Okuldan bir arkadasim vardi. lise3 ogrencisiyim ve kizim. Ona acik fotograflarimi attim. Kendisi de simdi beni tehdit ediyor ama cocuk gozu kara biri acikcasi cok korkuyorum. Nasil yspsam telefonunda bir suru resmim var lutfen yardim edin lutfennn
Cevabın nedir?
+1 yılUlan ne biçim adamlar var ya, aşağıdaki gizli kullanıcının merak ettiklerine bak. şu durumda kızdan faydalanmaya çalışıyor sorduğu sorulara gel tövbe estağfurullah. Yok jartiyerli miydin yok onu rahatlatmak mı istedin :$
Ha bunları söylüyorum diye sana hak verdiğimi sanma sakın, hic kusura bakma yaptığın hem ahlaksızlık hem akılsızlık. Neyse sana tavsiyem ailenle konusman, ne olursa olsun o çocugun fotoğraflarını kullanmasından daha kötü birsey yapmaz sana ailen. Savcılıga falan gidersiniz, mağdursun sonucta elbet korunacaksınız. Bu adam o fotoğraflar karşılığında seni kullanmak isteyecek yol yakınken konuş ailenle bence.
Ama yok hic ugrasamam onlarla falan diyorsan, nasılsa yüzüm görünmüyordu de yat kulağının üstüne sen bilirsin. Aklını başına al böyle hatalar yapma, ergenligine kurban gidersin !31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaa varyaa sükürler olsun ne face de ne orda ne burada hiç fotom yok. Arklarım ne kadar isteselerde foto atmıyorm. Çevremde dikkat ceken biriyim. Arkadas her halt yapıyolar gerekirse shop yapıyolar. Bunları düşünün artık. Valla yazını okudum bir defa daha iyi bişi yaptgma sevindim
25 Yorumla
Soran+1 yılBen yaptım itlerden pismanım arkadaş sakın siz siz olun atmayın erkek milletine
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bide itler sürekli resim istiyolar face de bile yok resmim hep bir artniyet ararım zaten. Sende bir hata yapmıssın, önce bir sakin ol o iti polise gitmekle tehdit et. Baktın olmuyo savcılıga ver.
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılmanyak :D bir daha yapmazsın inşaallah kurtulursun bu dertten i gcler
Soran+1 yılSanada :)
hiçbir şey yapamaz buna cesaret edemez çünkü onunda başı belaya girer o zaman büyük bir ihtimalle senden ilişkiye girmeni istiyor ama bunu yaparsan kesinlikle arkası gelmeyecek çocuk seni istediği zaman kullanmak istiyor bu oyuna gelme istediklerini yapma eğer fotoğrafları yayarsa onu polise şikayet edeceğini söyle o zaman korkar çünkü yaptığı suç
12 Yorumla
+1 yılbir kere tehditin içeriği büyük ihtimalle cinsel bir ilişkidir. sakın bunu yapma bu ilişkinin sonu gelmez ki onun arkadaşlarıyla birlikte olmanı bile söyler. emin ol o fotoları zaten bir çok kişiye göstermiştir. umursama tehditlerine kulak asma devam et sen hayatına. hiç bir isteğini yerine getirme o zavallının.
26 Yorumla
Soran+1 yılYarin polisi arayip akil danisicam eger tehditlere devam ederse savciliga vericem tesekkurler
- +1 yıl
canım benim 18 yaşından küçük olduğun için ortada tacizlik bir durum olduğu için ailene haber vermeleri gerekir.
- +1 yıl
ailemin bilmesi benim için sorun olmaz diyorsan git tabii ki ama sen yine de bir araştır sağdan soldan
Soran+1 yılTeşekkür ederim ailem bilse cok fena olur
- +1 yıl
alttaki yorumlardan yüzünün gözükmediğini bile söyledin. sen niye kafana takıyorsun o halde bu konuyu devam et hayatına. hiç bir şekilde sana zorla bir şey yaptırabilecek kapasitede birisi olduğu sanmıyorum. tehdit yoluna başvurduğuna göre sivilcelerini yeni atmış ateşli birisi işte. takma kafana.
hadi rast gele.
Soran+1 yılTeşekkürler
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanada ayni sey olmustu ama ben bikiniliydim. sanaldan. Tehdit ediyordu benimkini ailem duydu şu an neler cekiyorm bir bilsen...
Bence sen ailendenvguvendigin buyuk birine anlat cocugu tehdit etsin gozunu korkutsun bisey yapmaz o zaman veya bir polis amcaya git anlat al yanina cocugunvyanina gidin agzina sicsin gotu yemez.22 Yorumla
Soran+1 yılAileme anlatirsam beterin beteri olur zaten Teşekkürler
iyide bu yaşta ne çıplak fotosu sizin sevgili ilişkileriniz bile 6 ay sonra öpüşmek filan sen hızlı gitmişsin cocugun okulu karsıyakadaysa yardım ederım yanı telefonunu alır sana verırım ne yaparsan yap.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok bucada teşekkür ederim
Bunu yapma amacin neydi? Madem boyle biri olduğunu biliyorsun neden yapiyorsun?
İlişki isticektir yapma dahada dibe batarsin.
Bul bir iki adam dagitsinlar bu seferde sen şantaj yap
Savciliga gidersen ailenin haberi olucaktir.
Zor is valla ama onun yaptigida erkekliğe sığmaz.10 Yorumla
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1585892-kizlarrr-sevgilinize-acik-fotograflar-gonderdnz-mi-hc
linkteki cevabımı yaşamışsın..
Polise git annem..20 YorumlaKorkmanı gerektircek bişey yok resimleri atmışsın olan olmuş bundan sonra boyun eğme sende onu tehdit et polisle savcılıkla filan gerekirse bizde tehdit edelim :D
15 Yorumla
Soran+1 yılCok kotu durumdayim ya
Soran+1 yılBu ilk ve son olucak zaten :((
+1 yılYüzün gozukmuyorsa korkma hatta tersle onu komusmalarida sil engelle ama yuzun gozukuyorsa yakin bir arkadaşından destek al o çocuğu hakliyacak birinden savciya suç duyurusunda bulunursam ailen öğrenir o yüzden benim Dediklerimi düşün derim
17 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Watsaptaki konuşmaları screenshot yapmis olabilir sen en iyisi o cocugun hakindan gelecek birine soyle ve o söylediğin kişi senin çok yakinin olsunki sir cikmasin
Soran+1 yılAynen öyle biri bulmam lazım
- +1 yıl
Hangi şehirde yasiyorsun
Soran+1 yılIznir
Soran+1 yılIzmirde
- +1 yıl
İzmirde tanidigim yok deyse yardimci olurdum
Resimleri atman zaten ayri bir aptallik, bunun günahini anlatmama gerek yok zaten. Yapacagin sey polisle tehdit etmek, eger korkmuyorsa gercekdende gitmek. Polis zaten gider öncelikle telefonuna el koyar.
30 Yorumla
+1 yılniye atıyosunuz anlamıyorum ki sizde kuşa takacak akıl yok. attıysan şimdi paşa paşa ne diyosa yapacaksın işte zamanında aklını kullanmayanı zamanı gelince kullanırlar
10 Yorumlaİnternette şantaj ile ilgili anayasadaki maddeleri bul hapiscezası kac yıl onu ögren ve sende onu bunla tehdit et. bir dahada sacma sapan islerle ugrasmazsın umarım
20 Yorumla
+1 yılne diye onda fotoların var ben onu çözemedim lise 3 te ne fotosu kızım noluyo l*n size? Nereye gidiyo bu ülke? Madem tehdit ediyo ve korkuyosun ne diye fotoları atıyon kızım sen manyak mısın?
21 Yorumla
Soran+1 yılOf bilmiyorum iste bilmiyorum :(
atmiycaktin ama artik attin madem polise başvur diyicem onlarda ayni seyi der niye attin bence çocuğun ailesiyle konuş daha mantıklı
10 Yorumlaşimdi olan olmuş ne büyük salaklık yaptığını dile getirmenin manası yok ama çözümsüz gibi yani savcılığa şikayet et ama aileninde bilmesini göze alarak
20 YorumlaIyi bok yemişsin neyse seni geçelim gelelim o o* çocuğuna o gotun mesajlarını sakla otup durursa suç duyurusunda bulunucam de onu tacizden tehtitten gotune o resimlerini rulo yapıp sokarlar
20 YorumlaBende izmirde oturuyorum ikinizi adresini vee önce çocuğu doğduğunda pişman edicem sonra gelip seni dönecem hangi akla hizmet foto atiyosun ya zevkini esiri olmayın arkadaş bugün bunu eli defa soyledim
20 Yorumla
+1 yılPolise gidicem diye tehdit et sende.
Baktın korkmuyor tehdit içerikli mesajlarıyla başvur polise.15 Yorumla- +1 yıl
Şaka değil. Yakın bir arkadaşım tehdit içerikli tek bir mesaj yüzünden mahkemelik oldu ve hapis cezası verildi.
- +1 yıl
Bu gevşek üslubunuzun nedenini bilmiyorum ama kaşındığınız belli. Uzak durmanızı rica ediyorum.
- +1 yıl
Kusura bakmayın ama beni uzaktan yakından tanımıyorsunuz. Nasıl böyle bir yargıda bulunabilirsiniz? Hayatım yalanmış? Nerde kanıtınız?
- +1 yıl
Ancak böyle klavyede erkeklik taslarsınız. Sizden peşim hüküm verdiğiniz için kanıt istiyorum lafı başka yere çekiyorsunuz. Kanıtınız kadar konuşun sayın erkeksi insan..
- +1 yıl
Kız düşürmeye mi çalışıyorsunuz nedir yani? Komiksiniz. Profilinizden de hesabınızı insanlara sataşmak için açtığınız belli oluyor. Benden uzak Allah'a yakın olun lütfen.
+1 yılBu durumu çevredeki abilerine söylemen lazım gitsin dövsünler çocuğu.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim dedi sana ona çıplak fotoğraflarını at diye. Bu kadar mı "salaklaştı" bizim milletimiz ya. Yuh diyorum başkada bir şey demiyorum..
20 YorumlaDevlet polis diye bir kurum acmiski senin gibi yardima ihtiyaci olanlar faydalansin diye.
20 Yorumla
+1 yılsende onu polise gitmekle tehtit et ve olmadı polise git
10 Yorumla
+1 yılcok seviyodunuz ya noldu şimdi ya polise gitcen ya da ben değilim dicen ya da birine dayak attırcan
20 YorumlaVericeksin şu * elime azını burnunu kırıcam sende gençsin yapmışsın bir hata takma kafanı
20 YorumlaSen gelde savcılıkta bunları söyle dahada beni ararsan kendini polislerin kolunda bulursun de ^^
Tehdite ağır tehdit işe yarar10 Yorumla
+1 yılcocugun adresini ver. sana cocugun ciplak fotolarini atayim :)) sonra sen cocugu tehdit et :):)
14 Yorumla
Soran+1 yılYahu erkekler zaten internete kaslı ciplak fitograflarini atiyolar onlar icin sorun degil ki
- +1 yıl
anlamadin... sana bu sekilde yaklasiyosa gidicem. agzini burnunu dagiticamm kicina levyeyi dayicam onun yuzude gozukucekk... daha once yaptim cunku.. ciddiysen cocuga ulasabilecegim biadres bisey ver. yeter.
Soran+1 yılIzmirde oturuyoruz
- +1 yıl
hadiiiii... o zaman sole yap. cidden bak secenekleri soyluyorum 1 .. gercekten yuzun gorunmuyosa hiiiiiiiccc sallama naparsan yap de bak yoluna... 2. rahatsiz ederse sende onu bidaha ayni seyi yaparsan polise gidicem de sen oni tehdit et .3 .. cevrende varsa yoksa kiz arkadaslarinin cevresinde vardir birini bulun. cocugu bir guzel benzetsin... bidaha da bole bise yapma.. ama hernolursa olsun rahat ol.. sen umursamazsan bakar bunun umrunda degil 2 gun salca olur 3. cu gun oda sıkılır.. ama ben hep derim laftan anlamayanin hakki kotektir...
+1 yılSavcılıkk. d sonta gozu bembeyaz olur panpa bacım der. d semde niye atıyon zaten o fotoları en az 20 kisi gormustur. dd
10 Yorumlaatarken düşünmedin hiç bunların olacağını? suç senin tedbirli olmalıydın. öylşe heristeyene fotoğraf atılmaz..
Not : Bana da göndersene birak açık seçik foto :))08 Yorumla- +1 yıl
lise 3 kız ne iğrenç bir insansın sen
Soran+1 yılTerbiyeli olursanız biraz daha iyi olur zaten kötü durumdayım.
- +1 yıl
@_Gizli_Kıllanıcı_ kardeşim çok
- +1 yıl
kardeşim çok
- +1 yıl
Pislikler
- +1 yıl
Sg
+1 yılbayıltıcı sprey bulabilir misin? bayıltıp alabilirsin telefonundan bence.
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum nereden bulurum oyle seyleri
- +1 yıl
eczanede satılıyor olabilir, sor, internetten alabilirsin. eczaneden emin değilim sorup öğren ama internetten kesin alırsın ama p sine yüklemiş midir bilmem evine çağırırsa git, bayılt, hem pc sinden hem telinden sil ama na fark ettirmeden bayılıt yoksa karşı koyar, elinden alıp seni bayıltır. mesela gireceği odaya, o girmeden hemen önce sık bolca, girince bayılsın, sen de sırada nefesini tutarsın, atkı, şal, fular, yazma gibi bir şeyle ağzını kapatırsın fark ettirmeden.
- +1 yıl
saçmalık mı? ocuğun çıplak fotoğraflarıyla tehdit etmesi çok mu güzel? ya ne yapabilir fazla zeki?
- +1 yıl
ya da sen en iyisi polise haber ver soran böyle şeylere kalkışma polisler gelsin konuşsun ailenle öyle çözün yoksa başa çıkılmaz onla başka
- +1 yıl
polis en güvenlisi
- +1 yıl
@dehseet bencede
Polıs care. Olmadı bı kuzenıne soyle odunla dovsunler ıtı. sende daha kucuksun naptın boyle
18 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim yaa
- +1 yıl
Genc kız olmaya basladıgın donemler dogal elbet bı erkek arzuluyorsun ama bak boyle seylerde oluyor. Herkese guvenme.. Kuzenın fılan var mı soyle odunla dovsun telı de ona yedırtsın? Veya babasını ara oglunun telınde bunlar var ve bı arkadasıma santaj yapıyo de ılgılenmezsenız polıse gıtcek fılan de babası kaysın cocuga :)
Soran+1 yılYok ya o babasindan korkmaz. Bende gittim yani tam adamini buldum. Neyse bir sey olursa savciliga gidicem yani baska yapacagim bir sey yok
Soran+1 yılHayir da whatsapp dan konusuyorduk
Atmasaydın, salak olmasaydın. Amanda Todd gibi olursun artık.
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEline başka bir koz daha vereyim deme sakın telefonu alıp silemeyeceğine göre ya da okul değiştirmeyeceğini varsayarsak ne derse yapmak zorundasın mezun olmana az kalmış sen şu 1 2 yılı kazasız atlatmaya bak
10 Yorumlabana o çozugun adreni ver tehditin nedemek oldugunu öğreteyim kardes
24 Yorumla
Soran+1 yılNerede oturuyorsunuz?
Soran+1 yılIzmirdeyim :(
+1 yılSavcılık ve polis aradı mı arkadaşı aklı çıkar valla ;)
10 Yorumla
+1 yılNasıl gönderirsin fotoğrafını inanamıyorum bence bunu yalnız başına halledemezsin annenle paylaş ya da babanla
00 Yorumla
+1 yılsenden ondan çıplak foto iste sonrada tehdit et kardiş
03 Yorumla
Soran+1 yılYahu erkek icin nolcak erkekler ovünüyorlar zaten kizlara olan oluyor
- +1 yıl
bir dene istersen nasıl övünecekmiş. hem bunu atmadan önce düşünecektin kardiş. masum olduğun söylenemez.
Soran+1 yılSuç benim zaten biliyorum
+1 yılOna ilgiyle yaklas samimiyet kur telefonunu bir sekilde alirsin elinden
01 YorumlaYüzünü bari cekmeseydin :Dd
15 Yorumla
Soran+1 yılYuzum yok allahtan ama whatsapp dan iste. Orada yaziyo ya isim. Eger fake filan dersen seni silerim oradan numaran cikar diyo bide bir zeki
Soran+1 yılMantıklı :)
Bu ayrı konu da kardeş, neden attın? Esas soru bu.
15 Yorumla
Soran+1 yılHic bilmiyorum neden attigimi gerizekaliligim tuttu lutfen bir yardim edin
Soran+1 yılMillete yayarım , cinsel iliski
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBu kızların aklı nerede son zamanlarda ya. l*n bide arkadaşina atmiş sokayım öyle arkadaşa.
35 Yorumla- +1 yıl
Bide eksi atmış. l*n çıplak fotoğraf isteyen arkadaş mı olur. Nasıl akıl var sizde anlamıyorum ya.
Soran+1 yılIşte aklıma edeyim ben
- +1 yıl
Yüzün gözükmüyorsa sıkıntı olmaz. Yakın arkadaşları inanacaktır senin olduğuna ama gerisi inanmaz. Polisede gitme bence. Bul bir tane artık abinmi komşularından delikanlı birisini. Ağzına s*çsın onun bak bakalım bidaha telefon kullanıyomu. S*ktuğumun ergeni.
- +1 yıl
Önemli değil. Aklınızı başınıza alın biraz. Babanızı düşünün. Evleniceğiniz adamı düşünün. Şöyle salakların laflarına güvenmeyin.
O resimleri okula yaymıştır. Görürsün ebeni has oldu sana
00 Yorumlapcne bunu indir bir resim atarken blututla bunuda at ve resimleri sile bilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılWhatsapp dan konusuyoruz da neyi indiricem?
yüzün gözükmüyor ise korkma güzelim
17 Yorumla
Soran+1 yılAma whatsapp dan adim cikiyor iste
Soran+1 yılO itle ayni havayı solumak bile istemiyorum
Soran+1 yılIzmirdeyim
Soran+1 yılUyuyucam teşekkür ederim
Iyi olmuş sen tam bir malsınm açık fotonu attiysan katlan bakalım.
00 YorumlaOzelden cocugun telefon numarasini versene bana
32 Yorumla- +1 yıl
adam gibi adam helal be
- +1 yıl
@Bayanlarınsesi aynen
+1 yılLise3 demek allah sizin gibi kızları karşımıza çıkarmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomple cıplak resimlerin mi var onda jartiyerli felan mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılYok hayir kilotlu ve sutyenli ayrica yuzum gozukmuyor
Cevap sahibi+1 yılKomple cıplak değil yani. Jartiyer felanda giymedin?
Soran+1 yılHayir sadece kilot ve sutyen
Cevap sahibi+1 yılLiselimisin sen?
Soran+1 yılEvet lise3
Cevap sahibi+1 yılSen nie normal bir arkadaşına cıplak foto attın ki? Mast yapmak içn mi attın o fotoları ona rahatlasın diye?
Soran+1 yılYok yahu bu bizim okuldaydi sonra okulunu degistirdi. Baska bir lisede okuyor biz yakin arkadastik cok yakindik
+1 yılmahkemeye falan ver abi bari yaptın bir aptallık..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçek şimdi cezanı salak böyle bir kız bir gün de bize toslasalardı ne vardı
12 Yorumla- +1 yıl
Allah seni bildiği gibi yapsın canım kız burada tacize uğramış sen hala uçkurunun peşindesin it
- +1 yıl
G€rıZ€k@lı*
+1 yılNeyle tehdit ettigine bagli
02 Yorumla- +1 yıl
ayvalık şeytan sofrası
Soran+1 yılCinsel iliski ve millete yaymakla
Attığın resimlerde yüzün görünüyor mu?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılIyide whatsapp dan konusuyorduk ve orada ismim yaziyor onun ss almis
Soran+1 yıl17 :(((
+1 yılResmi atarken bizi hic dusunmuyon kanka ama
21 Yorumla- +1 yıl
Sg
Burasida günah cikarma yeri gibi oldu.
14 Yorumla- +1 yıl
:D:D
Soran+1 yıl:(( ne bileyim cok caresiz kaldim
Soran+1 yılUmarimm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKork mk kızı ne geziyor senin açık fotoların onda?
Zevke getiriyodun dimi. Sapık kız. İnşaALLAH ailen öğrenir.
Sen kızlığını da vermişsindir şimdi.03 Yorumla
Soran+1 yılSalak salak konusma be aptal
Cevap sahibi+1 yılGerçekleri konuşuyorum şekerim zoruna mı gitti :Dd
- +1 yıl
Boş yapmaaa
gonderırken aklın nerdeydi malak :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarışın olsa korkmican yani neyse polisen bildir
10 Yorumla
+1 yılsenden talebi ne? yardımcı olucam
02 Yorumla
- +1 yıl
bir yere çağır telefonu alarak uzaklaş daha önce bu duruma tanıklık etmiştim
155 polis siye bisi var git ona basvur
10 Yorumla
+1 yılHerşey müstahak sana ama ya :(
20 Yorumla
+1 yılıkı dakkada hallederım
012 Yorumla
Soran+1 yılNasill
- +1 yıl
cop sokarım gttttneee
- +1 yıl
anladın
Soran+1 yılBende hacker filsn sandim seni ya
- +1 yıl
nası tehdıt edıyor tehdtın amacı ne
- +1 yıl
sen hala anlamıyon galıba cekerım onu karakola ske ske sıldrrım onları
Soran+1 yılPolis misinn
- +1 yıl
yyyyyyy senın korktugunu anladıgı ıçın daha ustune gıdıyor yanı kımseye soyleyemeyecegını sanıyor
- +1 yıl
sende aılenden cekındıgın ve dyulmasın dıye drumu kımseye soylemıyosun dımı
Soran+1 yılAynen oyle
- +1 yıl
hıçbır sekılde dedıklerını yapma devam ederse polıse soyleyecegını soyle devam ederse gıt suc dyurusunda bulun hayatı kaysın cekınme korkma
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılbaşka bişeyiniz var mı bari? ne istiyor senden?
07 Yorumla
- +1 yıl
nasıl yani sen bunla birlikte oldun mu? ne istiyor senden ne yapmanı?
Soran+1 yılHayir olmadim. Opusmedik bile sadece kilotlu ve sutyenli fotograflarim var
- +1 yıl
aa tam açık değil yani yaşlar kaç tam olarak.
Soran+1 yıl17 :((
- +1 yıl
bişey olmazda diğer erkekler öğrenmiştir bir süre sevgili yapamazsın kolay kz kaşar gözüyle bakarlar sana
- +1 yıl
YOK Kİ SENDEN SONRASI DENEN LAVUK BU SANA Ne düşürcem be siz zaten yerdesiniz :) sen onu bırak cayma hemen adres ver görüşelm topla kime güveniyorsan kime inanıyorsn hadi klavye yi göreceksin orda hadi sözlerinin eri olsana.. Bnde karıda var parada var zafım yok ikisinede ama böyle yüreksiz ödlek ve boş konuşanları görünce ezmek istiyorum böccek gibi hadiii.
Ne ile tehdit ediyo
03 Yorumla
Soran+1 yılMillete yaymakla
Soran+1 yılHic bilmiyotum tam mallik ettim
Savciliga git.
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi