5 aydır ayrıyız ayrıldıktan 1 ay sonra konuşmak için yanına gittiğimde ne anlatacağının bi önemi yok seni hayatımda istemiyorum olduğum yerlere gelme rahatsız ediyorsun demişti ayrılalı 2,5-3 ay oldu karşılıklı yerlerde çalışıyorduk beni kıskandırmaya çalışıyordu yanında çalışan bi kız arkadaşı bir de yönetimde çalışan birkaç kişi falan hepimiz konuşurken yanımıza geldi başka gün ben tek otururken arkadaşı yanıma geldi oda hemen arkasından geldi yanımıza ben molaya çıktığım bir günde taşlarda oturuyordum çalıştığı yerin camından telefonda konuşurken bana baktı ben fark edince içeri geçti iki kez yaptı beni bi erkekle falan görünce arkası dönükken kaç kez dönüp baktı dünde o bi ara sokakta oturuyordu ordan geçtim gittim benim arlamdan kalkıp caddeye gelmiş telefonda konuşuyordum arkama bi döndüm geri gidecektim baktım göz gözeyiz bana bakıyor yanından geçip gittim neden mesela beni gördükten sonra oturduğu yerden kalkıp baktı ve yakın arkadaşı da onun yanındayken sürekli laf atıyor bana ama hala engelimi kaldırmamış bir adım yok.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence alışkanlık olarak böyle bakıyor olabilir neticede ortak alandasınız. Onu görmezden gelmeyi kendine odaklanmaya başladığın anda daha iyi olur senin için her şey
Aynı ortamda değiliz artık ve her zaman değildik de yani sadece aynı semtte çalışıyoruz öyle diyim
sen ne hissediyorsun peki ne olmasını istiyorsun
Yani o kadar bakıyor ediyor bir adım bekliyorum
Peki bir erkeğin öyle demesi için ne yapmış olabilirsin ki
Oldu bir şeyler
Senden kaynaklı bir sorun ise yapabileceğin bişey yok. Kızlar genelde yaptıkları hatadan dolayı kendisini yine haklı durumuna çıkartacak bişey icat ederler. Şahsen ben öyle ağır konuşmuşsam tek nedeni karşımdaki kişi hayattan bezdirmiştir.
Hayır aramızda sadece yanlış anlaışmalar ve oturup konuşmamak vardı oturup konuşsaydık anlaşır çözerdik zaten her şeyi sorun o değil benim sorduğum şey başka
Zamana bırak ama bu ilişki çorba olmuş barışsanız bile yine kavga gürültü çıkabilir.
Sanmıyorum çünkü aradan baya zaman geçti durulduk ikimizde bizim öyle ses yükseltmeli kavgalarımız yoktu olaylar üst üste gelince anlaşamadık oturup konuşmadık o yüzden
O zaman diyeceksin oturup bi kahve içelim karşılıklı iki medeni insan gibi konuşalım ya tamamen ayrılalım bitsin bu zulüm ya da ortayolu bulup sorunlarımızı kafa kafaya verip çözelim ne dersin? Diyeceksin. Baktın inat yapıyor sosyal medyadan da engelle gerçek hayattan da. Yoksa kanser eder. Sende inatlaşma güzel güzel anlaşın.
Ya ben adım atmak istemiyorum ona adım attırmak istiyorum ama yaptıklarıma baksana bir insan niye böyle yapar
Ben şahsen görmek istemiyorsam arkamı dönerim rahatsız oluyorum oldupum yere gelme dediğim kişinin olduğu yere arkadaşımı bahane edip sonradan gitmem görünce bakmam
Adım atması gereken kişi oysa eğer zamana bırakacaksın. Adım atması gereken sen isen mecbur ortayolu bulmaya çalışacaksın konuşarak. Peşinden koşulmasini seven gururlu biriysen karşındaki bunu fark edince daha çabuk soğuyacaktır. Aşkta gurur olmaz.
Hayır öyle bir şey yok ama en son hayatımda istemiyorum ne anlatacağının bir önemi yok olduğum yere gelme rahatsız ediyorsun dedi ayrıldıktan 1 ay sonra oldu yani 3,5 ay önce şimdiki davranışlarına bakıyorum bambaşka yani camdan telefonda konulurken bakıyor ben görümce içeri gidiyor iki kez oldu beni erkekle görünce karşı caddedeyken arkası dönükken kaç kez dönüp baktı sonra önüne döndü ben o taraftan geçip giderken arkadaşıma arkasına dönüp bakmasını istemiştim bana bakıyordu arkadaşı bana laf atınca komik bir şey diyor oda gülmeye başlıyor bana bakıyor bu ayrılık sürecinde kıskandırmaya çalıştı benim oldupum yere arkadaşı yanıma gelince kendi bahane edip geldi yani o kadar şey yapıyor ama engeli kaldırmamış bile yani acaba o dediklerinden sonra çekiniyor mu adım attırmaya mı çalışıyor anlamadım
Tek bişey diyeceğim. Bu kişinin seni mutlu edebileceğine inanıyorsan yeteri kadar tanımışsan zamana bırak. Diyorsan bunla benim problemim bitmez bizden bir cacık olmaz falan o zaman kafanda da bitir. Bakıp durması bişey ifade etmez seviyorsa gelir der ki biz hangi konuda tartıştıysak oturalım çözelim der ortayolu bulur bir erkek olarak erkekliğini yapar. Yarın baba olduğunda da aynı şekil çocukları arasında da ortayolu bulmak zorunda. Ortayolu bulamayan erkek pısırık erkektir.
Ya çok olaylar oldu etti ama saçma sebeplerdi yani oturup konuşsak her şey düzelirdi benim karakterimden kaynaklı bazı şeyleri yaptığımı düşünüyordu halbuki ne ona ne kimseye anlatamadığım çok zorlandığım şeyler yaşıyordum birbirimizi yanlış anladık düzelmediğimi değişmediğimi gördü soğudu etti şana verdi kaç kez ama adam akıllı şans vermedi bende düzeldiğimi gösteremedim ama karakterim öyle değildi yaşadıklarımdan kaynaklı bazı yanlış davranışlar sergiledim sonra oturup konuşamadık soğudu etti konuşmak istemedi engelledi sonra 1 ay aonra yanına gittim onları dedi ya biz barışsak çok güzel oluruz eskisk kaldık yarım kaldık çünkü bu olaylar öncesinde çok güzeldik çok yakın arkadaş gibiydik çok güzel zaman geçiriyorduk ama şimdi o kadar şey yapması bir engel kaldırmayışı ne bileyim anlam veremiyorum adım attırmak için ne bilim bir şeyler yapyım diyorum
O zaman önce kendini güzelce düzelt ne yanlış hata yaptığını düşünüyorsan ben artık düzeldim de karşındaki insanı nasıl neyle hangi davranışlarınla soğutmuşsan bunlardan önce vazgeç kendini tamir et. Sonra çocukla otur bi konuş tekrar arayı bulmaya çalışın mantıklı konuş cümlelerini aklında toparla önce sonra çocuğa konuş ilişkide inat gurur olmaz de özür dilerim de kendimi düzelttim sende kendini düzelt cahilliğimize denk geldi de. Konuşarak halledebilirseniz çocuğa önce ortak bir mekanda buluşma teklifi et.
Ben zaten kendimi topladım iyiym ama o son söylediklerinden sonra adım atmak istemiyorum oda atmıyor o kadar şey yapmasına rağmen ne engeli kaldırıyor ne görünce bir adım atıyor bende adım attırmak için bir şeyler yaparım diye düşünüyorum yani ne bilim basit kaçacak belki ama bi sı sıkarım arkası dönükken bilerek yapmamışım gibi davranırım ordan bi laflaşmalar başlar konu konuyu açar en azından tepkisini ölçerim diye düşünüyorum yoksa nereye kadar böyle adım atmayavağız ikimizde bakıyoruz o kadar
Sen adım at o gelmezse boş ver.
Ayn öyle o anki tepkisinden anlarım zaten her şey o zaman belli olur
Aynen öyle