Sevgilimden ayrılalı 3 ay oldu ama bir şey var aklıma takılıyor buyrun size sorayım bi..

Faceden silmişti bni 3 hafta önce ve demişti ki sen yanls anlamadan söylm sni faceden siliyorum yazdıklarıma ve yaptıklarıma alınmanı sana inat oldgnu dusunmeni istemem öyle dusunuosn demiyrm ama buda bi ihtimal o yuzden yazdı ve baktım silmiş 1 hfta sonra da dogum gunuydu aramadım neyse ben o gün bugundr arkadaşın facesinden bakıyorum ara ara ama yazı mazı göremiyorum varsa yksa o haftaki dogum gunu mesajları yada resim eklemesi birşeyler begenmesi duvarında birşey paylaşmamış hiç hani yazı nerde anlayamadım ee bu kız neden sildi neden yazı yok simdi silmeden önce duvarında bi yazı yazmıstı ilk kez oda suydu kalp krarak gclu oldgnu sanan insnlar zavallısınız yzmstı silince ddm bskasına mı yzdı ki böyle böyle diyor ee sildi smdi yazı yok ilginç bide işin diğer bi tarafı 2 sene önce 2 tane resmine daha ilk cktgmz zamanlar yorum ypmsm cok gzl die o yorumlarımı silmemiş konustugu birisi olsaydı silerdi die düşünüyorum gerçi bu kızları anlamakta zor ne ypcagı belli olmuyor ben silerdim şahsen neyse ne diyorsunuz arkadaşlar yorumlarınız ?
Güncellemeler
+1 yıl
4 aydır ayrıyız 2 ay pesine kostum sonra hiç aramadım dün durduk yere mesaj geldi numarasını da silmiştim sasırdım bu ne demek ya.. mehmet krıldım kırıldın ilişkimiz bitti ama merak ediyorum yolda selam veremeyecek kadar kötümüyüz senle ? yazmış nedir bu arkadaşlar :S cevap veremedim ben kaldım böyle bekliyorm
Sevgilimden ayrılalı 3 ay oldu ama bir şey var aklıma takılıyor buyrun size sorayım bi..