Kız arkadaşımla ayrıyız. Aramızı tekrar düzeltmek için ne yapmam lazım?

Kız arkadaşımla ayrıyız. Benim istemediğim şeyleri yapıyor sürekli. Aramızı tekrar düzeltmek için ne yapmam lazım?

Kız arkadaşımla 2-3 ay önce ayrıldık... Ama o zamandar beri konuşuyoruz aramız düzelmişti tekrar çıkma teklifi etmedim ama çıkıyo sayılırdık çıkarken napıyoduysak aynısını yapıyoduk ama formalite icabı çıkmıyoduk çıkmak için bişeyi bekliyoduk bi şartı vardı onu yapıcaktım kabul ettim... Yakında teklif etcektim ama aramız bozulmuştu bi nedenden dolayı istemediği bişey oldu gezi filan vardı aramız bozuk diye gidiyim mi diye sormadım o da ögrenince gidicemi gitmiceksin gidersen kaybedersin beni dedi ama bir saat filan kalmıştı yola çıkmamıza onun için geri dönemezdim parayı filan ayarlamıştık onun için mecbur gittim oda bir haftadır konuşmak istemiyo bitti diyo sadece gittin ve kaybettin beni diyo... Geçenlerde de sınıfta bi kızla konuştum arkadaşımdı bişey sordu biraz konustuk Şu anda da o sürekli istemedigim şeyleri yapıyo sürekli erkeklerle konuşuyo beni delirtmeye çalışıyo bende degişcem seni üzmicem artık filan dedim öyle dedim diye erkeklerle muhattap oluyo sürekli beni delirtmeye çalışıyo tabi değişcem dedim diye bişey de yapamıyorum ne yapamam lazım sizce ?
Güncellemeler
+1 yıl
Beni gerçekten bıraktıysa bende ona inat kızlarla konuşsam mı acaba diye düşünüyorum.. Ama herşey daha da kötü olmasın Napmalıyım sizce ?
Kız arkadaşımla ayrıyız. Aramızı tekrar düzeltmek için ne yapmam lazım?