Aile & Toplum Hiç engel yediniz mi? -PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Size hakaretler savurup karşınızdaki sizi engellese ne yapardınız?Ne yapsam Allahm ne yapsam Hiç engel yediniz mi? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. Umursamıyorum genellikle 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Benimle derdi olmayanlar bile engellemiş kuyruklarına bastım demek ki🤷♀️😀 0 0 Yorumla
Resull25 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Bi haltlar yemişsindir demekki niye bos yere engel atılsın hakaret edip (Oldu ve kaldırıp geri kürkçü dükkanına geri dönmek isteyen dönekleride ben geri engelledim) 0 1 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Bi halt dedigin kıskançlık Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 20 gü Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Birkaç kez yedim alıngan insanlara denk gelince kaçınılmaz oluyor. 0 0 Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı. Amannn onla bunla ne uğraşıcam kendini bir şey sanıyorlar. Umursama 0 0 Yorumla
ttommyvercetti Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Hic bilmiyorum Niye engelledi seni 😄 0 5 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Erkek arkadaşlarımızla yemek yiyoruz diye yedim engel. Yorumla ttommyvercetti +1 yıl Kız arkadaşından mi Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Hayır Yorumla ttommyvercetti +1 yıl Kıskançlık bence Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Öyle maalesef Yorumla
ÇapkınPrenss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı. Ne yapıyorsa yapsın sanki umrumda olacak ya dimi 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öylelerine sessiz kalın bırakın kudursun 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Basiyom girbaci domaltip Pardon engeli 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı. Bazı değişikler işlerine gelmeyince engelliyor... 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yedim. Umursamadım napacam. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. zaman kaybı uğraşmam bile 0 0 Yorumla
Yıldızlarasor4398 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yedim ama geri açtı 1 1 Yorumla yalnızkişi34 +1 yıl Bebiş seninmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Umursamıyorum genellikle
Benimle derdi olmayanlar bile engellemiş kuyruklarına bastım demek ki🤷♀️😀
Bi haltlar yemişsindir demekki niye bos yere engel atılsın hakaret edip (Oldu ve kaldırıp geri kürkçü dükkanına geri dönmek isteyen dönekleride ben geri engelledim)
Bi halt dedigin kıskançlık
Birkaç kez yedim alıngan insanlara denk gelince kaçınılmaz oluyor.
Amannn onla bunla ne uğraşıcam kendini bir şey sanıyorlar. Umursama
Hic bilmiyorum
Niye engelledi seni 😄
Erkek arkadaşlarımızla yemek yiyoruz diye yedim engel.
Kız arkadaşından mi
Hayır
Kıskançlık bence
Öyle maalesef
Ne yapıyorsa yapsın sanki umrumda olacak ya dimi
Öylelerine sessiz kalın bırakın kudursun
Basiyom girbaci domaltip
Pardon engeli
Bazı değişikler işlerine gelmeyince engelliyor...
Tamam de geç başka birsey deme
Yedim. Umursamadım napacam.
zaman kaybı uğraşmam bile
Yedim ama geri açtı
Bebiş seninmi
baska yerden mesaj at
Yedim çook
yemeyen warmı
Savcılığa git.
evet
Güler geçerdim