3 yıl bir birlikteliğim oldu, ciddiydik sevgisinden hiçbir şüphem olmadı fakat zamanla ilişkimiz çok monotonlaşmaya başlamıştı. Onun dışında güvensizlik vardı sanki bir gün biteceğini biliyor gibi davranıyorduk. Geleceğe yönelik düşüncelerimiz köreliyordu. Neyse biz her yaz ben memelekete gidince ayrılır geri geldiğimde tekrar barışırdık, çok özlerdik çünkü dayanamazdık... Bu seferde aynı şey oldu o yine döneceğim sandı ama ben 2 aya yakın süre sonra başkasıyla çıkmaya başladım ve o iki ay içerisinde beni ne aradı ne sormuştu. Şimdiyse twittera acıklı acıklı şeyler yazıyor sanki suç bendeymiş gibi 2 aydır aklın nerdeydin hayvan diyesim geliyor ama diyemiyorum.
Şu anki duygularımı yazayım bu ilişkim başlayalı 2 ay oldu onu gerçekten çok ama çok seviyorum aşığım diyebilirim. 2 ayda nasıl demeyin oluyor evlilik bile konuşmaya başladık o derece, çoluk cocukta demeyin çıktığım kişi 27 yaşında. Ama asıl sorunum ben eski sevgilime üzülüyorum, bir yandan acı çekmesini istiyorum bir yandan da ahını alırım diye korkuyorum. Sahip çıkamadı bana eşim diyemedi vicdanımda ağır basıyor her gün farklı bir fotoğrafımızı görüyor, en son d.gününü kutladım sevgilimin BEN DE SENİNLE DOĞDUM ÖMÜR BOYU BENİMLE KAL SENİ ÇOK SEVİYORUM yazdım.eski sevgilim bu sefer çok koydu çok acı oldu yazmış ama bazende müstehak diyorum siz ne diyorsunuz ?Şu an çok mu acı çekiyor olmalı ? (bunların hiçbirini kıskandırmak için ya da gözüne sokmak için yapmıyorum, bütün hesaplarımda kendisi engelli zaten ama arkadaşlarından bakıyor onunki herkese açık insanlar görüp bana söylüyor)
Şu anki duygularımı yazayım bu ilişkim başlayalı 2 ay oldu onu gerçekten çok ama çok seviyorum aşığım diyebilirim. 2 ayda nasıl demeyin oluyor evlilik bile konuşmaya başladık o derece, çoluk cocukta demeyin çıktığım kişi 27 yaşında. Ama asıl sorunum ben eski sevgilime üzülüyorum, bir yandan acı çekmesini istiyorum bir yandan da ahını alırım diye korkuyorum. Sahip çıkamadı bana eşim diyemedi vicdanımda ağır basıyor her gün farklı bir fotoğrafımızı görüyor, en son d.gününü kutladım sevgilimin BEN DE SENİNLE DOĞDUM ÖMÜR BOYU BENİMLE KAL SENİ ÇOK SEVİYORUM yazdım.eski sevgilim bu sefer çok koydu çok acı oldu yazmış ama bazende müstehak diyorum siz ne diyorsunuz ?Şu an çok mu acı çekiyor olmalı ? (bunların hiçbirini kıskandırmak için ya da gözüne sokmak için yapmıyorum, bütün hesaplarımda kendisi engelli zaten ama arkadaşlarından bakıyor onunki herkese açık insanlar görüp bana söylüyor)
Güncellemeler
+1 yıl
DOĞUM GÜNÜ MESAJINI ŞUANKİ SEVGİLİME TWİTTERDAN YAZDIM, ESKİ SEVGİLİM BİR ŞEKİLDE GÖRMÜŞ. Çarpıtmayalım, eski sevgilime yazmadım o mesajı yani...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer