• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilim eski sevgilisine geri döndü, ne yapmalıyım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor
sevgilimin eski sevgilisi geri döndü ve benden ayrılıp ona geri döndü ne yapmalıyım
Sevgilim eski sevgilisine geri döndü, ne yapmalıyım?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Malesefcanımya
    Malesefcanımya Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Aynı şey başıma geldiği için bu sayfadayım. Çok canım yandı üstelk söz yapıcaktk ailelerde beni çok istiyordu. Ama eski sevgilisine gitti üstelk sevglm abimn en yakın arkadaşı. Abime itiraf etmişti bile. Abmde birşey dememişti koca adamlar tabi... sonra ben ne mi yaptım arkadaşlar:-D bnu kendime yediremedim. Kızı buldum ınstgrmdan uzun mesj attım. Kız numarasnı verdi. Konstk herseyi anlattm masum ayakları yaptım:-D kendni koru ondan dedim. Fotolarımızı attm konusmalarmızı attm kız terketti :-D sevglsni kaybetti kız zaten baya havalı bişeydi asla geri dönmez bdaha. Sonra ben abime anlattm bana böyle böyle yaptı diye. Abimlern arkadaslıgı çok iyiydi birbrlerne kardeşm diyorlardı sonra Yaşara haber yolladı bundan snra kardeşmdende bendende uzak dur dedi gerizekalı kardeşlerinide kaybetti o kaşar sevglsnide. Halbukı bzm aileler birbrlerni çok seviyordu hersey olumluydu. Keyf kafasna girdi öküzün. İnşallah bana döner sizce dönermi hep iç içe yaşıyoruz biz tanıdıgz diye. Ama dönsede bse degişmicktw soruyorum size sadece?

1
    1 Yorumla
    • syklopn52
      syklopn52
      +1 yıl

şu an durum ne döndümü sevgilin saba

Yorumla

En İyi Cevaplar

• hüzünadası
    hüzünadası Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

daha ne yapıcagını mı dusunuyosun.senı eskı sevgılısıne tercıh eden kısı karaktersızın tekı.sabah onu bırakır sana doner kafanı kullan.akıllı ol.bı dusun bakalım.eskısıne donmesınde belkı hataların vardır.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayır herşey normal yolunda bi şekilde ilerliyodu taki eski sevgili onunla görüşmek isteyene kdar snrası malum.

Yorumla
    • hüzünadası
      hüzünadası
      +1 yıl

bu kadar hazırda mı beklıyormus eskı sevgılısıne donmek ıcın

Yorumla
  • Stratejist13
    Stratejist13 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 78%
    +1 yıl

Simdi canım arkadaşım. Sevdiğinin eski sevgilisine döneceği ilk tanışmanızı 3. Dakikasinda bellidir. Bunu fark edeceksin önce. İstemiceksin oyle senin olsun diye bitireceksin kafanda o dakika. Sonra 2 yol vardır. 1. Umursamaz takılıp ilgilenmesini sağlayacaksın. Bu gibi durumlarda ben hep 2. yi tercih ederim. Cok dürüst yardımsever ve ilgili kişiyi oynayacaksın. Aklını çorba yapıp kaçmasını sağlayacaksın. Bu flört asamasi zaten bırak erkenden dönsün. Sana gebe kalarak gidecektir. Ondan sonra bekle gelmesini bir gün mutlaka gelir az bir ilgi gosterip sonra muhattap bile olma. Bak bakalım dünya kaç bucakmış nasıl görüyor. Sende yeni denizlere sallamış ol oltanı bu arada.

10
    1 Yorumla
    • Rumuzum1909
      Rumuzum1909
      +1 yıl

Ya ilk buluştuğumuzda adam gözlerimin içine bakıyordu nasıl anlayalım 6 ay birlikteliğimiz oldu bu süre içinde benim hiç haberim olmadan bana süpriz yapmak için gitmiş bileğine adımı döğme yaptırmış ben görünce geçici mi dedim sana olan aşkım geçici mi de bu geçici olsun dedi ailemle tanışmayı çok istedi ama ben erken olduğunu düşünerek oralı olmadım işim gereği ben onun ailesini tanıyordum zaten onlarda beni tanıyordu bana sen tanıştırmayacaksın galiba ben götüreyim seni ailemin yanına dedi hep gelecekten bahsetti beni sakın bırakma bak dedi sana yemin ederim asla seni bırakmayacağım ben dedi hiç eski sevgilisini unutamadığı aklıma bile gelmedi aksine o kadar çok güvendim ki gözüm kapalı güveniyordum 10 gündür bi soğukluk vardı bende bu böyle olacaksa konuşmayalım dedim zorla konuşuyor gibi dedi nasıl buraya varırsın falan bişeyler dedi bana biraz tartıştık sonra ben sana bişey demiyorum dedi ve bi daha yazmadı bende yazmadım 3/4 gün kimse kimseye yazmadı sonra beni her yerden engelledi engellediğini görünce aradım niye böyle bişey yaptığını sormak için hiç iyi değilim ben sonra konuşacağız dedi ve kapattı bi daha aramadı ve öğrendim ki 1 hafta sonra eski sevgilisine gitmiş tek bir açıklama dahi yapmadan nasıl bu kadar güzel oynadı bilmiyorum ve kendimi gerçekten kullanılmış hissettim hiç sevmemiş demekki beni ve dün kardeşimin çalıştığı yere gitmiş kardeşimin patronu arkadaşı oluyor şahısın kardeşime nasılsın abim diye sormuş kardeşimde abla herkesin içinde bişey diyemedim artık iyiyim dedim sadece dedi kardeşimin patronu ile bi yere gitmişler beraber kardeşimin patronu geldikten sonra kardeşime şurda çalışan kız senin ablan mı diye sormuş arkadaşına bunu demekki dedi ki kardeşime soruyor
      Şunu diyorum kendime demekki onun karakteri bu kadarmış

Yorumla
  • Yalinliktangelir
    Yalinliktangelir Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Herkesin hamurunda mertlik delikanlılık olacak diye bir mecburiyet yok! Kaybedilmiş bir nimet olarak gör kendini geçmişe mazi ismini koy hayırla büyüsün geride kalsın.

14
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

22

Cevap

22

Cevap

• isazjissid
    isazjissid Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

Okadar çok sevdimki onu anlatamam sevgimi oda bana öyle davrandı her zaman aradım o beni aradı bütün dertlerimi anlatım ilaç oldu bana okadar güzel gidiyorduki mutluluktan ağladım onu çok seviyordum mutlu deildi guldururdum neselendirdim her şey tam yolunda giderken işte yemek molasındaydim bir Snap geldi 🌍m kisisinden tikladim eski sevgilisiyle sarılmıştı video ya çekmişti okdr çok zoruma gitiki yemek boğazımda kaldı yutkunamiyordum şarkı açtım sigara yaktım ne kdr zoruma gitti hayla seviyorum onu aradan 1 yıl geçti ve hayla çıkıyorlar asla güvenmeyin sevgi hatirlamaktir...

4
    0 Yorumla
  • Esoooo61
    Esoooo61 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Bende 1 buçuk senelik sevgilimle nişanlandım. nişanlım eğitime gidip anlaşamıyoruz diyip ayrıldı komando eğitimi oldugu için de kafam dolu diyordu ben ardından çok uğraştım bitmesin diye fakat banamısın demedi şimdi görücü usulü başkasıyla nişanlandım daha hayırlıdır diye eskisi karşıma çıktı aylar sonra affet biz birbimize aitiz gitme diye yalvarıyor. Bende ne yapacağımı bilmiyorum bil fikir verin banada lütfen. Ailem vermez daha eskisine ancak ona kaçıcam görev yaptığı yere. Sizce ne yapmalıyım?

2
    1 Yorumla
    • Nehir798
      Nehir798
      +1 yıl

Çok pişman olursun yapma

Yorumla
  • BqdBoys
    BqdBoys Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Ayni sey benimde basima geldi 8 aylik bir iliskimiz vardi ayni okuldaydik bizim okul yan okulla birlesecekti o yılin yazinda yani bana 3. 4. Ayında falan gidecegimiz okulda beni seven bir cocuk var inşllh sevmiyodur demişti bende fazla takilmadim ama cocugun ismi aklimda kalmisti sonra biz o okula gectik falan 1 ay doldu bu surekli o cocugu izliyordu bende tanimadigum icin kotu dusunmedum surekli bu yuzden kavga ediyoduk bana guvenmiyosun diyordu sonra 2. Donem yani 2 hafta once beni umursamamaya basladi ortada bir olay yokken bu durum beni bitirdi en son onla konustugunu ogrendim delirdim... Okulun lavabosunda camlara yumruk ata ata elimi parçaladim 15 dikiş var sol elimde hastaneye gidene kadar baya kan kaybetmiştim zaten bayildim 3 gundur evdeyim ve simdi onlar napiyor kim bilir.. Onun o kişi oldugunuda bu gun ogrendim soyleyin şimdi ben ne yapayım? Ciddi anlamda beni sevdigini dusunuyordum halen bile inanamiyorum bu olanlara...

0
    1 Yorumla
    • GitaristMatematikçi
      GitaristMatematikçi
      +1 yıl

Dostum bana yazabilir misin benzer bir durumum var ve konuşmaya ihtiyacım var bir insanla...

Yorumla
  • KavanozdakiKız
    KavanozdakiKız Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

Bekle onunla ayrılınca sana geri dönecek affet beni hata ettim unutamadım seni kimse sen gibi sevmiyor gibilerinden. Bunları demese bile döner.

O zaman yapman gerekeni yaparsın. Sakın kanma ha o laflara.

8
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok sevdim herşeyiyle ama geri dönerse kabul edemem.

Yorumla
  • Jamusak
    Jamusak Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Hiç bişey yapma aynısı banada oldu hatta inkar etti konuşmuyorum diye bu aralar kendimi iyi hissetmiyorm dedi konusmayalim bir sure dedi sonradan öğrendimki ona geri dönmüş ne diyeyim mutlu olamazlar emin ol eski sevgiliye dönmek en büyük aptalliktir emin ol kısa sürede biter

14
    1 Yorumla
    • Thesun94
      Thesun94
      +1 yıl

Bu soyledigin icimi ferahlatti be abim kiz benimle cok mutlu idi yaralarini sardim sevgi merhamer sadakat benimleyken ona dondu sonra geri gekdi yine cocuk bunu surekli hayal kirikligina uğratip uzuyor ama kiz akillandim diyip akillanmiyot

Yorumla
  • zhraa
    zhraa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Hic uzme kendini ayni seyi bende yasadim, eski sevgilisine dondu, cok agladim uzuldum onun icin. Ilk baslarda onu gordugumde heyecanlaniyordum ama bu duygu kayboldu,aradan 2 yil gecti seni unutamadim felan dedi o kizdan ayrildimi bilmiyorum ama buaralar tesaduf yaratiyor, benimle konusmak istedigini anliyabiliyorum. Sana tavsiyem onu gormezden gel hic yokmus gibi davran pesinden kosar :)

5
    0 Yorumla
  • CiHAn00
    CiHAn00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.

Uzak dur benimde basima geldi kiz meger bni 1 yil oyalamis meger bn onun icin eglence zaman gecirme araciymisimm. Sen bnden ve birdaki cok degerli abilerim ve kardeslerimden ders al

2
    1 Yorumla
    • Sultannurbs
      Sultannurbs
      +1 yıl

Vallahi benimde başima 2 kez geldi hala akilanamamisim kendime yediremiyorum o kadar sinirliyim ki mesaj atiyorum cevap vermiyor suclu oldunu biliyor ya nasi olsa gelcek ozaman belasini😡

Yorumla
  • Ebruzakimm
    Ebruzakimm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 40%
    +1 yıl

Hiç bişey yapmamalisin seni bırakmış eskisi daha iyi deyip daha ne yapmayı dusunuyosunki sende arkana bakma çiz yolunu değmeyen insanlara harcadığınız zamana yazik

5
    0 Yorumla
  • Bilinmez560
    Bilinmez560 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 48%
    +1 yıl

Benimde başıma geldi çok sevdim ama bıraktı gitti bırak hiç uğraşma kaçan kovalanır kimsenin ahı kimsede kalmaz allaha bırak

7
    0 Yorumla
  • Kalpsancısıhikayesi
    Kalpsancısıhikayesi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Benim dr başıma geldi sevgili olmak istedi baan zaman ver dedim tamam dedi sonra aylar günler geçmeden bana eski sevgilime döndüm dedi ben yutkunamadim aylarca ağladım hala icimde acısı sızlar sonra engelledim ama o numara falan silmemiş dedim ki demekki önem vermiyor sana, umrunda bile değilsin unutmuş bile seni ama hala durumlara bakar ilk basta heyecanlanırdım şimdi öylesine bir insan geldi mi gelmedi... gelmez de

1
    0 Yorumla
  • ahmet290
    ahmet290 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

ne anlıyorlar şu eskilerden bi bilsem..

hiç dönmedim..

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet bende anlamıyorum ve canımı cok yakıyo bu durum :(

Yorumla
  • Nar-ı Aşk
    Nar-ı Aşk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 44%
    +1 yıl

Çok normal..Birşey yapmak zorunda hissetme kendini, seni aldatmamış, ayrılmış ve onunla olmuş..

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eski sevgiliyse görüşmüş ve benden ondan hemen sonra ayrıldı :(

Yorumla
    • Aptalbal
      Aptalbal
      +1 yıl

Benimde aynı şey oldu herşey çok iyiydi beni çok seviyordu takı eski sevgilisi mesaj atana kadar Bahaneside şu Unutamamış

Yorumla
  • aristokratgüzel
    aristokratgüzel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

demekki eskisini unutamamış bu onun karaterini gösterir ondan ayrılınca sana tekrar dönme çalışmaları olacaktır. öyle insanlar mutlu olamaz

9
    0 Yorumla
  • vanillalatte
    vanillalatte Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.

yapacak bişey yok bu saatten sonra insan kendini kötü hisseder

1
    0 Yorumla
  • Aneksenamun
    Aneksenamun Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 48%
    +1 yıl

Ne yapmayı düşünüyorsun ki ardından el sallamak dışında ...

1
    0 Yorumla
  • basketcase
    basketcase Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

DAHA NE İSTİYOSUN evlenipte seni boşayabilirdi salla gitsin

5
    0 Yorumla
  • xburcum
    xburcum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

senden ayrılıp ona döndü tamamda ondan ayrılıpda sana dönmesin sen ona dikkat et asıl.

4
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dikkat ederim :)

Yorumla
  • mıstiii
    mıstiii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 50
    +1 yıl

dikkat etmeliydin ilk kabulde demekki gecici olarak senle beraber olmuş sil öyle kisi zaten sevgili olamaz

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ..

Yorumla
    • mıstiii
      mıstiii
      +1 yıl

sana değer vermeyenin sendede değeri olmamalı kaybeden kendisi unutmayın

Yorumla
    • Redsonja91
      Redsonja91
      +1 yıl

Merak ettim eski sevgilin geri döndü mü sana?

Yorumla
  • Okokoko787878
    Okokoko787878 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Daha beteri başıma geldi hem eski sevgilisine döndü aynı gün ailesi ile tanıştırdı üstüne bide tüm ailesi beni engelledi arkasından tek kelime edemedim eşyalarını alıp verme sırasında bir de tehdit edildim Allahtan tek dileğim yarım kalsın

1
    0 Yorumla
  • sezoox
    sezoox Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

hayırlı uğurlu olsun...hiç uğraşma bile..allaha havale et...yanından yenı sevgılınle gec...

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düşünmedim değil. Ama onu görünce daha kötü oluyorum.

Yorumla
  • IıI_Iayvu
    IıI_Iayvu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

link

işlerini bitir

0
    0 Yorumla
  • Meria42
    Meria42 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Aynısı banada oldu be hala inkar ediyor ben ne diyim ki Allaha havale ediyorum

2
    0 Yorumla
  • erenlot
    erenlot Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

döndü demişsin.. onu döndüren sensin bence gidip aynaya kendine bakıp hesap vermelisin

0
    0 Yorumla
  • merimeri
    merimeri Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Dırek sıl at kafandan demekı kı adam adam dıılmıs ..

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende yüzüğü bir yüzüğü var onu geri vermelimiyim sence ?

Yorumla
    • merimeri
      merimeri
      +1 yıl

verme nıye göruceksın kı yuzunu , ya at çöpe ya da baska bırı versın senın adına ama emın ol umru olmaz . gıden gıtmıs zaten .

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın..

Yorumla
  • alaraxxxx
    alaraxxxx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.

giden gitsin kalan sağlar bizimdirr :)

1
    0 Yorumla
  • Burcuuuu_
    Burcuuuu_ Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Ne kadar süre çiktiniz?

0
    0 Yorumla
  • BiLLyy
    BiLLyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

bısey yapma o zaten eskımemıs

0
    0 Yorumla
  • Cilek_perisi
    Cilek_perisi Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

yapcak bişiy yok giden gitmiş.

0
    0 Yorumla
  • Thedya
    Thedya Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Ne yapıcaksın. Olan olmuş. El salla arkasından.

0
    0 Yorumla
  • cumayagittimgelicem
    cumayagittimgelicem Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

hiçbirşey sende kendine başka birini bul

0
    0 Yorumla
  • Sonsuzluk-Diyar
    Sonsuzluk-Diyar Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Yapacak birşey yok Allaha havale et

1
    0 Yorumla
  • asıksurat
    asıksurat Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.

yapacak bir sey yok olan olmuş

0
    0 Yorumla
  • bypro
    bypro Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl

sende misilleme olarak eski sevgiline dön.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şuan eski sevgilimle konusuyoruz ama emin değilim.

Yorumla
    • bypro
      bypro
      +1 yıl

daha ne bekliyorsun.diğeri seni terk etmiş zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pekii.

Yorumla
  • gülvebülbül
    gülvebülbül Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46
    +1 yıl

en iyi zehir bildiğin zehirdir

0
    0 Yorumla
  • Dikduranın_gözyaşlar
    Dikduranın_gözyaşlar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

sende eski sevgiline geri dön hahaha :)

0
    0 Yorumla
  • syntax-error
    syntax-error Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

sence ne yapmalısın? ..

0
    0 Yorumla
  • Nesguik
    Nesguik Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

hiç bişey anlamadım biri anlata bilirmi bana?

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sevgilim eski sevgilisi dönünce beni terkedip eski sevgilsine döndü :(

Yorumla
    • Nesguik
      Nesguik
      +1 yıl

gene anlamadım ben yaaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam zorlama istersen .

Yorumla
    • Nesguik
      Nesguik
      +1 yıl

tamam :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • akıllıbirdeli
    akıllıbirdeli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Kızın saçını başını yol

0
    0 Yorumla
  • BloodyRoots
    BloodyRoots Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

senin içinde artık o eski bir sevgili oldu..

0
    0 Yorumla
  • serkanserkannnn
    serkanserkannnn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

yapacak bir şey yok.bırak gitsin

0
    0 Yorumla
  • senam
    senam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

bu arada döndü mü merak ettim?

0
    0 Yorumla
  • Nonethelessh
    Nonethelessh Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Hiçbir şey...

0
    0 Yorumla
  • etmus
    etmus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

hic bir sey yapma

0
    0 Yorumla
  • zafer1973
    zafer1973 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 52
    +1 yıl

güle güle demelisin

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim eski sevgilisine geri döndü, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilim eski sevgilisine döndü, ne yapacağım? 7 cevap verildi
Sevgilim eski sevgilisine döndü ne yapabilirim? 21 cevap verildi
Eski sevgilim geri döndü ne yapmalıyım? 4 cevap verildi
Eski sevgilim geri döndü ne yapmalıyım? 6 cevap verildi
Eski sevgilim geri döndü ne yapmalıyım? 6 cevap verildi
Eski sevgilim döndü ne yapicam? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşk mı lazım para mı?
  • Sevgiliniz size "beddua etse" terk eder misiniz?
  • Sevgiliyle aynı evde yaşamaya karşı mısın?
  • Ölmüş birini sevmeye devam eder misin?
  • Flörtünüz sosyal medya hesaplarınızı kapatmanızı istese tepkiniz ne olurdu?
  • Nasıl bir duygu içindesiniz? ?
  • Senin Burç Hangi Takımlı Çıktı?
  • Karakter mi, karizma mı?
  • ​Sadakat mi, tutku mu?
  • Gece dediğin nasıl olur?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨