Hoş Görünüşe Sığınarak Bir Film Den Bir Kesit Yazmak iStiyorum Nedense Bu sorunuz aklıma direk O repliği Getirdi..
Gitmek cesaret ister ufaklık... Gideceğin yer neresi olursa olsun sevdiklerinle arana mesafe girince varış yerin hiç bir anlamı kalmaz. Vedalaşmakta zor iştir ufaklık oturusun geminin kıçına bakarsın sevdiklerine gitttikce ufalırlar ufalırlar kaybolur gözden. O zaman ...anlarsın iste VEDALAŞMAK KALANA DEĞİL ASIL GİDENE KOYAR. Yüz defa söyledim sana hüzünlü değilim "Mizacım" böyle.. Bak şarabımla beraberim cocuklugumda beri hayaller kuruyorum sarabımdan ayrılmadan hemde.. ben şarabımdan ayrılmıyorum oda bana bunca gidene ragmen hala hayal kurdutmaya devam ediyor.NE YANİ BÜYÜK ADAM OLAMADIYSAK HAYALLERİMİZİDE SATMADIKYA...12 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbununla ilgili çok güzel bir şarkı vardır,o geldi aklıma.
Çocuk,
Her vedanın ardında bir bekleyeni vardır kimsenin bilmediği
Ve her gözyaşının altında bir dua kimsenin duymadığı
Çevir gökyüzüne başını.
Bakma arkana!
Daha sert basa basa, daha güçlü!
Anlat bu kara şehrin yollarına ak adımlarınla!
Gitmek yenilmek değildir kazanmak da!
"""Gitmek gitmektir""" işte. Hepsi bu.21 Yorumla
+1 yılgiden gitme tercihini yapmıştır. Kalmak istemiyorsa onu zorlayamazsın, tercihlerinde ve isteklerinde özgürdür. kimse duygusuna kemp vuramaz, kalma istemiyorsa kalmamalı.
Ama kalanlar ve sürekli arkasından bakanlar, kendi kendisine önce kendisi acı çektirdiği için kesinlikle haksızdır gözümde. Kalmasın madem orası boş kaldı oda gitsin. yaşasın hayatını gidenın arkasından bakakalmasın20 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir...neden gittiklerini neden gitmeye sevk edildiklerini..yada neden yanlız kaldıklarını bilmek lazım
12 Yorumla- +1 yıl
Ya genelleme nasıl yapalım...kimin nasıl ayrıldığını nerden bilelim...gidende haklı olabilir kalanda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Gidenin elle tutulur bi sebebi varsa kalan haksızdır.Giden eğerki keyfi gittiyse giden haksız.Kıro bi sözle konuyu kapatmak istiyorm '' Giden gitmiştir,gittiği an bitmştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir '' :DD
11 YorumlaAllah ikisininde hakkında hayırlısını versin...
olmuş gitmiş bitmiş işte.. nasrettin hocanın fıkra varya yorgan gitti kavga bitti o misal..22 Yorumlahaklısı haksızımı var sevgi varsa bir olunur sevgi yoksa tek olunur ... giden haksızdır kalan haklı neden derseniz ne olursa olsun sevginin gücüne inanan ve seven hiç bir zaman gitmez... gidiyorsada sevmemiştir... ona söylenecek tek şeyde... parayla becerdigim... o. ... bile olamazsın demektir...
10 Yorumlagiden haksızdır çünkü bırakmıştır.
kalan haksızdır çünkü gidene "gitme" yolunu bir şekilde açmıştır.
hiç bir ilişki tek taraflı hata ile bitmez.11 Yorumla
+1 yılDuruma bağlı giden gitmek zorunda kalmışsa kalan haksızdır... Ama gidene de yol göstermemek lazım :)
11 Yorumla
+1 yılAslında giden değil,kalandır terkeden,
Giden de bu yüzden gitmiştir zaten.
Murathan Mungan21 Yorumla
+1 yılKim haklı ki :D görüş açısına göre değişir. ikiside haksız
11 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=jRu6FAYaXYo&feature=related
Giden haksızda olabilir kalan haksızda olabilir. Bunu yaşananlar belirler.22 Yorumla- +1 yıl
:( evet
Gidenin canı acısaydı şayet en az kalan kadar, gidemezdi o zaman.
11 YorumlaGiden haksızdır çünkü sen gittin beni bırakıp uyumayaaa :)
11 Yorumlacevreme bakarsak giden haksızdır...ama gidenin de vardır bir sebebi...gideni pek dinlemedim bişi diyemiyorum bu sebepten...
11 Yorumla
+1 yılGiden haklıdır. Kalana haksız demek imkansız ama haklı da değil.
11 Yorumla
+1 yılÇok ucu açık bir soru sormuşsun ama :) Giden haklıysa neden haklı o zaman? Yada Kalan haklıysa neden haklı? Bir de giden haksızsa neden haksız kalan haksızsa neden haksız?
Hadi bu sorulara cevap ver önce :D sonra ben sana cevap veriyim :P01 Yorumlagiden haksızdır...haksız olduklarını bildiklerinden geri dönerler...
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunlar bence konularına göre değişen bir şey.Gidende haksız olabilir kalanda.
10 Yorumla
+1 yılKim giden kim kalan, aslinda giden degil kalandir terkeden:))
11 Yorumlagiden haksızdır demek isterdim ama bazı durumlar varki cok haklı mesela aldatılmak
12 YorumlaGiden haksizdir çünkü yaptıgı hatayı farketti ve özründe bir ise yaramayacagini bilip son çareyi gitmekte bulmuştur
10 Yorumla
+1 yılİkiside değil aslında ayrılma nedenine bağlı. Yaşanan olaya göre değişir
10 YorumlaGiden her zaman haksızdır . kalıp mücadele etmeliydi mal herif :D
13 Yorumla
+1 yılBayanlar kusura bakmasın ama...
bi erkek ellerinde iken kıymetini bilmezsiniz..
Delirtirsiniz kaprislerinizle, hakaretlerinizle, kıskançlıklarınızla
Gidince de niye gitti diye
zırlar durursunuz.
Kendinizi haklı görürsünüz hala
BAYANLARIN ÇOĞU (kusura bakmayın ama) ÇOOOOOK NANKÖRSÜNÜZ.03 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Ama bayanlarda daha genel bir durum bu bence
+1 yılkalan yalnız kalırsa giden insafsız demektir
11 Yorumla
+1 yılNe giden hakısızdır ne kalani, herkes kendine göre haklı nedenlerle yapar
10 Yorumla
+1 yılortada gitmeye gerek olan bişey olmadığı halde gidilirse bu gidenin basitliğini,
Terk eden heyecan, daha güzel/yakışıklı, paralı, makamlı muhtelif imkanlı birini bulduğundan dolayı gidiyorsa "o...puluğunu" gösterir.02 Yorumla- +1 yıl
aşkın kanununa göre bu yargı değil KESİNLEŞMİŞ HÜKÜMDÜR . Kesindir ki Sebepsiz gidiş ya basitlik yada o...luğun gereğidir.
+1 yılnerden nereye gidildiğine göre değişir. eğer haklı olanın mekanındaysanız haksız olana yol görünür. haksızın mekanındaysanız, haklı da olsanız gitmek durumunda kalabilirsiniz :((
00 Yorumlagiderken susup arkasından bakan haksızdır.
11 YorumlaGenelde giden haksızdır.
11 YorumlaÇelişkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !
11 YorumlaNereye gittiğine bağlı :)
11 YorumlaSeven adam gitmez bunu bilir bunu söylerim
32 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenin bu köşe müslüm babaya döndü
11 Yorumla
+1 yılBuna hala bi cevap bulunamadı YILLARDIR canım..
11 Yorumlagidenin canı yanmış olacakki..bunu tercih etmiş.
11 Yorumla
+1 yılduruma göre değişir bazen kalan bazen giden
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSEN GİTMİSSİN BELLİ. GİTMEK VAR GİTMEK VAR. EGER İCİN ACIYA ACIYA GİTTİYSEN HAKLISINDIR TABİ. SEN GİDERKEN GÖZÜ ARKADA KALANLARDANSIN DEMEK
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsevdigi kalbi bırakması kolay degil demissinde o yüzden dedim gözün arkada kalmıs diye. ama sevmiyorsan bırakıp gitmeyi kendin secmissen isteye isteye gitmissen takılıcak bir yer yok ama şartlar seni gitmeye zorlamıssa arkanda bıraktıgını sevdiysenn ...
Cevap sahibi+1 yılya gidenin cektigi acı ne olucak diyorsun. o zaman gittigin icin acı cekmissin. eger şartlar seni gitmeye zorlamıssa ortada bir hak aramak söz konusu degill... ama sen zaten sevseydin seni kimse gitmeye zorlamazdı diye buyuk konusmak istemiyorum yasamak lazımmm. cok merak ettim arkanda bıraktıgını sevdin mi ?
- +1 yıl
Iste bazen sevmek yeterli olmuyor.. Sevdigim kalbi birakdim.. Ama bu karari alirken sevdigim kalb olmasi yetmedi.. Veya arkami dondugumde pisman olmadim..Nekadar insani uzer biliyormusun Artik onunla gelecek gormemesi.. Ve duygularina mantiginin hukmetmesi.. Onun veya senin sevmen yetmemesi.. Ve kendinde pismanlik bulamaman.. Bunlar cok zor seyler.. Gidince hep zaten sevmedigi icin gidildigini dusunuyorlar. Veya sevdiginde seviyo diye hic gitmeyecegini..
Cevap sahibi+1 yılBu kadar üzülürken nasıl pişmanlık duymuyorsun.
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorum onsuz bir yaşamın seni beklemesi nasıldır? Ama keşke dersin hep... Ama senin aşkında anlamadıgım tek şey.. Keşkelerinin olmaması.. Pişman olmamann..
Cevap sahibi+1 yılsana bu kadar yazmamın sebebide benide bırakıp gitti böyle kız arkadaşım yok şartlar öyle gerekti falan diyee.. anlamaya çalşıyorum neymişşşş bu şartlar :))
- +1 yıl
Kiz arkadasini anlamak icin benden yola cikman nekadar dogru olur bilmyrm. Sana kendim icin sunu diyebilirim. uzuldum ama pisman degilim cunki benim sacma sapan ayriliklarim olmaz. Ben bir iliskide kavga dahi edemem. Herseyi her sorunda veya anlasmazlikda guzel bir sekilde konusarak halletmeyi severim. Ki ole olur.. Ancak karakter sorunlarinda ben ayrilik karari alabilirm. Bunda bile konusup ikimizin ortak karariyla acaba bu sorunda kalkarmi diye denerim.
- +1 yıl
Herseyi elimden gelen herseyi yaptikdan sonra bakarim. Bir adim otesi yok orda btiririm.. Sevsemde olsemde askindan bitirrim.. Ne onun sevmesi ne benim sevmem para etmez.. Cunki inandigim birsey var.. Ben duygularima hukmedemem. Ben yanlis bir kisiyide sevebilirim. Ama yanlis bir kisiyle yasayamam bir omur.. Oyuzden yetmez sevmeler. Sevdikden sonra mantigimla degerlendiririm ve bundan boyle bir sonuc cikarsa, aldigim karardan, yanilmadikca pismanlik duymam.
Cevap sahibi+1 yılBen yanlıs bir kisiyi sevebilirim. Ama onun sevdigim sürece yanlıslarını göremem. Görmek istemem. Cünkü ben sadece severim. Sevgide tek emel kavusmaktır. Kavustuktan sonra yanlıslar dogruyu götürür. Ama kavusmak bana nasip olmadıgı icin onun yanlıslarını göremedim hic. Tek yanlısı bana gelmemesi benim gözümde. Bazen o kadar korkuyorum ki sevilmemekten onun yanlıslarını kendime maal edip , kendimi sucluyorum. Benim duydugum asklarda mantık olmadı hic. Sadece Aşk oldu.Başka birşey görmedi gözlerim
Cevap sahibi+1 yılburaya girip soru sormanın amacı zaten birşeyleri anlamak degil mi? kendimize yapılanları başkasına yapılmış oldugunu görünce hazmetmek kolay oluyor. Yanımızdakilere soramıyınca karşımızdakilere soruyoruzz. Ama senin derdine derman olarak sunu söylüyebilirim. Demissin ki ben duygularıma hükmedemem. Severken bitirdiysen hukmetmissin zaten. Bu kadar mantıklı düsünüp askından vazgeçtiysen. Mutlulugu yakalamaktan vazgeçmissen. Sana neden gittin diye soranlara kafayı takmaman lazım.
Cevap sahibi+1 yılSen gitmissin, Olayı bitirmissin, Kaybettigini kaybetmis, üzülücegini üzülmüssün. bu saatten sonra sana sorulanların verilen cevapların anlamı yok. Cünkü sen zaten kafanda bu olayı bitirmissin. Önemli olan bu. Sana hayatında başarılar diliyorum. Eger haklı bir sebebin varsa gitmek için elbette suclu degilsin. Seni bu duruma getirenlerde aramak lazım sucu ama bu düsünücek kafa kimde var bu devirde.
- +1 yıl
Haklisin ama ben bu kadar mantigin yaninda merhamette tasiyorum:) Sorun o zaten:) Biri oyle seyler deyince uzuluyorum.. Gitmekde hakliyim. Ama sirf kalanlar uzuluyor kalanlar sevmis oluyor giden suclu oluyor dusuncesinin yalani zoruma gidiyor.. ben suclu degilim. Neden suclu kelimesini duyuyorum anlamadigim bu iste.. OYuzden kimse kolay kolay kimsedn gitmez.. veya gitti diye sevmiyor cani yanmiyor demek degldir.. Bende cok uzuldum. Bende seviyodum neden suc onda degilde bende oluyor gittim diye.
Cevap sahibi+1 yılneden gittin
Cevap sahibi+1 yılbu kadar özelini yazabilir misin bilmiyorum? senin tercihin ama nedenini tam bilemeden yada dolaylı yoldan söylemeden ne diyecegimi bilemiyorum. boşver. gitmekte haklıymısın gitmissin. üzülmüssünde demekki vicdan sahibisin sevmissin ki üzülmüssün. gerisini boşver. hayatına devam et. sonuc hep istedigin seyleri duymuyorsun bu hayatta.. sen kendini biliyorsun ya sana yeter
Cevap sahibi+1 yılsuc ondan degilde neden bende oluyor demissin. eger gitmenin sebebi onun yaptıgı hatalar ise suc ondan tabikide ama anladıgım kadarıyla bu cevaplar seni tatmin etmicek. sen bunu istedigin kisiden duymak istiyorsun. sana yapılan suclamalara bakma. sonucta senide bırakıp giden birisi olsaydı sende sitemkar olabilirdin. sen hic degilse mecburda kalsan kendi sectigin yolda yürüyorsun. Gitmek..
- +1 yıl
Yani dedigin gibi oluyor:-)) Ben cikdigim yolda arkama hic bakmadim.. Ya pisman olcagimdan yada pisman olmadigimdan.. Bu ileriye bakmayi basarirsan zaten yasadigin seylerde aciyip uzulup yas tutma yerine tecrubeni alip daha saglam bastiriyor sana adimlarini.. Bu her anlamda boyle sadece ask iliskileri degil..
Cevap sahibi+1 yılbence sen gerçekten sevmemişsin. belki begendin, gözüne güzel gözüktü ama gerçek anlamda seven insan bu kadar umursamaz olmaz. Aşk insanın dengesini bozar ama sen gayet dengeli adımlarla ilerlemeyi kastediyorsun. Bence sen kafana takmadıgın birisi icin bu kadar düsünme. Hayatta başarılar..
- +1 yıl
Nedemek sevmedim.. Sevmeden 2 sene bir beraberlik surmezki.. Sonucta dedigim gibi ayrilik bende oyle havadan sudan seyler olmaz. Bir adim otesi olmadigi icin olur.. Nekadar uzulsemde uzulmesemde sonucta hayatima devam etmeliyim.. bende cok aci cekdim kimse bilmez.. Bende uzuldum ama sonucta hayatima uzulerek devam edemem.. Ileriye bakmak zorundayim..
Test yapaydı eydi. Giden haksızdır.
10 Yorumlaherkes haksiz bu top dunyayada
10 YorumlaAralarındaki duruma göre değişir.
10 Yorumlakalan suçlu.. gidenin peşine takılmalı.
10 Yorumla
+1 yılGiden de haksız kalan da... Haklı olan tektir.
10 Yorumlabırakıpta giden haksız.
10 Yorumlayanlış yapan, hatalı olan haksızdır.
10 Yorumlagiden kalan ortada zaten ne haksızlığı
10 YorumlaGiden :)
20 Yorumlayollar haksız. :p
11 Yorumlasebebe bağlı..
10 Yorumla
+1 yılGiden daha haklı bkz ben.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgidenin gitmesine izin veren
10 Yorumla
+1 yılkalan
10 Yorumlagiden
20 Yorumlagitmesini bilen