Tehdit ediliyorum yardım edin?

Arkadaşlar ben sevgilim tarafından tehdit ediliyorum. Kendisiyle uzun bir süredir ilişkimiz vardı fakat çok toksikti özellikle son aylarla hep ayrıl barış haldeydik. Ve gerçekten çok pervasız biriydi. Ayrıca sinirliyken bana ağzına gelebilecek her şeyi sayıyordu. Bugün çevresinde görmek istemediğim bir kıza ondan uzak durmasını söyledim ve kız dramatize edip kavga çıkardı sevgilimde bana rezilsin dedi ve kavga ettik. Normalde de hep kavga ederdik sonra bana yazardı barışırdık. Ama bu kızla 2. kavga edişim ve her ikisinde de olayı sadece izledi beni korumadı (değer verdiği insanları her zaman savunur) bende kıza karşı beni 2. kez savunmadığı için çok sinirlendim ve son zamanlarda cidden bitiş noktandaydım. Onunla konuşmak istemediğimi söyledim beni sevdiğini düşünmediğimi söyledim çok seviyorum dedi. Sil beni her yerden dedim hayır dedi. Bir süre böyle konuştuk. Ardından onunla sevgiliyken ona bazı uygunsuz resimler atmıştım ve kendisi program gibi şeylerden çok anlıyor ve instagramda tekli resimleri kaydedebildiği kendi programı varmış. Ben ona resimleri silmesini söylediğimde silmeyeceğini ve o resimleri çok güzel kullanacağını söyledi. Kısaca tehdit etmeye başladı. Bende silmesi için ısrar ettim gitmiyor muydun sen defolup gitsene falan yaptı. Sonra bana bir tane resim atarsan sileceğim dedi tabiki inanmadım. Silmesi konusunda ısrar ettim asla silmeyeceğini söyledi. Sonra benden o an resim atmamı istedi bende ne saçmalıyorsun dedim. At dedi hayır dedim. Bir süre ısrar etti. Reddettim. Sonra iyi atma yazdı sinirlendi ve ardından izle şimdi yazdı. Bir şey yapacağını anlamıştım. Bana bir tane resmimi atıp hangisini atayım dedi bende yapmaması için ısrar ettim. Biraz daha devam etti bende tamam atacağım dedim sonra atma la vazgeçtim dedi sinirli bir şekilde. Bende iyi yazdım ve mesajımı beğendi. Hâlâ beni hiçbir yerden çıkarmamış bende korkudan çıkaramıyorum. Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama ben ne yapabilirim

Tehdit ediliyorum yardım edin?