Ayrıldığım nişanlım geri döndü. Sorunun ne olduğunu anlayamadım, yardım edin, ne yapmalıyım?

ayrıldığım nişanlım geri döndü.dönmesini ben de çok istemiştim.ama şimdi eskisi gibi davranmadığını görüyorum.eskisi gibi bakmıyor bana.sanki sürekli bişeyler var gibi aklında.benimle tatil planları yapıyor beni hala nişanlısı olarak tanıtıyor barıştığımızı ailelere nasıl söliyeceğimizi soruyor.ama çok fazla buluşmak istemiyor bir elimi tutsa bi tutmuyor.tutmak aklına geldiğinde tutuyor gibi.eskisi gibi öpmüyor.ne yapmak istediğini anlıyamıyorum.biraz zaman ver diyor.

sanki ben istediğim için dönmesini o yüzden dönmüş gibi davranıyor.ciddi bir ilişkimiz var tekrar barışmak demek evlilik demek biz nişanlıydık çünkü.eskisi gibi aramıyor ben telefon elimde yaşamak istemiyorum ya akşma oldumu telefonu atıp uzanmak yatmak istiyorum diyor.bu tavırlarını sölediğimde ise bana sorgulama diyor.ayrıyken ya başkasıyla olsaydım diyorum olabilceğini mi sanıyorsun diyor.bensiz yapabilir misin diyorum yapabilseydim dönmezdim diyor sevmeseydim dönmezdim diyor.bana zaman ver biraz kendimi toparlıyım bendeki dengesizliğin fakındayım herşey düzelince ben zaten sana gelip ailelere söleyelim derim diyor.

bu arada o da benm sürekli kuşkucu olmamdan sorgulamamdan onu sıkmamdan şikayetçiydi gel desem gelir git desem giderdi.artık bunların olmasını da istemiyor şimdi görüşüyoruz ama durum böyleyken ben huzurlu olamıyorum.nasıl davranmalıyım ben soguk mu ilgili mi onun davrandığı gibi mi?bende mi belli etmemeliyim sevgimi
Ayrıldığım nişanlım geri döndü. Sorunun ne olduğunu anlayamadım, yardım edin, ne yapmalıyım?