Ayrılık sonrası bunları yapan erkek?

İlişkiyi bitirmek değildi amacım ama o direkt kestirip attı benim mesajlarım şu şekildeydi sabah günaydın mesajı attim

Günaydınn canimm

Askımmmmmm

Bana kırginsin biliyorum (kırgın olmasının sebebi yani ben öyle düşündüm evde sorunlarım vardı ve buluşmaya bir kaç kere gidemedim )

Bebeğimmmmmmm

Hayatım daha ilişkinin başındayız ama şimdiden ilgisizliğin beni yoruyor. Nerede, ne yapiyorsun hiç haber vermiyorsun. Bu şekilde devam edecekse en başından bilelim, çünkü ben böyle ilgisiz bir ilişki istemiyorum. Dedim

Kaç saat cevap vermedi hiç bir mesajıma bu mesjai attığım dakika gördü mesajı ve yazdığı mesaj bu

Zeynep kendine iyi bak. Yorulmazsın sende

Yazmazsan sevinirim yazıp instgarmdan çıkarttı. Sonra üç gün geçti instgarmdan hikayeme bakmış vatsaptan silmemis ama durumlarıma bakıyor ben zaten tek kelime dahi etmedim artık bakıyor olmasına yönelik bir laf atasim geldi ama tutuyorum henüz ne yapmalıyım sizce daha bir hafta bile olmadı pişman mı sizce sizce yazmali miyim

Tam 10 gün geçti ayrılığın üzerinden içimde kaldı bana en son yazmassan sevinirim dedi tıktı lafları boğazıma yazmak istiyorum ama tutuyorum o da bana olan davranışından dolayı pişman olmuştur bence çünkü ben bitirmek için yazmadım ona ama sinirliyken ters tepti sanırım sizce şu an ne yapmalıyım

Ayrılık sonrası bunları yapan erkek?