Terk edilen var mı dönermi diye sormayın?

izler bir ilişkiye başlayınca hemen erkekleri merkeze yerleştiriyoruz. erkek bunu fark ettiği an bize karşı acımasız ve duygularımızı hor kullanıyor. 7 aylık bir ilişkim bitti. beni terk ettiği için günlerce kendime gelemedim. bir hafta sonra ben mesaj attım. red yedim. sonra tam yoluma dönmüşten o yazdı bana. ve sonra yine terk etti. artık canım acımadı. şimdi bakyorum ilişkiye ne kadar aptallık ettim ne fedakarlıklarda bulundum. pişmanım çok hemde. bunu ayrılık arifesinde anlayamıyorsunuz. boşluğa düşünce aşk vs. sanıyorsunuz yaşadığınız boşluğu. asla giden birine dur demeyin. ya da çok özledim mesajları yollamayın. inanın bana ayrılık acısı en fazla 3 hafta sürüyor. ağlayın zırlayın ama asla gururnuzu ayaklar altına almayın. bu sürecte gurursuz oluyorsunuz. ama şu an okadar çok keşkelerim varki. ben onun için ağlarken şu an bana ulaşmasın diye her yerden engelledim. nefret ediyorum ondan. duygularımı kullandı çünkü. beni terk edeli daha 3 gün oldu ama inanılmaz nefret duygum kabardı. demem o ki özellikle kızlara yapmayın kızlar. birinde hiç olduğunuzu anladığınız an çekip gidin savaşmayın boş. çünkü asla adama edemezsiniz ilişkinizi. keşkelerle kala kalırsınız. o kadar cok bana haksızlık ettiki. ah bile etmeyecek kadar hissizleştim. benim gibi olan birçok kişi var eminim. ne olur kendinize deger verin. siz kendinizi sevmezseniz kimse sizi sevmez.
Terk edilen var mı dönermi diye sormayın?