Eski sevgilim yeni sevgili yapmış ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar şimdi biz 18 Şubatta kendisine istek atmış bulunmaktayım ve istek attım ve kabul etti ve oda bana istek attı ve 18 Şubatta sevgili olduk tekrardan ondan sonra 21 Şubat’da da bir hata yaptım sırf bir çocuğa ismini hitap ettim diye de orada hata yaptım diye 22 şubatta mesaj attım kendisine ve sabah baktım beni engellemiş whatsaptan bir anda bende onu engelledim ve aynı şekilde instagramdan da engellemiş ve zaten 2022 de kendisiyle sevgili olduk ve oda beni aldatmıştı tamamen farkında değildim ama 2022 bir hafta sonrasından geçtikten sonra bir kez daha onla sevgili oldu ve sevgili olduktan 7 gün sonra eski sevgilim yeni sevgilisini başka biriyle aldatmış ve ondan sonra baktım ve tamamen umursamadım ve ondan sonra instagramdan da engelledikten sonra bende onu engelledim ve ondan 2 gün sonra da sevgili yapmış ve 22 şubatta sevgilisinin instagramını buldum direkten de engelledim ve kıza ayrı bir hesaptan istek attım ve kızın resimleri tamamen makyaj güzeline falan benziyordu (yanlış anlamayın) tamamen bundan sonra da ailemler fark etmeden ağlamaya çalıştım tamamen bu kadarını ne yapacağım onuda bilmiyorum ve tamamen bu konuda 1 haftadan beri iyi olmadığım için ne yapmam gerekiyor
Eski sevgilim yeni sevgili yapmış ne yapmam gerekiyor?