Ne yapıcam ben bu adamla ben mi haksızım

ben daha önce yazmıştım kocam beni kaçırdı evlenmek zorunda kaldım diye ( kaçırılma konusu hakkında detaya girmiyorum daha önce yazmıştım boşanmıyor tehdit ediyor diye.). bana sen bana alışana kadar sana dokunmicam sen isteyene kadar birşey olmacak hatta odalarımız bile ayrı neyse dün ben uyurken odama gelip beni öptü bende korktum birde bağırdım napıyorsun salak mısın diyebenden uzak dur diye oda bana uzak dur öylemi sen benim karımsın nasıl uzak dur istediğim gibi sarılırım öperim dedi bende iyice sinirlendim sen kimsin ki bana dokunacaksın felan dedim oda beni sarsıp ben sana kendi isteğimle kararımla sana sen istemediğin sürece birlikte olmayacağız dedim istesem seni (ya çok afedersiniz ama) çoktan altıma alırdım bu kadar ileri gitme dedi sen hazır olmadığın için değil boşanmak için yaklaşmıyorsun hiçbir zaman çaba göstermedin odana tıkılıp kalıyorsun kaldiki bana alışmak için çaba gösterebilirsin tabi artık benim sabrım taştı ve küfür ettim oda el kaldırdı sonra da ben senin gibi kadının diyip gitti ve dün gece eve çok geç geldi
Ne yapıcam ben bu adamla ben mi haksızım