Kuzenimin nişanı oldu. orada birine tutuldum. Kuzenime sordurdum, nisanlisinin arkadaslarindan biriymis. Sosyal medya hesabini istedim istek atacaktim kullanmiyormus.
Kuzenime de dedim cocugu gorur gormez işte bu dedim. Hani diyorlar ya bazilari evlenecegim bunla diye. Onu gorur gormez icimden boyle gecirdim. Hicbir sekilde tanimiyorum onu ama evlenilecek erkek dedim, hem begendim taniyormus gibi sicaklik hissettim.
Kuzenimden sordum sorusturdum. O da, nisanlisina simdilik soyleme ama bir kismet var, benim taraftan biri beğenmiş diye bilgiler aldi, ben oldugumu soylemedi daha nisanlisina. Ku kiz kuzenimle samimiyim, nisanlisi da haliyle bilir beni.
Kuzenimden aldigim bilgilere gore efendi, agir basli, arkadasligi iyi biriymis, suana kadar bir yanlisini gormedim demis, suanda sevgilisi yokmus, doktormus. Uzmanlik icin çalışıyormuş. Kuzenim eger istiyorsan araci olalim, tanışın, ben xxx e soyleyeyim arkadasina haber versin, kabul ederse gorusursunuz dedi. Bende simdilik dursun ben sana haber ederim dedim.
Simdi meslege kadar her sey iyiydi, cesaretim de vardi ama burada bir duraksadim. Ben lisans cocuk gelisimi okuyorum. Yani ya cocuk gelisimci olarak atanip isimi yapacagim ya da anaokulu ogretmenligi vs deneyecegim firsat olursa.
Hani benim oyle kariyer olarak cok parlak bir durumum yok. Okul hayatim boyunca parlak degildim. Bu cocukta belki doktor, dis hekimi, eczaci falan ister diye dusundum.
Talip olacaktim, haber gonderecektim ama bu yuzden vazgececegim galiba. Ne yapayim sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer