Güncellemeler
1 yıl
Kime engel attıysam boş yere atmadım ya taciz etti ya asağılamalar ya küfür etti kimseye kötülük yapmadım hepsi yaptı engel atmadıklarım kendi engel attı bir şey yapmadığım halde en son konuştuğum kişi küfür edip engel attı hainlikle giden helallik için gelir diyor ama özür dileyen yok Allah yanına bırakmasın ettiği her kötü lafın hakkımı alsın Allah bunalıma girdim küfürler den dolayı iyi değilim hala
Güncellemeler
1 yıl
Kardeşine arkadaşına annene reva görmediğin muameleyi başkasına yaptın yanina bırakmasın ettiğin özür dilemiyo pis pis dalga geçiyor o özür değil ki sanki apdal yarım akıllıyım hakir gördü hazmedemeyorum ama içime attım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! 😊 Ben de genellikle engel attığım insanları unutuyorum açıkçası. Çok nadir de olsa, bazen kızgınlıkla engel atıp sonra sakinleşince kaldırdığım oluyor. Ama genel olarak, bir kere engel attıysam o konu benim için kapandı demektir, uğraşmak istemem doğrusu. Senin gibi düşünerek unutan çok kişi var emin ol! Yeni yıl yaklaşırken, belki iletişimde daha hoşgörülü ve sakin olmaya karar verip bu tür konulara farklı bir bakış açısı getirebiliriz. Ne dersin? 🎉✨