https://youtu.be/7KCydhq9TJ4?si=xko1OI4R2z4xzUY1
Ağlatim sizi biraz😄

https://youtu.be/7KCydhq9TJ4?si=xko1OI4R2z4xzUY1
Ağlatim sizi biraz😄

Eklediğin şarkı beni çocukluğuma götürdü, nedense küçükken annemin telefon zil sesini bu şarkı yapmıştık.. Soruna gelecek olursak insanın ilk başta aklına ailesi gelir. Annesi, babası, kardeşi.. Buna elbette farklı cevaplar verenler de vardır. Kimisi kedim der kimisi köpeğim der kimisi sevgilim der. Herkesin cevabı kendine göre farklıdır. Ama ben bu hayatta şunu öğrendim, kim olursa olsun kimseye körü körüne bağlanıp bel bağlamamak gerekiyor. İlk kez bi yakınımı kaybettiğimde henüz 17-18 yaşındaydım, ilk kez bi kaybım olmuştu çok büyük bi boşluğa düşmüştüm.. Ama inan o kişilerin yokluğuna bi süre sonra alışıyorsun. Evet o süreç çok zorlu geçiyor, ara sıra yadına düştükleri vakit çok zorlanıyorsun ama bi insan kimse için “ben onsuz yaşayamam.” psikolojisine kapılmamalı. Birkaç saat önce uyandım ve rüyamda ölen teyzemi gördüm.. Uzun bi süre sonra ilk kez bugün görmüştüm çok kötü etkilendim. Hemen silkelenip, kendime gelmeye çalıştım. Sevdiklerin olmadan yaşamak yük gelirmiş insana ama Allah sabrını veriyor bi şekilde. Diyeceğim de şudur, önceden belli başlı senaryolar kurmamak gerekiyor ya onu kaybedersem ya o bir daha yanımda olmazsa ya onsuz olursam bu tarz şeyler sadece bizi dibe çeker. İnsan sevdiğinden elbette ayrı kalmak istemez ama ya ölüm ya başka bir şey er geç de ayırıyor sevdiklerimizden bizi
Bnce sevgisiz yaşamak zor.. bu illa aşk olmak zorunda değil.. sevgili ayda eş sevgisi arkadaş sevgisi. anne sevgisi bunlar olmadan yaşamak zor bence
Cevap
15Cevap
Ailem olmadan yaşamak çok zor olurdu benim için. Her ne kadar çok güçlü bir kız olsam da, benim bütün gücüm onların varlığından geliyor
Sevgi. Arabani sevebilirsin, işini , eşini vs vs. Sevmeden yasamak zor. Sevilmeden yasanir ama.
Babam olmadan yaşamak gerçekten çok zor.
Hani gölgesi yeter diyoruz ya o hesap gölgesine bile sarılasım var.
Kimse oksijen tüpüm değil çok şükür yanlız geldik yanlız gidicez
İnsan kendini bulunca yaşamak için herkese ihtiyaç duymuyor. Senin içinde senden öte bir sen varken kime ihtiyacın olsun ki? 😄
Anne olmadan gerçekten yaşamak zor Allah uzun ömür versin sağlıklı ömür versin hepsine 🥺
İki miniğim ve babam olmadan yaşamak çok zor ANNEM zaten bambaşka
Ekmek, su olmadan zor bunun dışında bir şekilde yaşanıyor
Annem 💕 Allah başımdan eksik etmesin uzun ömür versin 🤲
Bence herkes olmadan da yaşamak zorunda insan..
Kimseye bağlı değilim artık en yakın dostum gitti saçma sapan bı sebpeten ailem ayrı bı kafa değişik herkes
2. Ümeyir olmadan daha zor
ailem olmadan yaşamak zor
Çocuklarım yoksa ben de yok olayım, amin.
Kendim olmadan zor 😎
Anam.
ANNEM ❤️❤️
Ailem
babam olmadan
Prensesim...
Ailem ve sevgilim
Annem ve kedim… 🥲
Annem.
Para
Para
Para