Benim zorumla evlilik teklifi etmiş?

Sevgilim aylar öncesinde evlenme teklifi etmişti bugün bir tartışma sırasında açtırma benim ağzımı dedi her şey çok erken oldu dedi bende evlilik teklifi de mi dedim her şey dedi. Daha sonrasında tekrar konuştuk ve bana bana kalsa daha sonra ederdim dedi. Evlilik teklifi sürecimiz şu şekilde olmuştu, ben o özel günde güzel fotolarımız olsun diye tırnağımı yaptırmak istiyordum ve bunu ona da söyledim tarihi tahmin edememem için de 3 aylık bir süre verdim edeceğin zaman ister 3 ay önceden ister 1 gün önceden bana söyle ki ben tahmin edemeden tırnağımı yaptırayım o dönem dedim o da edeceğim dedi birkaç kez tırnak yaptırdı ve bu süreçte hep edeceğinden bahsediyordu ama 6 ay geçti ben artık beni oyalamasını istemediğim için şunu söyledim eğer etmeyeceksen etmeyeceğim de dedim. Biz bu süreçte bununla ilgili de tartıştık ama şöyle eğer etmeyeceğim deseydi gerçekten hiçbir şey demezdim. Ben sadece beklentide kalıp sonunda üzülmek istemedim kemdimi korumak için soruyordum sürekli ve bir şeyler gönlümüzce olsun diye. Ama tartışmada onu söyleyince benim zorumla benim istediğim tarihte etmiş olduğunu anladım. Erkek olarak tüm süreci zamanı planı yapması gereken oyken kendi kendime ettirmiş gibi hissediyorum ve evlilik teklifinde mutlu olduğum her anı çöp gibi hissediyorum. En mutlu günümdü oysaki ama şu an yüzüğü takmak bile istemiyorum çünkü benim isteğimle olmuş. Yanlış mı düşünüyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın

Benim zorumla evlilik teklifi etmiş?