Aldatan ama istesem döner misin diyen biri geri döner mi?

Şimdi şöyle, bu kızla geçen sene ocak ayında bir uygulama üzerinden tanıştık. Çok güzel bir ilişkimiz vardı, ilk günden her şey çok güzel ve hızlı ilerledi. Birbirimize hediyeler gönderdik, çocukluk fotoğraflarımızı falan... Günde 6-7 saat telefonda da konuştuk, yine 6-7 saat görüntülüde konuştuk... (Bu arada hep o aramak isterdi, boş bulduğu her zamanında beni aramak istiyordu) Böyle böyle 9 ay geçti. Sonra bu kız üniversite okumak için benim şehrime geldi ilk kez yan yana geldik. O geldikten sonraki ilk bir ay kadarda yine çok iyiydik ve ilişkimiz harikaydı. Hemen hergün görüştük buluştuk. Ben ona elimden geldiğince ilgili biriydim. Yeri geldi ona ellerimle yemek yapıp yine ellerimle yedirdim, müzik yapıyordum albüm cd yapıp verdim... Yani birbirimize çok güzel romantik hareketlerimiz oldu. Ama her ne olduysa bu kız geldikten sonra ki 1 aydan sonra değişmeye başladı. Gözü erkeklere kaymaya başladı farkediyordum. En sonunda da beni aldattığını öğrendim (uzak mesafe biriyle) aldatmasına rağmende affettim onu ama o benden ayrılmak istedi. Ona 1 ay boyunca yazmadım o da bana yazmadı, 1 ayın sonunda ben bir bahaneyle yazdım biraz sohbet ettik konuşma arasında bi ara istesem döner misin diye sordu. Bana ve ilişkimize çok zarar verdi ama herşeye rağmen onu seviyorum vazgeçemiyorum. Şimdi bu ayrıntılara göre (sormak istediğiniz bir şey varsa sorun) bana geri döner mi, dönerse ben ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
Sorunun kategorisi yanlışlık oldu idare edin artık
Aldatan ama istesem döner misin diyen biri geri döner mi?