Ayrılık sonrası terkedilen bir erkek neden susar hic birsey soylemez? Ask acısı çeken bir erkegi nasıl anlarız
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde hiç bir erkek konuşmaz susar hep.. sessiz kalır olaya.. Zamana bırakır ve kendi içinde yaşar olayını.. Dışa vurmaz.. bu konuyu erkek arkadaşınla bile çok çok ince ayrıntısına kadar konuşmaz.. Yüzeysel anlatır sadece.. Erkekler böyledir genelde...
318 Yorumla- +1 yıl
Pekala sevdigindenmi susmasi
- +1 yıl
sevip sevmediği anlaşılmaz öyle.. o şekilde.. yani o nu en yakın arkadaşı bile tam olarak bilemez.. Sadece biraz içki içerler ve unutmaya çalışırlar bir süreliğine.. Günler geçtikçe içindeki rahatsızlık veya acı da yavaş yavaş kaybolur git gide azalır..
- +1 yıl
Erkekler ayrılığı arkadaslarina anlatrmi
- +1 yıl
hepsine değil.. Her erkeğin çok samimi sırdaşı 1 veya en fazla 2 erkek arkadaşı vardır.. sırlarını o nunla paylaşır genelde.. Birlikte içerler.. yani hepsi birbirine anlatır sorunlarını..
- +1 yıl
aile meselesi yüzünden ayrılık olmuş arkadasim icin yazdm aile karsi çıkmış çocuktan ayrlmak zorunda kalms 10 aylik asker sevglisiyms askerliğin bitmesine bir gün kala ayrılms ırk ayrimi yapms ailesi kizin ondn kizı zorlamislar. tercig ettrmisler kizda ayrlmak zornda kalms. Aradan uzun bir zaman sonra kiz mesaj atms bni engele die oda isine bak dems kiz lütfen demis yok hayr istemiyorm demis çocuk engellemems
- +1 yıl
yazık tabii çok üzücü şeyler bunlar.. Bilemiyorum burada belki aile hatalı davranmışta olabilir.. Ama engellemek türü şeyler saçma geliyor gerek yok öyle şeylere. Bu ilişki şayet devam edecekse yani kısmetse istediği kadar engellesin sonuçta yine de olur bir şekilde..
- +1 yıl
Sizce eski erkek arkadaşı seviyormudur hla
- +1 yıl
seviyordur tabii ki.. fakat bir şekilde aileleri kandırıp razı etmek gerekir.. tabii ki bilemiyorum aile engel olarak neyi gördü.. Mezhep olaylarıysa şayet.. Ailelerle konuşup bu durumu zamanla aşabilirler...
- +1 yıl
Kızin ailesi türk çocuk kürt diye karşı cıkmslar
- +1 yıl
Anladım.. Dedim ya kürtlerin herbiri aynı değil ; Türklerin herbiri de aynı değil.. Elma ile armudu birbirinden ayırmak lazım.. İş onlara ikisine kalıyor ailelerini razı etmeye yani..
- +1 yıl
Arkadaşım ailesini ikna edememis ayrilmak zorunda kalmış tercih ettirmsler çocuğun kardesyle takiplesiyorlarms kardesi silmemis arada konsuyolrms amma eski erkek arkadasyla knsmuyolarms
- +1 yıl
çocuğun kardeşi umarım kızdır. :))))
- +1 yıl
Nieki
- +1 yıl
Abi ile erkek kardeş arasında tatsızlıklar çıkmasın sonra.. hem kız olsaydı daha çok yardımcı olur du abisine.. Kızlar hep olumlu düşünürler , böyle konularda pozitif yani..
- +1 yıl
Kardsine istersen silebilirsn demis yok slmem demis arada bir konsuyolarms amma abla kardes gbilerms kardesnin silmemesnin amaci acba abisine haber yollama gbi olablirmi kiz hakkında
- +1 yıl
bağlantıyı koparmamak açısından olabilir.. ilerisi için..
- +1 yıl
Arkadasmn adina biri insagram hesabi acms gece hikeyesinde sikayet edermisiniz bri adima hesap acms demis sonra o çocuğun kardesi hesabi kapattrms kiza mesaj atms sonrasnda kapandi die
- +1 yıl
Çocuk çok seviyor kızı belli bu.. unutamamış yani.. hayırlısı olur İnşallah..
En İyi Cevaplar
+1 yılSusan kişi karşıya güzel ders verir çünkü sustukça karşı çıldırır hakaret etse küfür etse bağırsa karşının yükünü hafifletir ondan dolayı en büyük ceza susmaktır ve hayat boyu acaba ne düşündü diye hep şüpheyle yaşanmasına neden olur
42 Yorumla- +1 yıl
Susan erkrk seven erkekmdr
- +1 yıl
Seven değil acı çektiren erkektir
+1 yılAyrıldıktan sonra konuşmasına gerek kalmadığı için sanırım
00 Yorumla
Olması gereken..
010 Yorumla- +1 yıl
@nakser34 neresi wow len normal kiz iste
- +1 yıl
@nakser34 ben varim, normal kiz iste. Sokaga cik gez evde cips yiyip 31 cekmekten bunalmissin
- +1 yıl
aile meselesi yüzünden ayrılık olmuş arkadasim icin yazdm aile karsi çıkmış çocuktan ayrlmak zorunda kalms 10 aylik asker sevglisiyms askerliğin bitmesine bir gün kala ayrılms ırk ayrimi yapms ailesi kizin ondn kizı zorlamislar. tercig ettrmisler kizda ayrlmak zornda kalms. Aradan uzun bir zaman sonra kiz mesaj atms bni engele die oda isine bak dems kiz lütfen demis yok hayr istemiyorm demis çocuk engellemems hala
- +1 yıl
@nakser34 benim hayatimda ne gordugumu nereden biliyorsun
- +1 yıl
@nakser34 ortalama bir tip ve wow dedigine gore olsan olsan eline kiz eli degmemis cilgin bir 31ci olursun
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
39Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gönlüm hüzün dolu, neşeden yoksun
Yaşlar şıpır şıpır gözler ağlıyor
Hayalin gözÜmde yanımda yoksun
Dilimde kıvranan sözler ağlıyor
Virane gönlümün baykuşu öter
Yanlızlık çok acı, ölÜmden beter
Bitsin şu ayrılık, artık gel yeter
Gecelerden geçmişim tezler ağlıyor.
Erkek fırtınasini icinde yasar cani yandıkcada susar.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayrılık acıdır. Acıdan sonra su içmek gerekir. Bu yüzden susarlar 💦
22 Yorumla- +1 yıl
Acı cektigi icin susuyor yani
+1 yılAnlamazsınız, içine atar ya da alkole atar. Sigarayla da üfler dumanı.
26 Yorumla- +1 yıl
Seven erkekmidir susan normalde cevremdekiler ayrıldığında hep kavgalı bitiyordu
- +1 yıl
Anlattıklarımı yapan bir erkek çok sevmiştir. Kavga durumu her ilişkide olan bir durum. Kavgayla biten ilişkide patlama olmuştur, birisinden birisi ilişkinin başından beridir partnerinin sevmediği ya da hoşlanmadığı şeyleri yapması sonucu ayrılığa neden olmuş olabilir.
Şöyle düşün, kıskançlık yaptırmak hoş değildir. İçine atan kişi bir sabır iki sabır der sonra patlar. - +1 yıl
Kıskançlık değil aile meselesi yüzünden ayrılık olmuş arkadasim icin yazdm aile karsi çıkmış çocuktan ayrlmak zorunda kalms 10 aylik asker sevglisiyms askerliğin bitmesine bir gün kala ayrılms ırk ayrimi yapms ailesi kizin ondn kizı zorlamislar. tercig ettrmisler kizda ayrlmak zornda kalms. Aradan uzun bir zaman sonra kiz mesaj atms bni engele die oda isine bak dems kiz lütfen demis yok hayr istemiyorm demis çocuk engellemems
- +1 yıl
Acı çeke çeke unutmak istiyor belli ki.
Kendi kendine sessizce konuşuyor olabilir, kızgınlık öfke... Ne ararsan var sanırım. Ölümle yaşam arasında kalmış, böyle kişilerin psikolojik durumları iyi değildir. - +1 yıl
Engellememesi kizi sevdigindenmi yani anlamdm
- +1 yıl
Evet, seviyor.
Napsin aziniza mi micsin. Ayrilik olduysa söze gerek kalmaz.
13 Yorumla- +1 yıl
Seviyormudur pekala
- +1 yıl
aile meselesi yüzünden ayrılık olmuş arkadasim icin yazdm aile karsi çıkmış çocuktan ayrlmak zorunda kalms 10 aylik asker sevglisiyms askerliğin bitmesine bir gün kala ayrılms ırk ayrimi yapms ailesi kizin ondn kizı zorlamislar. tercig ettrmisler kizda ayrlmak zornda kalms. Aradan uzun bir zaman sonra kiz mesaj atms bni engele die oda isine bak dems kiz lütfen demis yok hayr istemiyorm demis çocuk engellemems
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSözün bittiği yerde olduğu için susar ne söylese boş olacak. O nedenle konuşmak boşuna diye düşünür. Aşk acısı diyebilirsiniz. Aslında bu durumda içine konuşur bazıları bunu duyar çözüm arar ama duyamanlar ise sadece uzaktan izler
11 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım icin yazdm onu
aile meselesi yüzünden ayrılık olmuş arkadasim icin yazdm aile karsi çıkmış çocuktan ayrlmak zorunda kalms 10 aylik asker sevglisiyms askerliğin bitmesine bir gün kala ayrılms ırk ayrimi yapms ailesi kizin ondn kizı zorlamislar. tercig ettrmisler kizda ayrlmak zornda kalms. Aradan uzun bir zaman sonra kiz mesaj atms bni engele die oda isine bak dems kiz lütfen demis yok hayr istemiyorm demis çocuk engellemems cocgun kardesi arkadaşımde ekliyms hala slebilrsn istersen demis arkadasm yok silmem demis sonrasinda arkadasimin adına biri hesap acms arkadasm hikeyesinde paylasms kardesi hesabi kapattrms
+1 yılUmrunda olmadigi icin. Bazi erkekler vardir, cildirmis gibi sevse de terk edilmeye duyarsiz kalabilir. Bunu hicbir kiza kelimelerle anlatamam. Tamamen erkeksi bir his.
01 Yorumla- +1 yıl
valla bende susarım yani birşey yapmam yapıpta kendimi küçük düşüremem gereği yok gelmek isteyene bir fısıltı yeter
10 Yorumla
+1 yılKonuşursa kırar döker, sözlerini duymak istemezsin.
06 Yorumla- +1 yıl
Sevdigindenmi yani kırmak istemedigi icinmi
- +1 yıl
En azından saygı kalsın isterim, yaşanmışlıkları komple silemeyiz. Geriye baktığında viran bir geçmiş hatırlanmamalı.
- +1 yıl
- +1 yıl
Tekrar birlikte olur onlar, aşk varsa mani olamazlar.
- +1 yıl
Eski erkek arkadasi hala seviyormu yni
- +1 yıl
Öyle görünüyor.
+1 yılIki gün geçtinden sonra o erkegi göreceksin birazcik sans verildiginde kendini afetdirebilmek neler yapacaktir
00 Yorumla
+1 yılHem terk ettin. Üzerine acı mı çekiyor, yoksa başkasıyla mı, bunun derdine mi düştün?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa siz kizlar çok ilgincsiniz. Seven adamı bırakıyorsunuz. Azina ediyorsunuz tabiri caiz ise bir de acı çekmesini görmek istiyorsuniz. Egonuz tatmin olacak illa degil mi
00 Yorumla
+1 yılKüser, sevdiğine, dünyaya küser. Eğer çok çekiyorsa her halinden anlarsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Erkekler dışa vurmaz yaşadıklarını
11 Yorumla- +1 yıl
🙁🙁🙁🙁🙁
+1 yılÖrnek Ben aşk acısı mı sevda acısı mı yoksa gördüğüm darbenin acısı mı bilmiyorm 😒
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıldıkları için susarlar neden aşk acısı çeksin istiyon mazoşist misin?
00 Yorumla Onu gamzelerınle basbasa bıraktığın için utanmalısın bence 😉
00 Yorumla
+1 yılBen cekmem tum fotolari mesajlari silerim ayrildigim kisiye ait hicbirsey birakmam 1 haftada unuturum
00 Yorumla
+1 yılCunku susmak cok sey anlatir anlayana...
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kotu olmus
Karakterli bir insan mış demek ki
00 Yorumla
+1 yılsessizliğinden anlayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılkadınlar niye susuyorsa ondan
00 Yorumlauzun bir süre fani dünyadan göçer
00 Yorumlapişmanlık ve üzgün olma durumu var
10 YorumlaSöyleyecek söz kalmıyor ki
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen böyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ay ne zaman konuştu ki zaten
10 Yorumla
+1 yılo dogru erkektir iste
04 Yorumla- +1 yıl
derlerki insan sevdigiyle bu dunyada olamasa obur dunyada mutlaka olurlar
- +1 yıl
o yuzden hicbi erkegi takmiyom
- +1 yıl
hersey kaderrr
- +1 yıl
istemiyomnaslinda ne bilim siz kizsaniz ben neyim😂
Ölmüş mü diye kontrol ettin mi?
00 Yorumla
+1 yılağzımız bozulmasın dıye:)
00 Yorumla
+1 yılSusuyorsa doğru erkektir
00 YorumlaE bitmiş yani ne desin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerkedilen bir insan ne diyebilir
15 YorumlaBazıları neler demez ki kırar döker
Cevap sahibi+1 yıl@Dürüstolmakgerekir00 gerek yok bence ben de terkedildim tek bir kelime bile söylemedim. Çok büyük bir anlaşmazlık ya da sorun yoksa bırakıp giden insan kızılmayı bile haketmiyor bence
- +1 yıl
Aynen bende senin gibi düşünüyorum bende aldatıldım tek kelime etmedim ömür boyu o vicdanla yaşasın diye
Cevap sahibi+1 yıl@Dürüstolmakgerekir00 asagida yorumunu gördüm aynen bende sana katilıyorum. Kurulan cümle unutulur gider belki de sessiz kalmak karsi tarafa her zaman yük olur
- +1 yıl
Kesinlikle sizi takip etmek isterdim güzel düşünceleriniz için teşekkürler
Susuyorsa asaletindendir
00 YorumlaAnlamak için ugrasmadiginda anlarsın
00 Yorumla
+1 yılişime gelmez basım agrır dır dır cekilmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. terkedilmis daha ne konussun
02 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki üzüntülerinden su içmeyi unutuyorlar :(
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
:(((
+1 yılİşte susuyorum bir şey demeden der gibi yaparlar
00 YorumlaAyrılık kiminin diline kiminin kalbine vurur
00 YorumlaTerkedildiyse susar tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılonlar aşk acısı çekmez yeni birisini bulur.
00 Yorumla
+1 yılTerketmişşin zaten senlik bişey kalmamışki
00 YorumlaNe desin ne bekliyorsunuz ki?
00 Yorumlaben hemen ayrilma taradtari degilim
00 YorumlaAnlayamazsın
00 Yorumla
+1 yılsikinde değildir :)
00 YorumlaOsuracaymıydı aqü
00 Yorumla
+1 yılAnırsınlarmı
10 Yorumla
+1 yılMotor soğusun diye