2 buçuk senelik bir ilişkimiz vardı ve nerdeyse 3 senedirde ayrıyız. Aldatmadı ama çok sıkıyordu beni birde başka yalanını yaklayınca ayrıldım. Ben unuttum o unutamadı. Psikolojisi baya bozuk çok dengesiz davranıyor ve başkasının olursam ikimizide sağ bırakmazmış bunu söyledi en son. Ailesine ve kendi aileme haber verdim. Yinede vazgeçmiyor heryerden engelledim butun facebook ve benzeri hesaplarımı kapattım hala ulaşabiliyor vede çok yakınımızda oturuyor. Korku filimi gibi ya nasıl kurtulurum bir fikri olan varsa yazsın.. korkmaya başladım iyice.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu bende yaşıyorum. İki yıl çık bir yıldır ayrıyız ama bni rahatsız ediyor babamı aramıştı ayrılınca faceden mesajlar atıyodu evimin önüne geliyodu falan birde onda bazı özel resinlerim vardı o yüzden çok korkuyodum aileme vercek diye. En son bir ay önce evimin önüne geldi ama hic konusmadim gormezlikten geldim simdilik bisey yapmadi. Bu durumlarda en iyisi sanki o yokmus gibi davranmak ona hayir git flan bile deme numrani degistir yani hic umursama onu belki ise yarar yani bende yaradi.
02 Yorumla
Soran+1 yılben bütün facebook twitter vs hesaplarimi kapattim onun yuzunden. numaralarimda degisti. ama mecbur mahalledeki arkadaslara veriyosun bir sekilde oda hep buldu ögrendi. baska baska numaralardan aradi. en son gecen gece yine sessiz bir telefon geldi sesimi dinledi dinledi kapatti. cok tedirginim gercekten. seninde durumun cok zormus umarim en kisa zamanda kurtuluruz.
- +1 yıl
Ya rica etsem bana bir ulaşırmısın lütfen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTum sosyal medya hesaplarini (sana ulaşabileceği) kapat. Yeni bir numara çıkart. Ama kendi adina olmasin annenin babanin adını bilmiyorsa onlar cikartsin. Sana ulasamadikca unutacaktir. Ayni seyleri yasadim biliyorum nasil zor durumda oldugunu. mumkunse bide tatile bir yere git. Ondan uzak ol
12 Yorumla
Soran+1 yılBu dediklerinin hepsini yaptım yeni numaralarımıda bir şekilde öğreniyor hep çünkü yakın oturuyoruz çok ve ortak tanıdıklar çok var.. Şimdilik onun aileside benim ailemde onu tekrardan uyardı ve askerde olduğu için bir süredir rahat ediyorum umarım böyle devam eder..
Cevap sahibi+1 yılUmarim kurtulursun bu beladan
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlam bir dayak attır kendine gelsin. Çok var böyle karı kıza sesini yükselten sonradan karşısına iki tane erkek çıkınca kızın d*şaklarını yalamaya başlıyorlar. Sözde işte böyleleri erkek , bittiyse bitti herkes yoluna kimseyi rahatsız etmenin bir anlamı yok. Dayağı hak etmiş o mahalledeki abilere söyle severler böyle şeyleri dövsünler.
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBazıları yazmış polise git sakın yapma böyle bir şey çünkü polis hiç bir şey yapmaz. Bu ona daha da cesaret verir.
Soran+1 yılValla cok kararsizim ya daha bisey yapmadim hala dusunuyorum. Dayak ta nekadar mantikli olur bilmem ki. Daha cok hirs yaparsa..
+1 yılSizin gibilere var ya aldatan değer vermeyen adamlar lazım. Kadir kıymet bilmezsiniz siz. O çocukta yanlış yapıyor ama yanlışın büyüğü senin. Sevmedigin biriyle cikmissin. Ona ümit vermissin. Sonra da ayrilmissin. Bu kolay bişey değil. Şimdi beni anlamazsin belki bir gün sevdiğin de değer görmezsen anlarsin Anca.
24 Yorumla
Soran+1 yılSen ne diyosun ya? Olaylari bilmeden nasil atip tutuyosun boyle aklin bukadarmi calisiyo? Ayrilma sebebimizi sana soylesem bana hak vermiycegin ne malum? Nasil emin oluyosun hatanin bende olduguna? Saka gibisin varya ciddiye bile alamiyorum su dediklerini
- +1 yıl
İnsanların dediklerini ciddiye almıyorsan burada soru sormanın amacı yok. Olayın iç yüzü farkliysa soruyu açık ve doğru sor. Senin hoşuna giden cevabı değil kendi düşündüğüm cevabı özgürce içimden geldiği gibi vermek için burdayım.
Soran+1 yılBak arkadasim yukardaki bir arkadasada yazdim. Benim cevaplari cekememezlik yaptigim yok. Benim cekemedigim durum bilip bilmeden atip tutan insanlar. Durum benim icin yeterince zor zaten. Senin bilmedigin seyleri varsayman nekadar dogru sence? Bak demissin ki "sevmeden cikmissin umit vermissin ayrilmissin". Nerden biliyosun ya? Sen nerden biliyosun bunu? Beni sucluyosun resmen. Olaylari ogrendiginde bana hak vermiycegin ne malum? Benim nekadar sevdigimi nerden biliyosun!! Olayin iç yüzü farkliysa soruyu baska sor demissin. Kardesim ben 2 bucuk senenin detayini nasil anlatayim burdan? Kim hakli kim suclu diye mi sordum ben sonra? Nasil kurtulurum dedim. Olaylar hakkinda hic bir fikriniz olmadan bayiliyosunuz atip tutmaya.
- +1 yıl
Sorunun detayı neyse ona gore yorum yapiyorum. Zaten gizlisin. Yerinde olsam daha detaylı bir soru yazardım. Bizde ona göre cevapyazardık. Bu konu bata hassas. Ben sadece anlattıgin kadar bile bilirim. Ona göre cevap yazabilirim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
19Cevap
+1 yılYa bence onu düzeltecek kişi ailesi. Psikolojik tedaviye devam eder, eğer ciddi riskli tehditvari bir durum varsa onun ailesi de bilsin. Ne bilim tasinsinlar başka bir yere.
11 Yorumla
Soran+1 yılAilesnin haberi var annesiyle konustum. Umarim tasinirlar..
Polise şikayet etmeniz en güvenli yoldur merak etmeyin direk mahkeme gibi durumların hemen başlaması imkansız mahkemeye çıkmadan halledilebilecek bir konudur bu Polise durumu izah ederseniz size yardımcı olacaklardır.
05 Yorumla
Soran+1 yılpolis salarsa ama yine?
- +1 yıl
Polis serbest bırakabilir bu durum karşısında bir dilekçeyle savcılık kanalıyla kendinize koruma tahsis edilmesini sağlayabilirsiniz. İlgili yasa buna izin veriyor. Ama elinizde tehdit niteliğini taşıyan kanıtlar mevcutsa ve bunu sunarsanız işiniz daha kolaylaşır salınması mümkün değildir ve tavsiyemdir kendinize müdafi yani barodan avukat talebindede bulunun.
Soran+1 yılbilgilendirdigin icin tesekkür ederim.. düsünücem bunu.
Çok kötü bir durum. Polise şikayet etsen tutuksuz yargılanır o zaman daha kötü olabilir. Ailen bir çözüm bulmalı bence. En azından sağlam bir sopa sorunu çözer diye düşünüyorum. belki çok mantıklı değil ama başka birşey de aklıma gelmiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılpolise gitmekten o yüzden cekiniyorum iste bende. sopa atcak abim felanda yok ki iste. babamada dövdüremiycegime göre sevgili edinmeyimi bekliycez napcaz.
Soran+1 yılhaha :)
Hic bir bok yapamaz cunku insan sevdigine kiyamaz hala terkedilmisligin acisi var icinde muhtemelen bir cok erkegin yapabilecegi davranislar
26 Yorumla
Soran+1 yıl3 sene gecti ustunden halami? bence saplanti haline getirdi. umarim bisey yapmaz ama tv de neler neler görüyoruz her gün. Insan korkuyor iste.
Soran+1 yıltabiki.. geri dönmeyi hic düsünmüyorum. inan zamaninda okadar cabaladimki ben.. milyon kere sans verdim. benim yerimde kim olsa bin kere terk etmisti onu zaten. 40 kisiyle iliski yasiycagima bitane olsun düzeltmeye calisiyim dedim hep ama kiymet bilmedi. Simdi bunun acisini pismanligini yasiyor iste. Hala der bana sen hakliydin yok senin gibi biri daha su dünyada diye.. ona koyan bu. ama o beni hic bir zaman hak etmedi.
Soran+1 yılbiraz olsun icimi rahatlattin ya sagol.. umarim öyle olur
babana söyle kesin çözüm olmaz diyosan bu işin abisi var dayısı var amcası var hiç olmadı polis var yani
01 Yorumla
Soran+1 yılbabamin vs haberi var zaten. oda konustu kac kere.. cocugun ailesiylede konustu. tamam diyor sonra aradan 2-3 ay geciyor cocuk yine ayni. polis kesin cözüm gibi duruyor insallah dahada beter olmaz saldiklarinda..
geçmiş olsun :s aynı mahallede olmanız kötü olmuş. eger maddi imkanınız varsa taşının veya sen evden bir süreligine uzaklas :) bak bu iyi fikir bence. herhangi bir akrabana gidebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılokulu evden biraz uzakta okuyorum zaten.. su siralar sürekli ic ice degiliz allahtan. ama döncem elbet yani.. tatillerde vs hep ordayim mecburen. ya polise gitmeden ya da temelli tasinmadan bu is cozulmuycek gibi..
Soran+1 yıliyice bidaha bir düsünücem zaten bir adim atmadan. tesekkür ederim.
Bu soruyu ne zaman sorduğunu bilmiyorum ama. Ne yaptın onu merak ettim?
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem annesiyle konuştu ikiside çocuğu tekrardan uyardı ve çocuk şu an askerde olduğu için şimdilik sesi soluğu çıkmıyor umarım böyle devam eder..
+1 yıliri bir akrabana dövdür anasını satim... çete babası sevgilime haber vermeme ramak kaldı ayağını denk al topuğuna sıktırma ulen!! de.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah :) ya bizde oyle cok akrabalardan dovebilcek adamda yok aslinda yani hepsi buyuk pek bulastirmak istemiyorum.. arkadaslardan olabilir belki ama bilmiyorum bakalim..
Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunuyorsun çekiyorlar merkeze biraz kulaklarına asılıyorlar sorun çözülüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılinsallah ters tepmez..
Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Psikolojik sorunu varsa dikkat et Ve polise ya da savcıya git
10 YorumlaOglan dengesiz demekki saplanti haline getirmis durumun zor sikayet etsen bile bisey olcagni zannetmiyom adam zarar verirmi dedigni yaparmi
15 Yorumla
Soran+1 yılEskiden olsa yok zarar vermez derdim ama cok degisti gercekten taniyamiyorum artik onu.. psikologa felan baslamis duyduguma gore. Ciddi anlamda korkuyorum yani tv de de neler goruyoruz. Yaparmi yapar.
Soran+1 yılAynen oyle.. yok ilerideki sevgilimi bu ise bulastirmak istemiyorum. Cozulmesi lazim onceden
Soran+1 yılo günler bir gelsinde ozaman dusunuruz.. uzamaz insallah ta gerek kalmaz bile dusunmeye.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://hizliresim.com/q920yd Şikayette bulun o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu gormustum.. evet son care o gibi duruyor ama ters teper sonra daha beteri olur diye cekiniyorum.
Cevap sahibi+1 yılhiç birşey olmaz kanun var bu ülkede hele ki kadına karşı olan boyle ufak olaylar bıle cıddıyealınıyor. bizim şehrimizde oyle yanı senın orayı bılemıcem
Bence seni gerçekten seviyor bu çocuk. O yüzden sana zarar veremez. Ama yinede sakınmak lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılanneside bunu diyor bana. ama insan korkuyor iste tv de neler görüyoruz her gün. bir anlik gözünün dönmesi yeterli.. bir cözüm bulmak sart.
Soran+1 yılEskiden olsa kesinlilkle yapmaz derdim cevresi tarafindan sevilen biriydi cok. Ama son zamanlarda cok degisik psikolojisi iyice bozulmus salmis kendini.. banada bunalimli bunalimli seyler soyledi hep karsima cikipta. Psikologa gitmeye baslamis. Aileside farkinda cocugun degistiginin ve anlam veremiyorlar. Korkuyorum gercekten. Tv de izliyodur bu mutlaka haberleri felan.. bigun gozu donup te bisey yapmaz insallah.
Soran+1 yılZaten okuldan dolayi baska sehirdeyim normalde.. dahada az gelmeye basliycam artik memlekete napalim.
sağlam yenı bır manıta yapman gerekır bence arkads senı sevcek sahıp cıkck bırısı o senı korur
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle ismarlama sevgili de yapilmiyorki malesef.. laf olsun diye cikamamki kimseyle.
+1 yılşöyle bar kapılarında duran badigartlardan bir manita ypa :D
03 Yorumla
Soran+1 yılonlarda öyle hemen bulunmuyoki ya.. sonra önce bisey hissetmen gerekiyo vs vs.. uzun is
- +1 yıl
istanbuldamısn
Soran+1 yılyok degilim..
Efendi insanlarla birlikte olmuyorsunuz. Nerde dengesiz var onu bulursunuz.
26 Yorumla
Soran+1 yılBak olaylari bilmeden atip tutma. Zaten canim burnumda bide bu tarz insanlarla ugrasiyorum burda. Cok pardon da sen ne biliyosun onun eskiden duzgun biri olmadigini? Ailemin bile onayladigi bir iliskiydi bizimkisi. Cocuguda taniriz uzun zamandir gayette duzgun bir cocuktu zamaninda. Senin haber felan izledigin yok herhalde gelmissin burada bos bos yorumlar yapiyosun.
Soran+1 yılNeye dayanarak soyledin bunu simdi? Hic bir fikiriniz olmayan konularda bos bos yorumlar yapmakta ustunuze yok. Yardim etmiyceksen sacma sapan yazip profilini kapattirmama neden olma.
Soran+1 yılSıkıldımdamı ayrıldım ben? Sen benim ayrılma sebebimi duyunca bana hak vermiyceğin ne malum? Bunu bana bir söylermisin? Benim sinirlendigim sey olayi bilmeden atip tutman. Hic bir fikrin yok bak sifir bilgi ama gelip bana diyosun ki senin yuzunden. Hayir efendim. Ben duzeltmek icin okadar cok cabalarken kendisi beni takmiyodu. Bir milyon sans verdim adama degerlendirmedi. Snaa uzun uzun anlatirdim ama vallaha hic ugrasamiycam simdi. Madem bilmiyosun sorcaksin. Gelip burada bilip bilmeden atip tutmakla olmuyo bu isler. Yorumlari cekememezlikle alakasi yok bilip bilmeden konusmanizi cekemiyorum arkadas.
allah kolaylık verrsin
08 Yorumla
Soran+1 yılSagol :(
Soran+1 yılSu siralar biraz zorda en kisa zamanda yapmak gerek bende oyle dusunuyorum.. o güne hala yasiyor olursam tabi
Soran+1 yılCocuk bursalı.. iyice ters teper diye korkuyorum iste polise felanda gidince. Ama son care o gibi artik napalim
Soran+1 yılbilmiyorum ki öyle deniycem artik son care olarak.. sonra salarlarda daha beteri olmaz insallah.
Savcılığa git. Şikayet et. o kim oluyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılgenelde bunu söyledi herkes zaten. son care olarak düsünücem..
Soran+1 yılkorkutmasana simdi sen beni
- +1 yıl
Bak kızım. Korkman gereken bir durum yok. Sadece tamamiyle yanlış bir insana ümit vermişsin. Ümitleniyor ama seni sevdiğinden değil. Başka biri onun yüzüne bakmıyor da ondan. Kendi kendine gurur yapıp duruyor. Savcılığa giderseniz. Helede şu hassas dönemde. Adamı ne yaparlar biliyor musun?
Soran+1 yılBurdada cogu kisi bana umit verdin diyor ama ben ayrildiktan sonra cocugun yuzune bile bakmadim konusmadim umit vermedim. Tek ayrilan bizmiyiz allah askina ozaman herkes ilk sevgilisiyle evlensin. Ayrilmak suc mu artik. Ben durduk yere de ayrilmadim kendisine bir milyon sans tanidim hic duzelmedi bende insanim sonucunda. Kimsenin yuzune bakmamasi gibi bir durum da soz konusu degil beyefendi benden sonra iki kisiyle daha cikti ve ikisindende kendi ayrildi.
şu an cıktıgın bırı yokmu?
06 Yorumla
Soran+1 yılYok bir aralar vardi ama ayrildi..
Soran+1 yılBizim gibi kizlarimi? Pardon sen beni nekadar taniyosunda genelleme yapiyosun? Ne biliyosun oyle oldugumu? Adamla gayet normal bir iliskimiz vardi oyle kopegim felanda degildi. Olmasinda zaten. Ayrildiktan sonra hatta baskasiyla bile cikti. Ayrildiktan 1 sene sonra basladi bu durumlar ben napiyim? Allah allah ya.
Soran+1 yılSen olaylari aramizda gecenleri biliyomusun arkadasim? Bilmiyosun. Bilmedigin seye yorum yapmiycaksin. Oyle atip tutmakla olmuyo bu isler..
Soran+1 yılSanki evlendim 10 sene sonra ayrildim dedim ha. Salakmiyim ben okadar aklim calismiyomu? Camimami susadim? Adam sornadan boyle oldu diyosam sonradan oldu.
+1 yılböyle kalıplı gözü kara bir yeni sevgili
14 Yorumla
Soran+1 yılHahah iyi fikirmis dusuneyim gecici olarak :D
- +1 yıl
bırak madem dengesiz belki düzeltir.
- +1 yıl
Sırf bunun için biriyle çıkılmaz
Soran+1 yılYok ya cikmam tabi.. saka yapiyorum ;)
ne aşkmış be 3 senedir unutamamış :S
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme ya sende simdi..
Soran+1 yılHahah ya niye dalga geciyosunki simdi sen :D
Soran+1 yılya beni korkutan zaten baskasinin olursam ikimizide öldürürmüs. öyle bisey olursa gözüme gözükmeyin cok uzakta olun bana yoksa acimam dedi resmen. Böyle tehtitler etmese yine umursamiycam ama insan tedirgin oluyo ya tv de neler görüyoruz her gün.
alien biliyosa bence careyi alien bulmali...
00 Yorumla
+1 yılBenimle çıkarsan kurtulursun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSagol kurtarmis kadar oldun :)
- +1 yıl
Sen kaç benim yanıma korkmana gerek kalmaz :))
Polise git geç kalmadan
01 Yorumla
Soran+1 yılen iyi fikir bu gibi gorunuyor valla.. ama insan korkuyor yinede iste ters teper diye.
+1 yılŞu an aynı bela bende var nolur yardımcı olun
00 Yorumlatakıntı yapmış :(
01 Yorumla
Soran+1 yılmalesef :(
savciliga sikayet et
13 Yorumla
Soran+1 yılTers tepmesin iyice hırslanmasın sonra? Düsünmedim degil de korkuyorum birazda.
- +1 yıl
Savcılığa 2. sefer tekrar başvurursun, kanunlar bu sefer ilki kadar nazik olmayacaktır
Soran+1 yılSon care olarak onu deniycem..
+1 yılSavcılık
00 Yorumla
+1 yılpolise şikayet et
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?