İnsan neyle yaşar? ben onsuz nasıl yaşayacağım?

Doğum günümdü.Kız arkadaşımın yakın bir arkadaşından hoşlanan bir oğlan vardı.Zamanında kız arkadaşımdan hoşlanıyordu.Bu yüzden de konuşmasını istemiyordum.Ama onu bir arkadaş grubunda onunla yan yana gördüm.Daha sonrasında konuşmadığını söyledi ben de tamam dedim.Beni güzel bir yere çağırdı.Arkadaşlarıyla birlikte doğum günümü kutladılar.Suratım hala aşıktı ona kızgın olduğum için.Bana özenle bir sürü mükemmel hediye hazırlamıştı.Önceki gün ise bir gömlek hediye etmişti.Çok mutlu oldum ama içimdeki kızgınlıktan dolayı yüzüme yansıtamadım.Uzun zamandır görüşmüyorduk onunla bu yüzden de memleketime dönmeden önce bütün günümü onunla birlikte geçirmek istiyordum.Ancak seneye başka bir yurda geçeceğinden halletmesi gereken şeyler vardı.Çok az buluşabildik.Ben de haliyle tekrar sürat astım.Gözleri doldu.Sonra gönlünü aldım yine.Hatta vedalaşırken sarıldım öptü beni yanağımdan.Sonrasında ise doğum günümü olduğum gün yapacak o kötü olaylar yaşandı.Ben otobüse binmiş bir huzurla memleketime gidiyordum.Uyandım.Uyandığımda kız arkadaşım bana soğuk davranıyordu.Ben nedenini sordum.Her şeyden bunaldığını söyledi.Benden de mi bunaldığını sordum.Evet ne yalan söyleyeyim dedi.Ben ise uzun iki mesaj attım.Birazcık kırıcı mesajlardı ve uzatılacak bir şey yoktu.Daha sonra mesaj attı.Aramızdaki sevginin ilişkimizin yürümesi için yeterli olamayacağını,sürekli sürat aştığımı mutsuz ettiğini ve bu yüzden de mutsuz olduğunu,ayrılığı denemek istediğini söyledi.Ben ise bir sürü mesaj attım o can havliyle,o üzüntüyle... Ama mesajların hiçbirinde onu aşırı kıracak bir şey yazmadım.İçimdeki acıyı anlattım.Suçladım onu evet biraz belki ama yine de abartmadım.Bütün gece uyuyamadım otobüste kalbime sanki bir bıçağın saplanıp öylece bırakıldığını hissettim.Onun tarafından saplanmıştı ve kendisini oradan çıkarıp atmaya çalışıyordu.Sabah uyandığında ona eskisi gibi devam etmemiz gerektiğini dün olan şeyin bir saçmalık olduğunu ve benim de bu saçmalığa ortak olduğumu söyledim.Kararlı olduğunu onu sürekli üzdüğümü mutsuz ettiğimi ve bizden bir şey olmayacağını bunu gözlemlediğini söyledi.Ben de bir hafta süre tanımamız gerektiğini bir hafta sonunda seviyorsa beni geri dönmesini sevmiyorsa her şeyin bitmesini söyledim.Cevap vermedi.En mutlu günüm olması gereken! doğum günümün ardındaki en uzun gecenin ardından gelen birinci gün... Ümit ile ümitsizlik arasındaki o ince çizgide bekliyorum... ben onunla yaşamak istiyorum... sonsuza dek yaşamak... ve sözlenmeyi düşünüyorduk onunla.arifesinde böyle bir şekilde beni bırakıp gitmesi içimi o kadar çok acıttı ki... Canım öyle bir yanıyor ki... insan neyle yaşar? ben neyle yaşamalıyım? yaşama kaynağım hayatta kalan son tutunağım bana geri dönecek midir?
Güncellemeler
+1 yıl
Dün gece en yakın arkadaşına mesaj attım.Onun iyi olup olmadığını sordum.Aynı evde değiliz ama iyi dedi bana üzülme dedi.Ben de beni boşver o kaldığı evde tek başına şimdi onunla ilgilen dedim.Sen de üzülme lütfen olması gereken buydu dedi.Ben de şu mesajı yazdım:

"Boşver dedim ya.Olması gereken bence bu değildi ve olan ise yaşadığım en büyük hayal kırıklığıydı.Bırak da üzüleyim hayatımda beni üzebilecek olana.
Güncellemeler
+1 yıl
Onun için üzülmek bile beni mutlu ediyor ondan kaynaklandığı için.İnsan her zaman hak ettiğini yaşamaz.Ve her katil bir gün olay mahaline geri döner vurduğu kişinin ölüp ölmediğini merak ettiği için.Arta kalan enkazdan bir bina olduğunu görmekten korktuğu için katilin geri dönmesi gecikir bazen.Umudun bittiği,umutsuzluğun başladığı yerde yarı ölü bir halde ölmeyi bekliyorum.

Kendine iyi bak ve onun yanında ol.Bu bana yeter.Hoşçakal dostum."

Güncellemeler
+1 yıl
Sen de kendine iyi bak dedi.Hani şair demiş ya elif ile ye arasındaydı hayat ve ben lamelifte bekliyorum diye gerçekten öyle... Ben lamelifte bekliyorum.

Bugün psikologa gideceğim bakalım belki iyi gelir biraz da olsa.
İnsan neyle yaşar? ben onsuz nasıl yaşayacağım?