Simdi ben bu adama ne yapmaliyim?

2. esimdi cok sevdik birbriimizi ya da ben oyle sanmisim cocuk istedi hemen o cok istiyor diye yaptim sana imamnikahi kiycam sonra resmi nikah yapcam dedi cunku ben ilk esimden bosanaali 300 gun gecmemisti ilk bas ev tuttu bana ama annem odedi herseyimizi ben kaynanamla oturcaktim kaynanam tum esyalarimi kapiya koymustu esimde beni brakmadi o sira sonra dogumum yaklasti annemin bize gelmesiyle esiminse annesiyle barismasi bizzim eve ofke kavga girdi bu adam degisti en son ben hamileyken bana vurdu cocugum dogdu lohusayken bana bagirdi korktum 40 gun akil hastanesindde yattimm 40 gun cocugumu emziremedim ayri kaldim kaynanamla oturmaya karar aldik o sira kaynana baskisi beni yipratti ve 6 aylikken annemi aradim daynamiorum dedim esimede anlattim bu durumu oda annemi arayip kizin gelmezse bakirkoye yatircam demis bende cocugumu babannesine biraktim memlekete gittim geri donme sartiyla sonra 1 yil esim cocugumu bana hicbir sekilde gostermedi bana gel buraya gor dedi bense sana guvenmiyorum dedim gitmediim cunku biliyordum ayni seyler olcakti Şu an cocugum yanimda ben bu hayata nedenn geldimki aci cekmek icinmi cok yoruldum arkadaslar ben simdi hayata nerden basliyim

Simdi ben bu adama ne yapmaliyim?