+1 yılŞöyle söyliyim. Yaşın ordaki gibiyse daha gençsin. Tamam ortada 2 çocuk var ama senin önünde de upuzun bir hayat var. Dünyayada bir kere gelceksin mutlu olmak senin hakkın. Hadi diyelim geri geldi. Ona güvenebilcek misin? İşe gittiğinde acaba izin aldı biriyle mi buluştu vb. düşüncelerde olcaksın sürekli. Kendi ailemden biliyorum. Bence annen babanda sağ ise (en kötü ihtimal) çocuklar orda durur sende çalışırsın en azından kafan rahat olur. Zamanı gelince kendine layık biriyle yeniden evlenirsin. Bence üzüldüğüne değmez.2 çocuğu varken bunu yapıyorsa bence adam değildir o.
011 Yorumla
Soran+1 yılSagol yorum icin evet cok dogru söylüyorsun ama belki diyorum belkide düzelir güven sevgi eskisi gibi olamaz ama yapar belki düzeltir herseyi İski'si gibi olur çünkü 5 yıllık evliyim mutlu günleri oldu 1 yıldır bunları yasıyorum en donunda öğrendim bunu hayatımdan gidecek en fazla 5 ay olur zaten baktım olmuyor boşanacam baska çarem yok
- +1 yıl
Şöyle söyliyim kendi ailemde oldu bu problem. Babamı çok dürüst biri olarak görürdüm çevredeki herkes öyle derdi. Merak ettim babamın facebook adresine girdim. Mesajlara baktım. Çok kızla sohbet etmiş. Babam olduğu halde düşündüm. Annem hakediyor mu bunu diye. Çünkü annem sıf ben okuyum iyi geleceğim olsun diye çok kaliteli bir yerden fedakarlık yaparak dandik bir eve taşındı sonra işe girdi. Sürekli işe gitti geldi. Kendini bize adamıştı ama baktımki babamın yaptığın o... pu cocukluğu hazmedemedim. Anneminde facesi vardı ama bakmıyordu. Annemi çağırdım. Açtım babamın facesini tanımadığı kızlarla sohbet etmiş. Oda laf olsun torba dolsun hesabı. Annem çok sinir oldu ( daha öncede komşusuyla olmuş gibi böyle muhabbet ordan taşınmışlar) Annem anlattı bana bunları. Ama biz 3 kardeşiz diye boşanmadı. Ben ise tam tersi boşan kurtul dedim babamı çok sevsemde.(geçen yaz oldu bu muhabbetler) Her neyse şimdi boşanmadılar mutlu yaşıyoruz ama
- +1 yıl
Annem her zaman babamın facesine telefonuna sürekli bakıyor. Mesaj gelse arayan olsa hemen kalkıp bakıyor. Şöyle söyliyim annemle konuşuyoruz kardeşlerin olmasa 1 dk durmam diyor ama bence yanlış yapıyor. Üzüldüğünüde hissediyorum ama yapcak birşey yok. Bana sorarsan göze al. Ailen belki istemiyordur gelmeni ama hayatın boyunca bu gibi şeyler çok olucak ve yaşlancaksın geriye dönül baktığında bence çok keşke diceksin. Karar senin ama böyle karaktersiz insanlarla 1 ömür geçmez.
Soran+1 yılEvet haklisin ama belki diyorum belki ders alır düzelir aAllahim siniyordur bizi bunla sonucta benim de 2 cocugum var ve babasız büyümesinlet kimseye imrenerek bakmasınlar istiyorum eskiden mutluyduk belki hersey duselir belki yanlış düşünüyorum gelmiycek ama yinede cok degil 1 ağ beklemek isiyorum
- +1 yıl
Sende haklısın çocuklarını düşünüyorsun. Annem böyle düşündü. Çalışıyor musun?
Soran+1 yılEvet maddi konusunda bir sıkıntım yok
- +1 yıl
Hıh bende baştan beri bunu merak ediyordum. O zaman senin içinde sıkıntı yok. Bizde annem maddi yönden yetersiz olcağını düşündüğü için ayrılmadı. Bence şöyle yapın. Bence oturup konuşun onunla kavga etmeden. Yani onun gelmesini beklemeyin.2 medeni insan gibi konuşalım diyin kafede konuşun. İçinizden geçeni söyleyin bence. Çocuklar var onları düşünüyorum felan... Neden böyle oldu diye. Ona göre bir karar alın. Gelmek isterse gelsin. Hiçbir şey yokmuş gibi devam etmeye çalışın. Gelmezse de artık bence beklemenin alemi yok. Kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz. Gerekirse hem ana hem baba olursunuz. Çoçuklarınızı kişilikli biri olarak yetiştirirsiniz. Ne diyim sizi çok iyi anlıyorum. Hani klasik bir söz vardır. Ben onu değilde o beni kaybetti diye. Gerçekten konuştuğunuzda gelmesse o sizi kaybetmiştir kanımca. Siz benim aynı annem gibisiniz anladığım kadarıyla. Ne söyliyim artık inşallah herşey istediğiniz gibi olur mutlu olursunuz. Siz bunu hakediyorsunuz :)
Soran+1 yılYorum icin cok sagol boyle düşündüğün icinde Tskr evet ben yurtdisinda yasıyorum o sua Türkiye'de mesaj attım konuşalım diye viberden gormuş ama cevap vermedi
- +1 yıl
Mesajı attın yarına kadar bekle. Dönmezse hadi çocukların var onlar için son kez ara istersen. Konuş gelmek isterse gelsin. Çocuklar babasız büyümesin. Ama artık gelmek istemiyorsa dönmüyorsa da sen kendini daha küçültme bence. Sen çocuklarına tekde yetersin zaten. Çocuklarınla birlikte mutluluklar :)
Soran+1 yılBende oyle düşünüyorum ondan son kararını duymak istiyorum olmuyorsada zorlamiycsm
- +1 yıl
aynen. En mantıklısıda o zaten
En İyi Cevaplar
+1 yılSen içinden gelen doğru hislerle hareket et, ne kendin, ne kocan; önce çocukların için...
065 Yorumla
Soran+1 yılşu an icimi dinliyorum zaten gurur felan düşünmüyorum oyle kötüyüm ki belkide yanlış yapıyorum beklemekle ama icin oyle fuyor şu an :(
- +1 yıl
boşanma ama yasal haklarınıda unutma lütfen !!! Öyle kolay değil bırakıp gidebiliyorsa bunun bir geri dönüşü olmalı kendisine, sen önce kendini sonra çocuklarını dusun... Çünkü Sen iyi olmalısın ki çocuklarında iyi olsun...
Soran+1 yılşu an boşansan donuna kadar alırım elimde deliller var ama is oraya varmadın diyorum bir şans diyorum cocuklarıma cok kötüyüm ne yapacağıma şaşmış durumdayım kalbim acıyor hiç bir şey yapamıyorum icim bulanıyor yemek bile yiyemiyorum
- +1 yıl
ailenle bu durumu paylas, kendi içine atma... mutlaka etrafında vardır dost ya da arkadaşların, bu donemde manevi destek ve sabır çok önemlidir:(
Soran+1 yılşu an annemlerdeyim ben yurtdisindayim o Türkiye'de şu an onlar bosan avı çekme diyorlar ama hiç kimse anlamıyor beni
- +1 yıl
hangi ülkedesin bilmiyorum ama bende yurt dışındayım, ve buraşarda kadının bu gibi durumlarda ciddi hakları vardır... Sen önce düşün; boşanmak istememeni anlıyorum ama sonunuz olacak mı o adamla? birde bu açıdan bak, seni sürekli tekrar tekrar üzmesine nasıl katlanacaksın?
Soran+1 yılEvet cok hakllar var ama şu an tek düşündüğüm bir o,.. Yüzünden yuvamın yıkılmamasi belkide şu an aptal diyeceksiniz ama bilmiyorum belkide sağlıklı düşünemiyorum ama şu an icimi dinlemek istiyorum
- +1 yıl
Hayır ne münasebet neden aptal diyeyim, öyle düşünme aksine kimse şu an yaşadığın hisleri yaşamadığı için seni tam olarak anlayamaz; dışardan konuşup yorum yapmak kolaydır, bir laf vardır türkiyede, '' Bekara kadın boşamak kolaydır'' derler, aynende öyle, bakma kimsenin ne dediğine, ne konuşup ne düşündüğüne, sen kendin ve çocukların için en doğru bildiğin yoldan şaşma, ama sana bu yaptıklarınıda kocan olacak o adamın yanına bırakma !!! Eğer bırakırsan emin ol her seferinde kalbi kırılan, tekrar tekrar bu yaşadıklarını yaşamak zorunda bırakılan taraf olursun, lütfen bunu yapma...
Soran+1 yılSagol hersey eskisi gibi olamaz ama belki düzelir :(
- +1 yıl
hangi ülkedesin bu arada? takip edermisin beni, özelden konuşalım... bir kaç şey söylemek istiyorum ama ulu orta olmasın, milletin herşeyi ti ye alıp, farklı yere çekmekte üzerine yok çünkü..
Soran+1 yılSen hangi ülkede yasıyorsun
- +1 yıl
ben hollanda dayım almanya sınırına yakın...
Soran+1 yılHimmm ben Danimarka
- +1 yıl
takip etsene özelden konuşalım, profilim gizli benim takip ettiğini kimse göremez... Danimarka ya 2 kere geldim ben :)
- +1 yıl
nasil hissediyorsun? daha iyimisin?
Soran+1 yılKötüyüm desem :(
- +1 yıl
konuşmak istersen özelden mesaj yaz takip etmeden de yazabilirsin... kötü olma lütfen
Soran+1 yılBosver burdan iyi
- +1 yıl
peki sen nasıl istersen.. ben özelini çokta detaylı ifşa etme diye söyledim
Soran+1 yılYok zaten olanı söyledim o kadar çaresiz kaldım ki bir fikr almak istedim yorum icin Tskr ediyorum
- +1 yıl
rica ederim umarım herşey sen ve çocuklarına kalbinin dilediği gibi olur bundan sonrası için...
Soran+1 yılCok sagol issallah :(
- +1 yıl
ne zaman bir psikologa ihtiyacın olursa konuşmak için burdayım ben...
Soran+1 yılIk sagol
- +1 yıl
sen sağol..
- +1 yıl
Bugün nasıl hissediyorsun kendini? var mı gelişme?
Soran+1 yılTskrlr iyimi gercekten inanırmısin hiç tanımadığım insanlar okadar dogru düşünmem icin yardım ettikler ki çünkü ben sağlıklı düşünemiyordum oyle kotuydumki ama şimdi en azından kendimi uzmuyorum herseyi bir tarafa bırakıp çocuklarımla zaman geçiriyorum uzulmuyormuyum üzülüyorum ama bir rüzgar esintisi gibi gelip geçiyor artık sadece bunu söylüyorum üzülmem caba göstermem bana zarar veriyor sadece zaman diyorum herseyin ilacı bakalım ne olacak zaten eğer iyiyse bir ders alır yok huylu huyundan vazgeçmiyorlar o zaman bize uzak olsun bizim icin en iyisi bu olacak
- +1 yıl
Böyle düşünmene gerçekten yürekten çok sevindim, tabiki insan sarsılır üzülür olup biteni bir anda hazmedebilmek zordur ama devam eden bir hayat için çocukların ve kendin için en iyisini yapmakta zorundasın...
- +1 yıl
nasilsin? daha iyisindir umarim? merak ettim
Soran+1 yılSagol Tskrlr merak ettigi. Icin iyiyim valla ne yapım sen nasılsın
- +1 yıl
iyidir benden de nasil olsun spor yaptim geldim evde simdi dinlenme modu:) sen neler yapiyorsun? iyi hissetmenede sevindim ayrica:)
Soran+1 yılHimm guzel iyi valla bende is güç iste :)
- +1 yıl
twkrar hatirlatip moralini bozmus gibi olmayayim ama bir kere sorucam bir daha da acmicam konuyu:) var mi bir gelisme esinle alakali durumda? canini sikan bir gelisme olmamistir umarim?
Soran+1 yılYok ya birsey yok
- +1 yıl
salla o zaman bosver, iyi hissettigin surece sorun yok hayat guzel, saglik sihhatte yerindeyse:) soyledigin ulkede yurt disindasin dimi hala?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
cok konusasin yok sanirim:) neyse zorlamiyayim seni ya, bogmus gibi hissettirmeyeyimde:)
Soran+1 yılYok oyle birsey yok konuşuyoruz:)
- +1 yıl
sevindim buna:) peki sana hala bana burdan ozel mesaj yazabilecegin kadar guven hissettiremedim mi acaba:)?
- +1 yıl
nasılsın iyimisin?
Soran+1 yılTskrlr sen?
- +1 yıl
iyidir var mı gelişme?
Soran+1 yılYok bundan sonra olmadı mümkünde degil çünkü artık hiç bir haber almıyorum
- +1 yıl
neyse salla o zaman ne hali varsa görsün, duyarsız erkeğim diye gezsin ortalarda
Soran+1 yılAynen oyle yapıyorum kaybeden o oldu
- +1 yıl
kuyrugunu kıstırır döner ama kaybettikleriyle yüzleşir..
Soran+1 yılGec ama sağlıklı düşünüyordum ben ilk basta şoka girmiş gibiydim ama zaman geçtikçe insan dogru yolu buluyor değsen icin insan ölümüne bekler
Soran+1 yılAma değmeden bir sn.
- +1 yıl
aynen öyle, önce kendin ve cocukların...
Soran+1 yılPardon degmeyen
- +1 yıl
tamam bekliyorum:)
Soran+1 yılYok bir saniye beklenmemeli demek istedim :)
- +1 yıl
bende bekliyıum hala ya bana yazmanı:)))
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
neler yapiyorsun nasil geciyo zamanin anlatsana kisaca? daha yakindan tanimak isterim seni
- +1 yıl
gunaydin, neden bilmiyorum ama normal mesaj gonderemedim sana, bu uyuye mesaj gonderemezsiniz yazdi:) neyse guzelliklerle dolu bir gun gecirmen dilegiyle:)
- +1 yıl
gunaydin nasilsin? nasi basladi gunun?:) gene mesaj yazilmiyo sana:)
- +1 yıl
Hadi ben mesaj yazamiyorum sana; ama sen zaten yoksun bugun sanirim:))
- +1 yıl
güzel olsun günün... koptun ama iki gündür? neyse..
- +1 yıl
Gercekten uzun zaman sonra ilk defa yanildigimi hissettirdin bana... Keske konusmak istemedigini acikca dile getirseydin, seni gercekten anlardim ki bunuda hakettigimi dusunuyorum !!! Beni iki arada bir derede birakmasaydin keske, boyle yazip durmazdim sana o zaman..
- +1 yıl
aklima geliyorsun hala...
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
geliyorrsun iste.. aklima gelmen hosumada gidiyor inkar edecek degilim..
Soran+1 yılNe anlamda durumumu biliyorsun
- +1 yıl
durumunu bildigim icin merakta ediyorum ya seni... Bu yuzden dusunuyorum iste, sen kizsan istemesen bile ben dusunuyorum iste
+1 yılİçinden geleni yapman en doğrusu olabilir fakat gururunu ayaklar altına alma, çünkü seni ve aileni bırakan bir adamı sabredip beklemen o adama değecek bir şey değil. Eşin seni de çocuklarını da hak etmiyor bence fakat bu sadece benim görüşüm, bu kolay birşey değil bence düşünmelisin bu konuda ama boşanman gerektiğini düşünüyorum çünkü başka bir kadına gitmesi sana olan bağlılığını yitirdiğini gösterir, sabredip beklesen gelse ona artık güvenebilir misin?
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum ya be guvenebilirim nede Sevebilirsin eskisi gibi ama yinede diyorum belki pişman olur hersey düzelir belki zamanla yaralar ilesir bir umut sadece :(
- +1 yıl
Canım ben burada umut göremiyorum, senin adına da gerçekten üzüldüm. Zamanında babamda annemi aldatmış, babama hep sinirli kaldım ve onu hiç sevemedim. Aslında çocuklarının bunu öğrenmemesi çok güzel olurdu ama böyle bir adama artık güvenmen ve sevmen çoo.. k zor, sana sadece şunu söyleyebilirim: o seni asla haketmemiş, onu geride bırakman senin için en iyisi. Seni küçük görmesine izin verme, seni kendine muhtaç olarak bile görebilir :(
Soran+1 yılşu an 4 yaşındaki cocugum herseyin farkında sormuyor bile herseyi icine atıyor üzüldüğünü hissediyorum sağlıklı düşünemiyorum ama1 ay beklemek istiyorum zaten düzelmek istese bu zaman icinde düzelir olmassa boşanırım baska çarem yok
- +1 yıl
Bence çocuğunla kesinlikle konus ileride sorunlar çıkabilir, içine atmasına izin verme. Çünkü ben babamla tanıştığımda, görüşmeye başladığımda psikolojik sorunlarım çıkmıştı hala da devam ediyor, çok içime kapanığım, zor açılıyorum birine karşı. Böyle sorunlar olabilir, çocuğunu ve kendini düşün yeter
Soran+1 yılSagol ne yapım ki babasının iyi birsey mı yaptığını diim gitti gelecekmi diyim cok uzaklara mı gitti gelmiycek mı diim şu an ne yaptığımı bilmiyorum çaresizim
+1 yılBekara karı boşamak kolay dye bir laf var 2 çocuğun var sende haklısın fakat, şöyle düşün sen ona böyle bişey yapyor fakat hissettirmyorsan onun yaptığınıda hazmedeceksn rahat olacaksın fakat sen sadık bir eş isen çocuklarına annelik yapıyorsan gönlün rahatsa kendi ayakları üzerinde duracak bir yapıya sahipsen kocan olacak adamında durumu iyiyse aç boşanma davasını donuna kadar al tazminat nafaka ne varsa
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılbunu ıspat et evlıyken zınanın hapıs cezası var.nafaka ve alacagın masraflar cabası.hıc gözünün yasına bakma.bunu ıspat edıp evraga dök ya da suc ustu yaptır polıse.ölünceye kadar sana gebe kalsın.cocuklarada nafaka baglrlar ısterse odemesın mahkeme bunu anlamaz elın karısına yedırıyorsun para buluyorsun cocuklarına bakacaksın der
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an zaten hersey var elimde fotograflar hersey ben isteseydim zaten yapardı bunu ama ben şu an belki düzelir diyorum bir o... Icin bir yilimı bir ömrüme değiştirmek istemiyorum
- +1 yıl
düzelecek zekaya sahıp olsaydı zaten evlıyken coluk cocugunun rızkını başkalrına yedırmezdı.bazen erkeklerı sarsmak gereklidir sız muadahele etmedıkce nıye aklıllansın onu anlamadım ayse gıder fatma gelır bunun tadını almıs.ceremesını sız cekıceksınız kaymagını elın kadını yıyecek bence cok ıyı nıyetlısınız ancak gunun bırı gelır kocanızın kafasını ıyıce yıkayıp sızede sırtını dönüp gitmesıne sebep verır.elınızde böyle şeyler varsa bır avukata gıtmenızı 300 tl verıp bır danısmanlık almanızı sıze göstereceğı yola göre devam etmenızı tavsıye ederım tek başınıza bu konuyu cozemeyebılırsınız.ancak her avukata degıl bayan olmasına ve konusuna hakım adalet duygusuna sahıp bırıne.bunun sonu yok kocanızın ıyıce bır sılkelenmesı gerek su an genc asıklar gıbı gununu gun edıyor.devam ederse ödeyecegı bedel ve faturanın önüne konması gerekır
+1 yılbir süre bekle , ama bu süre zarfında üzüntünü çocuklara yansıtma kesinlikle. Aradan zaman geçtikçe düşüncelerin ve fikirlerin değişip şekillenecektir. Adım atmak istersen atarsın sonra. Olumsuz bir yanıt alırsanda zor bir süreç başlar senin için olumlu bir yanıt alsan yine zor bir sonuç başlar senin için. Süreci kolaylaştırqcak olan sensin duygularınla değil mantığınla. çocuklarının bir tek babası yok anasıda var unutma. Bir çocuk babasız büyür ama anasız büyüyemez.
03 Yorumla
Soran+1 yılYorum icin çoook Tskr ederim şu an ben zaten duyularımla hareket etmiyorum çünkü şu an gelse bile ne guven nede sevgi eskisi gibi olmaz ama bir umutdiyorum belki düzelir zamanla iylesir yaralar çünkü ben 5 yıldır evliyim cok guzel mutlu günlerim oldu ve esimi cok sevdim son bir yıldır bunları yasıyorum düzelir belki diyorum belkide gelmiycek ama yinede içimdeki sesi dinlemek istiyorum :(
- +1 yıl
sana söyliyeceğim tek şey duygularınla değil , mantığınla hareket et. Duygularınla hareket edersen ilerde cefasını çekersin , mantığınla hareket edersen sefasını çekersin. Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılSagol issallah dediğin gibi olur
+1 yılAnne ve babamdan yola çıkarak cevapliyorum bu sorunu. Kesinlikle boşa. Çocuklarına azıcık olsa aciyosan en azından. O p**evenk akillanmaz. bir kere aldatmis sonucta. Şimdi yapmasa bes yıl sonra beş olmasin hadi on yıl sonra bir daha yapar. Bosan cocuklarina sahip çık
00 Yorumla
+1 yılPeki esinle başka sorunlariniz var miydi? diyelim ki pişman oldu döndü sen hazmedebilecek misin sana yapilani? mutlu olacağına inaniyorsan hayatina kimseyi alma cocuklarinla ilgilen... ama sorarsan bana bu hiç kolay hazmedilecek bisey değil. kendi hayatina bak derim..
00 YorumlaGüçlü bir kadın olmanızı tavvsiye ediyorum.Güçlü ayakları yere saglam basan kendi cocuklarına hem annelik hem babalık yapabilen ve çalısıp cocuklarının karınlarını doyurabilen bir kadın.O adama katlanmak zorunda degilsiniz.Cocuklarınız babasını göreblir tabiki.ama siz bna katlanmak zorunda degilsiniz.
10 Yorumlasana tekrar geri dönerse aldatılmayı nasıl kabul edeceksin. miden alacak mı her gece onunla aynı yatakta yatacaksın. bir şey yaşamaya calışsan onun aklına gelen belki o gittiği kadında olacak. ama sana o kadına baktığı gibi o gözlerle bakamayacak bence yazık etme kendine de çocuklarına da ama kocan seni neden terk etti ona istediğini mi veremedin belki hata sendedir.
00 Yorumlabu kadar gurursuz olma... vur tekmeyi. Kendi hayatina bak yaaa.. bu kadin milleti neden bazen öyle oluyor anlamiyorum ki... Adam seni aldatiyor, terk ediyor.. yüz üstü birakiyor... sende gelmesini mi beklicen? Lütfen yaaaa.. yapmayin böyle. Hevesi gecer ama sende biraktigi yaralar daima kalacaktir. Nasil güveneceksin ona bir daha? Nasil beraber olacaksin? Hayatin boyunca bunun acisini cekmektense hayatindan cikar bu insani...
06 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum şu an cok acı çekiyorum güvenemem eskisi gibi sevemem ama şu an aptal bu kız herseyi diyebilirsin ama ben 1 yılı 1 ömre değiştirmek istemiyorum bir o... Icin zaten eğer dersini alırsa donerse bir şans veririm yorum icin Tskr
- +1 yıl
Canim O... diyorsun ama, ilk önce hatayi Kocanda aramalisin. Onun yüzünden bu durumdasin. Ülkede istemedigin kadar O'lar var ama bir erkek bu ise kalkisirsa bu onun karaktersiz olusundan. Üzülme canim, ama lütfen kendine deger ver. Kendi degerini asagilama... bu erkek seni hic hak etmemis... ve sunuda söylemek gerekir... Huylu huyundan asla vazgecmez. Onu terk etse, sana geri dönse bile, baskasiyla devam edecektir bu islere... Lütfen saglikli düsün...
Soran+1 yılSagol zaten en basta suc esimin ama ben mesaj attım avlu diye bırak diye bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum bunuda cok iyi biliyorum ama bir şans diyorum ona degil kalmamış yuvaya cocuklarıma belki bir sand düzelir 1. 2 ay beklemek istiyorum yanlış yapıyorum belkide ama Allahım be olacağına karar vermiştir zaten hangisi hakkımda hayirliysa o olur İssallah
- +1 yıl
Erkegin kandirilmasi cok kolaydir.
Seytan olan kadindir erkek saftir.
Karisindan biran ilgi gormez isteklerine cevap bulamazsa biraz sabreder ve sonra onune sunulan baska bir yemegi yer. - +1 yıl
Ayni durumu bende yasadim. Cocuklarim yok ama, bende o vatandasa ikinci bir sans vermistim. Olmadi sonunda, ayni sekilde devam etti... biraktim dedi, bitti dedi o olay, ama birakmamisti... Insallah hersey düzelir, insallah sana degismis sekilde geri döner, ama bunun ihtimali fazla yüksek degil. Güclü olmaya calis. Hakkinda hayirlisi ney ise o olsun.. ama ben kendi adima konusmak istersem... kesinlikle ikinci sans vermem veremem bir insana... hak etmiyorlar cünki. Ayni seyi sen ona yapmis olsaydin neler olurdu? Beklermiydi o seni? Sans verirmiydi? Tabi ki de yapmazdin sen bu serefsizligi ona... iste canim, hersey ortada.
- Aile & Toplum konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yıltek celsede boşanmalısın.
seni bırakıp gitmesi tartışılabilir ama 2 evladını geride bırakan adam, yanına gittiği or.spudan daha adidir.21 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Bir erkek olarak aynı sorunuda ben yaşiyorum ama benimki farklı maddi sıkıntikarımız vardı 9 yasinda bir kızım 2 yasinda bir oğlum vardı ve terk edip babasinin evine gitti rahatsızlıgımdan dolayi calisamiyordum ama kimseyede muhtac etmiyordum neymis calsmazmisim etmezmisim bırakdı gitti benim ne yapmam lazım
00 Yorumla
+1 yılBiraz beklemen çocuklar için faydalı olabilir, bir o*pye çabuk pes etmemekde gerek. Ama fazlada uzatma.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle düşünüyorum şu an bir O... Icin degmezvdiyorum ama bilmiyorum bütün duc eşimde asıl onun ısı bu zaten ama ya eşim issallah pişman olur
+1 yılkıyamam allah yardımcın olsun
ama boşamamak senin için çok büyük hata olur
biran önce boşa nafakanı da çatır çatır al
sıkılırsa eşşek gibi döner dünyanın parasını ödeyecek nafaka olarak
inşallah hayırlısı olur hakkında18 Yorumla
Soran+1 yılşu an keske sorun para olsaydı ben sadece bu yuva yıkılmasın cocuklarım babasız büyümesin birlerini görürken imrenerek baksınlar ben yurtdisinda yasıyorum
- +1 yıl
anladım o daha kötü tabi yurtdışında daha rahat insanlar bu gibi durumlar daha fazla oluyor
çocuklarına düşkünmü? düşkünse eğer türkiyeye dönmekle tehdit edebilirsin çocukları göstermeye bilirsin
ama bana sorarsan bu ilişki zaten bitmiş sen çok daha iyisine layıksın adam geri dönse nolacak yarın yine yapacak heleki affedersen bu durumda çok daha rahat olacak sonunda acı çeken yine sen olacaksın
Soran+1 yılInan şu an ne yapacağımı şaşırmış durumdayım duskundu banada cocuklarinida ama 1 yıldır gözleri kor olmus görmüyor bizi hadi anladım ben tamamda bir o... Icin cocuklRindami aklına gelmiyor
- +1 yıl
bazısı çok bencil oluyo belki sende de sorun vardır iki tarafıda dinlemek gerekir yorum yapabilmek için
Soran+1 yılEvet haklisin şu an diyorum belkide bilenim bir hatam vardır belki ben bunun farkına varmadım ama onada sordum benim bir hatam varmi varsa soyle yok diyordu ben cok çabaladım
- +1 yıl
bazen uzun uzun tartışmaktansa çekip gitmek daha kolay gelir belki anlatmak istemiyordur seni üzmek istememişte olabilir
Soran+1 yılBelkide ama bunumu yapmadı gerekir di şu an cok mu mutlu etti beni üzmedim mı :(
- +1 yıl
bilemiyorum ama artık o adamdan hayır gelmez sana :(
Çok zor bir durum Allah yardmcın olsun ama nereye kadar sabır. Aşırıya da kaçma sabırda, o adam 1 kez günah işler sen 1000 kez acı çekersin bu yüzden. Hiç gerek yok. Fazla abartırsa yapman gerekeni yapmaktan çekinme bence.
14 Yorumla
Soran+1 yılYorum icin sagol Allah razı olsun cok degil zaten 1 2 ay bekleme istiyorum zaten olmassa boşanacam ama bir şans vermek istiyorum ona degil yuvama cocuklarıma
Soran+1 yılIssallah boyle birsey düşmanım bile yasamasın okadar kotu birsey ki cok acı çekiyorum
ya nasıl bir eş bu ya o çocukların vebalini kaldırabilecek mi. ben senin yerinde olsam bir dk bile durmam s... ederim gerek yok bundan sonra öyle bir eşe derdim :(( üzücü bir durum bacım ALLAH yardımcın olsn
04 Yorumla
Soran+1 yılSagol. Bilmiyorum ama icim diyor sabret belki yanlıştır gelmiycektir gurur kalmadı zaten ama içimdeki sesi dinlemek istiyorum
Soran+1 yılSagol Allah razı olsun ben yurtdisinda yasıyorum calisiyorumda şükür ama yinede yuvam yıkılmasın diyorum bir o... Icin
+1 yılKesinlikle geri dönecekir, bu konuda onemli olan senin tavrın. Sen kocanı seviyorsan elinden gelem herseyi yap. Allaj yardim etsim kardesim
04 Yorumla
Soran+1 yılSagol istiyorum çünkü bir o,,, icin yuvamın bozulmasını istemiyorum yardım edermişon nasıl davranın nasıl konusim be yapım :((
- +1 yıl
Bu arada eşin kaç yaşında? Özelden mesaj at sana yardımcı olacağım kardeşim
Soran+1 yıl25 yasinda
- +1 yıl
Sen kac yasindasin? 2 cocugum var dedin siz kac yasinda evlendiniz? Erken evliliğin eksi getirileri. Birbirinizi severek mi evlendinz? Eğer severek evlendiyseniz bu evliligj kurtama sansin cok daha yuksek. Bu olay gerceklesmeden once kocanla buyuk capli sorun yaşadın mı? Kocan eve geliyorsa bu olaylar hic yasanmamis gibi hos geldin kocacım filan diyip öp ona en sevdigi yemekleri hazrla bak sakin sen ne bicim adamsin senden utaniyorum seninle evlendigime pisman oldum sen cocuklarmn babasi olamadn filan deme. Onubnekdr cok sevdigini ve onu kaybetmekten korktugunu soyle bide onunla birlikte olmaya calis senin o gittigi kisiden daha iyi oldugunu anlasn
boşamasanda ekonomik durumun iyi değilse nafaka davası aç. hem çocuğun için ekonomik fayda sağlamış olursun hem de kocanın kuyruğuna basmış olursun
25 Yorumla
Soran+1 yılşu an yurtdisindayim orda yasıyoruz o Türkiye'de maddi konuda bir sıkıntım yo mücadelem cocuklarım icin kimseye imrenerek bakmasınlar bide boşandım diyelim şimdi olmasa 5. 6 yıl sonra evlencem o iyi çıkacaktmi belki pişman olur düzeltir herseyi bir umut sadece :(
Soran+1 yılSagol düşünüyorum aslında gitmeyi okadar zor bir durumdayım ki şu an sağlıklı düşünemiyorum bunu biliyorum ama çaresizim çünkü belki diyorum belki hersey Düzelir :(
Soran+1 yılYurtdisindayim evet cok iyi olur sagol
Şerefsiz söyleyecek başka söz bulamıyorum kusura bakma ama.! Bence ani bir karar alma derim neden olsa çocukların var sabretmen en iyisi ama nereye kadar. Dua et içten ve samimi bir şekilde allah yardımsın olsun kardeşim.
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol Allah razı olsun şu an sadece onu yapıyorum dua ediyorm umudumu kesmedim düzelir issallah dsabretcem
Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı. Size 2 sorum var sebeb gerçekden çocuklarmı yoksa o adamı halen sevmenizmi?
09 Yorumla
Soran+1 yılAptal deyin ne derseniz deyin ama nebyaptiysada cok kırdı beni ama yapamıyorum kalbimdeki o kucuk kivilciminyok edemiyorum cok istiyorum bunu yapmayı ama yapışıp kapmış :...(
- +1 yıl
Hayır size aptal vs demeyi düşünmüyorum Eğer bu evliliği sürmek istiyorsanız çocuklarınız için yapmayın eğer seviyorum diyorsanız o zaman bu evliliği sadece kendiniz için sürdürmek istiyorsunuz demektir Çocuklar için evlilik sürdürmek yanlıştır Bir çocuğun iyi yetişmesi için güven sevgi saygı ortamı vermek gerekir belki çocuklar fark etmiyor diye düşünüyor olabilirsiniz ama fark ederler ve çocukluk zamanında olan şeyler ilerki zamanların altyapısını oluşturur Gerçekden güvenmediğinzi Ve korkularınızı aşamıcaksınız bu evliliği bitirin çocuklar açısından böyle düşünüyorum ben bunu yaşamış biri olarak söylüyorum size 2 kişi arasında sevgi güven yoksa o evlilik bitmeli çocuklar var diye devam ettirmek çocukların ruh sağlığına daha çok zarar veriyor ilerde psikolojileri buna bağlı olarak gelişiyor
Eğer sevdiğiniz içinse saygı duyarım bunu kendiniz için istiyorsunuz umarım çocuklar için kalmak ile kendiniz için kalmak arasındaki farkı anlatabilrmişimdir
Soran+1 yılYorum icin cok Tskr ederim dediğim gibi bilmiyorum ama icimde ufacık bir sevgi ve herseyin duzelecegini umut ediyorum çünkü cok mutlu günlerim oldu ikimixinde ve bu bir sınav diye düşünüyorum ve bu sınavda evet cok yaralarım oldu ama bunları aşacağımıza inanıyorum şimdi diyeceksiniz peki bir adım varmi yok şu an yok ama beklemek istiyorum bunu ilmizi icinde anlatabildim issallah
Soran+1 yılDüşünüyorum ama yurtdisinda yasıyorum ve burada cocukların piskolojisine cok önem veriyorlar cocukların mutlu olup olmadıklarına sonra kotu seyler olmasın istiyorum ben cocuklarıma hiç bir eksik bırakmıyorum sevgi olsun baska ihtiyac olsun ama Avrupa ülkeleri görüyorsunuz haberlerde insan korkuyor
- +1 yıl
Bence psikologdan tek çocuklar için düşünme kendin içinde düşün Sen üzgün olduğunu belli etmek istemesen bile onlar anlar çocuklarının iyi olması önce senin iyi olmana bağlı onları büyüten bakan sensin sen iyi olmazsan onlarda olamaz yurt dışındaki sistemi pek bilemiyorum ama fikrimce çocukların gelişi daha çok ebeveylerin durumlarına göre belirlenir yani sen gerçekden iyi olmayıp öyle davranırsan anlarlar hissederer bunu böyle düşünmeni öneririm Onlara bakan sensin sen iyi olursan onlarda olur sen kötü olursan onlarda olur unutma onlar sana bağlı şu an senin durumuna bağlı ve mutlaka psikologdan yardım al mesala şu an eşiniz sizinlemi bilemiyorm ama değilse çocuğunuz sorduğunuzda ne diyorsunuz ona bu konudaki cevabınızı tek başınıza almayın bir psikoloğa danışarak cevap verin ve mümkün olduğunca yalan söylemeyin
Soran+1 yılYok şu an görüşmüyoruz hiç. soruyor bir şey diyemiyorum herseyin farkında bunu biliyorum susuyorum gitti diyorum çalışıyor belki gelir diyorum
Soran+1 yılCok sagol internetten bakacam issallah olur çünkü cok ihtiyacım var
+1 yılbence madem sabretmek istiyorsun. ozaman önce dusun kendinde kusur var mı bu adam niye baskasına gitti.. bunun cevabını bul
00 YorumlaKendine gel sen bihter ziyagilsin. şaka maka git zengin emekli bir koca bul evlatlarına baksın kıymetni bilsin
04 Yorumla- +1 yıl
2 çocuğu olunca zengin emekli kocada zor, hem yaşı çok genç kızın emekliyle evlenmesi daha çok huzursuz eder.
Soran+1 yılNasıl boyle yorumlar yapabiliyorsunuz insanın mutsuzluguyla mutlu etmeyin kendinizi biraz yorum yaparken dikkat edin ben maddi konuda br sıkıntım yok sorun maddi degil çalışıyorum muhtaç degilim o konuda tek istegim cocuklarımın babasız buyumemesi. Kimseye imrenerek bakmamalari
Hadi geldi diyelim, ne yapıcaksın? öyle bir adamı yatağına sokucak mısın yine? midesiz misin ulan sen! dön babanın evine. çok lazım ya o adam. vur tekmeyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenım 50 yasında annem bosanıp baska koca aldıysa bu zamanda senın bu yaptııgn kölelik. kötü birsey sevılmemek 2 cocuk yap ömrunu ada baska tenlere dokunsun ınlesın yedirsin.. allah yardımcın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılCok teselli ettin Tskr
Soran+1 yıl:(.
biraz öncede bunu sormuştun ama kaldırılmıştı geri gelmiş:)))
04 Yorumla
Soran+1 yılBu mu cvbin
Soran+1 yılÖzür dilerim
Abi nasıl kadınsınız siz hevsi geçer gelir var mı öyle bişey manyakmısınız siz eşinizin köpeği olmuşsunuz resmen seviyosun diye gurursuzlukmu yapıcaksın Allah akıl fikir versin ne diyim
00 Yorumlasen kadınlık gururu nedır bılmezmısın? senı bırakıp ona gıtmesı ıncıtmıyormu seni.. yok arkadas ben bu karı-kız mılletını anlayamadan olecegım
00 YorumlaSana bir hadis: Seni sevmeyeni sende sevme o kuldan sana bir hayır gelmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzelme şansı yok mu yani
+1 yılseni aldatmasını için kaldırıyorsa devam et hiçbişey olmamış gibi o çocuklara yazık tabi ama sanada yazık
00 Yorumla
+1 yılhevesine geçince sana gelse kaç yazar, kişilik meselesi bacım rahat birisin demekki
01 Yorumla
Soran+1 yılRihat biri degil bunu sadece yaşayan anlar iki cocugum var ve bilmiyorum ayrılmak istemiyorum çünkü bir orus. Pu icin degmez
+1 yılOh ne ala memleket iyi canı isteyince gitsin gelsin karışan yok eden yok. Sevgini bu kadar aşağılama !
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle şu an gurur bile kalmadı bende ama yinede cocuklarım icin diyorum bir o... Icin yuvam yıkılmasın diyorum
- +1 yıl
Saçmalıyosun sadece o kadar diyorum.
Sabreet. Elbet dönecektir :( pisman olabilir. Ama fazla da değil. Eğer dönmezse uzun süre gereğini yaap
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten oyle yapmayı düşünüyorum 1 en cok 2 ay bekliycem belki hatasını anlar ama eğer olmassa boşanacam ben bu evliliğe bir şans vermek istiyorum kalbim cok acıyor yemek yiyemiyorum ama ben bunları en basta yaşayacağımı bile bile şans vermek istedim bilmiyorum belki yanlış yapıyorum ama icimi dilemek istedim
Soran+1 yılSagol
Sabret bence. Aileyi yıkmak iyi olmaz. Çocukların için sabretmen lazım sanırım. Bilmiyorum evli insanlar neden yapar bunu ama sabret gelir elbet geri. Ona ters ters konuşmaktansa hiç konuşmasan sanırım daha büyük bir ceza olur
00 Yorumla
+1 yılBoşanma tabiki. Onların gözünün önünde mutlu olmasına izin verme bırak süründür gebersinler. O adam o kadar adi biriymişsin seni geçtim o masum 2 çocuğu düşünmemiş. Allah sabır versin dimdik dur, güçlü ol
00 Yorumla
+1 yılbiraz sabret umarım döner ama senden yana bı sıkıntısı varmıydı
011 Yorumla
Soran+1 yılYoktu bilmiyorum belki benim gözümde yoktu ama ben her konuda hiç bir eksik bırakmadım ona
- +1 yıl
yaşınız kactı
- +1 yıl
belki cinsel anlamda siz yetmediniz olabilir mi
Soran+1 yıl23 yaşındayım o konuda ben bir eksiklik yaşatmadım ona
- +1 yıl
yaş farkı var mı kocan la bir sıkıntı olmalı ki sizi bırakıp gitmiş peki o oruspuyu tanıyormusunuz
Soran+1 yılYok oda 25 yok tanımıyorum biz yurtdisinda yasıyoruz o şu an Türkiye'de tek bildiğim Antalya'li olduğu
- +1 yıl
erken evlendınız o zaman keske ıyı tanısaydın kocanı
Soran+1 yılEvet cok erken yasta evlendim ama seviyordum ya ama o yasta be düşünebilir dim ki şu an bile gözlerimi kör etmişti
- +1 yıl
ahh bu kızlar yok mu bı tatlı söze hemen veriyolar kendilerini keşke banada bırı denk gelse
- +1 yıl
başka adam bul sende kendıne bu kadar bağlanma boşver yasın daha genc
bence de sabredeceksin. o.. nun baskaları da vardır emin ol kocanı bırakır döner geri kocan sana
02 Yorumla
Soran+1 yılCok sagol yorum icin bende onun icin yuvamı yıkmak istemiyorum bir o.. Icin değmez diyorum cok acı çekiyorum
Boşanacaksın, nafakanı alacaksın, hak ettiğin ne varsa alacaksın. Dımdızlak kalacak o.
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zaten eğer isteseydim boşanmayı donuna kadar alırım vunu delillerim var ama ben düzelsin bir o... Icin 1 yilimı 1 ömre değiştirmek istemiyorum çünkü tamam bunu bıraktım deyel bugun olmasa 10 yıl sonra evleneceğim kişi iyi çıkacak mı zaten iyi adam nagmuslu adam evinde
Soran+1 yılKeske şu an sorun maddi olsa
+1 yılgönlünü eğlendirir sonra yine döner. evimdeki namusum der merak etme. böyle çok örnekleri var bizim akrabalarda.
00 YorumlaVay ırıspı.
Ayrılma sakın , kavga çıkar susupta kapanma.00 YorumlaFarzetki döndü. O..'dan sana geri döndüğünde ne hissedeceksin peki? Nasıl hazmedeceksin? Ve bu evliliği nasıl içine sindirerek sürdürebileceksin?:S
00 YorumlaOzelden mesaj at bana yardmci olmak isterim bende ayni durumu yasadm bir evlat olarak
011 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yardımcı olamazmisin
Soran+1 yıl1. Yıldır gidiyormuş teni ogrendim
- +1 yıl
ya da direk ben yasadiklarimi anlataym eger benzeri durum varsa pay bic. Annem 14 sene bile bile aldatldi 1 gun 3 gun derken 1 hafta gelmedi. Hep sabretti dayandi sustu sonucta bir yuva yikmak kolay değil sonuc olarak adam degismedi ayrild bosandii bunca zaman tüm skntiyi çeken annem stres ve uzuntuden gogus kanserine yakalandi. Demem o ki uzun zamandir böyle bişi varsa değişmez 7 sinde neyse 70 dede o olur
Soran+1 yılCok gecmis olsun çöl üzüldüm aynen şu an annenin yaşadıklarını ben yasıyorum
Soran+1 yılYok actım gidip geri aldım düşünenim diye bana diyo sen zaten davayı acmissin
Soran+1 yılDiğer yorum icinde sagol :(
o* onu iyi bir soygun, soksun, rahatlar kuzu olur döner.
014 Yorumla
Soran+1 yılIssallah şu an zaten okadar para yedirdi ki ama yinede cocuklarım icin düzelsin diyorum issallah
Soran+1 yılCok ama çok teşekkür ederim yorum icin inan yakınlarım bile anlamıyor beni evet beni düşünüyorlar acı çekme diyorlar ama biri beni anlasa bu kız ne düşünüyor ya sadece bunu diyorum tamam boşandım bir o* yüzünden şimdi degil diyelim 5. 6 yıl sonra evlendim o iyi çıkacak mi
Soran+1 yılIssallah çalışıyorum maddi konusunda bir sıkıntım yok
Soran+1 yıl1 ay beklemek istiyorum eğer olpisman olursa bu zaman icinde olur ama yok halen devam ederse boşanacam baska care kalmiyor
Soran+1 yılCocuklar co etkileniyor küçüğü değilde 4 yaşındaki cok etkileniyor :(
Soran+1 yılNasıl yani hangi yonden anlatim
Soran+1 yılBen yurtdisindayim o duan Türkiye'de kadinda orda o... Antalya'da
durumun çaresiz mi maddi açıdan.. çünkü aynı şey erkeğe yapılsa mümkün değil affetmez
05 Yorumla
Soran+1 yılYok maddi acıdan bir sorun yok yurtdisindayim çalışıyorum ama sadece br şans yuvamın ilyikilmasini istemiyorum cocuklarım babasız büyümelerini istemiyorum
Soran+1 yılYok asla intikam ceza asla düşünmüyorum eğer onu yapmayı düşmeseydim şu an boşanmıştim ve bu soruyu sormaz olmazdım evet güven sevgi eskisi gibi olmaz ama ben 5 yıldır evliydim ve cok mutlu günler yasadım 1 yıldır bacıları yasıyorum belki diyorum hersey düzelir zamanla
Aile & Toplum konusunda 460 cevap paylaştı. selam hanfendi allah buyuktur işallah her şey sizin istediginiz gibi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılSagolun as peki sizce doğrumu düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşini tanıyan sensin olur mu olmaz mı sen biliyorsun sen karar vericeksin bide çocuk bakması var genç dul bir kızada herkes musallat olur kadınlarda destek olmaz kocaları elden gidecek diye istemezlerseni
06 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
Cevap sahibi+1 yılçalışıyor musun sen ailenle aran nasıl çok kötüyse boşa gitsin devlet yardım ediyor mu araştır
Soran+1 yılÇalışıyorum ailemde aram co iyi ve sabretmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılsenin yaş kaç çok erken yapmışsın 2 çocuk yazık etmişsin kendine
Soran+1 yıl23 erken yasta evlendim
Cevap sahibi+1 yılasker ya da polis ol yaşın geçmeden memur ol kendi ayaklarının üzerinde ol eyvallahın olmasın kimseye ssk olur hem türkiyede düzgün biryerde çalışmak çok zor
Herkez senin gibi yuvasını düşünse keşke.
Doğru yapıyorsun , yaptığın aptallık sayılmaz bir yuva kurtarmadır , sevabı bile yeter01 Yorumla
Soran+1 yılSagol cok Tskr
+1 yılTüm yasal Haklarını kullan sakın elinde kanıtta olsun kesinlikle o. lan resmi felan varsa çok iyi olur
03 Yorumla
Soran+1 yılVar resim ama ben eğer onu isteseydim bu soruyu sormazdim bir şans düzelir belki diyorum ama olmassa yapacam zaten bunu
- +1 yıl
şans verme demiyorum ama her zaman sopa elinde olsun aklını başına alması için
Soran+1 yılEvet onu yapıyorum zaten eğer düzelmede onu yurtdisinda yasıyorum burdan bile atarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sağlam bir tazminat iste yoksa seni süründürürüm de. o arada kendine koca bak. sakın o adama geri dönmeyi aklından bile geçirme sakınn. çocuklarının gelecğini mahvedersn
00 Yorumla
+1 yıloha kadına bak olm ya. hala eşim diyor böylesi üzülürmü hiç:/ melek dedikleri bu olsa gerek..
10 YorumlaCanım istersen özel mesaj at ordan konuşalm bu durumu.
söylemek ıstedgm bir kaç sey var.00 YorumlaBence onunla alakani kes ve kendi değerini düşürme bu saatten sonra peşine düşme amacin bundan snra çocuklarına bakmak olsun
00 Yorumlabas g.ötüne tekmeyi gitsin. bu saatten sonra sana dönsede adam olmaz, ya da kabul et hep birlikte bir evde kalın
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum 2 çocukla üstelik. Özel mesaj atar mısınız bana bu konuda konuşmak istediklerim var sizinle.
00 Yorumlainsanların başkalarını sevmeleri, başkalarında huzur bulmaları normal. boşanmak da normal. ama hangi baba iki cocugunu bırakıp gidebilir?
00 Yorumlabu durumda kabahati 2 tarafa bulurum
eşin neden gitti?
ilgi alaka mı göstermedin?
sürekli dırdır mı ettin?
onun yaptığı yanlış ama onu bu yanlışa iten unsurları da düşünmek lazım !!!00 Yorumla
+1 yılsabret lakın ama neden baskalsına gıttı sorun kımde kım suclu?
018 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sorun yoktu nutluyduk banada cocuklarada cokk deger veriyordu ne olduysa bir senedir bunları yasıyoruz
- +1 yıl
o zmn var ortada bırsey ama snde bılmyırsn :( pkı kadını tanıyoer mns
Soran+1 yılYok ama bildigim kadarıyla bir o...
- +1 yıl
nerden bılyırsn o.. oldugnu :) yanı her aldatılan o.. dıyemes :D
Soran+1 yılTanıdığım bir kac kişi dedi bunun o ısı yaptığını
- +1 yıl
esının parası var mı? zengın mı ? madem tanıdın kısıler sana bunu dedı gıt kadını bul :D
Soran+1 yılEve para durumu iyi uzakta yakın olsada gidipte ne diycem is Bunu banayapanda
- +1 yıl
ee sn gııdp demessen bekleme gerı gelmesını. sn dersn blkı ınsafa gelır kocana laf soler kocanda aklı basına gelır
Soran+1 yılZaten yazdım yetmiyorsa cocuklarımı gönderim dedim ateşini. Söndürsunler o yediği paraya bakar
- +1 yıl
sn nıe bu sklde dıyorsnkı? ztn bılıyorsn o sey :)
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
yanı ztn o... nıye sn bu sklde dıoyrsnkı onun hosuna gıtmıyor mu sanıyorsn. sn sacını basını yol
Soran+1 yılOnun gibi kendimi düşürmem
- +1 yıl
kndı erkegını kurtarmk ıstıyorsan ya sonuna kdr savascan ya da vazgecıp bosancan bu kdr basıt
Soran+1 yılşu an ben sadece zaman diyorum o na bıraktım ne yapıyorsa yapsın artık umrumda degil ama köpek gibi pişman olursa gelir yok boyle devam diyorsa benden uzak olsun cehenneme kadar yolu var
- +1 yıl
sn yoluna o yoluna baksın )
Soran+1 yılSonunda o olacak galiba
- +1 yıl
en ıyısıu
sergilediğin düşünce yapısıyla hakediyosn terkedilmeyi
04 Yorumla
Soran+1 yılYorumuna saygı duyuyorum Tskrlr
Soran+1 yılBen 5 yıldır evliyim son 1 yıldır bunu yaptı bana belki düzelir belki bir süreç belki de Allahım beni bununla siniyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıldurumu iyiyse mahkemeye delil sun fotograflarını çek butun parasını al
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an boşanmayı istesem elimde delilerim var ama duzesin diyorum cocuklarım icin
Cevap sahibi+1 yılbacım sacmalama ya bugun karıya gıden yarın baskalarına gıder ıhanetı nası kabul edersın emın ol bugun kabul etsen yarın yıne aynı haltı yıycek senı sevmeyen bırıyle cocoukların ıcın olsa durulmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah ıslah etsin bacım ailesini felan araya sok cahilliğine gelmiştir döner.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ailesi herkez arkamda onlara güvenerek bekliyorum belki pişman olur doner diye şu an belkide bu kız aptal diyorsunuz kabul ediyor ama oyle degil iste basına gele anlar Allah düşmanımın basına vermesin yaşatmasın boyle bur olayi
Cevap sahibi+1 yılYok canım ne aptalı yuvasını korumak ne zaman aptallık oldu sen boşver kulak asma kadın dediğin her zaman fedakar olur ama biraz şanssızsın oda düzelir inşallah bak görürsün gelip özür dileyecek senden
+1 yılhelal olsun sana.. :( kocana sövmek isterdim sana saygıdan sövemedim
00 YorumlaO. Için değil esinin adiligi için yapabilirsin bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkusura bakma ama eşinin beklentilerini karşılamıyorsun demekki o yüzden gitmiş olabilir. boşamasanda yarın öbür gün yine beklentisini karşılamadığında yine gidecektir.
00 Yorumlasende baskasıyla ol daha ıyı bıırnı bul gıtttıyse ne beklcıeksın kı nelerı var yasınız genc ıse
02 Yorumla
Soran+1 yılBu mu onerin
- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler