Seviyorum, terkedemiyorum, bunu nasıl aşacağım? Önce kontör bitti,sonra da ben ..

onunla ayrı şehirlerdeyiz ama çok güzel bir aşk hayatımız var(dı).. bazen kaçamak yaptığından şüphe ediyor ama ona yakıştıramadığımdan üzerinde durmuyordum,çünkü şüphe;insanı içten içe kemiren bir kurt gibi, gerek yok kendimi de onu da daraltmayım dedim..ta ki düne kadar..sanırım Allah'ın sevgili kullarındanım ben de :) aradım onu çok defa, ama cevap vermedi bir türlü,inat ettim;o telefon açılacak! açıldı da nitekim;ama istem dışı..önce bir kadın sesi,allah allah nerde bu adam yahu dedim,saniyeler sonra geldi onun sesi de..cıvıl cıvıl,''aşkımm'' diyordu,kadın da ona ''yerim seni'' buraya kadar diyaloglar ciddi bir boyut değildi benim için..belli güzel birgün geçirmişler ve kadını evine bırakıyor,konuşmalardan çıkardıklarım..ancak canımı en çok yakan , sanki uzun zamandır ilişkileri varmış gibi sohbet etmeleri..inanırmısınız,öpüşmelerini bile duydum..çok canım acıyor çok! kapatamadım telefonu,dinlemeye devam ettim..kontör bitene kadar.önce kontör bitti,sonra da ben.. akşam eve gelince aradı beni hiçbir şey olmamış gibi,ona''sana birşey dinleteceğim ''dedim ve kayda geçen o görüşmeleri dinlemeye başladık..ardından,büyük bir sessizlik..-neden?+zaaf ..-aşıkmısın ona?+hayır asla yok öyle birşey..-n'olcak şimdi?+terketme beni..-nasıl sürecek böyle şüpheyle peki? +bana şans ver, sana bunu göstereyim ... gibi diyaloglar geçti aramızda.. seviyorum,terkedemiyorum,ama bana söyleyeceği her doğruda soru işareti kalacak aklımda,bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum..
Seviyorum, terkedemiyorum, bunu nasıl aşacağım? Önce kontör bitti,sonra da ben ..