaşı benden önemli

mi yA bide eski konuştuğum kisi

arkadası hala onunla konuşması arkadaş dost olması etik mi

Arkadaşlar karmakarısıgım sevgilime nasıl davranacağımı şaşırdım ayrılmaliyim büyük bir konu yokmu ortada çözemedim? aklım almıyor?