nişanlımın annesi işyerime geldi ve bana bu nişanın bitmesini istediğini söyledi aranızda çok fazla sosyal sınıf farklılığı var benım oğlum doktor sende ilaç mümessilisin ben bastan karsıydım bu nışanlılığa herkes karıyerıne göre birini bulsun bu işi bitir ben hep karsıydım dedi :(( bu iş olmaz daha fazla uzatmayın dedi saydı saydı işyerımde çok üzüldüm çok kırıldım ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin nolur :(((
Cevabın nedir?
çok normal. etrafımda aynı olaya kanıt olanlar da var tersine doktor olup kocası fabrika işçisi olan da var. böyle bir annenin mahsülü de önemli burada. unutma insanlar değişir. zaman değişir herşey değişir. yarın sizin değilde annesinin sözünü dinlerse o çocuk ne olacak? tabiii dönüşmeyebilirde. sevgi bazen herşeye yetiyor ama çoğunlukla yetmiyor. tabi sadece sevgi değil anlayış falan filan diye uza rgider bu liste.
ya da başarabileceksen kariyernde yükselerek te sevgilinin annesinin gönlünde taht kurabilirsin. savaşmak veya bırakmak sana kalmış.
ben erkek olarak bu durumu yaşasaydı hatun diyeceğim insan gelip benle konuşmalıydı derim. ama sanki beni anneme karşı doldururmuşçasına değil düzgün ve anlayabileceğim bir dil ile KANIT göstererek bunu yapmalı aksi halde ters teper bu durum :)07 Yorumla
Soran+1 yılannesı benm işimi kariyerden saymıyor bizi ayırmak için elinden geleni yaptı da basardı da sayılır ben dayanamadım bıraktım ayrıldık
Soran+1 yılo da elinden geleı gayret ettı ama olmadı işte yapamadık ikimizde
Soran+1 yılalışmak sevmekten de zor
Soran+1 yılevet
En İyi Cevaplar
+1 yılben olsam bu ılskıye devam eder eger sevdıgım kısıye guvenıyorsam sonuna kadar mucadelecı olur mutlu huzurlu olarak kendımı cevreme ıspatlar ve gereken kısılerı utandırırdım asıl ask zaten her turlu mucadeleye gogus germek degılmıdır sızın rezıl oldugunuz falan yok sız ıstemedınız boyle olmasnın o kadının kendı acızlıgı asla pes etmeyın yasanmıslarınızdan ders alın ve dahda cok azım edın mucadele edın sevdıgınız kısının dogru olduguna ınanıyorsanız en buyuk cevabınız mutlulugunuz olsun herkese o zaman dıyebıleceksınız kı bız mutlulugumuz baglılılıgmız sadakatımızle bu yerlere geldık dıyebılır herkese cevabınızı vermıs olursunuz
05 Yorumla
Soran+1 yılben bu kadınla ne yapacağım bir ömür
- +1 yıl
esınız anlayıslı ıse mumkun mertebe bır araya getrmez sızı takı annnesı dersını alana dek ıtse o zaman farkına varacaktırkı yaptıugı hatanın belkı cok gec kalmıs olacaktır o zaman sıze dusen gorevde affedıcı davranıp ona dersını vermıs olmak
Soran+1 yılişyerime rezil etti beni
- +1 yıl
bu onun kucuk dusmesıne sebep olur sızın degıl sızı tanıyan bılen bılır sız neden uzuluyorsunuzkı hem bunları duzltmek ısızn elınızde bunuda basarmak ıcın mutlu olun ve etrafınıza bu mutlulugu da yasatın meraketmeyın zamanla daha ıyı olacaktır sabır ve azım
Soran+1 yılnişanlıma anlattım annesiyle kavga etmiş dün akşam
Böyle saçma birşey olabilir mi yahu sosyal sınıf farklılığımı kalmış hangi çağdayız biz bir hatırlat şu cahil kadına ! Nişanlına durumu anlat ama kızgın bir şekilde değil üzgün ve kalbi kırık olarak onun en kısa zamanda bu işin bir yolunu bulacağına eminim. Kimse için de sevdiğin adamdan vazgeçme bu onun annesi bile olsa. Annesiyle değil nişanlınla evleneceksiin. Kimileri çok kolay sorunsuz evlenir ama Allah kaderini böyle yazmış kaynanandan bahtın olmayacak gibi saygıda kusur etme bu konuyla alakalı tek kelime dahi etme bırak nişanlın halletsin bu işleri sen sessizce köşene çekil. Umarım mutlu olursun hiç vazgeçme:)))
01 Yorumla
Soran+1 yılnişanlıma söyledim deliye dönü annesiyle kvga edip evdne ayrılmış annesi de bir doktor bir eczacı bulamadın da ne diye gttın olmayacak boş biribi buldum o hamıle olsa zaten çalışmaz işte bulamaz sonradan diye çıkışmış söylenmiş söylenmiş sen br evın bır oğlusun ben ıstemez mydm oğlumda doktor gelınım de doktor demeyı demış :(( görümce kz anlattı
+1 yılCANİM İYİ OKU BUNU... BENİM TEYZEM ANAOKULU ÖGRETMENİ SİMDİ KOCASİ OLAN ENİSTEMDE BASHEKİM YARDİMCİSİ ONUNDA ANNESİ İSTEMİSTİ AMA TEYZEM ANLATTİ HERSEYİ ENİSTEYE TABİİ KAVGALAR FALAN OLDU TUTTU ENİSTEM GİZLİDEN KIYDI NİKAHI AYRİLDİK DEDİLER HERKEZE 1 SENE AYRİ KALDİLAR TABİİ ENİSTEME ANNESİ BİRİNİ BULDUKCA ENİSTEM KACTİ SONUNDA KADİN PES ETTİ SONRA ENİTEM DEMİSKİ DENİZ OLMAZSA HİC KİMSE OLAMAZ YA O ya da SENİN İSTEDİKLERİNDEN HARİC BASKA BİRİ KADİNDA DAYANAMADİ GELDİ ÖZÜR FALAN DİLEDİ SMDİ CANİM GELİNİ
DİE SEVİO BİRDE COCUKLARİ VAR YANİ İNATLA SAVAS NİSANLİNİ BİRAKMA01 Yorumla
Soran+1 yılbenim nişanlımda benim yanımda ama şu kadın benı ısyerımde rezıl ettığı yetmezmış gibi bir de tuttu bugun bızım eve gelıp annemede rezıl etmış neler neler demış bı bılsen senın kızla benım oğlan olmaz ne kadar ayıp düşünsenıze demış :((
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
104Cevap
+1 yılBacim. sen annesiyle evlenmiceksin. oglu ile evleniceksin.. ama bu kadin seni evlensende rahat birakmaz.
sen nisanlini al durumu anlat eve yolla ilenle konus olay aydinlansin de ve bekle.. cocuk annesi babasiyla gorussun ama kotu sonuc cikabilir ama topu sen uzerinden atmis olursun..
lakin bir sey daha var ya onlari yemege cagirin ya da siz yemege gidin anneni babani al git ac konuyu buyuklrr konussun.. sizde duruma gore davranin annesi senin buyuklerinin yaninda ne dicek bakalim herkes etegindeki tasi dokmus olur13 Yorumla
Soran+1 yılen son çareonu deneyeceğiz artık nişanlımla çözemıyoruz
- +1 yıl
inş. güzel şeyler olur..
Soran+1 yılamin
Kaynanan konuşsun dursun. Nişanlın ne derse o olur. Ve Nişanlın bu konuya derhal el atması lazım annesini susturması ve bu konu ile ilgili seni ezemeyeceklerini anlatsın anlasınlar. Ya sen dr olsaydın eşin ilaç mümessili o zaman nolcak tı canım gelinim cicim gelinim mi ne yazık ki böyle kadınlar var. Allah yardımcın olsun.
39 Yorumla
Soran+1 yılo evlenınce işten çıkar hiç çalışmaz senınle mesleğin için evlenıyor demış ya :(((
Soran+1 yılgörümce kız anlattı o ıyı annesı gıbı değil
Soran+1 yılkayınpeder 2 yıl önce vefat etti :(
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin. Nişanlın seni kolluyor ve koruyorsa; ikinizde birinizi çok seviyorsanız kaynanan olacak o kotu kadın isterse cumhurbaşkanı na çıksın sizi Allah tan başka hiç bir kuvvet ayıramaz. Ailenize bir şey dese bile aileniz ağzının payını versin dozunda. Sabrın sonu selâmettir. Sen gönlünü ferah tut. Hiç bir zaman da unutma herşey olacağına varır.
Soran+1 yılbizde bekliyoruz bakalım
Soran+1 yılinş inş baska da umudum kalmadı zaten
Kayınvalideyi salla..
Karı sadece maddiyat açısından bakıyor olaya.
Prestijinin sarsılacağını düşünüyor.
Aşk maşk hak getire..
Karıyı boşver, adama bak..
Adam ne diyorsa onu yap.
Adam ''benim kocakarı ayrılamamı istiyo, ayrılcam senden'' derse de hiç uzatma, yürü hemen..11 Yorumla
Soran+1 yılnişanlım asla seni bırakmam diyor
+1 yılEğer olaya şahit olan bir arkadaşın varsa, nişanlını o arayıp anlatsın senin haberin yokmuş gibi, böylelikle sen annesini oğluna şikayet edip şimşekleri üzerine çekmezsin, çocuk senin mağduriyetini daha rahat anlar. Eğer sana da açıp sorarsa evet böyle birşey oldu ama benim için senin fikrin önemliydi seni üzmek istemedim dersin, tereyağından kıl çeker gibi halledersin :) Yardımcı olmuşumdur inşallah
18 Yorumla
Soran+1 yılmalesef artık çok gec ben anlattım herseyı :(( nişanlım evde deliye dönmüş annesiyle kavga etmişle annesi ayrı o ayrı bağırmış ben ilaç mümessili gelin istemem deyip durmuş evın içinde denk değil demiş annesiyle babasıya da konusacağım kızın bıtsın bu ıs dıye bağırıp çağırmış evlenirsen evıne gelmem demış bana da bunları görümce kız anlattı o ıyı annesı gıbı değil ama o da söz gecıremıyor
- +1 yıl
Fena olmuş desene.
Soran+1 yılsonra bugun kayınvalıdem hırsını alamayıp bızım eve gelmış annemle konuşmuş doktorlar doktr evlenır mümessille mümessil herkes kendı gıbı lanını alsın senın kızın hmıle olsa bırakır işi garantı işi yok kı evlenınce calışmaz belkı de ben dktor çalışmayanla evlendı dedırtmem deyıp anneme çıkışmış
- +1 yıl
Kayınvaliden sorunlu bir kadın, gerçekten evlensen bile boş durmayacak gibi, yapabilicek misin, baş edebilicek misin?
Soran+1 yılnişanlımı sevmesen bir dk düşünmem ama aşk işte
- +1 yıl
aşk da öyle bişey işte.. umarım bu durum ilişkinizi çok yıpratmaz biliyorum senin için zor ama sen sakin durmaya devam et, saygı ve suskunluk seni yükseltir.
Soran+1 yılhep susutımum saygı gösterdım ama ben susutukça o ustume ustume geldı... istenmemek çok kötü bşy
- +1 yıl
haklısın sen de
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnesi de çok olmuş sınıf farkının mk emi.. insan sevince farklar, renkler, kültürler önemsizleşir tabii bununda bazı koşulları var neyse oraya girmek istemiyorum. Şimdi senin yapman vermen gereken büyük bir sınav var, adamakıllı anlatırsın olayı nişanlına ben seninle bir yola çıkmak istiyorum, bu yolda engeller olacak bu engellerde benim hep destekçim misin her koşulda diye soru sorman gerekiyor.. Annesi de ne fenaymış oğluna söylesene.. Bence oğlunun iyiliğini isteyen bu hareketleri yapmazdı. Galiba oğlu üzülmesin diye direkt sana gelmiş aklı sıra...
025 Yorumla
Soran+1 yılnişanlıma anlattım deliye dönü annesiyle kvga edip evdne ayrılmış annesi de bir doktor bir eczacı bulamadın da ne diye gttın olmayacak boş biribi buldum o hamıle olsa zaten çalışmaz işte bulamaz sonradan diye çıkışmış söylenmiş söylenmiş sen br evın bır oğlusun ben ıstemez mydm oğlumda doktor gelınım de doktor demeyı demış :(( görümce kz anlattı
Cevap sahibi+1 yılsenin tepki önemli sen şu an ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılağlıyorum rezıl oldum :( bizim eve de gelıp annemle konusmus senın kızın mumesslıl benım oğlum doktor bu ış olmaz ben oğlumda doktor gelınım de doktor demek ısterım ben bu nısanı bu evlılığı ıstemıyorum sizinde oğlunuz var benı anlayın demış benı küçümsemış bizim evde de hatta demiş ki ben kimseyı küçümsemem ama herkes dengını bulsun demış ayrılsınlar demiş
Cevap sahibi+1 yılyuh diyorum başka birşey demiyorum, bu kişi hiç mi sevmemiş hayatın boyunca birilerini, gerçek sevginin ne olduğunu bilen birisi bu tarz davranışlardan imtina eder.. Annesi gerçekten sevginin, kişiye değerin, saygının anlamını bilmeyecek kadar kötü birisi.. Sevgi için aşk için savaşılır, nişanlına söyle anlat izahı, annesi ile konuşsun, bir seçim yapsın.. bu konuda seçim yapılamaz diye bilirim, annesi seçim yapılacak duruma getirmiş.. eğer annesini ikna edemiyorsa nişanlın ona göre bir yol çizin, hizaya gelecektir eninde sonunda, yanlışını anlayacaktır, ha anlamayacaksa da kendi bilir.. unutma ki gün olur devran döner bu dedikleriinin altına kalır.. Sen üzme kendini..
Soran+1 yılbugun yıne nişanlımla dışardaydık konuştuk uzun uzun bu akşam annesını de alıp bızım eve gelecekmış benim ailemde bızde olacak yuzleseceğiz iş çıkışı doğru eve gideceüğim
Cevap sahibi+1 yılhıım hayırlısı olsun, dananın kuyruğunun kopacağı zaman gelmiş desene..
Soran+1 yılgeldiler bu akşam konustuk yenı gıttıer hatta öyle ısrarcı kı ben ıstemem dedı baska bsy demedı herkes denggıyle olmalı dedı annemın babamın yanında nişanlımda olmaz biz illa evleneceğiz seviyoruz falan dedi kadın tutamadı kendını en snonunda o zaman tanıdıklarına yalvar yakar bu kızı devlet işine aldır sen o kadar okudun karısının doğru düzgün işi yok mu diyeceksin insanlara yalvar bunu doğru bir devlet işine aldır demeye başladı deli değilde ne
Cevap sahibi+1 yılAnnesi gerçekten diyorum ama gerçekten psikolojik vaka diyorum.. Mesela, sonradan bir yerden para geldi insan zengin oldu, çocukları kişinin güzel bölümleri okudu, sonra bu okuyan çocuklardan birisi, çok zengin ve geçmişi olan bir ailenin çocuğu ile evlendi.. Bu zengin çocuğun ailesi karşı tarafı bir araştıralım, malum bizim geçmişimizin var sadece zenginlik değil, araştırıyorlar ve eskiden fakirlermiş, şu anda zenginim ama, illa geçmişi ile mi insanları yargılamak gerekiyor.. Sende okumuşsun çabalamışsın bir yerlere gelmişsin sonuçta, ilkokul mezunu değilsin, kadının dert ettiği konuya bak, bence evlenirsen hiç muhatap olma ve yaptığın güzel işlerle ne kadar oğlunun doğru iş yaptığını göster ve kadını pişman et.. Bir de devlet işi ne imiş, herkes devlet dairesinde mi çalışıyor ki, devlet dairesi istiyor hem psikolojik vaka hemde sonradan görmüş diyorum. Sen üzülme gerçekten kulun bir hesabı varsa Rabbimin hesabı daha büyük.. O dedikleri lafların hepsini bir gün yalar yutar...
Soran+1 yılbenı o kadar küçümsüyor ki devlet işinde değilmişim doğru dürüst işim yokmuş o benı işsiz saysınmış aslında bugun yarın hamıle olsam hemen işten çıkarmıısm çalışmaz evde çocuk bakarmışım en fazla 1 sene çalışırmısım mesleğim yokmuş doğru dürüst çalışıyomuşum işte biyerde sadece bir kariyerim yokmuş ünv Ankara mezunuyum ankarada neymiş ona göre tıp ya da eczacılık diş hekimliğinin yanında Ankara işletme okul bile değilmiş bana bunları söylüyor bana benım oğlumun okuduğu okulla senın okulun bır değil diyor
Cevap sahibi+1 yılSenin seçim yapman gerekiyor, bunlara katlanabilecekmisin yoksa pes mi edeceksin. Eğer seviyorsan savaş derim yok yapamam diyorsan baştan bu işin olmayacağını annesinin bu hareketi yaptığından da dolayı olamayacaksın dersin.
Soran+1 yılsevıyorum ama çok yıprandım sürekli aşağılanıyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman...
Soran+1 yılayrılacağım annem babamla konustum ben :(
Cevap sahibi+1 yılSevgi için çabalamak gerek yeri geliyor insan sevgisini bir kenara bırakabiliyor, bunun nedenleri de vardır tıpkı senin yaşadığın şu an ki duygular gibi.. Hakkında hayırlısı olsun, annesi rahat vermeyecek gibi duruyor, evlenip başka bir yerde de oturabilirdiniz, işte o da çözüm olmuyor ne de olsa sevdiğinin annesi, atsan atılmaz, satsan satılmaz.. Üzüleceksin biraz zamanla geçer inşaallah daha iyi bir kısmet çıkması dileğiyle ALLAH'a emanet olasın..
''Canı yanan sabretsin; can yakan da yanacağı günü beklesin”
Soran+1 yılamin gercekten de öyle bu akşam arayıp kınıusacağım nişanlımla artık onun annesı ıstese bıle benımkıler ıstemıyor bıttı bu ıs onun haberı yok ama konusup söyleyeceğim ben yapamıyorum diye
Cevap sahibi+1 yılHiç yoktan senin ne düşündüğünü bilmiş olur.. Gerçekten seviyorsa erkek arkadaşın herkesi karşısına alır ve annesini de babasını da susturur tabii benim görüşlerim, beraber olunca da üzülme oranın yüksek huzursuz olacaksın, olmuyorsa da nasip kısmet diyeceksin...
Soran+1 yılbiz konuştuk nişanlımla dün akşam dışardaydık verdım yüzüğü eline annene ver dedim ben dayanamıyorum kımse bu kadar hakaretı hak etmez dedım annem adına ben özür dilerim demeye basladı ben evlenmek ıstıyorum dedı ben istemıyorum artık dedım annem ikna olur dedı olmuyor dedım zorlamayalım dedım nişanlımda sen benı sevmıyorsun bunlar bahanee demeye basladı ben çok sıkıldım yoruldum dedım bıraktım verdım yüzüğü biytti nişan takıları da yollatacağım bugun yarın evlerine
Cevap sahibi+1 yılHakkında inşaallah hayırlısı olsun. Rabbim bir kapıyı kapatırsa diğerini mutlaka açacaktır.. Neyse zor olanı antlatmış gibi görünüyorsun, takıları da ver iyice bitsin madem bu noktaya geldi.. Artık anası istediği birisini bulsun, nasıl mutlu olacaksa.. Bir de anneler çocuklarının iyiliğini düşünür bu kendi iyiliğini düşünüyor..
Soran+1 yılgörümce kız aradı bugun benı o ıyı kızdı dayanamadım açtım nişanlım annesıyle yıne dun akşam kavga etmış çekmış gtmış bizi sen ayrdın demış annesı ayrılmamıza çok sevınmış kızda duruma üzülmüş benı aradı annem adına özür dilerim dedi sakın bize beddua etme dedi bende kıza haftasonu görüşelim yarın bıryerde dedim takıları götüreceğim vereceğim daha muhattap olmamış olurum onlarla böylece takıları nasıl göndereceğim de çıktı aradan
Cevap sahibi+1 yılEvet takılarını da ver, bırak sevinen sevindiği ile kalsın, elbet bir gün cezasını bulacak..
Soran+1 yılgörümceyle buluştuk bugun ılla son kararın mı falan dıye sordu bende son kararım dedım verdım takııları önümüzdeki ay ev tutacaktık o da bozuldu hala nişanlım arıyor ama açmıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılyüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.. hakkında hayırlısı bundan sonra ne yaparsan yap görüşme sakın, eski günlerin aklına gelir tekrardan bir umut sonra yine üzülebilirsin, sen çabalamışsın artık yapacak yok önüne bakacaksın.. sevindim senin adına..
Soran+1 yılarasa da açmıyorum artık
Cevap sahibi+1 yıliyi bakalım hayırlısı..
Soran+1 yılamın
+1 yılseni nişanlın böyle sevmedi mi o zaman niye takıyosun annesi de iki mırın kırın eder sonra mecbur susucak.
şu para meseleleri yüzünden insanların canının yakılmasından sıkıldım gerçekten napıcan o kadar parayı mezara mı götürücen kendi yağınızda kavrulun yeter sınıf farklılığıymış öyle bişi mi var ben bilmiyorum nişanlın da bilmiyo bence sen sevdandan vazgeçme03 Yorumla
Soran+1 yılbizde öyle diyoruz kimse parayı merzara götürmüyor diyoruz ama dinlemıyor kı bızı benı de dınlemıyor nişanlımı da
- +1 yıl
siz birbirinize destek çıkın hiç bir şey kolay olmuyo sizin de zorluğunuz bu demek ki pes etmeyinn
Soran+1 yılbana insanların yanında mastera baslayacağımı duyunca sen master yapsan ne olur kı sen en fazla ilaç satıcısısın dedi bana
bence de bitir neden diyecek olursan nişanlının annesi ile seni aranda sosyal sınıf farklılığı var işyerine gelecek kadar asosyal ve terbiyesiz bir kadın ne hakla bunu gelip sana soyleyebilir oglu doktor olmus sanırsın memleketin tek doktoru bence sen kendini düşün kadın dogru demiş senle o kadın arasında cok farklılık var =)
03 Yorumla
Soran+1 yılkadın zamanında gundeliğe gtmış
- +1 yıl
gündeliğe gitmesinde bir sakınca yok üstüne helal olsun gündeliğe giderek evladını okutmuş ona asla lafım yok benim lafım sana yaptığı terbiyesizlikte senin çalıştığın yere gelip sana kzmaya hakkı yok ben sadece buna kızdım sende bence yadırgama gündeliğe gitmek ayıp değildir o ananın eli bile öpülür ama kadında ego tavan yapmış =)
Soran+1 yılevlenene kadar gtmıs gundeliğe ben küçümsemem zaten asla onun yaptığı çok çok ayıp sadece
neden bu konuyu nisanlinla konusmuyorsun? en azinda bir yesilcam klasigi yasamak zorunda kalmazsin. bu sizin hayaatiniz ve kimsenin karisma hakki yok. nisanlin seni seviyorsa sen de nisanlini seviyorsan boyle seylere pabuc birakma. yoksa olan sana olur. anasi oglunu baskasiyla nisanlar sen de kafana gozune dovdugunle kalirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılniaşnlıma anlattım deliye dönü annesiyle kvga edip evdne ayrılmış annesi de bir doktor bir eczacı bulamadın da ne diye gttın olmayacak boş biribi buldum o hamıle olsa zaten çalışmaz işte bulamaz sonradan diye çıkışmış söylenmiş söylenmiş sen br evın bır oğlusun ben ıstemez mydm oğlumda doktor gelınım de doktor demeyı demış :(( görümce kz anlattı
Soran+1 yılbugun annemle konuşmaya gelmış rezıl oldum yaa :(( anneme benim doğlum doktor karısıda hastanede ilaç satacak ne kadar ayıp senınde oğlun var kendını benim yerıme koy demış sende annesın demış yalvarmış bunlar ayrılsınlar demış ne kadar utanc verıcı :(( anemde ben kızımın ahlakına ve terbıyesıne kefılım ayrılsalar bıle benım kızım yıne doktor bulur ama senın oğlun bu kadar hanım ve guzel bırını bulamaz demış
Soran+1 yılannem öyle deyınce cevap verememış bir süre... nişanlımla konustuk bugun mücadele edelım evlenınce susar demiş
Soran+1 yılinş canım çok teşekkür ederiz
Nişanlını ara ve seni sevip sevmediğini , sana değer verip vermediğini , seninle evlenmek isteyip istemediğini sor.
Eğer alacağın her cevap olumlu ise annesinin bu duruma karşı olduğunu ve seni istemediğini bugün bu konuşmalar aramızda geçti diye bilirt.
Olumsuz ise zaten sende bitir.01 Yorumla
Soran+1 yılnişanlımla çok konuştuk o illa ki annem alışacak dedi ama benm takatım kalmadı artık dayanamıyorum annem babama bile neler söyledi o kadın bende çıkıyorum hayatlarından bulsun karıyerlı doktor gelin
+1 yılSabır acı meyvesi tatlı de yoluna devam et bakalım. Kadın cahillik etmiş. Nişanlınla usulünce konuş ve sabret seviyorsan. Sen onun bu tavrına karşı hala iyi niyetle yaklaştıkça belki kalbi ısınır sana. Isınmasa bile sürekli yüz yüze gelmek zorunda olacağınız için görmezden gel. Tabi bunu göze alarak çık yola ki pes etmeyesin.!
06 Yorumla
Soran+1 yılonun kalbı yok kı ısınsın bu akşam bıze geldıler nışanlımla annesı bu konuyu konusmak için annesi çok pişman olacaksın doktorlar evlenmedim ilaç satanla evledim diye demeye basladı nişanlımda illa biz eveleneceğiz seviyoruz dedi anneside o zaman tanıdıklarına yalvar yakar hiç değilse bu kıza devlette doğru dürüst bir iş ayarlasınlar çok pişman olursun demeye basladı yıne babamın yuzune bakamıyorum çok kötu bşy yapmış gıbıyım :((
- +1 yıl
:/ kadın da aman aman yani. Allah sabır versin. Ne deyim kötü bir şey yapmadın sen. Aklı başında olgun bir insan olsa bunu der mi hiç. Daha kendi oturmasını kalkmasını bilmeden... Neyse ya bana laf düşmez de sen ne düşünüyorsun sonuç olarak o önemli..
Soran+1 yılgaliba ayrılacağım :( sözlendiğimiz günden beri böyle sadece bunları dese neyse bana sen işte napıyosun kı senın ne karıyerın var kı bıle dıyor düşünebiliyor musun
- +1 yıl
Nişanlın ne diyor?
- +1 yıl
Kariyeri sonradan yapan bir sürü insan var. Galiba yıpratmış bu durum seni. :(
Soran+1 yılçok yıprandım okumayı karıyerı sadece tıp ya da eczacılık gbı görüyor nişanlımda napsın dayanamıyor kızıyor annesıne ama işte susmuyor kadın
+1 yılBirbirinizle anlaşıyorsanız adamda anneci bir değilse evi uzağa taşırsın bayramdan bayrama görüşür muhattap olmazsın sorun kökten hallolur ama gidilip gelinecek birbirine yakın yerlerde yaşanacak sürekli arayıp rahatsız edecek nişanlının aklını karıştırabilecek onunda aklı karışabilecek bir yapıya sahipse uzatmaya gerek yok biran önce bitir yoksa hayatının bundan sonrası zulüm olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılsevıyorum ama kendımı hiç bu kadar düşürülmüş hissetmemiştim
+1 yılnişanlının annesinin ne söylediği değil esas olan nişanlının ne dediği önemli eğer oda bu durumun farkında ise seni sen olduğun için sevecek rütben ya da makamın için değil eğer oda o düşüncede ise benden sana nasihat vur tekmeyi derim esas nişanlının senin ne kadar arkanda olduğu bunu hiç unutma arkadaşım
02 Yorumla
Soran+1 yılannesi gibi düşünseydi benle nişnalanmazdı
- +1 yıl
demek ki ne etmen gerekiyor
+1 yılYahu sen erkek olsan anlarım Sosyal sınıf farkını.. Ama sen bayansın ne fark eder mümessil olman? Tertemiz işin var işte ne güzel.. Böyle bir anneye sahip bir adamla evlenirsen hayatını yakarsın söyliyim.. Ha benim annem böyle bişey yapsa ailemi silerdim ayrı konu..
00 Yorumlacanım bak sınıf farkı ortaya koyan insanlardan herzamna uzak dur bende karsılastım aynı durumla cocuk zengin dye ailesi zengin kız bulcam dedi tabi belasını buldu okızla cok pişman 8 ay oldu evleneli bosancakmıs :) yani demek istedigim cocuk sevse sen amelede olsan alır ailesini karsısına alır severse şimdi kmse cıkıpta ailemden degerli demesibn sevince anlarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılnişanlıma anlattım deliye dönü annesiyle kvga edip evdne ayrılmış annesi de bir doktor bir eczacı bulamadın da ne diye gttın olmayacak boş biribi buldum o hamıle olsa zaten çalışmaz işte bulamaz sonradan diye çıkışmış söylenmiş söylenmiş sen br evın bır oğlusun ben ıstemez mydm oğlumda doktor gelınım de doktor demeyı demış :(( görümce kz anlattı
+1 yılanneside osla kendi hayatını kurmuş yaşamış ona karışan olmamıştır muhtemelen neyse başkalarının hayatın üzerine karar vermesine neden izin veriyorsun.. buna sen karışamazsın hakkın yok sadece fikir ve düşüncelerini söyleyebilirsin geri kalanına oğlun ve ben karar veririz kurulacak bu ailede sen yan bireysin bu evlilik bizim.. karışma de.
013 Yorumla
Soran+1 yılo bunun bılıncınde değil neler oldu neler
- +1 yıl
konu başka birşeyde olabilir alttaki bir arkadaşın dediği gibi kapalısındır ama o bunu istemez ve sana başka şekilde yansıtır oda olmuş olabilir..
Soran+1 yıldeğilim öyle bir durum değil ki okumamışsın benım oğlumla olamazsın dedi açık açık
- +1 yıl
okudum tabiki -> kendinde savaşacak gücü buluyorsan istediğini al aileni kur aksi halde farkındasındır ki bambaşka bir hayat kurmak için hepsini geride bırakman gerekcek
Soran+1 yılyapacakta baska bşyim yok zate :(((
- +1 yıl
evet senin savaşmaya gücün yok zati, geçmiş olsun diyelim geriye kalan sen ol, geride kalanlar onlar.. üzülme bilmiyorsun ayrıldığın insandan daha mutlu olabileceğin insanlar var aileler var bunu hatırla üzülme,..
Soran+1 yılben kımseyı ıstemıyorum artık hayatımda
- +1 yıl
senin isteğinin önemi yok ki -> olsaydı böyle olmazdı:).. sadece daha mutlu olabileceğin hayat var seni bulacak:)
Soran+1 yılpek umudum yok ama
- +1 yıl
bir nevi duffy duck hali:) dokundugun hersey bozuluyor istedigin seyler inadina olmuyormus gibi gelir.. herşey seninle başlar adlı kitabı öneririm sana zira bu durumun uzun vadede farkında olmadan hayatını kötü etkileyecek durumları kimse istemez:) bunlara yol açan nişanlının annesi gibi insanları daha yakından tanımak ve bunlara hazırlık olmak adına da;
kymatica türkçe altyazılı
zeitgeist addendum türkçe altyazılı
zeitgeist yol almak türkçe altyazılı
üsttekileri googledan aratınca çıkıyor bunları izlemek isteyebilirsin, sevgiler:)
kötü aşkların ışığı hep yol göstersin sana..
Soran+1 yılteşekkür ederim ferahlamak istiyorum aslında ya da doyasıya ağlamak işime de konsantre olamıyorum kı :((
- +1 yıl
üzülme, sevme, sayma düşünme seni etkliemesinede asla izin verme sevindirmesinede üzmesinede bunu asla belli etme sonra çok üzülürler;
altta verdiğim 3 adet belgeseli teker teker izle iyi gelecektir:)..
Soran+1 yılbugun küçük görümce aradı açtım annesı çok sevınmış ayrılmamıza kız çok üzülmüş lütfen bize beddua etme annem adına özür dilerim diyor
+1 yılKararı sen değil nişanlın vermeli. Eğer o senin arkanda duracaksa onları karşısına almayı göze alıyorsa senin için olay bitmiştir. Sen ne annesiyle ne babasıyla evlenecek hayat geçireceksin. Sevdiğin yanında olduktan sonra gerisi boş. Ama nişanlının her zaman senin arkanda duracağına inanıyorsan bu işe devam et. Yoksa sana da ona da eziyet olur. Tamamen nişanlında bitiyor iş.
010 Yorumla
Soran+1 yılbizim sevgımız yetmıyor beraber olmamaıza :(
- +1 yıl
O zaman köprüden önceki son çıkışı kaçırmadan çık...
Kendini de üzme. Senin elinde olan bir şey değil. Dediğim gibi senin arkanda durması gereken bu sorunu çözmesi gereken ailesi problem çıkarandır. Sen sadece zamanını kaybettin. Ama o belkide yarın istemediği biri ile sırf aile istedi diye beraber olacak ve hep ah edecek kendi kendine. Üzülme bence.. Senin sevgin yetmiş ki buraya kadar gelmiş... Kendini yorma boşuna. Her gün yeni bir başlangıç her doğan güneş senin için ;-)
Soran+1 yılnişanlım çok çabaladı ama bu sefer boşa ben olmayacağını bıtıreceğimi söyleyeceğim bu akşam dışarı çıkıp hersey bıttı çünkü :( bu kadar üzerıme gelınmesını hak etmedım ben
- +1 yıl
Kimse hak etmez. Demek çabalamamış... Çabalasa ortaya net ben böyle istiyorum bu konu kapanmıştır deyip noktayı koymamış demek. Ailesine muhtaç olur boynu bükük olur falan desen neyse. Kaç yaşına gelmiş mesleği elinde maddi özgürlüğü var. Büyük konuşmak gibi olmasın ama ben aynı durumda olsam dönmem sözümden..
Bencede uzatma kendini düşün üzülme...
Soran+1 yılben istiyorum dedi nişanlım hatta hep dedi ama ben dayanamadım hala daha arıyor ama açmayacapğım
- +1 yıl
Laf ile olmaz istiyorsa bir şeyler yapıp konuya noktayı koymalı
Soran+1 yılevı terk ettı annesıyle yasadığı daha ne yapsın onun sucu yok
- +1 yıl
Etti de ne oldu? Sonuç?
Soran+1 yılsonucu yok
- +1 yıl
Ya işte...
İş güç bahane, sen hakkınla çalışıp kazanıyorsan bundan gurur duymaları gerekirken sınıf ayrıcalığı yapılması saçmalık. Zaten ailelerin bazı saçma şeylere karışması tüm her şeyi berbat ediyor. Ama nişanlınız sürekli anne sözü dinleyen biriyse bırakın hiç uğraşmayın derim. İleride başınız ağırır.
15 Yorumla
Soran+1 yıldeliye dönü annesiyle kvga edip evdne ayrılmış annesi de bir doktor bir eczacı bulamadın da ne diye gttın olmayacak boş biribi buldum o hamıle olsa zaten çalışmaz işte bulamaz sonradan diye çıkışmış söylenmiş söylenmiş sen br evın bır oğlusun ben ıstemez mydm oğlumda doktor gelınım de doktor demeyı demış :(( görümce kz anlattı
Soran+1 yılhiç kalmamamış hem de bu kadın zmnında gundelığe gtmış ya düşün
- +1 yıl
Zaten bazı kaynanalar devreye girmese olmaz. Üzülmeyin, benim ablam zamanında vekil hemşireydi, eski nişanlısı dalga geçmiş size kadro vermezler diye. Ailesi falan sürekli bir aşağılama halindeydi. Ablam da terbiyesizliklerine dayanamayıp nişanı attı, sonra kadrosu geldi, o alay edenler pişman oldular. İnsanı asla mevki, makamla küçümsememek lazım nerden ne geleceği belli olmaz.
Soran+1 yılevet ben sankı kötu yoldan para kazanıyorum ya
seviyorsanız al geç tatlım. oglunun yaptıgı kariyeri de kendisi soksun bir tarafına.. hey Allahım ya millet nelerle ugrasıyor neleri takıyor.. ama iyi düşün sen yinede, ne kadar takmam diye düşünsende o insan müsveddesi bir yerde farklı bir hareketle çıkar karsına.. bence üçünüzünde oldugu bir buluşma ayarla ve kadının yanında soyle ne oldugunu. ALLAH yardımcın olsun..
021 Yorumla
Soran+1 yılnişanlıma dün anlattım konuştu annesiyle annesi sana hakkımı helal etmem ölürsem mezarıma gelme demeye baslamış :((
- +1 yıl
kadın level atlamış. bundan bir sonrası küsecek hiç konuşmayacak vs vs.. tam olarak aynısı olmasa da kısmen benzerini yaşadım. şimdi annesinin soylediklerini ciddiye almasa bile, oglundan uzaklastıgı için anne kıymete binecek tatsızlıklar cıkacak. mesela hareketleri ile belli etse sadece, görmezlikten gel dicem. ama kadın suratına soylemiş. sakinleş ve düşün..
Soran+1 yılnapmam lazım ya son 2 gundur psikolojım bozuldu yemınle :((
Soran+1 yılyoruldum çok
Soran+1 yılbabası kısa bı süre önce öldü :( sadece 2 tane kızkardesı var kızlar ıyı onlarla sorunum yok küçükler çünkü benden 2 yas falan küçük biri diğeri de benle yasıt ama onlarla sorunum olmadı hıç onlarda annelerıne karsılar konusakta dınlemıyor dıyorlar
Soran+1 yılbugun nişanlımla konustuk mücadele edeceğiz evlenınce gececek demış ama gecmıyor ışte ben çok hzurusuzum böyle giderse evlenmekten vazgececğim :( zehır ettı bana bu kadın bu dönemı
Soran+1 yılyüzüğü verdim nişanlıma istemıyorum dedım ayrıldık :( nişanda takılanları da görümceden yolladım evlerıne nişanlım arıyor hergun böyle bıtmesın dıye ama benımde dayanacak gucum ve sabrım kalmadı çok perişan haldeyım o kadına görmek istemıyorum :(( nişanlımı hala çok ama çok sevıyorum görüşelim diyor kabul etmıyorum çünkü onu görürsem kararımdan vazgecebilirim :(
Soran+1 yıldün nişanlım geldi bize ben hala senı çok sevıyorum evlenelim nut annemın yaptıklarını dedi onu görünce bulutların üzerine çıkmış gıbı hıssettım ama onunla gıdecek cesaretım yok :(
Soran+1 yılhala ya barışırsak diye huzursuzmuş işi gücü biz
Soran+1 yılannemlerle konuşmak istemış nişanlım en son annemlerde konusacak bşy yok demişler
Soran+1 yılöyle yapıverdım bende en sonunda napayım butun bı ömur sen doktor değilsin laflarını dınlemektense
Soran+1 yılamin senın de inş
Gizli Üye(30-35)+1 yılo sadece cahill bir insan. güçlü kadın olun sıf bu o saçma sapan sözleri dedi diyemi ayrılıcaksın? aşkı ne din ne sınıf farkı , ne de ırk farklılığı ayırabilir. kesinlikle onun bu sözlerine aldırma. kendininde ezdirme o kadının karşısında yeri geldiğinde lafını söylemeyi yeri geldiğinde susmayı bilmelisin. ama eğer kadınla aranızda bir sorun çıakrsa eşinin kaşısında masumu oyna. :D bak tavsiyeler..
025 Yorumla
Soran+1 yılben bunla nasıl bas edeceğim bir ömür boyu daha sımdıden yapmadığını bırakmadı bana ya
Cevap sahibi+1 yılzekiysen baş edersin tabii
Soran+1 yılfesat olmak lazım onun için biraz zekiden ziyade
Cevap sahibi+1 yılaynenn :D
Soran+1 yılnişanlım mücadele edelim anneme karsı bız evlendıkten sonra karısamaz biraz sabredelim diyor ama sözlüyken de böyle söylemişti nişanlanınca daha karısmaya basladı :((
Cevap sahibi+1 yılnişanlın annesine karşıysa iyimiş... :))) ama nolursa olsun annesine karşı kötü bişey yapma çünkü erkekler annelerini çok koruyolar gururlular ya işte.
Soran+1 yılben dün konustum nişanlımla ayrılmak ıstıyorum dedım yüzüğü verdim dayanamadım ağladım o kabul etmedı ben ağladıkça o daha da kızdı tartıştık bıraz sonra ben yapamıyorum dedim ayrıldım dün bugun aradı çok kere bende açmadım ağlıyorum dünden beri :((
Cevap sahibi+1 yılayrılıpta o kadını mutlu ettin yani? çok yanlış birşey bu geri dön delirdinmi. nişanlında seni istiyor.
Soran+1 yılgeri dönsem de aynı seyler yasanacak bugun küçük görümce aradı annem çok mutlu oldu dedı dun akşam nişanlımda eve gidince annesıyle kavga etmış yıne bızı ayırdın dıye görümce bana bize beddua etme sakın tutar sen haklısın anneme kızıyoruz ama dınlemıyor falan dedı :(( kadın çok mutluymuş :((
Cevap sahibi+1 yılben olsam onu döverdim varyaya. geri dön boşver eşinle birlikte bir nikah kıyarsınız senin ailen yardıme der asla onun ailesinin yüzüne bakmazsın bile.
Soran+1 yılgörümceyle buluştuk bugun son kararın mı dedi evet dedim verdım takıları elıne :(( nişanlım çok üzgünmüş eve annesinin yanına gtmıyormuş ama annesı rahata ermiş öyle söyledi görümce o da üzgün görünüyodu :(( geri nasıl döneyı takıları yüzüğü erseyı verdım
Cevap sahibi+1 yılbu kararı vermemeliydin. ama napalım.
Soran+1 yılnişanlım arıyor dunden berı hala daha takıları verdım görümceye açmıyorum artık kımsenın telefonlarını
Cevap sahibi+1 yılkarar senin. hala dönebilirsin. ikinizede neden bu kadar acı çketiriyosun ki bilerek.
Soran+1 yılçok yıprandım çünkü dönsem de aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayacağım biliyorum :(
Cevap sahibi+1 yılben de diyorum ki ailesinden uzak dur sen kendi ailenle yap evliliğini çok uzak yerlere gidin onun ailesinden uzakta.
Soran+1 yıltek annesı var 2 tane de kız kardesı var kıkzradeslerı evlenıp gıdecek anneso enınde sonunda ılgılenmek zorunda kalacak :((
Cevap sahibi+1 yılsenin yerinde olsam birşey yapardım ama neyse boşver söylemeyim. sen kesin kararı vermişsin.
Soran+1 yılnapardın nolur söyle :( dün nişanlım benı evden almaya geldı ıdşarda konustuk hala benı sevdığını söylüyor onu görünce çok mutlu oldum ama evlenmeye cesaretım hala yok
Cevap sahibi+1 yılo sana ne yapabilirki? o seni hala seviyosa hiç bir engel yok. hem onuda söylemeyeyeyim boşver.
Soran+1 yılsöyle kız meralandım şimdi :( engel canım engel anlaşamıyoruz iyice düşman bana
Cevap sahibi+1 yılya tehlikeli bişey neyse sana iyi günler cnm.
Soran+1 yıltehlikeli ne yani ya söylesene
Cevap sahibi+1 yılya o kadının defolup gitmesi lazım. ama imkansız.
Soran+1 yılimkansız
- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılBenim annem babam doktor evlerine biri geldiğinde ağzından çıkan ilk laf hastanede hangi hemşire veya mümesil doktoru tavlamış ay onların gözü hep doktorlarda olur muhabbeti geçiyor. Bırak boş ver sen bu nişanı. İşinin garantisi bile yok. Anında çıkarabilirler o duruma düşme annesi doğru demiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılkaprisini çekemeyeceğim zaten artık doktor annesının ama şunu unutuyor insanlar biz insanız ve o doktor da bir insanı tedavi etmek için var insanları sınıflandırmak doğru değil hele de bu sekılde asla
+1 yılVay be kötü kadın müzeyyene bak sen. Sevenlerin Arasına taş koyma olayları hala devam ediyor demek. Çok tuhaf. Sizi ayırır sonra kariyer sahibi bir kızla evlendirir o kız da anasına zulm eder al sana sır kapısı 34. bölüm
24 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle görüyorum sonunu :)
- +1 yıl
Teşekkürler efenim :)
Soran+1 yılrica :)
+1 yılsen beni dinl düşün
afedersin ama * et seni istemeynleri hiç uğraşma durmadan senin aranı açacak kocanla her zaman senle uğraşck boşver salla gitsin bırak nasıl olsa oglu istiyor sorun yok sıkıntı yok deme
kadın bir bakıma haklı eğer çocuk doktor değilde hasta bakıcı vs olsa ister miydin? aynı adamı diyorum..
karar senin bence hiçbir zaman mutlu olamaacaksın kaynanan yüzünden05 Yorumla
Soran+1 yılben nişanlımı sevıyorum ben onun mesleğin değil ruhuna aşık oldum değil hasta bakııc çöpçüde olsa severdım
- +1 yıl
hep böyle derler ama neyse hiçbir zaman mutlu olacagını sanmıyorum senin sen bilirsin kendin karar ver..
Soran+1 yılben duygularımda samımıyım
- +1 yıl
ne alakası var dostum cocuk annesinin huyunu nasıl değiştirecek değiştiremez dolayısı ile bu cocugun sucu değil o yüzden devam edin pes etmeyin.
Soran+1 yılçok çektırıyor bıze... bunun yaslılığı var hastalığı var tek oğlu nişanlım o zaman da biz şehir değiştiremeyiz mecbur ilgilenmek zorunda kalacağım onunla eğer evlenırsem
Hollanda da bircok bayan arkadasim mevcut Turk degil tabiki. Burada ki kadinlar erkekler kariyere bakmaksizin evleniyorlar mutluda oluyorlar hani. Bakiyorum birisi eczaci kocasi baca tamircisi. Kocaya bakiyorum polis karisi temizlikci. Kadin ogretmen koca issiz. Birakin artik su televizyondaki dizileri izlemeyi gozunuzu acin mutluluk elden gitmeden.
05 Yorumla
Soran+1 yılbunu türk annelerine anlatamıyorsun işte gel gör ki
- +1 yıl
bence koca adayi ile bu konuyu guzelce konus. Sonucta o kisinin annesi atsa atilmaz satsa satilmaz. Mazallah ilerde birsey olur ben sana demistim diye oglani paralar. Olmasa dahi sana bu anlattiklari omurunun sonuna kadar unutmayacaksin ve birbirinizi her gordugunuzde akliniza gelecek. Sevgi gecici birsey ( benim icin ) saygili olun zamana birakin herseyi.
Soran+1 yılnişanlımla konustuk zaten annesıne kızdı evı terk ettı annesı bana mısın demedı gttı bu seferde benım evıme gelıp benım anneme saydırmış senın kızın okumamışta bılmem ne dıye bunuda söyledim nişanlıma bu seferde kayınvalıdem sen benım oğlumu nıye dolduruyorsun dıye benı aradı tekrardan yıne nişanlıma söledim hersey asılacak o ne kadar zorsa bızde vazgecmeyeceğiz evlenınce kabul edecek herseyı dedı
- +1 yıl
Demek istedigim de buydu iste omur boyu birbirinizi gordugunuzde akliniza gelecek bu olaylar uhte kalacak icinizde. Esnin yaptigi da yanlis annesinin yaptigida keske anne saygi duysa bu duruma. Erkeklerde soyle derler. Asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik. Allah yardimciniz olsun sabir sihhat versin. Cok zor durumdasiniz.
Soran+1 yılnişanlım illa eveleneceğiz bırakmam ben sevıyorum annem kabul edecek dıyor hatta bu konu kapanmadan hemen evlenmek istiyor benım hıç cesaretım kalmadı ama her baktığında bana kaynanam kötü oluyorum
Ben lisedeyken kız arkadaşımın annesi ayrılıcaksınız diye ben tehtit etti hemde dersten dışarı zorla çıkararak bende çok sinirlendim küfür ettim elinden geleni arkana koyma şimdi derse giricem * olup gidebilirsin dedim ama oda çok ağır konuşmuştu sonra anası gidip kıza senin sevgilin bana küfür etti demiş kız beni terketti bende bir daha arayıp sormadım bitti gitti :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklıyken haksız duruma düşmüşsün
+1 yılÖyle kardeş
artık insanlar vasfına göre sınıflandırma yapıyor..
bir kız var yan komşu kızı güvenlik görevlisi istedi vermediler çokta yakışıklı biriydi uzaktan tanırım çocuğu
aradan 1 ay sonra polis istedi verdiler
yani insanlar sadece paraya makama bakıyor başka birşey değil
2 gün sonra elin oğlu gebertir bırakır keşke vermeseydik derler03 Yorumla
Soran+1 yılben napayım bundan sonra
- +1 yıl
Kendine ve sınıfına göre birini bul
erkek mi yok hem doktorlardan uzak dur meslek çapkınıdır.
Soran+1 yılama ben seviyorum çok :((
+1 yılUlan boyle kişilerdeni var benim babam kooperatif işi yapıyor çok şükür durumumuz çok iyi annem ev hanımı ne var ki bunda ben gurur duyuyorum ailemle sınıf farkıymış cart muş curtmuş boş iş... Mesela ben yaş 18 fakir bir kıza aşığım bu hayatta para hep son plandadır bizim için siz birbirinizi sevdikten sonra gerisi boş.
03 Yorumla
Soran+1 yılo kadın sevgının anlamını bılmıyor kı
- +1 yıl
Ozaman onla inatlaşacaksın
Soran+1 yılçok yoruldum nişanlılığım zehir oldu
+1 yılBu noktada senin yapacağın birşey yok iş senin nişanlının işi ailesi gerçekten istemiyorsa işiniz zor. Gerşekten aile istemezse hele anne istemezse ileride sorun olur ve erkeğiniz size karşı ters davranabilir.
08 Yorumla
Soran+1 yılayrılacağım galiba :(
- +1 yıl
Nişanlınıza bağlı dedim ya... nişanlınız ailesine karşı dik dururda işler değişebilir.
Soran+1 yılnişanlım ailesine karsı ama ben çok hassasım ve dayanma gucum kalmadı
- +1 yıl
O zaman ailelerinde rızasıyla bu işi sonlandırın.
- +1 yıl
Özellikle kaynananın rızası yoksa seni istemiyorsa bu işin sonu gelmez
Soran+1 yılkımseden rıza almaya gerek yok annem babam arkadamda zaten onlarla konustuk ben bu akşam yuzuğu vereceğim nişanlıma nişanda takılanları da yollatırım evlerıne
- +1 yıl
Aynen öyle yap uygun olur ailenin arkanda olması sevindirici.
Soran+1 yılnişanlımla çıktık konustuk ben yuzuğunu verdım
Bu neyin kafasi bee. Manyak bu kadin sanki oglunla değil seninle evleniyo. Sakin pes etme onlar inatsa sen onlardanda inatcisin. Askin zengini fakirimi olur. Nisanlin arkandasa hic bisey olmaz. Aglama canim sakin.
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar terbiyesiz ki annemın yanına gidip benı bugun de evde reızl etmış aynılarını anneme de söylemış
+1 yılSakına, sakın bırakma eğer nişanlını seviyorsan onunla otur konuş o eğer seni seviyorsa zaten annesini ikna eder gene mutlu olursunuz ama genel olarak kaynanalar öyle oluyor takma kafaya sen git nişanlına söyle.
05 Yorumla
Soran+1 yılişyerimde benı rezil etti :(
- +1 yıl
Evet kadın sinirinden yapmış olabilir hatta senin daha fazla soğuman için yapmış olabilir ama pes etme nişanlınla konuş o bir yol bulacaktır zaten birbirinizi seviyorsanız kimseye laf düşmez bir ömür boyu birlikte yaşıyacak insanlar sizsiniz kaynanız değil size zamanlada alışacaktır ve ön yargıları bitecektir çok gördüm çevreme böyle benim halamıda, eniştemin annesi istemiyordu hatta bir kere zehirlemeye bile çalışmış halımı tüpleri açık bırakmış evde o kadar psikopat kadınmış ama eniştem karşı çıkmış annesine seviyorum demiş ayrı eve çıkmışlar bir süre sonra halamın kaynanası gelip özür dilemiş şimdi çok mutlu şekilde yaşıyorlar. Yani kendini sevdirmeye bak asla pes etme sevdiğinin yolundan git kariyermiş, paraymış bunlar geçici, bu Dünyada kalıcı şeyler en önemlisi bir ömür boyu ölene dek huzurlu ve mutlu yaşamak. :)
Soran+1 yılneler yapmadık kendimi sevdirmek için gecen de ilaç için gittiğim yerlerden hediye getirdim almadı bile sanki çöp hediye ettim hep ama hep benım yanında karıyerden bahsedıyor
- +1 yıl
Zamanla kabullenmek zorunda kalıcak başka çaresi yok desene sende kariyer diyorsun fakat bunların hepsi bu Dünyada kalmayacakmı? Biz mutlu olduktan sonra kariyerin ne önemi var felan de. :/ Zaten erkek arkadaşın, nişanlın seni seviyorsa senin yanında yer alır seni bırakmaz ve annesini dahi karşısına alır bir süre sonrada sana ister, istemez iyi davranmaya başlayacak ve sana alışacaktır erkek arkadaşına büyük iş düşüyor onun seni sevdiği önemli olan.
Soran+1 yıldün analttım deliye döndü annesiyşe kavga etmiş annesi de ben seni boşuna mı okuttum kimsyi küçümsemiyorum ama herkes dengini bulsa daha iyi olmaz mı falan demiş kıyameti koparmış ben istemiyorum eczacı ya da doktor bul demiş sen o kadar okudun demiş :((( bunları da bana görümce kız anlatıyor o ıyı o annesi gibi değil ama o da lafını gecıremıyor annesiyle teyzelerine
+1 yılBu neyin kafası anlamıyorum ya.
Doktormuş diye sanki tek doktor oğlu.
Herkes kariyerine göre birini bulsun da ne demek?
Nişanlınla konuş arkadaşım ama bu kaynanadan korkulur
Allah ıslah etsin onu, sanada sabır versin01 Yorumla
Soran+1 yılben artık bu kadının oğluyla çok sevsem bile bağrıma tas basar evlenmem çok kırdı benı rezil oldum insanların içinde sanki bende veba var ya da çok ahlaksız biriymişim gibi davrandı :(( nişanlım yıllar önce bir diş hekimiyle çıkmış hala onla evlenmesini istiyormuş onlar ayrılınca çok üzülmüş
+1 yılsalla yaa o da kimmmiş senle nişanlın birbirini seviyorsanız sııkıntı yok iki gönül bir olunca samanlık seyranlık olur diyolar yaa boşver sakın aldırmaa isteiğini desin sen annesiyle mi evleniyosun ogluylamı boşver o kadını yolarm ben hee
03 Yorumla
Soran+1 yılbenı hep küçük düşürüyor bana ne dedi biliyo msn mastera baslayacağım anne dedim ne masreti senın mesleğin ne kı master yapacaksın alt tarafı ilaç pazarlamıyo musun sen dedi bana insanların içinde rezil oldum
- +1 yıl
Allah sabır versn valla benm kaynana öyle dese empati kurmak bile kötü çok utanrm şimdi sana böyle diyrum ama allah sabır versn üzldüm :((
Soran+1 yılçok kötü biri
Bak sana ne dicem bunu sevgilinle paylasiyosun eger o da ayni dusunuyorsa koy gotune gitsin yok adamsa ve sana sahip cikiyosa kaynanadan uzak bir hayat kurun kendinize !!! Yeterince acik ve net
04 Yorumla
Soran+1 yılayrıldık :(
Soran+1 yılo benı bırakmadı ben onu bıraktım
+1 yılNişanlınla konuş. İlerde evlendiğinizde de annesinin seninle bu şekilde konuşmasına müsade etmemesi gerekiyor. İlerde ağlayacağına şimdi ağla derim. Kökten çözün tehditini yap ya olayı çözsün ya da annesinin dizinin dibinde yaşasın. Umarım hakkında hayırlısı olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılnişanlıma anlattım delıye dönu evı terk ettı benden annesı adına özür diledi ama annesı hırsını alamadı bu durumdan ders alacağına daha da hırslandı gelıp bizim eve annemın yanında ağlamış bir anne larak yalvarırım vazgecsın bu ısten senınde oğlun var koskoca oktor hastanede kasıda mümessil mi olacak ne kadar ayıp bşy demiş
- +1 yıl
Basın nikahı en acilinden nikah cüzdanınıda soksun müsanip biyerine tövbe tövbe ya ayıp ya eden bulur dua et
Soran+1 yıldünden beri etmediğim beddua kalmadı kardes
+1 yılAnnesi istemiyorsa ve senin işyerine gelip bunları söylediyse evlenseniz bile bu kadın size rahat vermez...
Onun dediğini yapmaktan başka çaren yok..07 Yorumla
Soran+1 yılama ben sevıyorum :((
- +1 yıl
Sevmyorsun demiyorum.. ama sevmek her zaman işe yaramıyor.. heleki annelere karşı :/
Soran+1 yılhayır kendısı de zamanında evlenene kadar gundeliğe gtmış bunları unutup sankı ben ikinci sını insanmışım gibi davranıyor
- +1 yıl
Bu onun karakterinin bozuk olduğunu gösterir..
Nişanlının haberi var mı bu olanlardan.
Soran+1 yılvar herseyı anlattım deliye dönü annesiyle kvga edip evdne ayrılmış annesi de bir doktor bir eczacı bulamadın da ne diye gttın olmayacak boş biribi buldum o hamıle olsa zaten çalışmaz işte bulamaz sonradan diye çıkışmış söylenmiş söylenmiş sen br evın bır oğlusun ben ıstemez mydm oğlumda doktor gelınım de doktor demeyı demış :(( görümce kz anlattı
- +1 yıl
Neden istemiyor acaba? Gerçekten meslek ayrımcılığı olamaz sebep.. Vardır derinde yatan bir nedeni?
Soran+1 yılçok görgüsüz biri bu tek değil onun kzkardesının oğluda avukat bı zamnlar katıp bir kızla çıkmaya baslamış sözlenecekmış hatta onunda annesı olmaz deyıp ılla ayırmışlar hep beraber olup bunuda görümce kız anlattı onla r böyleler abla dedi iyi bir kız görümce
Önce kendin bir toparla ve sakince durumu nişanlına anlat bence. O da bilsin durumu bakalım nasıl tavır alacak. Madem ikiniz evleneceksiniz o halde tüm sıkıntıların üstesinden de ikiniz gelmelisiniz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar bazen nereden geldiğini unutuyor. Doktor olmuş peeh! :) Görende sanır çok büyük bir adam. Bütün gün hastalarla uğraşan 5000 lira maaşlı bir memur. Uzaklaş o aileden derim. Dengesizlerle birarada durma. Canını çok sıkarlar ileride benden demesi...
029 Yorumla
Soran+1 yılöyle oldu zaten aşağıdaki yorumları okursan bana neler neler yaptığını anlarsın
Cevap sahibi+1 yılSeni seven sana sahip çıkan insanla bir ömür geçirmelisin böyle kendini birşey sananlarla değil. Neyse deneyim oldu sana... :)
Soran+1 yılnişanlım kendını bşy sanan biri değil annesı çok kötülükler yaptı bana nişanlım hala daha evlenmek istiyor ayrılacağımızı daha söylemedim ona bu akşam dışarı davet edıp konusacağım
Cevap sahibi+1 yılcanım aile önemlidir sonra başın çok ağrır ondan diyorum hem sen sanırım eczacısın eğer öyleyse süper işte ticaret bilgilerin var... bu bilgilerini artır kendine yatırım yap 10 yıl sonra herkes görür sınıf farklarını...
Soran+1 yılben eczacı değil ilaç mümessiliyim ama şu an o kadar hırslandım kı ünv ye gidip eczacı bıle olabılırım o derece yanı
Cevap sahibi+1 yıleczacı olma o zaman en sevdiğin işi yap ama zengin olmanın yollarını araştır neyin ne olduğunu öğren niye olduğunu öğren sonra zenginliğini oluştur herkes görsün sınıf farklılığını...
Soran+1 yılben yapamam öyle kım durduk yere zengın olmuş kı zaten
Cevap sahibi+1 yılben oldum 2001 krizinde babam battı ve intihar etti şimdi ben aileyi toplamakla kalmadım korkunç paralar kazanıyorum...
Soran+1 yılne iş yapıyosun
Cevap sahibi+1 yılne yapmıyorum ki... altımda 2 fabrika var yüzlerce arsa 200 ihale... boş vakitlerimi gelip burada geçiriyorum insanların neler yaşadığını merak ediyorum ve çözüm bulmayı seviyorum... bu özelliğim bana çok para kazandırdı...
Soran+1 yılinternet sitesi mi kurdun yani
Cevap sahibi+1 yılhayır internet sitesi ne alaka? ilk olarak kumaş dükkanı olarak başladım...
Soran+1 yılee sonra?
Cevap sahibi+1 yıladım adım yükseldim. bunun sırrı ise satarken değil alırken kazanmamdı...
Soran+1 yılo nasıl oldu
Cevap sahibi+1 yılinsanlar kaliteyi uygun fiyata almak isterler. bende isteklerini gerçekleştirdim...
Soran+1 yılnasıl açıkla işte ne iş yaptığını tam olarak
Cevap sahibi+1 yılben her türlü işi yaptım zamanında... şu an altımda bir fabrika var bir tanede ortağı olduğum fabrika var. emlak yatırımı yapıyorum. ihale alıp onları gerçekleştiriyorum...
Soran+1 yıl0 dan mı basladın
Cevap sahibi+1 yılborç batağından başladım.
Soran+1 yılanlat süreci
Cevap sahibi+1 yılborça batağı dönemi çok zorluydu. bu dönemdeki başarım aslında ikna ve sakinleştirme becerimdi... alacaklılar çok öfkeliydi ve ben onları sakinleştirip parayı bulup ödeme yapıyordum...2 yıl içinde tüm borçlar kapandı... sonra borç batağı dönemindeki arkadaşlarım yardımıyla yükseklerden arkadaşlarım oldu... ben hala bir hiçim o esnada... sonra kumaş dükkanını kapattım emlak dükkanı açtım. arsa, konut işyeri satışı ve kiralaması ile ilgili işlerle uğraştım ve bu dönemde iyi kazandım hem de iki şekilde birisi parasal kazanç birisi de itibar şeref... artık insanlar benim reklamımı yapıyordu... işimi severek düzgün yapıyordum kimsenin parasını yemedim... hala da yemiyorum işçilerim hakkını teri soğumadan alıyor... sonra bankada biriken 7 milyon dolarımla bir fabrika açtım ve sonrası çok hızlı geldi... şu anda ortaklıklarım var ihaleler filan... istesem holdinge dönerim ama ben bugünde doydum çok şükür diyorum 6 yıl içinde büyüdüm hepsi çok şükür demem sayesinde oldu...
Soran+1 yılbu zengınlığı neye borçlusun peki sana göre?
Cevap sahibi+1 yılbugünde karnım doydu herkes mutlu diyorum ve gereksiz para harcamıyorum... birde iyi arkadaşlar :)
Soran+1 yılhala sırrını çözemedım
Cevap sahibi+1 yılparasal zeka adlı bir kitap vardı birde insan mühendisliği diye bir kitap daha vardı aslında demek istediğimi anlatıyor bu kitaplar.
Soran+1 yılbu kadar zengınsen tanındık bırısın yok mu fırmanın adı falan
Cevap sahibi+1 yılburdan firmanın adı verilmez :) zaten o kadar tanınmış biri değilim...
Soran+1 yılnasıl ıstersen
+1 yılSakın vazgeçme otur nişanlınla konuş. Kimin ne dediği senin yolunu çizmesin. Hiç kimse aşık olurken mesleğe bakmaz zaten bakarsa orada vardır bir b. kluk.
013 Yorumla
Soran+1 yılbenı rezıl ettı hızını alamayıp evıme de gelmış annemle konusmuş allahtan babam evde yokmş anneme neler neler demış bu ıs olmaz senınde oğlun var bak kendını benım yerıme koy demış
- +1 yıl
Nişanlın ne diyor, ne yapıyor peki? Onun davranışları da önemli tabii. Kadını şu an acayip dövesim geldi tam dayaklık kadın ya.
Soran+1 yılnişanlım en son annesıyle konusmamaya karar verdı öfkeden delıye döndu
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun o kadın sizi bir süre rahat bırakmaz ama evlenirseniz torun falan belki o zaman sakinleşir
Soran+1 yıltorun konusunda benım sağlam bir işim olmadığını o yüzden evlenınce hemen hamıle kalıp çocuk dünyaya getırıp işin kolayına kaçıp çalışmayacağımı söylüyormuş baksana mantığına şunun
- +1 yıl
Tam dayaklık ya. Pardon da doktorluk okuyunca bir b. k olmuyor adam olmadıktan sonra. Sakın vazgeçme nişanlından seviyorsan eğer. İlerde sular durulur evlenince de uzakta yaşarsınız bayramdan bayrama görüşürsünüz sıkıntı çıkmaz. Eğer nişanlın senden vazgeçmiyorsa sende vazgeçme. O annesini karşısına almış belli sen onu yarı yolda bırakma
Soran+1 yılannesıne göre hayatta tek gercek olan şet etıket baska bşy yok
- +1 yıl
O kadın imha edilmeli -,-
Soran+1 yılevet :(
- +1 yıl
Sonucu bildir lütfen, inşallah mutlu olursun :) Allah yardımcın olsun
Soran+1 yıldemin nişanlımla konuştum yarın akşam annesını alıp bize gelecekler ikna etmış anasını bakalım detaylı yarın konusacağız aktarırım :)
- +1 yıl
Tamamdır :) hakkında hayırlısı olsun canım
Soran+1 yılamin canım :)
+1 yılsanki kadınla evleneceksinn ay sinir olurumm
sen durumu güzelce nişanlına anlat ama annesini kötüleyerek değil olduğu gibi.. o yapması gerekeni yapar03 Yorumla
Soran+1 yılanlattım nişanlıma :(( annesiyle kavga etmiş deliye dönmüş iyice çıkmış gtmış evden annesi de bir doktor bir eczacı bulamadın mı bne demek istemez mıydım oğlumda doktor geınım de doktor diye bağırmış boşuna mı okudun demış görümce kız anattı o ıyı bırı annesı gibi değil
- +1 yıl
sen takma.. kafana nişanlınla mutlu olmaya bak.. nişanlılık sabır gerektirir.. bende memur değilim nişanlımın ailesi memur olsun illa diye tutturmuştu.. demişki ben ev hanımı istiyorum onunla ben yaşayacağım demiş
Soran+1 yılbnmki de diyor onunla ben yasayacağım diye ama bizimki hiç dinlemıyor
Nişanlın nerde , onunla konuşmadınmı , tüm kararları annesimi veriyor , hiç çalışmayan birisi olsaydın o zaman ne diyecekti , nişanlınla konuş buraya tekrar durumu yaz , o istiyorsa bir şekilde halledilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılnişanlım zaten biliyor az çokta bşy yapamıyor
- +1 yıl
Biliyorda birşey yapamıyor diyorsan kendiside olayı bitirmiş , sen daha fazla kendini üzmeden , aklı hür vicdanı hür cüzdanı hür bir doktor bul kendine, bundan sana hayır yok ben olsaydım yumruğumu vurur ben bu kızı alırım sizle ya da siz olmadan derdim ne demek az çok birşey yapamıyor bumudur ya
Soran+1 yılkonuşuyorum napayım annemde böyle diyor dün anlattım sinirden deliye döndü onları da üzmek istemiyorum ağlamaktan gözlerim şişti artık :(((
Soran+1 yılannesi siz ayrılmazsanız ben kızın ailesine giderim demiş hem de gelir :(( ben naparım rezillik aileme komsularıma karsı rezıl olurum ben
+1 yılTek bir kelime,
Onlar ölür gider sen kocanla baş başa kalirsin,
Sevginin ve aşkinin peşinden git,
Kim ne derse desin duyma, görme...
Seviyorsan bırakma, seviyorsa nisanlin bırakmasin seni211 Yorumla
Soran+1 yılbiz ayırmayı basardı ben verdım yuzuğu nısanlıma :(
- +1 yıl
Yanliş yapmişsin...
Soran+1 yılzaman göstereck onu
- +1 yıl
Sen kendi aşkinin peşinden gidecektin, annesi belliki oglunu vazgeciremiyor, cocuk seni seviyor ve senden vaz gecmiyordu, amnesi son care seni kullandi,
Soran+1 yılannesıne dayanamdım artık bıktım onun hakaretlerınden
- +1 yıl
Sen nasil mutlu oluyorsan o şekilde yap,
Soran+1 yılhiç mutlu değilim :(
- +1 yıl
bir ara bana ozelden yaz
Soran+1 yılbşy mi diyeceksın
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılburdan de
Nisanlina soledin mi bu k0nuyu. soylemedysen hemen soyle. en 0nemli karar 0nun karari cunki. bilmeli bole bisey oldugunu. turk dizilerine benzemesin snra
01 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim annesıyle kavga edıp evı terk ettı
+1 yılhe he de geç o değil sonuçta evlenecek olan siz sevmişsiniz nişanlına böyle dedi kırıldım de seni seviyorum ben filan de ayrılma sakın
03 Yorumla
Soran+1 yılbu kadın bize rahat vermeyecek asla ve asla hem de :((
- +1 yıl
Uzak semtte ev tutun özel günden özel güne görüşün bir şey olmaz sonra
Soran+1 yılya nişanlım bir süre sonra annemı de bı görelım annem annem dıye tutturursa şimdilik öyle değil ama ilerde ne olur bellı olmaz tek erkek çocuk babası da yakında vefat etti ben ondan da korkuyorum açıkcası :(
+1 yılNişanlın annesinin sözünden çıkmayan süt biri ise ilerde annesini dinleyip seni üzecek ise bırak gitsin.
ha böyle biri değil seni seviyorsa senin için herşeyi yapacak biriyse ayrılmayı düşünme bile17 Yorumla
Soran+1 yılsevıyor da kadının dılıen çözüm yok
- +1 yıl
Ozaman annesine git;"sen istesende istemesende evleneceğiz biz birbirimizi seviyoruz. Ya güzellikle kabul edersin herşey güllük gülistanlık olur ya da kabul etmessin biz mutlu oluruz sen kendini yersin" tarzı bişey diyebilirsin :D
Soran+1 yılbne mi diyeceğim
- +1 yıl
Aynen Git Çek Rest'ini
Soran+1 yılbeklıyorum sadece bne dıyecekleırmı dedım
- +1 yıl
Bol Şans Diyecek Bişey Kalmadı.
Soran+1 yılsağolasın
Nasıl insanlar bunlar anlamıyorum. Şunu yapacak benim annem, istifa ederim doktorluktan lan. Bu nasıl pis bir insandır. Nişanlınla konuşacaksın. Kendi çapında birşey yapamazsın.
09 Yorumla
Soran+1 yılnişanlı az çok biliyor bdurumu
Soran+1 yılannesiyle konuşuyor her seferinde anne yapma anne bari burada sus falan diyor ama annesi ben bşy demedim ben bşy yapmadım diyor her seferinde :(
Soran+1 yıldün kavga etmişler nişanlım evi terk etmiş annesi de bu böyle giderse ben gidip o kızın anne babasıyla konusacağım bıtsın bu nışan demiş :((
Soran+1 yılitemıyoruz işte hergun hergun ortak arkadaslarımızı arayıp oğlum nişanlısından ayrılsın onla konusu dıyormuş tum aile buyuklerını sokmuş araya :(
Soran+1 yılonu da yapar bu kadından hesey beklenır
+1 yılseviyorsaniz ayrilmaya düsünme yani basta nisanina söyle anlat ondan sonra bilgi aktarma olur aranizda cözüme kavusursunuz
012 Yorumla
Soran+1 yılnişanlım biliyor annesinin böyle olduğunu zaten ama ben yapamayacağım galiba çünkü hep sabrettim artık bu bardağı tasıran son damlaydı öğretmenle evlenırım ama huzurum olur nişanlandığım gunden berı etmediğini bırakmadı bana
- +1 yıl
bu kaynana cadaloz tamam sen haklisin sabır diye birsey var, gercekten oglunun mutlu olmasini isteseydi sana izin verirdi
Soran+1 yıltüm msjlarımızı okumuş nişanlımın telefonunu karıştırıp unufak aklınla neler becermışsın nasıl doktor oğlumu kandırmışsın deyip durdu bana
- +1 yıl
ohaaa ya kadina bak ya!!! nisanlin ne diyor
Soran+1 yılnişanlım anneme karsı mücadele edelim yaptığını dediğini duymamazlıktan geleim hersedey bıtecek dıyor
- +1 yıl
vallaha kaynana karsii duymamazliktan gelin, nisanlini cok seviyorsun sirf o cadaloz yüzünden birakma. bak sen cok sanslisin cogu annesi yüzünden nisanlini birakan var bak senin ki anneni dinlemiyor ve seni gercekten cok seviyor katlanmalisin gercekten duymamazliktan gel umursama kaynanayi
Soran+1 yılya birgun dınlerse annesını ben naparım o zaman :(
- +1 yıl
dinleyecegi sanmiyorum ama senin dikkat etmen gerek davranislarda ve temkinli olman gerekiyor cünkü annesi senin hakkinda iftira atabilecegi sasirmam gercekten hangi zamanda olur bilinmez
Soran+1 yılben nişanlımla konusacağım ayrılık düşüncemı paylaşacağım son kez ona
- +1 yıl
aynen icinde kalmasin birbirinizle konusun
Soran+1 yılpaylaşırım gelışmeleri
- +1 yıl
beklerimmm
Çözseler dilini sessizliğin
Kelimeler yalan,
Kelimeler kırıcı,
Kelimeler günahkar
Gitmek kalmaktan daha meşakkatli olur unutma
sen her zaman son sözü duyana, son hareketi görene kadar bekle sonra tek seferde gerekni yap bence arkadasım02 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım yani
- +1 yıl
şiir oku :D arkadaş cix görünmeye çalışmış
ara nişanlını öyle kaynana düşman başına sen şimdiden ara nişanlını herşeyi bire bir anlat eğer istemiyorsan ayrılalım sende öyle dşünüyorsan ayrılalım de eğer hayır derse ben sürekli annenden bu sözleri duyacakmıyım de
113 Yorumla
Soran+1 yılkonuştuk biz o da deliye döndü nişanlım annesiyle kavga etmiş dün akşam evden çıkmış gtmış kaynanam vazgecmıyormuş ama görümce kız anlattı bana da bunları :(( annem hala aynı konuda tutturuyor diyor eğer biz ayrılmazsak anneme babama gelip ben bu kızı istemıyorum ayrılsınlar dıyecekmış
Soran+1 yılinsan bile değil bizim eve gelip annemle konuşmuş anneme ben sizin kızınız istemıyorum oğlumda doktor gelınım de doktor demek ısterım aile içinde buyumeden evlilik olmadan bitirelim bu işi herkes kariyerine göre birini bulsun demiş :((
Soran+1 yılseviyoruz ama bilmiyorum napacağız :(( annemde ona benim kızım namuslu düürst insan ayrılsalar da biz bir daha doktor buluruz ama sı zböyl ehanım ve terbıyelı bırını bulamazsınız demiş
Soran+1 yılnişanlımla oturduk konustuk aşacağız beraber kabul edecek sonunda dıyor
Soran+1 yılgider mıyım hıç elımde olsa şimdi de gtmem ama önumuz bayram aradayız zaten acaba bundan sonra ne olacak bzde bılmıyoruz hıç
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılben doktor değilim
şu kadınların şu takıntıları yok mu resmen başkaları ne der diye yaşayan kadınlar dolu memlekette
113 Yorumla
Soran+1 yılmastera baslayacağım anne dedim kayıncalideme sen master yapsan nolur senın işin alt tarafı ilaç dağıtmak o işte ne var diyor bana
Soran+1 yılben o kadına anne dıyeceğim düşün
Soran+1 yılnişanlı kimse kayınvalıdesıyle anlaşamıyor enınde sonunda torunları olunca kabul edecek şimdi değilse bile bırgun o da sevecek senı çünkü baska gelını olmayacak dıyor
Soran+1 yılçok kıbırlı kadın yaa
Soran+1 yılevleneceğim için mutsuzum resmen
Soran+1 yılnişanlımda öyle diyor gerekırse baska yere tayın ısterım dıyor
Soran+1 yılbende yanıyorum araa hep alçalılyorum onun gözünde
+1 yılnişanlına bişey diyememiş seninle konuşmuş bence nişanlınla konuş herşeyi ama alttan alarak böyle dırdırla değil tatlı dille anlat kırıldığını söyle
027 Yorumla
Soran+1 yılanlatacağım ama çıkış yok sanki benden özür dilese de çok zor artık ben çok sabrettim artık yapamıyorum galıba yaa :(
- +1 yıl
bir daha düşün derim aşk evliliği yapıyorsunuz anladığım kadarıyla evlilik kolay kurulmaz da kolay kestirilip atılmazda nişanlınla omuz omuza verebilirsiniz evet evlilikte ailenin çok büyük etkisi var ama nişanlınla yarın birbaşka günn evlenirsen senin psikolojik çöküntün nişanlına ve sana zarar verecek :) evet anneside büyük etken sizin evliliğinizde sürekli görüşüceksiniz ama kayınvalidenin üstesinden gelecek güç vardır bütün gelinlerde ben aşık olduğun adamdan çabuk vazgeçme diye diyorum :)
Soran+1 yılanlattım dün nişanlıma deliye dönmüş evde annesiyle tartışmışlar annesi ağlamaya baslamış bn senı boşuna mı okuttum demeye baslamış kendın gıbı bırını bulsana demış bir tek oğlansın ailede ben kımseyı küçümsemem ama herkese dengı lazım oğlumda doktor gelınımde doktor desem daha ıyı olmaz mıydı sen boşuna mı okudun deyıp durmuş evde görümce kız anlatıyor o daha küçük ve annesı gıbı de değil
- +1 yıl
bence nişanlına destek çıkmalısın senin yaşadığın durumu yaşamıyorum ne hissettiğini anlayamam ama evlilik yoluna girmişsiniz bir kere kolay dönmek olmaz diye düşündüm birden bence nişanlının yanında olmalısın o senden vazgeçmiyorsa sende ondan vazgeçme birbirinize sahip çıkın :))
Soran+1 yılannemi aramış o kadın bugun size gelip çayınızı içmek istiyorum çocuklar yokken konusalım demiş napıym ben :(
- +1 yıl
annene anlattın mı olayı ben olsam anlatırdım hani kadın şoka girmesin kayınvaliden konuşunca
Soran+1 yılanlatacağım bugun ya da kızkardesıme anlattırırım :(
- +1 yıl
annene anlat ki o bizlerden büyük orta yolu oda bulur bir akıl verir görmüş geçirmiş kadın :)) ellerinden öperim bu arada anneciğinin :))
Soran+1 yılsağolsın canım :)) bende işten çıkmadan gündüz anlatacağım çok dertlıyım ya umarım bulunur bır yol
- +1 yıl
bulunur bulunur sen içini ferah tut :)
Soran+1 yılgelişmeleri yazacağım :)
- +1 yıl
tamam hayatım :))
Soran+1 yılneler oldu neler ben ısteyken annemın yanına gıtmış kayınvalıdem bızım eve anneme söylenp durmuş ben doktor oğluma doktor gelın ısterım demış bu ış olmaz senınde oğlun var belkı de kızın evlense çalışmayacak koskoca doktor ev hanımına mı baksın bır ömür boyu herkes dengıyle evlensın yol yakınken bıtırsınler sende kızınla konuş demiş terbiyesiz anemde ben kızımın herseyıne kefılım ayrılsalar bıle sbnm ızım daha doktor bulur belkı ama senın oğlun bu kadar hanım ve guzelını bulamaz demış yollamış evden
- +1 yıl
kayınvalideye bak sen..! hiç bulaşma sen tatlım nişanlınla omuz omuza verdiniz mi herşeyi aşarsınız senin moralini bozmaya çalıştığı zaman nişanlının arkanda olduğunu düşün boşver kendi söylesin kendi duysun :))
Soran+1 yılgörümce kız anlatıyor evde ağlıyormuş hergun koskoca doktor oğlum gttı ilaç pazarlayan kızla evlenıyor dıye ben onu boşuna mı o kadar okuttum diyormuş ve bunları deyip ciddi ciddi ağlıyormuş yaa
- +1 yıl
gözyaşını kullanıyo işte ağlarsam belki istediğim olur diye ama geçmiş olsun kayınvalideciğim oğlun bana emanet bundan sonra dersin :D
Soran+1 yılbu akşam gelecekler alıp annesını gelecek nişanlım ailecek yüzleşeceğiz
- +1 yıl
evet çok iyi olur böylelikle nişanlının seni seçtiğini de anlar belki :)) ailen ve nişanlın arkanda olduğu sürece sırtın yere gelmez sen içini rahat tut herşey güzel olacak :))
Soran+1 yılailemde artık bunalmaya basladı ama :(
- +1 yıl
merak etme herşey geçer ailenin ne hissettiğini tahmin edebiliyorum ama nişanlın ve sen (tabi ki nişanlına destek olarak ) herşeyi halledersiniz sende nişanlında kararınızı keskin bir şekilde belli edin ki konu açılmasın bir daha :)) benim tanıdığımında başına gelmişti hikayeniz çok benzer aslında doktor oğullarına hemşire kızı yakıştıramamışlardı kız hemşireydi ama evlendiler şimdi iki çocukları var ve evlilikleri hala devam ediyo yani erkek tarafı bişey yapamadı kıza :)) diyorum ya herşey nişanlın ve sende bitiyor :))
Soran+1 yılnişanlım anlayışlı ama annesı benı çok yerıyor bu akşam sorunu konusmak için bize geldiler annesi basladı illa sz çöpçüye kız verır mıydınız boşuna okumadı oğlum vs diye nişanlımda illa anne biz evleneceğiz sen istemesen bile dedi annesi de bu sefer o zaman tanıdıklarına yalvar yakar bu kızı devlet işine aldır ben doğru düzgün işi olmayan bir o hastanede bı bu hastanede ilaç dağıtan kızı gelin diye istemem bulamadın mı koskoca hastanede bir doktor dye annemın babamın yanında çıkıştı nişanlıma :((
- +1 yıl
nişanlın senden vazgeçmiyor o kadın pes eder bence..:))
Soran+1 yıletmez biz vazgecıremedık
- +1 yıl
herşey yolunda mı nişanlınla yani :)) yolundaysa bakma kimseciklere :)
Soran+1 yılnişanlıma yuzuğünü verdım görümeceden de takıları yollaım ayrıldık yanı :( ama hala arıyor nişanlım
- +1 yıl
ahh ne diyeyim hayırlısı artık :))
Soran+1 yılamın canım :(
+1 yılANLAMIYORUM BU İNSANLARI sanki kendi yasayacak önemli olan işmi yani anlaşmak daha iyi değilmi aynı zihniyetteki seven bidrini bulmak o zaman doktor olup sevmeden anlasmadan mı evlilik olacak hayret
03 Yorumla
Soran+1 yılanlatamıyoruz kı bız bunları
- +1 yıl
peki oğlu okumus doktor olmuş onun anlaması lazım ama
Soran+1 yılanlamıyor ıste
basaydın kadına tokadı :) ne hakıı var senin ilişkine :) git nişanlına ispiyonla :) ben yapardım yanı ne uğraşçam oğlu benim elimdeyse :) anası tırıs tırıs :)
018 Yorumla
Soran+1 yılbana sen kendi sınıfından bırını bul dedı
Soran+1 yılnişanlımı sevsem bile bu kadın ilerde çoıcuklarımın babannesi olacak ben bir daha nasıl yüzüne bakarım bunun ya da insanların benı ezdi kırdı :(( nasıl elını öpeyım ben o kadının artık
Soran+1 yılilerde çocuklarım olursa onları da istemeyecek böyle yapıyorsa illa
- +1 yıl
ne diyim bilemedim ki abla :( bu senin kararına kalmış bişey :( hep bilinir kaynana gelin kavgası her zaman vardır :( yineden en doğru kararı sen bilirsin :( evlenince çocukları istemesse oğlu bozulur buna ki istemek zorunda torun değiştirir herşeyi hani seni sevmese bile mutlaka torunu sever :(
Soran+1 yılbıktım ya :(( şimdiden böyle
Soran+1 yılçok zor ya napacağım ben :((( annemınde yanına gtmışş bugun
Soran+1 yılnişanlımla konuştuk o mücadele edeceğiz diyor ama ben çok yoruldum
Soran+1 yılamin inşallah
Soran+1 yıldayanma gücüm kalmadı ben bu kadar küçümsenecek bşy yapmadım
Soran+1 yılbende görürüm inş
ben senin yerinde olsam asla ayrılmazdım o çatlardı
03 Yorumla
Soran+1 yılben mastera baslayacağım dıyorum bana insanların içinde o da ne ki sen ilaç satıyorun en fazla ne kadar yükselebilirsin diyor bana
Soran+1 yılben zaten sadece nişanlımdan güç alıyorum onu sevmesem dayananmam bu kadına
Nişanlına anlat bunları. Ama ben olsam evlenmezdim. Çünkü bu çok sorun olur hayatınızda, kadının seni sevmemesi yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılnişanlıma anlattım delıye döndü gttı annesıyle konuştu ama annesı hırsını alamamış bugun bızım eve de gelmış ve benım anneme de söylenmış ayrılsınlar senın de oğlun var sen ister mıydın oğlun doktor olsun gelının mumessıl demış düşün ya sanki ben ahlaksızım :((
Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. doğru söylemiş annesi ne işin var senin doktorla fakir.
01 Yorumla
Soran+1 yılkayınvalidem zamanında temizlik işi yapmış evlenene kadar lise bile okumamış
evlenme böyle kaynanan mı olacak hiç olmasın daha iyi eğer ciddi isen erkek arkdasına söyle durumu izah et saçmalık resmen sanki oğlu dünyada aranmayan kanmış gibi mal kadın..
05 Yorumla
Soran+1 yılona göre oğlunu herkes istiyormuş
Soran+1 yılnişanlım benı bırakmıyor sevıyor bende onu ama bu kadın hep bıze karısıyor :(
Soran+1 yılnişanlım illa da mücadele edeceğiz biz kazanacağız evlenınce susacak dıyor
+1 yılulan ne olmus yani önemli olan mutluluk değilmidir ki arkadaşlar sen sakın bırakma git konuş nişanlınla seni seviyorsa zaten karşı çıkar annesine sen sakın pes etme son kararı nişanlın versinn
03 Yorumla
Soran+1 yılannesi bize saygı duymuyor
- +1 yıl
bu kariyer meselesini bende yaşamıştım ama sonradan pişman olan annesi çıktı
Soran+1 yılbu işin sonu olmayacak galiba :( mazlumun ahı kalmaz kı annemde hep öyle diyor dua et çok dıyor
oğlu doktor olunca anası kendisini oğluna yakıştırmışmı. karakter olarak beğemez anlarımda bu sınıf ayrımı yapan kahpe insanlardan nefret ederim. bu durumu nişanlınla paylaş bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılpaylaştım nışanlım çok kızdı annesıyle kavga edıp evı terk ettı sonra kadın daha da hırslandı bızım eve gelıp anneme de söylenmış
ayrılırsan salaksın demektir annesiyle evlenmiyorsun sonuçda senlik bişey yok iş damatta ailesine seni savunabiliyorsa olay bitmiştir hayırlı olsun deriz ama savunmaz ise bitir gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılişyerim yetmezmış gıbı evıme de gelıp annemle konuşmuş ben hep karsıydım bu ıs dıye annem ağlıyor çok mutsuzum :(
simdi nisanliniza soyleseniz ileride daha buyuk bir sorun olur son son bir kez oturup konusun bu sefer siz biseyler soyleyin eger hala ayniysa nisanlinizla birlikte 3 unuz karsilikli konusmaniz
037 Yorumla
Soran+1 yılnişanlıma annesiyle konusmasını söyledim anlattım durumu çok sinir oldu deliye döndü evdne ayrılmış kavga etmişler napacağım ben yaa :((
Soran+1 yılkabul etmıyor bizi illa ayrılacakmısız ayrılmazsak ailemle konusacakmış
Soran+1 yılailem kararıma saygı duyuyor ama babam bu durumu öğrenırse ben rezil olurum onların üzülmesini istemıyorum :(
Soran+1 yılutanç vercı kendıı hastalıklı gibi hissediyorum
Soran+1 yılaileme söyleyeceğim ondan önce ben
Soran+1 yılçok zor ya :(
Soran+1 yılişten çıkmadan arayacağım
Soran+1 yılbugnde annemın evıne gıtmış benı orada da rezil etmış ya annem aradı böyle böyle geldi diye aynı seylerı evde anneme de söylemış :(
Soran+1 yılannemde benım kızım ahlaksız değil namussuz değil helalınden parasını kazanıyor ayrılslaar bıle benmkı bı daha doktor bulur ama senınkı benim kızım kadar hanım ve guzel kız zor bulur bu devırde demış
- +1 yıl
helal olsun işte bu nişanlınız ne diyor peki bu duruma herşeye rağmen sizinle devamını getirmek istiyorsa bende annesini şuanlık göz ardı edeceksiniz. sözleri ağır ve ayrımcılık yapıyor evet ama sonuçta nişanlınızı annesi saygıyı bozmadan nişanlınızda aynı düşünüyorsa devam edin sonuna kadar
Soran+1 yılnişanlıma bugunku olayı yanı annesının anneme geldiğini daha anlatmadım çünkü dün çok fena söylenmış annesıne evı terk etmış da perişan kaç yasıma geldım hala annemden çekiyorum diyor bıktım dıyor asıl karıyerımı annem olumsuz etkılıyor dıyor
Soran+1 yılben bunu bı söyleyeyım nışanlıma bakalım annesını ıkna ederse 3 ümüz konusuruz
Soran+1 yılnişanlımı az önce aradım moralım çok bozuk dedı bugun yıne akrabaları araya dsokup aratmış onu artık hiçkimseyle görüşmeyeceğim diyor düğüne de kımseyı çağırmayacağım annemde gelmesın benı rezıl ettı en mutlu gunumu berbat ettı dedi :( bende bu kadar sınırlı görünce söyleyemedım bugun bızım eve de geldiğini annesının
Soran+1 yılyarın akşam buluşacağız zaten de hemen biraraya geldiğimizde bunları anlatıp der yanmak istemıyorum ama artık bşyler yapmalıyız
Soran+1 yılevet düğünü de ağustos gıbı düşünüyorduk ama bu mesela hallolmadan düğün falan yapamayız
Soran+1 yılnişanlıma söyledim oturduk bugun onla konustuk çok üzgün annesi adına özür diliyor ama annesi bzle görüşmeye de ikna olmayada yanasmıyor
Soran+1 yılben böyle giderse yapamayacağım dıyorum nişanlım bu yüzük oyuncak değil diyor
Soran+1 yılsağolun
Soran+1 yılyle tabı haklısınız
Soran+1 yılamin
Kim ne derse desin onu seiyorsun ve en yakınındaki kişi o olacak önemli olan onun düşünceleri.
011 Yorumla
Soran+1 yılannesı de önemlı
Soran+1 yılsözlendiğimizden beri böyle
Soran+1 yılona sürpriz yapmak mı sen onu bana dediği lafları bir bilsen
Soran+1 yılnişanlım neler neler söylüyor ama annesi o sözleri benım söylettığımı düşünüyor
Soran+1 yılaynı nişanlımda bunu söylüyor
Soran+1 yılolamıyoruz
- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri