Her neyse olay çözüldü.
Yorumlarınız için teşekkürler.
5 senelik bir ilişkiyi böyle bitirmek olmaz. Benim de 4.5 yıllık ilişkimde 5 yıl önceki bir kız beni buldu. Ona beni arama, benim prensesim var dedim ve sevglime durumu anlattım. Sende öyle yap.
Ama şimdi arıız ve yıllar sonra ben onu tekrar bulup ulaşsam, o da bana böyle der diye korkuyorum, çünkü hala onu seviyorum. Ama sen şuanki ilişkinde ona deliler gibi aşığım seviyorum demişsin, bence eskisine ilişkim var rahatsız etme de, yol ver gitsin.
21-5 = 16 16da mı cıkmaya başladın.
Ya digeri onunla ne kadar sürdü?
16-2=14 de de onunla mı?
ne diyim. umarım iyi bir 5 senenin devamı olur
arada kalma gibi bi durum yok daha çok maymu iştah duruma var ortada 5 yıllık çıktığın ve 5 yıl öncesinden biri sevdiğin var ve sen seni isteyen diğerine de merakla ilgi duyuyorsun karar vermek istiyorsan kendini başka sının yerine koy mesela bi arkadaşının sana böyle bi ikilemde kaldığını anlatsa ilk ne derdin iyi düşün sen bi mesaj la böyle kararsız kalıyorsan ikisini de kaybetmen uzun sürmez
sana bişey diyim mi sen bunalımdasın ve bence kendıne don ve zamana bırak eskıler eskısın sen şu ankı durumundan memnun olmaya bak derım gunler gecmıs gecıo o yuzden kendı ıcınde yanlısı ve doğruyu ara ona buna donmekle bı bok olduu yok askla mantık aynı anda gıtsın sen kendıne cekı duzen wer...
Cevap
16Cevap
asık mısın ? hemde deliler gibi ? emin misin ! cok asık insan ne yapar ben söylim mi sana eski sevgilisine ben sevgilime asıgım ve sadıgım bir daha karsıma cıkma diye cevap veriri sonra gider sevgisline bu durumu anlatır sen napıyorsun bir mesajla aklın cekilenecek kadar havadaysa karsına cıkan ilk fırsatta ihanet edersin önce kendinden emin ol ...
şimdiki çıktığına deliler gibi aşık olsan aklın eski sevgilinin bunu demesiyle karışmazdı.5 senelik güzel bir ilişkin varken bitirip ona mı döneceksin?..bu eski sevgilinle ne kadardır çıkmıştın ve ayrılma sebebiniz neydi? aradan kaç zaman geçtide böyle bi mesaj attı?
5 senedir biriyle çıkıyosun ve aşıksın..
Ve 5 sene önceki sevgilin mesaj atıyor unutamıyorum diyor.. Dön diyor..
Çelişir bi durumdasın, ya çıktığın sevgilini gerçekten sevmiyosun..
Eğer geri dönersen eskli sevgiline 5 senelik emeğe aşka yazık olur.. Sevgilinin yerinde olmayı hiç bi erkek istemez.. Empati kur. Ya aynı şeyi o senin için düşünseydi.. Sen üzülmez miydin? Sen aşık olduğun adamı başkası için bırakabilecek sevmiyosan o ayrı. . Sen bilirsin..
5 senedir beraber olduğun biri olduğu halde eski hala yeterince eski olamadıysa senin için;
deliler gibi aşık olduğunu söylediğin adamdan vazgeçme ihtimalini gelen bir SMS ile düşünebiliyorsan;
söylenecek bir şey yok ki: kaç yaşında olursan ol, duygusal olarak hala her gördüğü oyuncakta gözü kalan küçük bir çocuksun ve büyümen gerektiğini bir türlü görmek istemiyorsun.
çare olarak, 'selvi boylum, al yazmalım' filmini izlemeni öneriyorum sana...
inanmıyorum sende benim kafadansın
benimde aynı tipte birtane vardı
neyse soruya gelecek olursam
bence bunu bize sorma kimi daha çok seviyorsun sen daha iyi bilirsin
terazinde tart ve öbür tarafı kırmadan işi bitir
kolay gelsin ;)
soru da bir hata var yada 5 yıllık şımdı kı ılışkınde çözemedım ..
çaresizliğin arada kalıp ceyranda kalıp duygularının largejint olmasından:)
5 yıllık aşık sevgılın. bır de eskı sevgılı ruhu hımmm evet çok çaresı bır durum yaa haklısın.
ohooooooo. yeni sevgilinle artık yeni mi desem demesem mi ? 5 senedir çıkıyosunuz.
diğeri daha eskilerde kalmış kaç yıl önce.
boşver gitsin. başka birisi için başka birinin aşkından vazgeçmeye değmiyor.
insan değer zannediyoda ,
hayır !
O anda hangi yöne doğrulmuşsan tekrar oraya git, o yöne bak ve bir anda 180 derece dön. İkisini de kırmamış olursun bu sayede... ;) Hayatın tadını çıkar :D
bence ikisini de bırakmalısın. çünkü ikisini de sevmiyorsun.
bana sorarsan eski sevgiline geri dön derim niye dersen şimdiki sevgilini eski sevgilin kadar sevseydin arada kalma duygusuna kapılmazdın bana göre sen eski sevgilini şimdikimden daha çok seviyorsun o halde var git sevdiğinle birlikte ol derim ben
5 senedir birisi ile berabersin seviyorsun ama 5 yill oncesinden adam atinca caresiz kaldin. kusura bakma da saf misin sen? ne kafa karismasi seviyorsan!
"2 kişi arasında kalıyorsanız 2.yi seçin çünkü 1.sini isteseydınız 2.si asla olmazdı" diye bir yazı görmüştüm bende 2.yi seçtim mutluyum :)))
senin diğer çoçuğu sevmediğin belli çünkü eski sevgilin msj attığnda hemen yelkenleri suya indirmzdn yoluna dewam ederdin...
ıkısınden de uzak dur bı sure kalbın hangısını özluyorsa ona gıt ve dıgerını unut ama sanmıyorum yapa bılecegını hangısıne gıtsen aklın dıgerınde kalacak yanlış karar mı verdım dıye
sevenin aklının kalması saçma bence.. sevgi kalp işidir, kalırsa kalbin kalmalı..
adı üzerinde eski salla gittsin 5 sene diyorsun nasıl silip atacaksın eskiye dönsende yenide aklın kalacak bu seferde
eskisi seni yeterince sevseydi, yenisi diye birşey olmazdı..
bu saatte sağlıklı düşünülmez, uyu güzel bir dinlen..
Buna kendi kendinizinden emin olmamak denir. Deliler gibi aşık biri eski yeni kimseye yönelmez...
asiksan ozaman bunu dusunmezdin sen asik degilsin o kiza
Deliler gibi aşıksan neden eski sevgilin kafana takılıyor. Her dön diyene döneceksen işin zor...
Bende deliler gibi aşığım diyorsun ya işte orada kendini kandırıyorsun, aşık olsan eski sevgilinin konusunu bile açmazsın burada..
kimi seçersen seç aklın diğerinde kalır, çok zor bir durum
kalbinin sesini dinle burda ne yazılsa boş önemli olan senin nerde mutlu olduğundur.
arada kaldıgına göre unuttukların geri canlanmış sevgin çıkmış ortaya herşey yeterince net degil mi
sanırım eski sevgilin şuan takıntın olsun fazla kafaya takma devam et 5 senelikten :)
karar ver hangisi ile yaşadığın özel hangisi daha çok değer veriyor
bence ikisinide bırak bu ikilem bitmez ömrün biter hatalar yaparsın
hangisini seviyorsan onu tercih etmeni öneririm..
hoşgeldin tatilin nasıldı :))
Tatil bitti artık, çok çalışman gerek açığı kapat bir an önce :)))
Hoşgeldin...
:))
" Deliler gibi aşıgım... "
eee dahası ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar