Kız arkadaşım ara verdi ve tekrar barışmak istiyorum ne yapabilirim?

kısaca bu arkadaşlar sorum,detaylarda şöyle hemen:

kızın ailesi çok baskıcı ve biz açıkcası pek buluşamıyorduk son zamanlarda soğuk davranıyordu falan ama beni sevdiğini biliyorum gerçekten.Bu eski sevgilisi tekrar yazıyordu kız arkadaşıma ve benden izin istedi konuşmak için buluşmalarına bile izin verdim fakat beni ihmal ediyordu 10 dakikada bir mesaj atıyordu ona yazıcam diye buluştuğumuzda ona mesaj atıyordu vs...onun için bende artık konuşmasını istmeiyordum yine kavga etmeden güzelce söyledim yine ama devam etti vs ben baskı kuruyordum sürekli birde bigün bi arkadaşı buna çok yakın davranıyordu bende güzelce gittim uyardım fakat bunu sanırım bahane ederek benden ayrıldı daha sonra biraz pişman oldu işte sensiz zamanım geçmiyormuş falan bende hayatında sadece tek olmak istiyorum diyerek biraz üste çıktım şartımı belirttim sonra düşünecem dedi bi zaman sonra 1-2 ay konuşmayalım falan dedi biraz rahat olayım istediğim kişiyle konuşayım falan dedi bende sinirlendim ona verdiğim çok değerli bir şeyi geri aldım ama daha sonra ben gerçekten onu özledim hep mesaj attım fakat o şuan olmaz sen bitirdin gibi laflar ediyor beni önemsemiyor gibiydi bi kaç mesajı hariç işte ondada hala gördükçe sarılasım geliyor gibi şeyler söyledi o kadar.şuan ben uğraşıyorum konuşmaya çalışıyorum ama pek önemsemiyor sınır koyuyor ama oda biliyor ki benim gibi seveni bulamayacak destek vereni hasta olduğunda gidip çay yapıp baktığım bir insandı gerçekten hala seviyorum ve seviyor sanırım ama bu tabusunu nasıl kırabilirim sizce ?
Güncellemeler
+1 yıl
en son anılarımızı söyledim ona ve gerçekten güzel anılardı bana söylediği hala görünce sarılasım geliyor falan dedi daha sonra yine mesaj attım özlediğimi anlattım 6 saat oldu cevap yok resmen
Güncellemeler
+1 yıl
dün geceden ve bu sabahtan şimdiye kadar konuştuk bayağı biraz soğuk olsak ta gerçekten eski zamanlar gibi konuştuk fakat hala o çocukla nadirende olsa konuştuğunu söyledi.Ve bunu içime sindiremiyorum.Aynı zamanda konuşmakta istiyorum onla.Sizce isyan etmek için yani işte onunla konuşursan benle konuşma gibi vs şeyler.. yoksa biraz bağlayım mı kendime dahada?
Güncellemeler
+1 yıl
evet arkadaşlar biraz önce mesaj geldi ve sıkıldım dedi bitti dedi sağolun her şey için heralde bu saatten sonra olmaz bişey
Kız arkadaşım ara verdi ve tekrar barışmak istiyorum ne yapabilirim?