Hemen hemen 1 senelik bir ilişkim vardı Ve bu ilişkimde ki sevgilimle bir sesli chat uygulamasında tanıştık uygulamaya bu kız sayesinde bağımlı oldum ve bir sürü ihanet yalan anlaşamam azlık ve mutsuzluk sebebi ile yüzlerce kez ayrılıp barıştık uzun bir süredir uygulamaya girmiyordum bana zararlı olduğunu bile bile uygulamaya hiç girmedim ve bugün girdiğim zaman onun birisi ile sevgili olduğunu gördüm, numaramı değiştirmiştim ve bana hiçbir şekilde ulaşamıyordu ama ben onun birisiyle sevgili olduğunu görünce onu aradım kendimi tutamadım ve uzun uzun konuştuk şu anda ne yapacağımı bilmiyorum ve bana onunla mutlu olduğunu söylüyor ama içim hiç rahat değil başka birisiyle sevgili iken benimle konuşuyor benimle uyumak istediğini söylüyor Ben de ona kapatmak istediğimi söyledim gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu konuda ne yapabilirim?
Bende üç yıllık bı ilişkimi bitirmiştim oğlan nişanlanmisti işte bana diyordu ki kızın yanına gidicem dönüşte senin yanına geliyim bir iki gün kalıp eve gidiyim diye 😂😂 bunlar boş işler aradan sadece bir sene geçti denli karaktersiz bı insan hayatımda olmadığı için mutluyum huzurluyum söyle sende ona bok yesin hem ayranım dökülmesin hemde g. tum s. klmesin diyor bide insan yerine koyup konuşuyorsun 😂😂