Beklemem 1 sene de olabilir 5-6 sene de. Çünkü onun ailesi illa Ankara istiyor. Resmen zorluyor. Benim ailemde farklı şehirler yazma konusunda beni zorluyor. Olurda ben İstanbul'u kazanırsam 1 sene sonra o yanıma gelemeyebilir. Seneye ben de gircem sınava. 1 senemi yakıp başka bir üniversitede okuyabilirim. Ayrıca onun pek çalışacağını düşünmüyorum. Ama engel olmamalıyım çalışmasına da. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle bende seninle aynı durumdayım ama ne kadar sevseniz de ilerde ne olacağını hiçbir zaman bilemezsiniz. Bu yüzden birbirinize göre tercih yapmayın gidebildiğiniz en iyi yere gidin aynı yerse çok güzel olur tabi. Benim sevgilim de mezuna kaldı ben gidiyorum bu sene Ankara ya da istanbula gideceğim, sevgilimse ailesiyle seneye bursa ya da aydına taşınmayı orda okumayı düşünüyor. Biliyorum ayrı kalacağız dayanmak zor olacak ama severek bırakmayacağım onu dayanabildiğim kadar dayanacağım bekleyeceğim, oda beni beklerse kavuşuruz elbet sonuçta internetten sürekli görüşebiliyorsun o kadar sene sonra yüz yüze devam edince yapabileceğin yeni bir sürü şey çıkar hem ortaya ilişkiye heyecan gelir. Anahtar kelime SABIR tabi...
02 Yorumla
Soran+1 yılYa çok kıskanç, her anımı merak ediyor. Hep konuşuyoruz, her gün buluşuyoruz. Çok zorlanacak mezuna kalınca, aklı hep bende olacak. Belki beni düşünmekten çalışamayacak. Ve ben ona engel olmak istemiyorum. Nasıl bırakacağımı bile bilmiyorum. Çok aşığım, zaten ondan sonra toparlanamam. Yani yeni birilerini bulamam. Napacağım bilmiyorum. Ama çok sağ ol söylediklerin için. Zaten en iyi yaşayan bilir
- +1 yıl
rica ederim hayırlısı diyelim
+1 yılSaçmalama bir gençlik ilişkisi üzerine tüm hayatını planladığıdın dönem olan üni ye mi gitmeyeceksin?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi ki gitcem. Onu orda okurken beklicem. Üniversite çok önemli ailem izin vermese bile giderim. Ama belki bölüm değiştiririm diyorum onun için. Ya da yatay geçiş falan
- +1 yıl
Keşke olayın önemini kavrabilsen sırf sevgilin için bölüm > meslek > kariyerini mi değiştireceksin? Yarın öbür gün ayrılıp pişman olmayacağının garantisini verebilir misin?
Soran+1 yılBölümü zaten istemiyorum ki. Bana kalsa bende kalsam mezuna. Ama ailem izin vermiyor. O olmasa bile değiştirmeyi düşünürdüm belki. Puanım çok değil gireceğim yerler sınırlı ve güzel değil. Onun için okulumdan vazgeçmem yani
- +1 yıl
Anladım durumu. O zaman uni de bir daha hazırlan derim ben sana.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılbu seven insanın soracağı bir soru değil. ayrılmayı düşünüyorsan ayrıl derim. zaten gözden ırak gönülden ırak
06 Yorumla
Soran+1 yılOna engel olmak istemeyecek kadar çok seviyorum. Ya bu sene benim yüzümden çalışamazsa? Aklı hep bende. Çok kıskanç, hel naptığımı bilmek istiyor. Bunları düşünürken nasıl çalışır diye düşünüyorum
- +1 yıl
günün sonunda ona neler yaptığını anlatırsın hep ve eğer seneye iyi bir yer kazanmazsa onu asıl o zaman bırakacağını 1 sene ilişkinize biraz mesafe koyarak devam etmenizi öneriyorum, sürekli beni merak etmek yok dersin seni bekleyeceğim ama sende iyi çalışacaksın felan
- +1 yıl
ya bak yemişim bu sorunları birine aşık kişi ayrılma kararını alamaz... ayrıyetten ders çalışmayı o kadar engelleyen kıskançlık da komik... yani kıskanıyorsunuz ama birbirinizi başka aşklara rahatça bırakıyorsunuz öyle mi?
neyse yaşınız 18 falan herhalde bu yaşta mesafeler ciddi problemdir biter o ilişki hele bir de farklı şehirlerde olursanız hiç şans yok. - +1 yıl
@askistiyorumm öyle pazarlıklı ilişki mi olur :D
- +1 yıl
erkek arkadaşının çalışabilmesi için motivasyon taktiği yoksa ayrılacağından değil, çocuk aklına takmasın çalışsın iyi bir yere gitsin böylece ayrılsalar bile ikiside vicdan azabı çekmesin, belki sabredecekler ilerde evlenecekler ara sıra gelip giderler zaten, bu işin tatilleri felan var 3 ay yaz tatilinde görüşürler.
Soran+1 yıl@askistiyorumm çok teşekkür ederim :)
onu beklemeli ne demek sen de mi mezuna kalcan
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ben Ankarayı yazcam ama olmama ihtimali var. Ama olursa okurken orda beklicem. O mezuna kalacak ve bir sene sonra gelecek o da Ankaraya
Soran+1 yılOnun çalışmasına engel olurum düşüncesi. Sürekli benle konuşursa çalışamaz. Benim açımdan sıkıntı yok ama o sınava hazırlanacak. Başka hiç bir neden değil yani
+1 yılseven insan böyle düşüncelere sahip olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılOna engel olmak istemeyecek kadar seviyorum. Bu sene toparlanamazsa hayatı kayacak. Ailesi özele göndermiyor etmiyor. Bir yerlere gelmesi için çok çalışmalı. Ama sürekli beni merak ettiğinden bu sene çalışamadı bile. Seneye uzakta olunca daha çok merak edecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl rahat rahat çalışsın. Sende önüne bak.
00 Yorumlaayrıl gitsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Üniversiteye gircem. Çok aşık olduğum bir sevgilim var. O mezuna kalıyor ben gidiyorum. Onu beklemeli mi yoksa rahat çalışsın diye ayrılmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat