bana 2 gün önce “Çok merak ettim ya bi tane bacım çocuguna gencecik yasta bkrtni verecek kadar ne yasamis olabilirsin? Seni sevdigini düsündügünü düsünerek kendini böyle mi avutuyorsun? Yoksa ortamlarinda adini nasil geçirdiginide bilmek istermisin? G*blge kadar yolun gitti peki bundan kimlerin haberi var ailen disinda herkesin? Artik kafani çevirdigin her yerdeyim ben sirriniz sir olmakdan çikti”
bende ne saçmalıyorsun ak dedim zamanı gelince görürsün dedi bende zamanı şimdi gelsin dedim
“Zamani ben belirlerim resimlerle videolarla bir gece ansizin okulda oldugunda evdekilere verdigimde👍”
diye instagramdan bir mesaj aldım fake hesaptı, evet bir ilişkim oldu ama ikimizde yayılmaması için çok özen gösterdik yakalanmamız İMKANSIZ. partnerime özellikle sordum o yapmadı ve kimseye de beni anlatmadı.
bir kişiden şüpheleniyorum hesabın mailine ve telefon numarasına baktım şüphelendiğim kişiyle aynı mail ve numaraya sahip
ama bu şüphelendiğim kişi ablamın kocası ve benim dediği gibi ortamlarımı bilmiyor arkadaşlarımı tanımıyor. ayrıca ben onunla zaten sevgililerimi paylaşıyorum beraber dalgaya vuruyoruz falan böyle şantaj yapabilecek biri değil yani arkadaşlar.
benim hesaplarıma bilgilerime galerime mesajlarıma kimse erişemez bulamaz partnerimde bi o kadar gizliyor bu durumu yani sevgilim olduğunu biri öğrenebilir ama yattığımı kimse öğrenemezdi. dün bu fake hesap silindi sadece elimde mailinin başı e ile sonu 8ile bittiğini ve numarasının sonu 07 olduğu bilgisi var (eğer bunlar da olmasaydı ablamın kocasından şüphelenmezdim ve mesajı da umursamazdım)
ve eniştem olsa aileden biri ya sonuçta bence mesajın sonunda ailen dışında herkes olarak yazmazdı.
dolandırıcı olduğynu da düşünmüyprum çünkü para istemedi bir şey istemedi dedi ve hesabını sildi lütfen yardım edin ne yapabilirim fotoğraf veya video aileme giderse beni okutmazlar ölmekten beter olurum
bide elinde dediği gibi fotolar videolar olsaydı atmaz mıydı bir tane fotoğraf? öyle kendini kanıtlamaz mıydı İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM KAFAYI YİYİCEM GERÇEKTNE
not reşitim ve mahkeme dışı bir öneri sunun lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Resim video çektiniz mi o iş esnasında?
evet var ama gizli klasörümde bide biri yanlışlıkla görürse diye simsiyah filtre bastım hepsine belli bile olmıyor bakınca yani birinin bulmasına imkan yok hackleyemez baktım tüm hesaplarıma güvenlik açığı yok
O zaman zarf atıyor
Ama video çektiğiniz nereden bileck
ama o fotoları görse daha ayrıntılı söylerdi bence mesela nerde olduğumuzu ne yaptığımızı ne konuştuğumuzu falan, ve elinde fotoğraf olsa bana bi tane fotoğrafımı atıp göstermez miydi
Göstermeyebilirdi
o zaman ne halt yiyicem ben
Elinde fotolar olsa bile bu bir suç paylaşması yargı karşısında canı yanar emin ol tehdit ederse elinden geleni ardına koyma de savcılığa bir suç duyurusunda bulunmama bakar kim olduğunu bulmam de bakalım ne yapacak büyük ihtimal uzayacak
sildi hesabını yok :,(
Korkutmak için yapıyorda olabilir
ama kim niye korkutsun kim benim biriyle yattığımı bilebilir
Erkek arkadaşın söyledi o zaman birine şimdi sen duymadan temizlemeye çalısıyor
İki kişinin bildiği sır değildir sonuçta
ama mailinin sonu ve telefon numaraının sonu eniştemle aynı bu kadar tesadüf olabilir mi
Olamaz enişten niye yapıyor böyle bir şey
bilmiyorum işte bizim onunla aramızda iyi ben sevgililerimi ona anlatırım gülüp geçeriz, böyle bir bilgi öğrenseydi ablama söylerdi ablamda benim azğıma sıçardı böyke fakelere girişmezlerdi, ki ayrıca eniştem arkadaş ortamlarımı bilmiyor bir yerde adım geçse sustutut herkesi abim gibi savunur beni. ailen dışında herkes biliyor dedi ya bence eniştem yazsaydı da öyle yazmazdı o cümleyi. bilmiyorum işin içinden çıkamıyorum kaç gündür yemek su yemiyorum içmiyorum başımın ağrısından ölücem
Kıyamam valla üzüldüm haline
eniştem olamaz mı diyorsun yani? bide eniştem mesela dün normal instada reels gönderdi falan güldü geçti normal gibi davranıyor
Olmayabilir de ama email numara aynı diyorsun sonrada hadi ikisinden biri olsa tamamda ikisi birden olunca garip yani sana belli etmiyor olabilir mi
sadece o görüntüler aileme giderse eğitim hayatımın biteceğini biliyorum
Bir şey yaparken bunları düşünmen lazımdı ama yanlış mıyım daha dikkatli kararlar ver bundan sonra düşünmeden yaptığın bir şey bak hayatını nasıl mahvetme potansiyeli var
biliyorum tüm riski göze almıştım ben zaten ama yakalanma payımız yoktu dediğim gibi birinin ancak beni gözüyle aynı odada görmesi gerekiyor yakalaması için. elinde şu an hangi fotolar hangi videolar var bilmiyorumm bu kişi kim bilmiyorum umarım eniştem değildir gerisi halledilir eğer eniştemse aileme de fotoları atar mı onu da bilmiyorum kafayı yiyicem artık
Allah yardım etsin üzüldüm
amin gerçekten dualarını bekliyorum lütfen
Aynisini ona yaoacagiz
yardım et lütfen kim niye yapmak istesin bana böyle bir şey
Aklimda planlar var
?
Ayni şeyi yaoacagiz sevgili gibi yapip foto alacagiz
niye ne alaka anlamadım
Mahkrmeden başka bir güveneceğin bir yer yok
şu anlık bir çare bulmam lazım