Selam arkadaşlar, başak burcu kadını sizce duygularını nasıl belli eder? Bu konuda yardımcı olabilecek olanlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. İkimiz de aynı bölümdeyiz, aramızda 5 yaş farkı var. İlk zamanlar çok samimi değildik, ben geçenlerde sanki ateşim var dedim, o da yanımdaydı, bakayım dedi müsaade istercesine, sonra bir elini kendi alnına koydu, öteki elini de benim alnıma koydu ve ateşime baktı, sonra ben ilaç aldım, bir iki saat sonra bana nasıl olduğumu sordu. Başka bir zaman okul çıkışı yarın görüşürüz dedi, o gün yarın ise gelmedi, bana mesaj attı, gelemedim sana da haber vermek istedim dedi. Biz konuşurken bazen fiziksel temasta bulunuyor, bana dokunuyor gibi oluyor. Ondan sonra o bir kursa yazıldı, deneysel bir kurs idi, kursta çekindiği fotoğrafı bana attı, sonra onun yapması gereken bir proje vardı, yapıp bana gönderdi nasıl olmuş diye. Başta da ifade ettiğim gibi ilk başlarda aramızda çok bir samimiyet yoktu, bana en sevdiği içecekten alıp getiriyordu kendine aldığı zaman. Sonra o bir ara tatile gitti, gittiği yerden bana o şehri temsil eden ufak bir hatıra getirdi. Bir gün okul çıkışı o gidiyordu, benim henüz işim bitmemişti, bana görüşürüz deyip fakat bir türlü gidemiyordu, muhabbet devam ediyordu, 4-5 kez görüşürüz deyip kalıyordu vs. Bir keresinde çalışırken ben dalmışım, bana laf attı, ben duymazlıktan geldim, yanıma gelip koltuğumu silkeledi vs. Tüm bunlar normal mi sizce? Hayatında biri olduğunu düşünüyorum ama hayatında biri varken bir insan başka bir insana bu şekilde davranır mı sizce? Ben mi kuruntu yapıyorum yoksa bütün bunların arkasında hiçbir şey yok, tamamen normal midir?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence burada başak burcundan ziyade kadın sana özel bir ilgi gösteriyor mu kısmına bakmak lazım ateşine bakması, sonradan nasıl olduğunu sorması, gelmediğinde özellikle sana haber vermesi, kendi aldığı içecekten sana da getirmesi, tatilden sana hatıra alması, kurs fotoğrafını göndermesi, projesini sana gösterip fikrini istemesi… Bunların hepsi tek başına kesin hoşlanıyor demek için yeterli değil ama hepsini üst üste koyunca da abi bu sadece nezaket deyip geçmek biraz zor 😂 Özellikle görüşürüz deyip 4,5 kere gidememesi ve sohbeti uzatması bence daha dikkat çekiciama hayatında biri varsa, bunu da göz ardı etmemek lazım bazı insanlar hoşlandığı kişiye böyle davranabilir, bazılarıysa gerçekten sadece yakınlık kurduğu için yapabilir. Yani kuruntu yapıyorsun demem ama şimdiden düğün salonuna da bakma. 😂♍️
Cümlenin sonunda kahkaha attım yemin ederim sen çok yaşa emi 😄
Biz hocalarla beraber yurtdışına bir kongreye gittik sonra dönem başlayınca o başka bir şehirde görevli olması nedeni ile oraya gitti tabi benim aklım ondaydı ama hiç yazmadım ona ve iç sesim bana o kadar yoğun bir şekilde onun bana yazacağını söylüyordu ki aradan 2 hafta geçince yazdı bana ne yapıyorsun nasılsın diye
Başak kadını ve erkeğinden arkana hiç bakmadan koşarak uzaklaş kaççç dostum kaççç🤣😂😂😂
yazdıklarını okumadım ama başak burcu kadınından koşarak uzaklaşşş
Neden peki?
çok sıkıntılılar
Hangi anlamda mesela? Biraz örnek vererek dediğini açar mısın? Ne yönden sıkıntılılar?
boş şeyleri takıyolar gereksiz şu an örnek veremeyecek kadar üşeniyorum
Anladım teşekkür ederim