Erkekler neden ilişkide zorla tutmuşuz gibi ayrılık sonrası kız resimleri begenmeler altına yorumlar yazmalar ve sadece kız arkadaşLarıyla bi anda çok yakınlaşmaya başlıyorlar (ilişki içerisinde bu kadar sıkı fıkı değiller arada dağlar kadar fark var yani)?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
12Cevap
- +1 yıl
Erkek değil önemli olan sensin. Gittimi hayatından gitti çöpe atılmış herhangi Bi esya olarak gör ve yolun a devam et. Takıntı yapma ki hayatın her anından zevk alasın sadece anı yaşa ne olacaksa olsun bitsin kalk ve yürüme koşşşş hayat kısa
25 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyleyim zaten onu da bu delirtiyor bu hayatta ilk önce kendime değer vermeliyim ki karşımda ki değer versin bu her zaman böyle karşımda ki insan bulunmaz hint kumaşı da değil açıkçası
- +1 yıl
Tebrikler. Aynen de öyle ol tüm hayatında kimse senden daha değerli değil bunu unutma değerini bileni el üstünde tut bilmeyene de pamuğu tıka geç arkana bile bakma
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim 2 senedir KS kullanıyorum ilk kez duygusuyla değil mantığıyla hayata bakan Bi bayan gördüm asıl ben teşekkür ederim sana Herşey gönlünce olsun inşallah
- Soran+1 yıl
Duygularımla ilerlediğimde çok yıprandım hata yaptım bana bişey katmadı üzülsende geçmeyen bişey yok bunun farkındalıgı var. Senin de herşey gönlünce olsun insallah
Sen sinir ol kudur diye bence senden tepki almak için
26 Yorumla- Soran+1 yıl
Ayrıldığımızdan beri ne bir öfke ne bir tepki hiç olmamış gibi aynı düzende devam ediyorum aşk acısı da çekmiyorum gelmek isteyen olmak isteyen gelsin buyursun bu halim heralde onu rahatsız ediyor
- Soran+1 yıl
Valla düzelmesi gereken bi sorun vardı ama çözüm odaklı yaklaşmayınca ben ayrılmayı teklif ettim yüz yüze konuşmayı tercih ederdim dedi baştan sonra oda bitsin dedi gurur yaptı öyle bitti bende tamam dedim yani
- Soran+1 yıl
Hem inatçı hem gururlu hemde kendi doğruları var (yanlış olsa bile) keyfi bilir
- +1 yıl
Eski sevgilime soz verdim senleyken sosyal medyadan uzak durcam hayatima senden baskasini sokmuycam. Vede sokmama ragmen sudan sebeblerle ayrildik. Bu seferde vay sen beyenmissin vay yorum yapmissin. Birakin abi bu ayaklari madem ilgileniyosunuz seviyosunuz kiymet bilin. kusu kafesten saliyosunuz sonra vay efendim baskalariyla hasir nesir oluyo.
00 Yorumla Dikkat çekmek kıskandırmak için bir nevi sensiz bak nasıl iyiyim mesajları
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Nereye kadar sürebilecek bu haller bu roller
- Soran+1 yıl
Aynen öyle çok teşekkür ederimm
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. E ayrılmış zaten ne yapacaktı başka?
O artık senin değil, şahsen bu gayet doğal bir durum ancak sen bundan nasıl bir çıkarım çıkardın o senin sorunun belkide kıskançlığın, saygı duy.00 YorumlaSıkılıyor erkek millleti hemen hemen hepsi öyle zincirlerle haps edipmis köle gibi tutsak bi Özgür kaldi mi var ya of of vahşi aslan gibi saga sola saldırır taze ceylan görmüş gibi onu beğenir buna yazar ona asilir çünkü yapamadi ya
11 Yorumlayeni kıtalara yelken açmış :D çok umrumda olmamış bitti gitti kafasında bence bunu duygal boşluk diye algılamamak lazım bence... devam et sende düşünme :)
00 YorumlaÇok sevseydi zaten bu kadar azmazdı erkekler olarak genelde başta ciddi ilişki konularını kaale almayız fakat bir kız kalbimizi incittiğinde o insanın acısını daha çok çekmeye başlarlar
00 Yorumla- +1 yıl
Erkekleri anlayamadım kızlara mesaj yazmak onlarla konuşmak deli ediyor bu kadar sapık ruhlu olanların neden sevgili olduklarıda belli e tabi ayrildıktan sonra da...
00 Yorumla - +1 yıl
Aslında içindeki yapmak istediği olan şeyleri haayatından çıkınca bahane rahat bir şekilde yapıyor diyelim bence..😉(kişye göre deşir.)
00 Yorumla - +1 yıl
Freni bosalmis araba gibi oyleleri ama sert toslayinca akillari baslarina geliyordur 😂
10 Yorumla - +1 yıl
Kızlar da ayrıldığı gibi başkasının kucağına atlıyor:D
00 Yorumla - +1 yıl
Sende aynısını yap umrunda olmasın
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben hiç hayatımda olmamış gibi davranıyorum
- +1 yıl
onların ergenliği uzun sürüyor bize göre malesef
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Tam hayatını yoluna koyarsın bi anda belirirler şaka gibiler
- +1 yıl
aynen öyle, takmamaya çalış :/
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederimm
- +1 yıl
ne demekk :)
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
ilişki süresince sana gelen ilgi alaka sonrasında boşluğa düşüyor ve etrafa saçılıyor umarım hata yapmaz arkadaş toplaması zor olur genelde
00 Yorumla - +1 yıl
Mutluyum ben imajı çizmeye çalışsa da kolay değil.
10 Yorumla Karakter meselsi der susarım
00 YorumlaO farklı bir şey eski hayatını özlemiş demekki
00 YorumlaZaten sıkı fikidir sende saklıyordur
00 Yorumla- +1 yıl
söylim ego tatmini.
00 Yorumla - +1 yıl
Özgürlük sanıyorlar
20 Yorumla Mallar anacım
10 YorumlaDikkat çekmek için
00 Yorumla- +1 yıl
Erkekler böyledir
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar,
Erkeklerin ayrılık sonrası davranışları tamamen değişkendir, her erkek aynı şekilde davranmaz
Bazıları, ilişki boyunca kendini güçlü hissedememiştir ve kızı elinde tutamamıştır, kız onu terk ettiği anda başka kızlarla paylaşımlar yapmaya başlar çünkü bu ayrılığı hazmedemediği için canı yanar.
Başka kızlarla paylaşımların tek amacı bu kızın ilgisini çekerek onu kıskandırmak ve yeniden başlamaktır; başka hiçbir amacı yoktur. Bazı erkekler bunu yaparak eski kız arkadaşlarını geri getirebilirler çünkü bazı kızlar, “Ben bu adamı terk ettim ancak benden sonra başka kızlar ona ilgi gösterdiğine göre ben bu adamı elimden kaçırmış olabilirim” gibi düşüncelerle kendilerini rekabet içinde hissederler ve gaza gelirler.
Öte yandan, bazı erkekler ise güle oynaya ayrıldıkları ve artık görmek istemedikleri kadının dikkatini çekmemek adına uzun süre hiçbir paylaşım yapmazlar.
Sevgiler.
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için Adil’e Sor uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Diğer Görüşler