+1 yılDöner hatta böyle söyleyenler daha çok dönüyor bence. Herhalde pişman oluyorlar sonra da aşkları depreşiyor. Sonra bir bakıyorsun tekrar birliktesiniz. Aslında pek de belli olmaz bu işler ama sen kendini unutturma, bunu dediğine pişman olsun geri dönsün sana. Tekrar mutlu olmanız dileğiyle :)
03 Yorumla- +1 yıl
Yazdiklarin icin tsk ederim :) peki kendimi unutturmamak icin ne yapmam lazim? Biz komsuyuz türkiyede ben yurtdisindayim orda akrabam var kuzenlerimle konusuyor hep.. Ne bilim ne yapabilirimki beni unutmamasi icin?
- +1 yıl
Rica ederim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :) Ben aynı yerde olduğunuzu düşünerek demiştim, hani belki karşılaşırsınız aynı yerlerde diye. Ben hayatta mesaj atmam diye düşünüyor musun? Arada bir yaz mesela iyi misin, her şey yolunda mı? gibisinden. Eskileri hatırlatmasını ve kafasının karışmasını sağlarsın, cevap vermese bile seni hatırlamış olur bence. Ya da kuzenlerinin senin hakkında ona bahsetmelerini sağlayabilirsiniz tabiki her zaman değil. Bence ufak oyunlarda işe yarayabilir ama kuzenlerin sayesinde tabi. Kuzenlerin senin hakkında konuşurken arkadan gelip o duysa hiçte fena olmaz bence ama gerçekleştirmesi zor bir oyun sanırım:) Ya ne biliyim belki saçma ya da basit ama ordan burdan fotoğraflarını beğen, twitlerini favla adını görmesi bile eskileri hatırlamasına yetmez mi :))
- +1 yıl
Beni heryerden engelledi.. yazamiyorum hic biyerden facebook, whatsapp.. Konusmak bile istemiyo benimle.. Kuzenim onunla konustu onu görürsem dayanamam dönerim demis.. Bir gün sonrada o gelirse antepe gidecem burdan demis.. :( kuzenime nasil neler yapiyor demis.. Birbirimizi köpek gibi seviyorduk ama yine mutsuzduk demis kuzenim daha konusacakmis onunla
En İyi Cevaplar
+1 yıldöner sen umursamaz arkasını aramazsan paşa paşa döner yaşadım biliyorum :)
110 Yorumla- +1 yıl
Ben yazmiyorum artik 4 gün oldu yazmayali ama ne bilim.. Cok özlüyorum:(istesemde yazamam zaten heryerden engel cekti hic biyerden yzamiyorum :(
- +1 yıl
ben yazmadım başımdan daha beteri geçti ve aynı sözlerin ağırını işittim ben sabrettim ve 2 ayın sonunda döndü tabi ki içim içimi yedi ama sonuçta istediğim oldu ha ben onu kabul etmedim o oldu her zaman biz kızların canı yanmayacak değil mi bence zor biliyorum ama sabret
- +1 yıl
:(( offf ama ne biliyormusun
Banada yaziklar olsun gelSe yine sevecegim yinede kabul edecegimiz.. Bana kuzenim süründür diyor ama gelirse kiyamam ki ona :( kabul ederim - +1 yıl
InsaAllah benimkide 1-2ayin icinde döner.. Nefret ediyor benden
- +1 yıl
merak etme nefret falan bir yere kadar tatlım ben biliyorum kan kusuyordu bir sen bir de ben kalsam asla diyordu ama ne oldu sen sadece kendini yıpratma o seni mutlu görsün o zaman o kadar kıymetleneceksin ki kendini yıpratan o olacak geldiğinde kabul etme hemen az sürtsün burnu yoksa hep gider nasılsa döndüğümde hep kabul ediyor diye her açıdan bakmak gerek şimdi
- +1 yıl
Evet haklisin hep o düsüncede olur ben her döndügümde kabul ediyor diye.. Ama nasil desem kiyamam ona ama bana yaptirdiklarini yüzüne vururum bu kesin.. :) seninkide büyük konusmis benimki gibi.. Bana dedi Allah seni bana istemeyi nasip etmesin.. :( senin gibi birini bana nasip etmesin diyip duruyordu kuzenimede Allah onu esine bagislasin diyor
- +1 yıl
derler canım derler ben yolda karşılaştım bana bunu diyen adam zorla kolumdan tutup annesine götürdü gelinin diye tabi annesine açıkladım durumu kadın utandı yani takma canım sen kafanı her şeyi derler ama dedikleriyle kalırlar sıkma canını :)
- +1 yıl
Ama yaptigi seyde cok güzel kolundan tutup annesime götürmesi falan :) cok güzel bisey ah benimkide öyle yapsa keske ah :( yapsa anasi evden kovar :))) annesi beni istemiyorda.. Bu sene son senesiydi okulda sinifra kaldi benle col görüstü diye
- +1 yıl
Bana mesaj yazarmisn? Ben yazamiyorum
- +1 yıl
Seninle konusmak istiyorum canım bana yazarmisin
Bu kadar büyük konuşup daha sonra kendi sözünü unutan insanlara gelecekte kimse itima göstermez. Bence dönmesin bir zahmet!
00 Yorumla
Dönmem demişti. Dönmedi..
05 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar oldu?
- +1 yıl
Üzüldüm.. Neden ayrildiniz peki
- +1 yıl
Peki..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bu kadar ağır konuşan hem çok sevmiştir hem de çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştır.. irade meselesi dönebilir de ben dönmezdim
215 Yorumla- +1 yıl
Cok sevdi cok kirdi.. Allah seni bana nasip etmesin dedi.. Cok kirici Seyler dedi onu cok seviyorum.. Ben yurtdisindayim o türkiyede. Türkiyede komsuyuz seneye yazin gidecem beni görürse dönmezmi? HAla seviyor biliyorum
- +1 yıl
Cok iyi biri.. Beni gercekten seviyordu bende onu.. Kuzenime gecen demis seviyorum ama o bana cok uzak..
- +1 yıl
Ben onun gibisini bulamam demis..
- +1 yıl
Aramizda gecen sey sadece hergün kavgaydi hergün :( ayrilmak istiyordu bana okDar kirici Sözler ediyorduki baska bir kiz olsaydi yerimde asla kaldiramazdi ama hep icime attim unuttum dediklerini hep onunla güldüm yone ama benim yaptigim hatalari hic unutmazdi onlar yüzündende ayrildi yaptigim hatalar : eve gec geldiginde merak etmemisim güya , ben gec geldigimde o ediyormus böyle hatalar..
- +1 yıl
Gösterdim gösteriyordum hep biz on ay beraberdik ilk aylarimizda hatalarim vardi benim ilkimdi.. Ilk kez biriyle beraberdim ben ilk aylarimizda hatalarim oldu ama sonra fazla hata yapmiyordum. Ilgi diyorsun da canım ona günde 4000-6000 e kadar mesaj yaziOrdum
- +1 yıl
Offf offf :((( onu cok Seviyorum cok cok cok özlüyorum.. Onu istiyorum
- +1 yıl
SöyleSemde ne fark eder söLedim ama bana heryerde engel cekti gitti
- +1 yıl
Heryerden engel cekti hic biyerden ulasamiylrum ona oluruna biraktim yazmiyorum 4 gündür ini gän önce kuzenimle konusmus seviyorum ama o bana cok uzak demis falan :(
3 senedir birlikte olmaya çalışıyoruz ama engeller var diye bir türlü birleşemedik. Ve 10 gün önce özledim artk geldim dedi. Ve gitti. Ben denedim olmadı başkasıyla deneyecem yanlız kalsam bile gelmem dedi. Biraz direttim ama sonra peki dedim. 3 sene içinde çok geldi gitti ve her seferinde bir daha da gelmem diye gitti. Sizce ne olur
00 Yorumla
+1 yılBoşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr dönmesin ya sen kızsın onun sana demesi lazım barışalım diye aklını kullan
01 Yorumla- +1 yıl
Ama demiyor demezde :(
+1 yılgururu varsa dönmez belki çok canı yanar ama dönmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazdıklarını btütün yorumları okudum dönmez canım o dönsede kabul etme sana dediklerini sen nasıl hazmettin
01 Yorumla- +1 yıl
Offf :( cook seviyorum dönsede kabul ederim onu biraz süründürürüm ama kabul ederrim tabii dönerse :(
+1 yıldönse ne farketçek bir iliski bir kere biterse yine biter aradan 3 sene geçsede biter yürümez
00 Yorumla
+1 yılbu hayatta 2 sey bilirlm bunlardan birisi buyuk konusmicaksın...
10 Yorumla
+1 yılCanım ne kadar oldu siz ayrılalı şu an aynı durumdayız
01 Yorumla- +1 yıl
Sizin durum ne oldu bizde aynıyız
dönmez bacım:) ben de öyleyim
011 Yorumla- +1 yıl
Gercekten mi :(
- +1 yıl
Ne yaptim biliyormusun? Cok sevdim.. Fazlasiyla cok sevdim.. Cok yüz verdim cok..
Hatalar yaptm kücük hatalar düzeltebilecegim hatalar - +1 yıl
Yok diyor ama? Ve beni hala sevdigini söylemis kuzenime
- +1 yıl
Benim yaptigim hatAlar yüzünden.. Ama onunda hatalari oldu beni yikip gececek hatalar.. Sen hic sevgiline sen benim eski sevdigim kizin tirnagi bile olamassin keske onunla olsaydim dermiydin?
- +1 yıl
Hayif ben onu unutmak icin sevmedim dönsüm istiyorum yine benim olsun istiyorum :(
- +1 yıl
Bana heryerden engel cekti konustumdada istemiyorum yazma demekten baska bisey demiyor dönmem sana bekleme diyor hep
+1 yılEger bu kadar duygulu ve büyük nefretliyse doner.
03 Yorumla- +1 yıl
Nefret kusuyor.. Cok cok kirdi beni cok
- +1 yıl
Şimdi nefretten alev alev soguyunca nefreti sevgi olur şans verir umarım
- +1 yıl
InsaAllah :( onu coook seviyorum cook
Dönmese daha iyi olur.
00 YorumlaDönmez
11 Yorumla- +1 yıl
Neden? Ben onu cok seviyorum :(
dönmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz
03 Yorumla- +1 yıl
Neden? Seviyor biliyorum..
- +1 yıl
Büyük hatalar degildi yaptiklarim.. Özür diledim aff diledim ben cok caba gösterdim bu iliski icin.. Ise giderdi onunla sabah 4 de kalkardim o ise giderdi uyumaz ona mesajlar yazardim gelene kadar günde 4000-5000 mesaj yazardim.. Cok seviyorum onu hatalarim düzeltebilecegim hatalar..
+1 yılDöner döner. Hemde essek gibi döner
02 Yorumla- +1 yıl
Offf insaAllah :(((
- +1 yıl
İnş
+1 yıladamsa dönmez:):):):)
02 Yorumla- +1 yıl
Niye?
- +1 yıl
kötü de olsa dönmeyeceğim diye söz vermiş, dönmemeli. söz bozulmaz. bana ama seviyorsa bozar falan demeyin. seviyorsa o sözü etmezdi çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle döner !! ben ne yeminler etmiştim sadadf
035 Yorumla- +1 yıl
Gercekten dönermi :( Allah seni bana nasip etmesin diyip durdi
Cevap sahibi+1 yılbüyük konuşmuş dönüceeek. güven bana sen
- +1 yıl
Gercekten dönermi ya :( umudumu yok etti o laflariyla beklicem dedm bekleme dönmem asla dedi :( umutlanma bekleme diyip durdu
Cevap sahibi+1 yıldöneeeeer. dönücek
- +1 yıl
Keske bende bukadar emin olabilseydim.. :( cok seviyorum cok özlüyorum fotolarina bakinca agliyorum :( cok yalvardim ona ama dinlemedi gitti
Cevap sahibi+1 yılat gibi giden it gibi geri gelir
- +1 yıl
InsaAllah :)) cok iyi morel oldu bana.. Peki ne kadar sürerki dönmessi? Bn yurtdisindayim ancak beni seneye görür..
Cevap sahibi+1 yılişte bu çok iyi. sana ulaşamasın biraz uzak kalın. özlesin. seneye sende emin ol
- +1 yıl
O bana istedigi zaman ulasabilir yazabilir ama o bana heryerdrn engel cekti yazamiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılkaldırcak onlarıııı
- +1 yıl
Nezmn nezaman :(( bazen sabrimda dayanacak gücümde klmiYor cok özlüyorum coooook :((
Cevap sahibi+1 yılsabretmeyi öğrenmezsen hep o kazanır
- +1 yıl
Offf :(( cok özlüyorum cok.. Yasayan ölüden farkim yok 4gün oldu yazmayali :(
- +1 yıl
Ve ben türkiyeye giidince cok bakimli olacan
Cevap sahibi+1 yılya sen kendini üzmeee. o sana döneeer
- +1 yıl
InsaAllah :)) bakalim nezaman dönecek.. Ben oraya gitmeden önce bana haber ver gidecem antepden diOrdu gidermi? Gelecegim günü illaki ögrenscsk ben söylemessem bile gidermi?
Cevap sahibi+1 yılgideer
Cevap sahibi+1 yılya sen çok kuruntu yapmaa
- +1 yıl
Ama giderse bni görmicek benim oraya gitmeminde anlami yokki
Cevap sahibi+1 yılo zaman gitme sende
- +1 yıl
Ozaman dönmez ki :)
- +1 yıl
Facede nasil özleniyofsun bir bilsen yazmis
Cevap sahibi+1 yılben sana demiştim :))
- +1 yıl
Kuzeni ona yazmis özlüyorsan dön diye oda yazmis mutlu olamiyorsam böylesi daha iyi diye :(( dönmez
Cevap sahibi+1 yıloff gebersin. Sal gitsin yaaa
- +1 yıl
Ben hastayim migde rahatsizligim var annminde öyle rahatsizligi var o bana ilaclarini yolla demosti bende yolladim o yolladigim ilaclarin annemin oldugunu düsünüyor ama öyle degil bunu yazimmi ona?
- +1 yıl
Ben sana ne diyim ki? Sana ne diyim?
Yaziklar olsun benim sevgime.. Emeklerime.. Herseyime yaziklar olsun.. Ilk defa bugün keske seni tanimasaydim diyorum ilk defa 11 aydir ilk defa bugün böyle bisey diyorum.. Sen nasil birisin ya.. Sen nasil düsünürsün annemin ilaclarini sana yolladigimi? Sen bilmiyormusun annemin migde sorunu var? Sen bilmiyormusun benimde migde sorunum var? Sen bilmiyormusun annemin karin agrisi var. Sen bilmiyormusun benimde var? Bu durumda hangi ilaclari kullanirim? Migde ilaclarini degilmi? Annemin bu durumda hangi ilaclari kullanir? Oda migde ilaclarini degilmi? Sana inanamiyorum ya.. Annemin ilaclari belli benimkiler belli.. Sen nasil düsünürsün annemin ilaclarini cekip yolladigimi? Sen nasil biseysin ya.. Gec bunu gec bikmadin mi bana iftira atmaktan? Sen nasil öyle bisey düsünürsün ya nasil nasil? Yaziklar olsun..
Cevap sahibi+1 yılyaz
- +1 yıl
Ortslik iyice karisti kuzeni var saniyorki ben kuzeniyle konusuyorum
Kuzeni ona demis konusmuyorum onunla oda demis umarim konusmuyorsundur anlamiyorum ayrildi kuzenide 26 yasinsa ben 18 ona abi diyom kuzeni bana hepsini anlatmak icin yazdi ayrildik niye diyo umarim konusmuyorsundur onunla? Bide demis bidaha onun adini gctigi cümle kurma falan kuzeniylede arasi bozulmus ya anlamiyorum bu napiyor? Cok merak ediyorum gercekten pisman olup dönecekmi
Cevap sahibi+1 yılyokluğunda yeterince mala bağlamış işte. dönücek sana
- +1 yıl
Nasil yani yoklugumda yeterince mala baglamis?
Offf insaAllah döner ya... :(((
Cevap sahibi+1 yılKuzen olayları falan girmiş araya işte iyice saçmalıyo şuan. seni sevmese emin ol hiç uğraşmaz böyle saçma şeylerle
- +1 yıl
Ben Sana özelden yazamiyorum bana yazarmisin sana herseyi tam olarak anlatim
Cevap sahibi+1 yıltamam
- +1 yıl
Bekliyorum
Asla büyük konuşmayacaksın
00 Yorumlaanlasamıyorsanız iyi olmuş kafanız rahatlar biraz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayran aldım dönersin diye
10 YorumlaDöndü mü aynı şeyi yaşıyorum şu an
00 Yorumlatemam
00 YorumlaNe gibi hata yaptın?
07 Yorumla- +1 yıl
Ya mesela ben eve gec gelmistim o merak etmisti ama o gec gelmemisti saatinde gelmisti 10 dkk gecikti ona nerde kaldin flnda demistim güya o cok gec gelmis ben merak etmemisim falan böyle hatalar ne bilim iste kücük hatalar
- +1 yıl
Cok sinirliyim bazen agzimdan cikani kulagim duymaz sinirlenince gözüm bisey görmez evet oldu kirdim onu cok kirdim ama sundan eminim onun beni kirdigi kadar ben onu kirmadim..
- +1 yıl
Iki sene olacak nerdeyse bir kizi sviyordu adi gamze bana sen onun tirnagi bile olamassin demisti bana keske onunla beraber olsaydim diyordu cok cok kiriOrdu
- +1 yıl
Asla.. Hic hic agzimdan öyle laflar cikmadi o benim sükrümdü :(
+1 yılAhirettemi?
04 Yorumla- +1 yıl
Nasil yano?
- +1 yıl
Saçlar sarımı diyorum?
- +1 yıl
Hayir :D
- +1 yıl
Allah Allah oysa sarı tadı vardı:D
+1 yılDönmez
01 Yorumla- +1 yıl
Neden?
+1 yıldöner
09 Yorumla- +1 yıl
:) cvbin beni biraz olsun mutlu etti herkes dönmez diyor burdakiler.. Cok seviyorum cok istiyorum dönmesino.. Arkasindan cok aglAdim
- +1 yıl
döner ya ben ne inatcı insanlar gördüm onlar döndüyse herkes döner :)
- +1 yıl
Cok büyük konustu.. Ayrilirken ona yalvardim gitme birakma diye dinlemedi sen benim icin degismedin degismicende dedi degistim düzeldim hata yok artik dedm inanmadi.. Spnra büyük konustu Allah seni bana nasip etmesin senden nefret ediyorum ölsemde gebersemde dönmem dedi:(
- +1 yıl
Onu cok cok cok seviyorum heryerden bana engel cekti ben yurtdisindayim o antepde hic bulusmadik. 10 ay berabeerdik
- +1 yıl
sevdıgını dusunuyo musun?
- +1 yıl
Seviyor beni hala yani öyle diyor kuzenime..
- +1 yıl
e o zaman döner :)
- +1 yıl
Cok istiyorum dönmesini.. Herseyi yapmaya hazirim dönmesi icin :(
- +1 yıl
ne dıyım umarım döner
+1 yıldönmez
00 YorumlaHer turlu doner
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldönmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyokkk ben donerımm