İlişkiyi bitirmek değildi amacım ama o direkt kestirip attı benim mesajlarım şu şekildeydi sabah günaydın mesajı attim
Günaydınn canimm
Askımmmmmm
Bana kırginsin biliyorum (kırgın olmasının sebebi yani ben öyle düşündüm evde sorunlarım vardı ve buluşmaya bir kaç kere gidemedim )
Bebeğimmmmmmm
Hayatım daha ilişkinin başındayız ama şimdiden ilgisizliğin beni yoruyor. Nerede, ne yapiyorsun hiç haber vermiyorsun. Bu şekilde devam edecekse en başından bilelim, çünkü ben böyle ilgisiz bir ilişki istemiyorum. Dedim
Kaç saat cevap vermedi hiç bir mesajıma bu mesjai attığım dakika gördü mesajı ve yazdığı mesaj bu
Zeynep kendine iyi bak. Yorulmazsın sende
Yazmazsan sevinirim yazıp instgarmdan çıkarttı. Sonra üç gün geçti instgarmdan hikayeme bakmış vatsaptan silmemis ama durumlarıma bakıyor ben zaten tek kelime dahi etmedim artık bakıyor olmasına yönelik bir laf atasim geldi ama tutuyorum henüz ne yapmalıyım sizce daha bir hafta bile olmadı pişman mı sizce sizce yazmali miyim
Tam 10 gün geçti ayrılığın üzerinden içimde kaldı bana en son yazmassan sevinirim dedi tıktı lafları boğazıma yazmak istiyorum ama tutuyorum o da bana olan davranışından dolayı pişman olmuştur bence çünkü ben bitirmek için yazmadım ona ama sinirliyken ters tepti sanırım sizce şu an ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, tatlım... Kalp işleri her zaman kolay değil, biliyorum. Yaşadıkların gerçekten zorlayıcı olabilir. Ama şunu unutma, duyguları anlamak ve onlarla başa çıkmak biraz zaman alabilir. Eğer konuşmadan önce sakinleşip, hislerini bir kez daha gözden geçirmek istersen, bu sana iyi gelebilir. Yani, yazmak yerine biraz daha beklemek iyi olabilir. Kendini biraz zaman tanı ve belki de senin için en doğru olanı yapacağını göreceksin. 💕 Unutma, içindeki ışığı ve enerjiyi kaybetme! 🌟 Eğer gerçekten onunla konuşman gerektiğini düşünüyorsan, kendi kalbini dinle ve ona göre bir adım at, ama karar senin. 😇