Bu yolda harcanan ilk bayan değilsin... son da olmayacaksın... birlikte olurken rıza gösterdiysen sonra hukuki olarak ta ahlaki olarakta bir iddan olamaz. Merak etme artık evlenen erkekler eskiye oranla daha az önem veriyır bekaret olayına. Yok başıma bela olmasın diyorsan diktir. Ama evleneceğin kişiyle ilk birlikteliğini adetin son gününe denk getirirsen bu dünya da yırtarsın:))) ama sakın bu hata ile olmadık birine gitme. Ayrıca bu iş kağıt 100 tl ye benzer harcamamak için bekletirsin bekletirsin bir kere bozuldu mu? Cebinde 5 kuruş kalmaz. Sakın ola bu duruma düşme.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çünkü hiçbir "delikanlı" yatağa atmaz sevdiğini ve altına alıp evire çevire kirletmez henüz onun olmayan helalini..
42 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel dedin...
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz güçlü olmayı öğrenin seni öyle bırakamaz hak hukuk adalet var hiçbirşey yapamaz rezil olur anlatamaz düşüncesini ona yedireceksin gideceksin ya beni alacaksın ya da seni yedi sülalene rezil ederim diyip mahkemeye şikayet edeceksin bu işler böyle basit olmamalı bunları yapanlara ses çıkarmazsanız erkeklerde böyle rahat davranmaya devam edecektir suçlu sen çıksan bile sonuna kadar sana yapılanın arkasında duracaksın kendini öyle üzülüp ben neyapacağımla olmaz bu işler yanına bırakmıcaksın yok öyle üç kuruşa beş köfte ve herkese örnek ol susmayınnnn...
14 Yorumla- +1 yıl
merak ettim mahkemeye ne diye şikayet edecek? ben reşitim, evlencez dedi inandım birlikte oldum şimdi benden uzaklaşmaya çalışıyor mu diyecek. mahkemede herhangi bir hak talep etme şansı yok çünkü reşit. ancak ailesiyle iletişime geçebilir erkek tarafı olduğu için de kız küçük düşer ve muhtemelen aile çok da önemsemez. verdiğin önerilere katılmıyorum, basit düşünüyorsun.
Cevap sahibi+1 yılarkadaşlar boş konuşmussunuz soruyu dikkatlı okumamışsınız evlenme vaadiyle diyor demekki kızında evlenmeye gönlü vardı hemcinsimi savunurum olan kıza olur erkeğe birşey olmaz burada suçlu olan kızmı sizce birkişiye inanarak birşeyler yaşanması onu yuz üstü bırakarak gitmesi erkekliğin kitabına sığarmı onun yanınamı bırakacak bunu mahkemeye tabiki şikayet edecek haa olmadımı ailesi devreye girecek ailesinin kapısına dayanacak nedemek ya bir kişinin namusuyla oynayacak ellini kolunu saalyıp gidecek adamda ohh ne ala memleket erkekleri anladımda atarlıgülistan arkadaşım bence senin düşüncelerin çok basit siz böyle düşündünüz sürece bu erkekler daha çokk yapar böyle ondan sonrada burada ağlarsınız... neyse her koyun kendi bacağından asılır ben fikrimi sundum alan alır almayan almaz...
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanligin gitmedi, karakterin yerli yerinde. Sen kendinden buyuk bir sey yitirmedin. Sıkma canini. Seni kabul eden boyle etsin. Hem seni boyle kabul edebiliyosa iki damla kan akacak kizlik zarina gore degil, kisiligine, karakterine deger biciyor demektir. O adamin sevgisini dusunsene, suphe duyulmaz. Uzme kendini bence, olmusla ölmüse care yok :)
21 Yorumla
Soran+1 yılSagol teskr ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
+1 yılBırak arama sorma seni yarı yolda bırakacak kadar karaktersizse defolsun gitsin. Amacı sadece bekaretini almakmış araman hiçbir şeyi değiştirmez. Allah yardımcın olsun bir hata yapmışsın ama artık dikkatli ol. Umarım karşına seni seven ve bu halinle kabul edecek birisi çıkar. Sen kendinden ödün verme. Öyle herkese hemen inanma.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle hayatına devam edeceksin sonuçta öldürecek bir şey değil. İkinci olarak burada durup allah kahretsin yok etsin felan demenin bir faydası yok. Sadece biraz psikolojik destek alman ve herkesin aynı olmadığını anlaman gerekli. Ayrıca ortada tecavüz gibi bir durum da yok 20 yaşında genç kızsın kendi kararlarını kimseye danışmadan aldıktan sonra sorumluluklarınıda kimseye yük olmadan taşıman gerekli.
20 Yorumla
+1 yılhayatınla falan oynamadı saçmalama. erkekler takmıyor artık bekarete fazla. önemli olan ruhun *rospu olmaması
22 Yorumla
Soran+1 yılOyle de iste ben kendimi kullanilmis hisediyorum
- +1 yıl
akıllı davranacaktın o zaman
+1 yılYa neden bu kadar geri kafalısınız. Arkadaş neyinize güvenerek bekaretinizi bozuyorsunuz? Ne olacağını bilmeden, geri dönüşü olmayan şeyleri ne bok yemeye bapıyorsunuz. Sonra böyle ağlarsınız tabii. Bu saatten sonra yapacak birşey yok, sen ortada bırakıldın, o anlık zevkini yaşadı gitti. Önüne bak, bunu düşünme.
03 Yorumla
Soran+1 yılCok kirginim ya cok
- +1 yıl
Kırgınlık mı? Sen bu kadar ağır birşeyi sadece kırgınlık olarak nitelendiriyorsan zaten sana söyleyecek birşey yok kusura bakma canım benim, gözlerini aç artık. Canını sıksan da gideni geri alamazsın, yaşamını sürdürmeye bak. İnşallah hamilelik gibi birşey çıkmaz.
Cehenemin dibine kadar yolu var. Muhtac degilsin ona... RAHAT Olun biraz... Bu kadar buyutmeyin artık. Bekareti onemseyende onemsemeyende var... Gencsin ve daha onunde guzel gunler var.. AYrılsada canı ceheneme bu kadar kafaya takarsan a. g p. çççç cocuk tabi kacmaya baslar..
10 Yorumlaah ah genclıkte yapılan hatalar :( dik duracaksın güçlü olacaksın hayatına dewam edeceksin onu seninle evlenmeye mecbur bırakacaksın ya da evlenmeye ikna edeceksin.
14 Yorumla
Soran+1 yılOkulum bitince evlncez diye kandiriyodu bir bahane bulup terketti
Soran+1 yılKardesi var yeni oldu ondan ciksin acisi zten o kdr korkak ki numarami degiscem diyo
+1 yılBişi olmaz merak etme kafana da takma. Adam değilmiş işte sende bunun bedelini böyle ödedin işte sana acı bir ders yüzüne gülene sırtını sıvazlayana iki tatlı söz söyleyene neymiş kanmamak lazımmış.
10 Yorumla
+1 yılhayatın sonu değil ya. herkes kendi gibisini ister. sen bakire değilsen gider bakir olmayan biriyle evlenirsin, hayat kurarsın bu kadar basit. boşuna sıkma canını
10 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsunn herşey zar değil teknoloji gelişti herşeyin çaresi var artık üzülme giden gitmiş üzülsenme bişey değişmez...
10 YorumlaAptallık etmişsin pişmanda olmuşsun takma kafaya karakterini gördün evleniceğim dediğin adamın zuzu ^^
10 Yorumla
+1 yılBeni kandırdı diye bişey yok Allah sana akıl vermiş fikir vermiş doğruyuda yanlışı da biliyorsun her koyun kendi bacağından asılır evlenmek isteyen adam Zaten eşi olacak insana evlenmeden dokunmaz
10 Yorumlavay serefsiz ama bastan dusunecektin bunu geçmis olsun
10 Yorumla
+1 yılonun gittiginemi yanacaksin. ya da baskasi seni böyle nasıl kabul edecek onami yanacaksin. ya da ailene ne diceksin :/ zor durum. keşke akıllı olsaydın en başından
20 Yorumladoğru adamlarla - yavşakları ayırt edemiyorsunuz maalesef... geçmiş olsun artık... aklını başına topla ve seni gerçekten sevip değer verecek birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladi herif Allah ahını onun yanına bırakmasın.. büyük aptallık etmişsin cahillik işte bazı hataların bedeli vardır. Bu ülkede yaşayan bir genç kız olarak biraz iradeli olmalıydın neticede doğu burası ve ailelerimizin kafa yapısı, kültürümüz belli ne yazık ki burada kızların bekareti önemli keşke biz de erkeklerle eşit olabilseydik ama değiliz işte iradesiz ve düşğncesizliğinin bedelini ödeyeceksin ama rahat ol o pislik de öder elbet.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe yapalım aykalanalım mo? Elbette bu ülede eğitim düzeyi yokseldikçe bu sorunlar da yavaş yavaş çözülür kimse ben veriyprum bişey diyemzsiniz die ilesinin karşısına çıkamaz onların da jafa yapıları öyle ama önceki kuşaklara göre aşmışlar bir sonraki kuşak daha da dğzelcek inş ama bu ülkenin zamana ihtiyacı var. 20 yıla kadar yüzde doksanlık kısmının hallolacağına inanıyorum ama şimdi zor hem ven de kadının değerli olduğuna inanıyorum seni jçhak etmiyosa kendini hediye etmeyeceksin kardeşim sürünsğn köpek
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilim benimle yatmak istediğini söyledi. Ciddi bir ilişkimiz vardı. Bana guveniyirdu. Onu asla birakmayacagimi da biliyordu. Onu aldım karşıma dedim ki. ( azrail tepemizde. Az ileride bir kaza geçirebilir olebilirim. Peki o zaman ne yaparsın. ? ) ve o günden sonra hiç açılmadı bu konu ve sevgimiz 5 kat büyüdü.
Diyeceğim şu ki, bu işin kuralı nikah kiyilinca dır. Ne kadar guvenirsen güven ölümlü dünya burası. ..20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak Peşini, Hep Diyorum Burada Bu Tarz Olaylara Kanmayın Diye Ama İşte, Ne Diyim...
Önüne Bakıcaksın Bundan Sonrasında...10 Yorumla
+1 yılyaşın 18den küçük değilse mahkeme you yok
hamile kalmamışsan mahkeme yolu yok
tecavüz etmiş ama sen bunu raporlayamazsan mahkeme yolu yok
işin zor kandırdı beni demekle dava açamazsın00 Yorumla
+1 yılonun yaptığı tam bir şerefsizlikmiş. Ama üzme kendini bekareti çok önemsemeyen insanlarda var hayatta.
Sevmek engel tanımaz konu bekaret bile olsa12 Yorumla
Soran+1 yılYaptigi seewfszligi yediremiyorum icim kaniyor
- +1 yıl
senin yapman gereken dik durmak , şerefsizin yapmış olduğu adilik yüzünden hayatı kendine zindan etme.
merak etme bir laf vardır alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste... benim de çok sevdiğim kız arkadaşım vardı ama asla öyle bişey yapmadım istesem olurdu.. kimsenin ahını alamam ve ayrıldık 3 sene önce.. kız 4 ay önce evlendi...
00 YorumlaYa arkadaş bu kaçıncıdır. Kırıcı konuşmak istemiyorum ama hiç mi akıl yok ya. O haddeye geldiysen zaten senin için bekaretin önemi yok demektir. Varsa da vermezsin olur biter. Erkeklere nasıl oluyor da bu kadar kolay güveniyorsunuz :/
00 Yorumlacanım kolayı var git diktir ne olcak kolay birşey eğer antalyadaysan yardımcı olabilirim başımıza geldi doktor tanıdıklar var ;)
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden yapmayın şunu ya.. Yapacak bir şey yok. Hayatına devam edeceksin. İlla ki sana aşık olacak birini bulup evlenirsin. Ailenle konuşamıyorsan, Psikolojik destek almanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılSen büyük bir hata yapmısın fakat Allah yanında bence bidaha arama bosver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşi kuzeni yeğeni falan varsa ver facelerini bizde onları kandırıp yüz üstü bırakalım intikam almak gerek
10 YorumlaYa hadi adam kandırdı vaat falan filan, sen hiç mi akıl yok düşünemiyorsun musun?
Birilerinin aklıyla, düşüncesiyle, istekleriyle hareket edecek kadar acizlik var mı düşün bakıyım.00 Yorumlaofff yaa bacım niye böyle şeyler yapıyonuz valla bende üzülüyorum ama niye herkese böyle şapbadanak inanıyonuz ya
10 Yorumlaevlemeden bekaretini vermeyecektin ya yeter ya nasıl yapabilliyorsunuz anlamıyorum tamam cocugunda allah belasını versın ama sen de nasıl yapıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAptallik bnde evt
+1 yılYa bilmiyorum siz bir bayan olarak nasil bu kadar guvenebiliyosunuz. Bir erkek 5 dakikalik zevkini bir duş ile temizleyebilir, ama bir kiz omür boyu tasir.
10 Yorumla
+1 yılyaşın 18 den küçükse emniyete git. attığı mesajlar falan varsa tabi
00 Yorumla
+1 yılOnu adamla yatmadan düşünseydin. Hala böyle vaatlere inanana saflar var mı merak ediyorum.
10 YorumlaÜzülme, üzülmek seni rahatlatmak olan olmuş, ne düşünüyorsun koca bir hiçmi
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
kızın birede bana ayınını yapmıştı evlenecez diyip kandırdı kendini bozdurdu sonra terk etti
13 Yorumla- +1 yıl
oha kız mı yaptı bide bunu
Soran+1 yılO kendine yapmis
+1 yılHaketmişsin olması gerekeni yapmış. Kızlar işte tam olarak bunu hakediyor..
00 Yorumla
+1 yıltabikide seninde dikkatli olman gerekirdi ama bazen insan ne yaptığını bilmeyebilior işin zor senin de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlar için bir sorund eğilki. sorun etmiyolar kendilerine. niye dert ediyosun sen. Kızların umrunda değil. Benim sevgilimde öyle diyordu,, "benim kaybetcek bişeyim yokki derdi".
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç?
Soran+1 yıl20 yasim
sana sahip cıkarım feLan mı dedi :) tek derdi sana yapmakmıs demekki
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekaret almak ne ya? Alınıp satılan bir şey mi bu? Bakireliği yüceltip ataerkil düşünceyle yaşayan kızlara müstahak valla bu tip şeyler.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaah ah şu kadının kadına şiddeti bitmeyecek sonra neden biz ikinci sınıfız erkekler şöyle böyle, aynı mantıkla sen de o* oldun o zaman kendince aferim.
+1 yılo. çççç yha kızım sende niye inanıyon hayla anlamadnzmı seven erkek evlnmeden doknmz yha anlayan şunu artık. sakın peşine gtme ailen ögrenr bırak sktrsn buda sana ders olsun bidahada yapma sakın.
10 Yorumla
+1 yılbu kadar salak olmayın kızlar artık kendinize güvene alın. bari kızlığınıza dikkat edin
00 YorumlaAkılsız basın cezasını çekecen yapacak birşey yok baştan düşünecektin
00 Yorumlaişte öyle her önüne gelene verirsen böle olur bacım artık masum değilsin bence devam et giden gitmiş ver gitsin :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak işte ya ben en azından evlenicem diye kimseyi kandırmam yaw ama bizi de beğenen çıkmaz. çünkü evlenmiycem yaw zorla mı:)
10 Yorumla
+1 yılben nişanlıyım herseyi yapıyoruz ama asla bekaretını almayı düşünmedin senden böyle bir hataya düştünki canın cektıyse arkadan yapaydın
01 Yorumla
Soran+1 yılBana sahip cikar sandim ama yanildim
+1 yılyine bir kurban. keşke buraya bundan önce gelseydin görürdün bu tür sayısız sortuları.
00 Yorumla
+1 yılLâ Bebe angaralıyık biz. Kız Profili alıp da milletin duygularıyla oynamak yakışmıyor. Fake hesap.
00 Yorumlaafferin kızıma. şimdi bozdur bozdur harca, yapacak bi'şey yok. gülel güle kullan. kal sağlıcakla..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl oldugunu hemen anlatıyosun bende onun yedi sülalesinden en sevdgine yaptrcam aynısını
02 Yorumla
Soran+1 yılAslinda o yaptigi an durmasini soyledim ama o durmadi devam etti ve bozdu beni daha sonra sahip cikicam dedi ama simdi korktu bahane bulup kaciyo
Cevap sahibi+1 yılOlan olmus topla kendini
Yasli erkeklerin metresi olmaya hazir ol canim tebrik ederim
10 Yorumla
+1 yılevet işte akılsız kızların sonu budur hiç acımıyorum iyi oldu evlenmeden ilişki nedir ne bu saçmalık git başını taşlara vur şimdi :D
10 Yorumlaallah yardımcın olsun ne dıyelım elden bısey gelmez kı
10 Yorumla
+1 yılYahu o kadar kötü örnek var önünüzde neden bile bile gidiyorsunuz.
00 YorumlaO yavşağında başına bir bok gelir elbet
12 Yorumla
Soran+1 yılTek dilegim o
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir şey yapamayacaksın bir kalıp sabuna gitti. s
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2. elde pert diyoruz biz kısaca ederinin çok çok altına gider.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok o kadar değildir :)
Hiçbir vebal ortada kalmaz...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. ailenle paylaşmalısın bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam öldurur hem cocuk diyo evlensem sana hic deger vermem bosarim seni diyo wger anlatrsan
- Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılona muhtaçmışsın gibi hareket etme.
14 Yorumla
Soran+1 yılBaskazi kabul eder mi ki
- +1 yıl
havada bile kaparlar
Soran+1 yılNasil alicam ki
yapacak bişi yok geçmiş olsun.
10 YorumlaYapmayaydin beynin yok mu
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri