ben bu değilim. ama çok öfkeliyim işte :(
Beni terk eden eski sevgilimin arkadaşıyla çıkmak ona yeterince acı verir mi?
ben bu değilim. ama çok öfkeliyim işte :(
birine acı cektırcem dıye böyle bi davranıs yaparsan yıne kendınıde karsıdakı tarafı da kullanmıs olursun yıne karsı taraf kazanır o yüzden herhangı bı ıntılam ıcıne gırmeye gerek yok eğer senı terk ettıyse zaten sana değer vermemıs demektır olmus bıtmıstır kurcalamaya gerek sen kendı cızgını bozma sen onu gercek sevmıssınkı hala burda bu dusunce ıcersındesın ama o seni değerli görmemıs terketmıs o yüzden değmez böylelerı ıcın kendını cızgını bozma normal ayardan devam et ...
öyle olacak ben vaz geçtim zaten
çok iyi yapmısın teşkler ayrıca
rica edeirm
Buradan en karlı yeni sevgilin çıkar eski sevgilinle ortak olmuş olur zarar eden yine sen olursun ne kadar saçma intikam düşüncesi bunlar
çok kötü olur. intikam diye kendini yakarsın benden söylemesi. bırak ne hali varsa görsün o. böyle entrikalar gerek yok. çocuk musun sen. sensizlik en büyük intikam olabilir ona bence :) sevglinin arkadaşıyla çıkarsan arkadaşları da birbirine düşman yaparsın. sonra kötü sen olursun
tamam hadi eski sevgilinin en yakın arkadaşıyla çıktın ve eski sevgiline acı çektirdin peki sen yine acı çekmeyecek misin sevmediğin biriyle çıkarak mutlu olabilecek misin :)
Cevap
18Cevap
valla seni gerçekten seviyorsa bırak acıyı kahrolur,bence böyle bişey yapma erkeğe sonuçta bişey olmaz ama sen sonuçta bayansın fişlenirsin hiç gerek yok bırak Allahından bulsun
Seni terk etti diye Boyle bir intikam alman seni kucultur. Icinde sana karsi bir sevgisi bir istegi yok diye sirf sen istiyorsun diye devam etmesi olmaz. Bu dusuncelerden arinmalisin.
Eğer senden tamamen vazgeçmişse vermez. ve bunu intikam için yaptığınıda kolaylıkla anlar. kendini heba edersin.
başkalarının da arasını bozarsın zaten karakter sahibi bir erkek böyle bişi yapmazz ***
Kaşar derler adını çıkarırlar yapma niye acı çektirmeye çalışıyosun ki seviyosa zaten ayrılınca acısını çeker
boşwer o sana onu yaptı dıye sende ona sınırlenıp baskalarının canını acıtma bu sana yakışmaz
İntikam olur ama Karşı tarafın senin için düşünleri farklı olur. Çok basitce
Sakın yapma benim kız arkadaşım bunu yapdı onu cok sevdigim halde kesinlikle ikisininde yüzüne bakmıyorum ikiside düşmanım lütfen bunu yapma bunu lütfen kimseye yaşatma
bu senin kişiliğine halel getirir :S çıkar aklından :S pedoluk yapma
eee sonra ne olacak?dillere düşen olacaksın yapma
evet ya vaz geçiyorum bu fikirden. ben zaten bu kadar karaktersiz değilim ama acım çok taze..
o yüzden gözüm döndü işte
sen terk edilensin unutma.intikam lüksün yok.hiç bir şey onun canını acıtmaz ise ne yapacaksın?bırak boşver ;)
Kendini alçaltmaktan başka işe yaramaz...
Bu kadar bitchy olmana gerek yok bence,)
Acı çektircem diye şerefini karalama
Onu bilmem de sana çok pis acı verir.
sana daha çok acı vereceğinden şüphen olmasın.
bu sadece sana zarar verir
Ezik misin.
değilim... ya çok kötü durumdayım bilemezsin. hazmedemiyorum yaşadıklarımı.ama vazgeçmeliyim biliyorum
Hazmedeceksin. Bitti.
18 yaşındasın daha dur neler yaşayacaksın.
:(
Hazmedemeyecek gibi olursan haber ver. Bu aralar çok güzel insan azarlıyorum.
aferin
bu sitenin lüzumsuz işler müdürü sizsiniz demek.
değilim
vazgeçtim ya zaten.ilk defa böyle bişey başıma geliyor buyüzden çok kızgınım. ama yapmayacağım
Vermez. Onun gözünden düşmeni sağlar sadece.
Bence bu soruyu çıkmak istediğin o çocuğa sor.
neden
sonuçta gerçek anlamda bişey düşünmüyosun onunla ve bu ona hakssızlık olur kaş yapayım derken göz çıkarma ama sen bilirsin yinede
ben vazgeçtim aslında bu fikirden :)
yerinde bi karar :)
bunu yapma
ruhunuzu satmayın...
vermez
çocuklaşma bence
acizlik.
yapma be kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar