Terkedildim, çok mutsuzum?

Selam herkese.. Direk konuya girim.. Canımdan çok sevdiğim 4.5 yıllık hayatımın anlamı beni dün terketti... Sebebi genel Olarak benim ilgisizliğim, kayıtsız kalışım, sevgimi göstermeyişim... Az önce kucagında ağladım dön diye ama nafile.. Oda ağladı kötü oldu ben bayılcak gibi oldum... Beni seviyormusun dediğimde zar zor bakıyor yüzüme... Beni sevdiğini ama eskisi kadar sevmediğini söylüyor... Mantıgını kullanmazdı aşkta ama artık kullanıyormuş.. Ben onsuz mutlu olmak istemiyorum bana unut falan demeyin nolur... Çok fena gurur yaparım sebeplerin arasında en büyüğüde gurur belki ama iş buraya gelince ayaklarımın dahada altına girdi gururum... 0dan başlayalım dedim hayır dedi.. 1 yolu yok mu dedim varsa bile bu şekilde değil dedi.. Beni böyle geri kazanamazsın dedi.. Öldür beni dedim sen ölürsen bende ölürüm dedi.. Bu tezatlık kafamı çok bozuyor... Ne olur bana tavsiye verin ama çok gerekmedikçe bırak git demeyin... Annemi gizlice arayıp söylediği için kötü davranıyor kötü oldu baya diye annemde endişelenmiş. Çok kızdım mesaj attım son görüşün diye ama telefonunun şarjı bitmişti şuanda kapalı. Teyzesinin kuaföründe, bense evinin önünde nedensiz nedensiz bekliyorum... Lütfen haketmişsinde demeyin biliyorum bunu zaten..
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımınıza ihtiyacım var beyler bayanlar yardım edin nolur... Beklesek dönermi... Beni bırakacagına inandığım son insandı..
Güncellemeler
+1 yıl
ÖNEMLİ DÜZELTME ( KONU AÇAMIYORUM LÜTFEN YARDIMINIZA MUHTACIM :( )

merhaba herkese.. konudan direk devam ediyorum... ona altın bir kolye alacaktım ama alamamıştım.. bende içimde kalmasın diye aldım.. bugün gidip vericektim. telefon açtım nerdesin dedim napcaksın dedi 1şey vericem dedim. annemleyim, teyzemin kuaförüne bırak o açmaz bana getirir dedi. bende iyi güle güle dedim sinirlendim kapattım. bu artık beni görmek bile istemiyor demekmi sizce :( yani bizim aşkımıza ( DEVAMI AŞAGIDA )
Terkedildim, çok mutsuzum?