sinirlenip terk ettiğiniz sevgilinizi her yerden engelleyip sonra dayanamayıp engelleri kaldırdınız mI?
bu sinirinizin geçmesi ne kadar sürdü?
bu sinirinizin geçmesi ne kadar sürdü?
sevgilimle yaklasik 1.5 yildir beraberiz, surekli tartistir engeller geri barisirdik. gururumu ayaklar altina alip hakli olsamda yinede onu aradim, belki bazi seyleri Bir kenari koyar yine guzellikle geciniriz diye, ama baktim ki benim onun gozunde degerim yok engelledim.. oda beni engelledi..
sonra dusundum, onu engellemek bile fazla.. engeli cektim ve kendimi geri cektim. yokum artik.. aramiyorum yazmiyorum..
en iyisi gormezden gelmek, umursamamak..
ben engellendm sevgilim ayrıldktan sonra bir anlık sinirle engelleyip tam iki gün sonra kaldrdı. bir hafta sonrada döndü.
peki neden ayrılmıştınız
kavgslara gerilime alşk bir ilişki degildi. bir ay böyle gecti bnden uzaklaastgıını sıkıldgını düşündüm soğuk davrandımm konuşmadım.o da snirlendi ayrıldı bıktım diye bnde tersledim o giderken dahada kızdı kötü ayrıldık.Umarm bidaha karsma çıkmazsn dedi engelledi.iki gün snra actı.
banada kızdı, engelle lan beni dedim engellemek istemedi başta, çok zorladım engelledi, sonrada faceden yazdım ordanda engelledi, seni affetmicem dedi. 1.5 ay oldu ayrılalı
siniri geçince açar ama bilemem, inadına gittysen gurur yapar daha böyle
bir kaç defa dayanamayıp değilde artık önemsemediten sonra
Cevap
8Cevap
kaldırmıştım. baktımki aynı tas aynı hamam değişen bişey yok. yine sinirlendim yine engelledim Bir dahada kaldırmadım
o benim hayatıma engel
Zatta zurta engellemem ben birini çocuk gibi o kişi bende gercekten bittiyse engellerim ve bir daha da geri almam engeli silinir gider
Evet engelledim sussun diyr sonra geri kaldırdım ama haberi yok
Zaten sadece sussun diye engellemistim ^^
Engeli kaldıracaksan koymayacaksın.
Hiç engellemem.. Gereksiz ve çocuksu.
engellemedim ki kaldırayım.
Evet öyle dengesizliklerim oldu.
Hayır
evet var kaldırdığım üye
Yapmadım ve yapacağımı da sanmıyorum
:))))))) yok kaldırmam panpa:)))))
2 yıl sonra kaldırdım
Kaldırdım attım