Terkedilmeyi haketmeyen birinin göz yaşlarının bedeli ödenir mi az biraz duygusala bağladım 😢
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye bir söz var.
😞😞🙏🏻
O seni hak etmiyordu belkide hayatına daha iyi birisi girecek bilemezsin
Ama ben onu istiyorum daha iyisini istemiyorum ki 😞😢
Sonradan böyle demeyeceksin inan bana :)
Keşke ama şu an inanki çok kötüyüm kalbimde kocaman boşluk var ve kimse dolduramaz ondan başka, 😢
Biliyorum anlıyorum ama bu üzüntüyü tek başına çekmen lazım, durumu içinde sindirebilmelisin. İnsan dibe batmadan zirveyi göremiyor
Pişman olucak o zor biridir sevilmediğini hissettiği an pişmsn olucak bana hiç haketmediğim şeyleri yaşattı yediremiyorum ağlamaktan başka elimden bşr şey gelmiyor aylar oldu ayrılalı bana düşmsn gibi suçum yok terkeden o sadece çabaladım peşinden koştum diye nefretini kazandım biliyor musun
Sen ondan vazgeçtiğinde mutlu olduğunda it gibi dönecek ama iş işten geçmiş olacak emin olabilirsin. Değmeyecek biri için güzel zamanlarını heba etme
Seni sevmekten başka ne yaptım dedim sevmek yetmiyormuş dedi bemim sevgim bile ona yetmedi kendime vermediğim değeri ona verdim oysaki ve emeklerime yazık dedim bana ne emeği dedi 😞
2 hafta önce bende terk edildim rabbim den gelen bir musibet olduğu için fazla üzülmedim tam tersi mutlu oldum çünkü yeni imtihanın bu sabredeceksin dua edeceksin belki sesini duymak yaradan
Duymak istiyor😂😂
Yazamadım
Özleniyo ama üzülmemek elde değil. Bir zamanlar sana kıyamadığından emin olduğun insan sana ağır konuşuyor kalp kırıyo ki hiç 1 kere bile üzmediğin biri bunu yapan. Sen üzülmez misim
Bende hiç üzmedim ki ama o beni çok üzdü bide engel attı sen düşün ne dedi biliyon mu artık senden soğudum dedim ne yaptım sana susuyor cevap veremiyor bas git yolumdan diyor dediğini yaptım inaur mısın umrumda bile değil
Aynısı tıpa tıp aynısı biliyor musun :)
Ya kendini üzerek nereye varacaksın? Ya Allahtan gelen Bi musibeti neden üzülürsünüz neden ağlarsınız belki daha iyilerine layık görüyor rabbim seni dua et sabret her karanlığın ardında bir aydınlık vardır tam tersi sevin sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş bide sesini özlemiş bundan daha şey var mı
Sıkıntılar bi bitmedi ki azcık mutlu olsam dibe vurıyom ettşm dua etmez miyim ağlayarak kaç gece ettim 😢
Kıyamam yaa üzülme ya valla değmez rabbim inşallah mutlu olmayı nasip eylesin senin için dua edeceğim
Teşekkür ederim 😞🙏🏻
Rica ederim bacım
Ve kendini fazla üzme valla bak değmez bu dünya gelip geçici
Çok çaresiz eli kolu bağlı bıraktı beni ya en ufak parça bike haketmedim terkedilmeyi aşırı derecw sevdim ona çok bağlıydım yolda yürürken bi erkekle göz göze gelmemek içşn çabalardım uzak mesafeydi ilişkimiz kendimi kötü hissederdim ona haksızlık yapmadım hiç ama karşılığında bana bunları yaşattı seni sevmekten başka ne yatım dediğimde sevmek yetmiyormuş dedi ben artık sevemem kimseyi ya da kimseye o değeri veremem 😞
Bende aynısını diyordum sevmem değer veremem ama öyle olmuyor işte elinde olmadan aşık olabiliyor bak güzel bacım kendini böyle yaparak hiç bir yere varamazsın rabbime havale et Allah gereken şeyi yapar erken ya da geç illa hakkettiği cezayı verecek gönlün rahat olsun kendine değer ver o kim ki sen ona üzülüyorsub seni üzeni arkasında mı ağlayacaksın o gülsün sen ağla öyle mi
Canımı yakan şey bunu direkt söylemesi hisism kalmadı seni artık sevmiyorum açık ve net dedi ya benim sevgim bike yetmediyse kşm onu sevecek ki çok zor biri o 😞
Benden sonra sosyal medyadan kızları eklemiş 😞
Tabi böyle laflar insanın zoruna gider ama yapacak bir şey yok sabredeceksin ha geri döndüğü zaman da kabul etme
İşte bak öyle şerefsiz ki hemen kızları takip ediyor sende onun için üzülüyorsun
İşte bundan korkuyorum kabul eder miyim etmez miyim 😞
Sakın kabul etme kendini de yazık etme bidaha üzülürsün yaw sana başka erkek mi yok illa birisini seveceksin oda seni sevecek
Ondan sonra çok değer verecek sadık insanlar tanıdım reddettim üzdüm de ya ben sevilmeyi falan haletmiyorum
İnşallah birisini onun sevdiğin kadar daha çok seversen inan ki sana değer verecek erkek çıkacak her erkek bunun gibi şerefsiz değil ve sevilmeyi son derece de hakkediyorsun
Seversin
Bir gün eğer ondan vaz geçersem muhtemelen o zaman hayatıma birini alırım mutlu olduğumu görsün isterim bunu neden istiyorum bilmiyorum ama ondna vaz geçtiğimi onun yerini hakedecek biri ile doldurduğumu beni gerçekten seven biri olduğunu görsün 😞
İnşallah vazgeçersin ve inşallah seni ciddi manada hakkedevek birisiyle olursun
Çok zor ve hayal gibi geliyor şu an bana 😞
Alışırsın merak etme sadece sabret
5 ay oldu 😞
Rabbim sana yardımcı olsun inşallah güneşli günler görmeye nasip etsin her şeyi hakkediyorsu bal kız
Sende öyle. Mutlu olmak istiyorum yeter artık 😞
Bak işte isyan etmeyeceksin sabırlı ol da tamam zor ama yapacak bir şey yok rabbimin takdiri ona karşı gelmesin
Neyse güzel bacım istersen takip et bana yazarsın içine dökersin bana bende dinlerim ha istemiyorsan sen bilirsin abaza da değilim haberin olsun uykum var
Migrenim var 2 damla göz yaşı akıtamıyorum hemen tutıyo azcık kafaya takmıyorum hemen tutuyo aylardır kendime gelemedim nasıl isyan etmiyim yaşayan ölüyüm
Bende senin gibiydim knk ama insan bir şekilde alışıyor
Kafayı yememe ramak kaldı
İstersen bu sabah konuşalım acayip uykum var takip et istersen
Cevap vermediğinde göre istemiyorsun neyse bakalım kendine iyi bak iyi geceler canın sıkıldığın zaman benş takip et ben sana yazarım dertleşiriz
Attım istek
Haklı isen cıkar merak etme
Haklıyım hiç suçum yok 😞
Terk mi edildib
Evet ve peşinden koşuyorum diye nefret ediyor saldım bende artık 😞
Koş ma yaş kac senin ve onun
19 😞
Sana yazık yapma üzülen de yorulan da sen olursun kac aylık yıllık ilişkiniz var dı
7 ay
D... n ye gelir misin lütfen birazcık derleşelim tabi sende istersen benim xper seviyem düşük yzz
Sen bilirsin teşekkür ederim
Özür dilerim ama dm bakmıyorum 🙏🏻🙏🏻
Sadece yaz bi dinle azıcık beni pişman olmayacaksın
Cikmaz
Neden ama 😢
Çıkmaz çünkü
Çıkablir
Kimbilir ne zaman 😢
Tabi 🕛