Ayrılık sonrası bir erkek neden böyle davranır?

5 aydır ayrıyız ayrıldıktan 1 ay sonra konuşmak için yanına gittiğimde ne anlatacağının bi önemi yok seni hayatımda istemiyorum olduğum yerlere gelme rahatsız ediyorsun demişti ayrılalı 2,5-3 ay oldu karşılıklı yerlerde çalışıyorduk beni kıskandırmaya çalışıyordu yanında çalışan bi kız arkadaşı bir de yönetimde çalışan birkaç kişi falan hepimiz konuşurken yanımıza geldi başka gün ben tek otururken arkadaşı yanıma geldi oda hemen arkasından geldi yanımıza ben molaya çıktığım bir günde taşlarda oturuyordum çalıştığı yerin camından telefonda konuşurken bana baktı ben fark edince içeri geçti iki kez yaptı beni bi erkekle falan görünce arkası dönükken kaç kez dönüp baktı dünde o bi ara sokakta oturuyordu ordan geçtim gittim benim arlamdan kalkıp caddeye gelmiş telefonda konuşuyordum arkama bi döndüm geri gidecektim baktım göz gözeyiz bana bakıyor yanından geçip gittim neden mesela beni gördükten sonra oturduğu yerden kalkıp baktı ve yakın arkadaşı da onun yanındayken sürekli laf atıyor bana ama hala engelimi kaldırmamış bir adım yok.

Ayrılık sonrası bir erkek neden böyle davranır?