yazdıklarına cevap vermiyorsa?
Bir erkek ayrılık sonrası neden susar?
yazdıklarına cevap vermiyorsa?
Aynı şeyi bende yaşadım çok iyiydik cıkıcaktık ama Bişy oldu görüldğ atmaya başladı hep ama bwnlw ilgili olduğunu düşünmüyorum bende anlık sinirle ağzına geleni saydım ve 2haftadır hiç mesaj atmıo ama sürekli takipte hikâyelerime bakıo numaramıda silmemiş falan .. Susuyosa ya çok sinirlidir ya da çok kırgın ya da hiç bilmedgmz bir nedenden soğumuştur.
bende yaşadım bunu tam 3 ay sessiz kaldı terkedip gitmişti onca zaman aramadı sormadı sonra birgün başka biriyle sevgili olduğumu öğrenince yazdı..hesap sorarcasına ben yazacaktım doğum gününü bekliyordum bu kadar kısa zamanda nasıl gidersin başkasına kafasındaydı.Yani erkekler bir neden yaratır hep geri dönerler hiç üzülme sessiz kal ve bekle.
hiç konuşmadı mı 3 ay
yani bundan 1 aydır hiç ses yokcevap vermiyor kesinlikle
bizde durum şu idi.Ben ayrılmıştım bir sinir anıyla ama sonra pişman oldum yazdım buna yalvar yakar yok beyfendi ağır konuştu sevmiyorum istemiyorum dedi unutmaya çalışacağım dedi neler neler..Bide üstüne her yerden engelledi.O günden sonra çok zor zamanlar geçirdim nefes alamıyordum sürekli ağlayasım geliyordu bir görücen öyle yapıp gitti ve evet 3 ay hiç aramadı.Yukarda yazdığım gibi başkası old.duyunca yazdı.
inanamıyorum , benide her yerden engelledi
ve faceden yazıyorum allahtan ordan engellemiyor, ama cevapda vermiyor
aklı sıra engel koyarak yazma istemiyorum imajı çiziyor yazmaya devam edersen eğer susar yazmasanda susar izin ver bu süreci senin onun egosunu şişirmenle geçirmek yerine yalnız geçirsin sus kabullenmiş gibi görün ayrılığı işte o vakit anlar boşluğuna düşün bırak burnu sürtsün seviyorsa pişmanlık yaşayacaktır gelecektir takma
içimi nasıl rahatlattın anlatamam, çok teşekkürr ederim :)
rica ederim tatlım bende yaşadım bunları çok zor zamanlardı biliyorum sanada hak veriyorum inşallah mutlu olursun :)
teşekkürr ederim :) inşl. sende çok mutlu olursun
Ne oldu son durumunuz
neden ilk hareketi erkeklerden beklersiniz ki.
Bazen susmak en güzel cevaptır. ama bilki daha fazla kalp kırılsın istemeyiz.
Sakin olup daha güzel düşünmek için susmak en güzelidir.
Dilin kemiği yok susabilmek güzel bir şey.
Senın yazmanı bekledigi için susar. Ve neden benım yazmamı beklıyor dersende eğer kendısı yazarsa ıplerı senın elıne vermış olur. Bu yuzdende ölürde yazmaz yanı.
iyide ben zaten yazıyorum, ama o cevap vermiyor
büyütülcek bşy yapmadım :(
ağladı gitti
sence geri gelir mi
ya valla kendi abarttı ya, büyütülcek bşy yok ortada
Cevap
12Cevap
Birmesini istiyorumdur ondan susarim. Kaybetmeyi göze almisimdir seni ondan susarim. Yada beni cok kötü kirmissindir ondan susarim. Susmak bir VAZGECISTIR !
benim eski sevgilimde susardı :) bazen susmak çok şey anlatır ama ben de bunu daha sonradan farkettim. saygıyı, değeri korumak içinde susması iyidir yani emin ol ;)
Genelde daha fazla çene dinlememek için. çünki o anki konuşmalarınız ya da bağırışmalarınız gerçekten çekilmiyor sonra ortam dahada geriliyor :)
1 ay olduysa konuşmayalı sal gitsin. hiç uğraşma.. konuşursa zaten dikkat et. Farklı planları olabilir.
eğer sen ayrıldıysan susmaz bundan emin ol ;) ama kendi ayrıldıysa ya başkası vardır ya da senden kaynaklanan bir sorundan ötürü ayrılmışsınızdır. bu yüzden daha fazla uğraşmak istemeyiz
Arkadasim ayrilik iletisimi bir nevi kesmek degil mi? Konusacak olsa zaten ayrilmaz.
ayrılık sonrası susmuyor kızım baska hatunla mesgul anlasana aaaa-.-
karşısında anlayacak birileri ve anlatacak cümleleri kalmamıştır...
pişman olur ayrıldıgına helede guzelsenız daha pişman olur
sinirli oldugu için susabilir siniri geçince ozlerse arar
içinde hiç bir sey kalmadıgı için ölse aramaz bir daha
bitmiş sanırım =(
ya bırını bulmusutur ya da kendını bısı sanmıstır o
Gonul yorgun dustugunde dil sessiz kalir.NET!
yani ?
Konuşmak fayda etmiyorsa boşa konuşulmamalı.
Herşeyi daha çok mahvetmemek için.
o başkasına çoktan gitmiştir, sen bekle dur
büyük kırgınlık içinde demek ki...
Bazen susmak en güzel cevaptır
Kabullendiği için
en iyisini yapıyor
koay kolay dönmez
enayılıkten ...
nsıl yani
sen yaşadıklarını enayılık olarak görür ve düştüğü hata için kendıyle çatışır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar