Sevgilim eski sevgilisiyle arkadaş oldu? ayrılmalı mıyım?

1.5 yıllık ilişkim var her şey güzel gidiyordu... sevgilim hala bana çok iyi ve özverili davranıyor. bir sıkıntı yok. ama eski sevgilisiyle durduk yere arkadaş oldu.

3 sene önceki kız, görüşmediklerini biliyorum. Kızla hiçbir yerden takipleşmiyorlardı, kızın numarası yoktu. Adını bile duymamıştım. çünkü bu kız yurtdışında yaşıyor orada master bitirmis şimdi de çalısıyor. Geçen eylül ayında türkiyeye gelmis ve arkadaş grubunda denk gelmişler kızla. sonra kızı whatsapp grubuna almış arkadaşları, o grupta ben yokum cünkü o arkadaşları ile samimi değilim...

Geçen gün sevgilimle kızın whatsappta özelden konuştuğunu gördüm. mesajları okudum. oyun oynuyorlar beraber? SADECE İKİSİ oyun oynuyor? Başka arkadaşının bu durumdan haberdar olmadığını öğrendim.

Kız Mart ortasında Türkiyeye geliyor. Sevgilim normalde de her yaz yurtdışına çıkardı. Bu yaz kızın olduğu ülkeye gidiyor? Neden...
Ve ben kızla görüştüğünü bilmediğim için bunu normal karşılamıştım. Meğer kız o ülkede yaşıyormuş. Normalde hep Almanyaya giderdi. Kız Fransa'da yaşıyor ve Fransaya gidiyor sevgilim neden?

Sevgilim eski sevgilisiyle arkadaş oldu? ayrılmalı mıyım?